GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι προβλέπουν τα άστρα για τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου - ΒΙΝΤΕΟ

Από τη Marie-Denise Διαμαντή Λίγο πριν μπει ο Ήλιος στον Τοξότη, ξεκινώ να γράφω για τις τελευταίες δέκα ημέρες του Νοεμβρίου 201...

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

Λίγο πριν μπει ο Ήλιος στον Τοξότη, ξεκινώ να γράφω για τις τελευταίες δέκα ημέρες του Νοεμβρίου 2018 αστρολογικά, έτσι ώστε να πάρουμε μια γεύση για τις εκδοχές που δίνουν τα σύμβολα στον Ουρανό. Ο Ήλιος, βεβαίως, εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11, οπότε θα ευχηθώ τα καλύτερα Χρόνια πολλά στους «εμπνευσμένους ταξιδευτές» του ζωδιακού!

Αν συζητήσουμε, λοιπόν, για την αίσθηση μιας ψυχολογικής σταθερότητας ή γενικότερης καλοδιαθεσίας, τότε φαίνεται πως η ομαλότητα ή κανονικότητα τώρα θ’ αφορά τους γεννημένους στα παρακάτω χρονικά διαστήματα:

  • από 20/7 έως και 31/7
  • από 18/3 έως και 29/3
  • από 18/1 έως και 28/1
  • από 20/9 έως και 1/10
  • υπό προϋποθέσεις στον ατομικό αστρολογικό χάρτη από 20/11 έως και 30/11
  • υπό προϋποθέσεις στον ατομικό αστρολογικό χάρτη από 18/5 έως και 29/5

Σ’ επίπεδο επικοινωνίας, (επανα)διαπραγμάτευσης, μετακινήσεων, συμμετοχής σε σεμινάρια, συζητήσεων επί επερχόμενων εμπορικών συναλλαγών, οργάνωσης / προγραμματισμού διαφόρων εγχειρημάτων οι τελευταίες ημέρες του μήνα δείχνουν ευνοϊκότερες για όσους έχουν γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο των ζωδίων του Κριού, του Ζυγού, του Λέοντα, του Υδροχόου και – αναλόγως των συντεταγμένων στο προσωπικό ωροσκόπιο- ίσως για κάποιους εκπροσώπους του Τοξότη και των Διδύμων, γεννημένους στο α’ δεκαήμερο των εν λόγω ζωδίων, επίσης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση