GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμος για νέα στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία ο Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στο Συμβούλιο Ασφαλείας της χώρας και ανέφερε ότι θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες σ...

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στο Συμβούλιο Ασφαλείας της χώρας και ανέφερε ότι θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες στρατιωτική επιχείρηση στα ανατολικά του Ευφράτη. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανακοίνωσε ότι θα κατασκευαστεί ελικόπτερο γενικής χρήσης με το όνομα Gökbey.

"Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε αυτή την περιοχή κατοικήσιμη και ειρηνική" δήλωσε.

"Είμαστε ενεργοί στον τομέα της Αμυντικής Βιομηχανίας τα τελευταία 16 χρόνια και οι λόγοι είναι γνωστοί. Η αμυντική μας βιομηχανία μας κρατά ζωντανούς. Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν το όραμα μας. Το ελικόπτερό μας ATAK είναι ένα από τα πιο σημαντικά μας εναέρια μέσα. Οι πύραυλοί μας είναι στο στάδιο της μαζικής παραγωγής και εργαζόμαστε σε νέα μοντέλα. " τόνισε.

"Στη Συρία κάνουν προσπάθεια να χτίσουν ξανά την τρομοκρατία. Εκπαιδεύουν 30.000 στρατιώτες ανατολικά του Ευφράτη. Ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν άνθρωποι του ISIS και από ποιους εκπαιδεύονται. Θα ξεκινήσουμε τις στρατιωτικές μας επιχειρήσεις σε λίγες ημέρες για να σώσουμε την περιοχή από την τρομοκρατική αυτή οργάνωση" ανέφερε.

Πηγή: Hurriyet

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση