GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελένη Φιλίνη για Βάνα Μπάρμπα: Γιατί τόσος φθόνος; - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" ήταν σήμερα το πρωί η Ελένη Φιλίνη. Η ηθοποιός μίλησε για την κόντρα της ...

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" ήταν σήμερα το πρωί η Ελένη Φιλίνη. Η ηθοποιός μίλησε για την κόντρα της με τη Βάνα Μπάρμπα και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για όλο αυτό που συνέβη.

Οι δυο τους θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

«Φυσικά έχω κινηθεί νομικά. Και το αστείο είναι ότι εγώ είχα κάνει μια φορά γύρισμα το ’87-’88 στο δικαστήρια. Δεν έχω περάσει έξω από τα δικαστήρια. Μόνο για γύρισμα έχω πάει όλα αυτά τα χρόνια. Και τώρα αναγκάστηκα. Δεν γίνεται όμως. Κάποια στιγμή υπάρχουν όρια. Και πρέπει να υπάρχουν όρια. Με πείραξε η προσβολή, το ψέμα. Στα καλά του καθουμένου. Γιατί τόσος φθόνος; Είναι φθόνος.

Όταν εγώ είμαι στον αέρα και σε βρίσω με τον πιο χυδαίο τρόπο και δεν είσαι μπροστά, χωρίς να σε ξέρω… να πω πράγματα όχι άτοπα, παρανοϊκά για 'σένα και με βλέπει όλη η Ελλάδα και μετά από 10 μέρες σου πω ένα «συγγνώμη». Δεν νομίζω ότι λέει κάτι αυτό. Βρίζουμε τον άλλο, λέμε πράγματα χυδαία και ζητάμε ένα συγγνώμη απλά; Έτσι είναι τα πράγματα; Πού φτάσαμε; Πού ζούμε τελικά;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Φιλίνη.

Όλα είχαν ξεκινήσει όταν η Βάνα Μπάρμπα είπε σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Dot, ότι τη λένε Ελένη Φιλίνη και ότι είναι πορνοστάρ. Η Βάνα Μπάρμπα ζήτησε συγγνώμη από την Ελένη Φιλίνη, αλλά αυτή δεν τη δέχτηκε και αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση