GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Που αποσκοπούν οι ψευδείς ειδήσεις των ελληνικών ΜΜΕ για την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η κατάρρευση της γέφυρας Morandi στη Γένοβα ήταν κι αποκάλυψη για το πως συντονίζονται σε...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η κατάρρευση της γέφυρας Morandi στη Γένοβα ήταν κι αποκάλυψη για το πως συντονίζονται σε...
παγκόσμιο επίπεδο τα ΜΜΕ κι ειδικότερα τα "ελληνικά" με την δημοσιογραφική πορνεία, που έγινε πλέον ανίατη ασθένεια.
ΟΛΑ τα ελληνικά ΜΜΕ, τόσο τα πλήρως ελεγχόμενα από την κυβέρνηση, όσο κι αυτά της δήθεν "αντιπολίτευσης" στρατεύτηκαν στη διάδοση ψευδών ειδήσεων (fake news) αναφορικά με το έγκλημα που συντελέστηκε στη Γένοβα.
ΟΛΑ τα ελληνικά ΜΜΕ επισήμαναν: "Οργή κατά της ιταλικής κυβέρνησης στις κηδείες... επευφήμησαν τον πρόεδρο της ιταλικής δημοκρατίας Ματαρέλλα", συνοδεύοντας το ρεπορτάζ με πετσοκομμένα στην κυριολεξία κι επιλεγμένα προσεκτικά αποσπάσματα βίντεο.
Τι και γιατί αποσιώπησαν... σωστότερα λογόκριναν, διαστρέβλωσαν, ψευδολόγησαν:


1) Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ιταλικής Δημοκρατίας η κηδεία θυμάτων -κι η Ιταλία έζησε με την τρομοκρατία, τη μαφία πολλές δολοφονίες, σεισμούς, νεοφασιστικές σφαγές- μετατράπηκε από χιλιάδες λαού σε μια λαϊκή επικρότηση ιταλικής κυβέρνησης. Η δύο αντιπρόεδροι της νέας ιταλικής κυβέρνησης, ο Di Maio και ο Salvini αποθεώθηκαν στην κυριολεξία από το λαό, όπως βλέπουμε στο ανωτέρω βίντεο. Μια νεκρώσιμη τελετή έσπασε τους κανόνες ιερότητας, όταν οι συγγενείς των θυμάτων τους σταματούσαν να τους μιλήσουν κι ο λαός χειροκροτούσε.
Γιατί αυτό διαστρεβλώθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ;
2) Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ιταλικής Δημοκρατίας είχαμε αποδοκιμασίες σε κηδεία βουλευτών της αριστεράς και της δεξιάς. Η είσοδος στον ίδιο χώρο τελετής του Maurizio Martina, Γενικού Γραμματέα του "Δημοκρατικού Κόμματος" της αριστεράς -πρώην κομμουνιστικό κόμμα Ιταλίας και η προηγούμενη κυβέρνηση της χώρας- και βουλευτών του κόμματος, όπως κι εκείνων της δεξιάς (Μπερλουσκόνι) συνοδεύτηκε από αποδοκιμασίες, σφυρίγματα, χυδαίο βρίσιμο κι αδιαφορία.
Γιατί αυτό διαστρεβλώθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ;
3) Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ιταλικής Δημοκρατίας ο πρόεδρος της χώρας, ο Ματαρέλα που επιχείρησε το Συνταγματικό πραξικόπημα (Βλ. Ιταλία: Bιάστηκε σαν πόρνη ακόμη κι αυτή η αστική δημοκρατία...) αρνούμενος να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στην κοινοβουλευτική και εκλογική απόλυτη πλειοψηφία, δεν έκανε ΚΑΜΙΑ δήλωση ή σχολιασμό για τους 40 νεκρούς.
Γιατί αυτό διαστρεβλώθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ;
4) Γιατί τα ελληνικά ΜΜΕ αποσιώπησαν, έκρυψαν πως το έγκλημα συντελέστηκε από την ιδιωτικοποίηση των "Εθνικών Αυτοκινητόδρομων" και το δώρο προς την γνωστή εταιρία μόδας Benetton, μιας και δεν πλήρωσε τίποτα αλλά πήρε δάνειο από τις ιταλικές τράπεζες;
Όπως επίσης αποκρύβουν πως ξεκίνησε επίσημα η πολιτική συζήτηση για εθνικοποιήσεις των στρατηγικών τομέων της Ιταλίας.
Γιατί αυτό διαστρεβλώθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ;
 

Εκείνος που κυριολεκτικά αποθεώθηκε ήταν ο Matteo Salvini, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κι υπουργός των Εσωτερικών, γνωστός στην ελληνική κοινή γνώμη -πάντα με την ευγενή χορηγία των ΜΜΕ και όλων των πολιτικών κομμάτων- ως "ρατσιστής, ακροδεξιός, ομόφοβος, ξενόφοβος"... που στο βίντεο βλέπουμε πως αντιμετωπίζεται από μία έγχρωμη κυρία που είχε συγγενείς της θύματα στη γέφυρα που κατέρρευσε.
Ο λαός στη Γένοβα επευφήμησε και τίμησε την Ιταλική κυβέρνηση χωρίς ιστορικό προηγούμενο. Οι δηλώσεις αριστερών βουλευτών πως "οι επευφημίες ήταν λόγω φασιστικοποίησης του λαού", είναι ηλιθιότητες πνιγμένων που πιάνονται από τα μαλλιά τους.
Ο λαός συνειδητοποίησε, αντιλήφθηκε πως οι ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ των "Εθνικών Αυτοκινητόδρομων" (Autostrade) από την αριστερή κυβέρνηση του Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας D’Alema, με υπουργό Οικονομίας τον επίσης αριστερό Draghi -ναι αυτόν της σημερινής ιδιωτικής εταιρίας που βάπτισαν χωρίς να είναι τράπεζα "Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα" και ανέθεσαν την ιδιωτικοποίηση ενός τυπωμένο χαρτιού που βάπτισαν "νόμισμα ευρώ"- είναι υποθέσεις προμηθειών, αμοιβών, διαπλοκής και διαφθοράς. Κι η "αριστερή" ιταλική πολυεθνική εταιρία μόδας δεν είναι παρά μία ακόμη έκφραση του κεφαλαίου και της εκμετάλλευσης.
Τι ειρωνεία... η Benetton που ντύνει τον κάθε κοσμοπολίτη συνεπή αριστερό, η υπέρμαχη υπέρ των μεταναστών, των ομοφυλόφιλων, η απόλυτη εναντίωση στις διακρίσεις...

 ...είναι πρώτη στη δουλεία μικρών παιδιών που ντύνουν με κόκκινα μπλουζάκια τους "αριστερούς αντιρατσιστές" της Ιταλίας.

Η Benetton που έχει σκλάβους στον Τρίτο Κόσμο, είναι υπέρμαχη για τα "ανοιχτά σύνορα" στη μετανάστευση! Να μην αποκλείουμε να έχει και μια "φιλάνθρωπη" ΜΚΟ για τους παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες.
Benetton, «pay up!»

Πως να ξεχάσεις -χωρίς τη συνεισφορά της δημοσιογραφικής πορνείας- τους 381 νεκρούς τον Απρίλη του 2013 στη Ντάκα του Μπανγκλαντές, όταν κατέρρευσε κτίριο 8 ορόφων που ακόμη και 10χρονα παιδάκια "εργαζόταν" για ένα κομμάτι ψωμί, ώστε ο Ευρωπαίος "αριστερός" να φοράει Benetton;

Επιστρέφοντας στο έγκλημα της κατάρρευσης στη Γένοβα ο δημοσιογράφος Roberto Quaglia θέτει τρία (3) γεγονότα που απαιτούν απαντήσεις κι οι Ιταλοί δικαστές -ευτυχώς καμία σχέση με το πως λειτουργεί η εγχώρια "δικαιοσύνη" θα συναντήσουν:
1) Στη διάρκεια της κατάρρευσης φαίνονται λάμψεις φωτός από κάτω προς το επάνω μέρος της γέφυρας. Τι σημαίνουν;
2) Το βράδυ της προηγούμενης ημέρας -13 Αυγούστου- και με νεροποντή σε επίπεδο καταιγίδας, αργά τη νύχτα υπάρχουν συνεργεία και εκτελούν εργασίες στη γέφυρα. Τι εργασίες έγιναν και γιατί με τέτοιες καιρικές συνθήκες αυτές οι μεσονύχτιες εργασίες;
3) Οι webcam της γέφυρας που εξέπεμπαν δημόσια και σε κοινή θέα σε κάθε χρήστη του διαδικτύου, σήμερα δεν έχουν -εξαφανίστηκαν- οι ταινίες;
(το σχετικό ρεπορτάζ: www.youtube.com/watch?v=-AcqKpo0oiY&t=6s)

Γιατί η διάδοση ψευδών ειδήσεων από τα ΜΜΕ για το τι συμβαίνει στην Ιταλία;
Σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη μοναδική, δεν έχουμε κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση των δύο κυρίαρχων πολιτικών ευρωπαϊκών πολιτικών σχηματισμών: κεντροαριστερά, κεντροδεξιά.
Υπάρχει μια κυβέρνηση που στα έδρανα της αντιπολίτευσης βρίσκονται σε κοινό αντιπολιτευτικό μέτωπο η αριστερά μαζί με τη δεξιά.
Πρόσφατη δημοσκόπηση και μάλιστα από τον πιο έγκυρο οργανισμό σφυγμομέτρησης της κοινής γνώμης, αν ο ιταλικός λαός ψήφιζε σήμερα (4 Μάρτη 2018 ήταν οι εθνικές εκλογές: αποτελέσματα στη δεξιά στήλη), η αριστερά μαζί με τη δεξιά -ΟΛΑ μαζί τα κόμματα- θα ελάμβαναν μαζί το ποσοστό του 14,8%.
Τα δύο κόμματα της σημερινής κυβέρνησης που έλαβαν 50,1% και προστίθενται ορισμένοι βουλευτές κομμάτων Περιφερειών, θα ελάμβαναν σήμερα 78,9%!

Σχετικό: Η κατάρρευση γέφυρας στη Γένοβα... «Ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε…»!

Σχετικά με την επίθεση εναντίον του ιταλικού λαού και της νέας ιταλικής κυβέρνησης, από την "αριστερά" και τη "δεξιά":
"Vade retro satana"... Σατανάς ο Salvini για τον καθολικισμό...

1. Η αλληλεγγύη της αγέλης των λύκων στην Ελλάδα... 
2. "Ακροδεξιά" ή "Κομμουνιστική" η νέα ιταλική κυβέρνηση;
14. Στην Ιταλία η Μασονία επιτίθεται: "Αντισυνταγματικό το Σύμφωνο Διακυβέρνησης”
15. Η "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ" για την αντιμετώπιση "λαϊκισμού" κι "εθνικισμού"!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση