GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το γκράφιτι του βγήκε...ξινό - Κινδυνεύει με 10ετή φυλάκιση και "τσουχτερό" πρόστιμο - ΒΙΝΤΕΟ

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια βρίσκεται ένας 23χρονος Βρετανός που έκανε διακοπές στην Ταϊλάνδη κατηγορούμενος ...

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια βρίσκεται ένας 23χρονος Βρετανός που έκανε διακοπές στην Ταϊλάνδη κατηγορούμενος ότι βανδάλισε ιστορικό φρούριο του 13ου αιώνα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός που ισχυρίζεται ότι ήταν μεθυσμένος, "πιάστηκε" από τις κάμερες ασφαλείας του δρόμου να χαράσσει στο μνημείο τις λέξεις "Scouser Lee". Αρχικά, όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, είχε γράψει ανορθόγραφα "Scousse Lee", αλλά επέστρεψε και το διόρθωσε γράφοντας "Scouser Lee" Μαζί του .

Όπως ο ίδιος δήλωσε, έπινε όλη την ημέρα γιατί είχε λάβει άσχημα νέα από την οικογένειά του στο Λίβερπουλ και ήταν πολύ στεναχωρημένος. Αναφέρει ότι ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν αντιλήφθηκε τι έκανε. "Είδα κάτω το σπρέι, το σήκωσα και έγραψα σ' έναν τοίχο. Το άλλοι πρωινό η αστυνομία με μετέφερε στο τμήμα. Είμαι τρομοκρατημένος. Δεν ξέρω τι θα συμβεί τώρα", ανέφερε ο νεαρός από το Λίβερπουλ.

"Συγγνώμη που προσέβαλα τον λαό της Ταϊλάνδης, υπήρξα ένας ηλίθιος". Μία 23χρονη Καναδέζα που ήταν μαζί του και ζωγράφισε το "Β" στον τοίχο συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης. Οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στο σημείο όπου οι δύο νέοι παραδέχτηκαν το παράπτωμά τους για το οποίο κινδυνεύουν με 10 χρόνια φυλάκιση αλλά και 23.500 λίρες πρόστιμο.

Το βίντεο από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση