GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λευτεριά στον Algirdas Paleckis!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι...
Ομιλεί την αγγλική κι επαναλαμβάνει πως “μας το ζητεί η Ευρώπη”.
Καταδικάζει τις τραγωδίες του παρελθόντος,
για να νομιμοποιήσει τις οικονομικές γενοκτονίες που επιτελεί,
πάντα στο όνομα της αγοράς και της ελεύθερης μετακίνησης»

Κάθε ημέρα που περνάει κι ενόψει των ευρωεκλογών του Μάη 2019, το τραπεζικό διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσπαθεί να ενισχύει παντού τον αντικομουνισμό και να εγκαθιδρύει κι ενισχύει πολιτικά νεοναζιστικά καθεστώτα στις χώρες επιρροής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το νεοναζιστικό καθεστώς που εγκαθίδρυσε η Ε.Ε. στην Ουκρανία και προσφάτως η σχισματική στάση του Δημήτριος Αρχοντώνης (Βαρθολομαίος) με την οποία έκανε Νατοϊκή υποστηρικτική παρέμβαση στην εκκλησία του ναζιστικού καθεστώτος.
Ένα νέο ναζιστικό καθεστώς διοργανώνει κι ενισχύει η Ευρωπαϊκή Ένωση των τραπεζιτών στη Γεωργία και μάλιστα με προκλητικές μεθόδους.
Η ιμπεριαλιστική πολιτική της δήθεν "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας"  εκφράζεται χωρίς περιστροφές από το διευθυντήριο (Συμβούλιο): "Η ΕΕ υποστηρίζει σθεναρά την εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας και την επίλυση των συγκρούσεων στις αποσχισθείσες περιοχές της χώρας, δηλαδή την Αμπχαζία και τη Νότια Οσετία" και το βάρβαρο καθεστώς της Λιθουανίας.
Οι λεγόμενοι "θεσμοί" της Ε.Ε. δεν παραμένουν στην ένοχη σιωπή, αλλά υποκινούν την καταστολή και τις διώξεις απέναντι σε στελέχη κομμουνιστικών κομμάτων, ενώ σύντομα σκοπεύουν να θέσουν σ' εφαρμογή την ενεργοποίηση της ποινικοποίησης "αντιευρωπαϊκών" λόγων και δράσεων σ' ολόκληρη την Ευρώπη.
Σήμερα είναι η σειρά της Λιθουανίας... όπου ο Algirdas Paleckis, πρώην πρόεδρος του Λαϊκού Σοσιαλιστικού Μετώπου της Λιθουανίας, βρίσκεται πάνω από τέσσερις μήνες φυλακισμένος στη Βαλτική χώρα, χωρίς κανένα στοιχείο, ανύπαρκτες κατηγορίες και χωρίς δίκη.
Αυτός ο αντικομουνιστικός πυρετός της νέας τάξης, της παγκοσμιοποίησης, εντείνεται μπροστά στον κίνδυνο που διαβλέπουν οι ευρωπαϊκές δυνάμεις των ευρωκρατών ("αριστερά", δεξιά, "οικολόγοι Πράσινοι" σαν τα δολάρια των ΗΠΑ), συντριβούν από ευρωσκεπτικιστικές δυνάμεις το Μάη και να πάψει η κοινή τους διαχείριση των λαών της Ευρώπης για λογαριασμό των τραπεζιτών.
Όλα αυτά είναι σαφή και στο νέο κίνημα που έθεσαν στην ημερήσια διάταξη οι τραπεζίτες [Βλέπε σε "Όχι στην κλιματική αλλαγή"... διαδέχεται τα "ανοιχτά σύνορα" εντός της "Ευρωπαϊκής άνοιξης"!], δήθεν "οικολογικές ευαισθησίες" με στόχο τον αποπροσανατολισμό των λαών από τον σφαγιασμό κοινωνικών δικαιωμάτων κι εργατικών κατακτήσεων.
Σ' αυτές τις εκλογές που είναι κρίσιμες για το υπερεθνικό κεφάλαιο [Βλέπε σε Το στοίχημα Σόρος: ευρωεκλογές Μάη 2019!], ρέει άφθονο χρήμα των πολιτών της Ευρώπης για την αντιμετώπιση του κινδύνου από τους "εθνικισμούς, ξενοφοβία, ακροδεξιά" και εξαγοράζεται πλήρως η σιωπή των ΜΜΕ και της δημοσιογραφικής αργυρώνητης πορνείας [Βλέπε σε 120 δισεκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση του "λαϊκισμού & της ακροδεξιάς"]. και οδηγούμαστε πλέον σε ένα ανοικτό νεοναζιστικό στρατόπεδο με όπλο το "ευρώ".
Δυστυχώς στην πατρίδα μας το πολιτικό προσωπικό κινείται ενωμένο και απολύτως καθοδηγούμενο από την ημερήσια διάταξη των τραπεζιτών, πέρα από τις μεταξύ τους κοκορομαχίες, για μια "Ευρωπαϊκή άνοιξη", που δεν είναι τίποτα περισσότερο από τον πιο παγερό και σκοτεινό μεσαίωνα στην ιστορία της γηραιάς ηπείρου. Ακόμη και το ΚΚΕ, που θα έπρεπε να σηματοδοτεί μία όαση αντίστασης και μπορεί να γίνει, μέχρι σήμερα "παίζει" στα συστημικά όρια των ευρωκρατών ως ένας θεσμικός παίκτης με προτάσεις κι αντιπροτάσεις, κι απόλυτη σύμπνοια στο δήθεν "αντιφασιστικό, αντιρατσιστικό, αντιεθνικιστικό" πρόσταγμα των τραπεζιτών. Απ' αυτό δεν το διασώζουν από τις ιστορικές ευθύνες οι αντικαπιταλιστικές κι αντιιμπεριαλιστικές κορώνες.
Αυτή την περίεργη στάση του ΚΚΕ έχουμε πολλάκις διαπιστώσει, όπως την πρόσφατη ταύτισή του με τη "ευρωπαϊκή μεταρρυθμιστική αριστερά" και τους ευρωκράτες, που το έφεραν σε αντίθεση με άλλα κομμουνιστική κόμματα [Βλέπε σε ΚΚΕ-Συριζα «ήλθαν εἰς ἀῤῥαβῶνα κοινωνίαν» με κουμπάρους τα... «ανοικτά σύνορα»;]., αλλά και στο θέμα του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, ή και της πολιτικής "ανοιχτών συνόρων". Μια ανεξήγητη "φοβική" στάση που ουσιαστικά νομιμοποιεί το 4ο Ράιχ.
Την τραγική κατάσταση στη Λιθουανία διαπιστώνουμε από τη Δήλωση του Ενωμένου Κομμουνιστικού Κόμματος της Γεωργίας (11 Μάρτη 2019):


«Ο Algirdas Paleckis, πρώην πρόεδρος του Λαϊκού Σοσιαλιστικού Μετώπου, βρίσκεται κρατούμενος για περισσότερους από τέσσερεις μήνες στην Λιθουανία.
Πριν λίγες ημέρες η κράτησή του επεκτάθηκε για δύο ακόμη μήνες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Algirdas Paleckis έχει υποστεί την καταστολή από τις αρχές της Λιθουανίας. Στο παρελθόν δικάστηκε γιατί αμφισβήτησε την επίσημη εκδοχή της Λιθουανίας για τα γεγονότα του Γενάρη 1991 στο Vilnius, σύμφωνα με την οποία Σοβιετικοί στρατιώτες πυροβόλησαν εναντίον του πλήθους μπροστά στο κέντρο τηλεόρασης. Σύμφωνα με τον Algirdas Paleckis, ο θάνατος πολιτών ήταν έργο προβοκατόρων που ήθελαν την απόσχιση της Λιθουανίας από την ΕΣΣΔ. Αθωώθηκε στη δίκη πρώτου βαθμού, αλλά στην έφεση από πλευρά των αρχών καταδικάστηκε σε υψηλό πρόστιμο για τις πολιτικές του εκτιμήσεις.
Με νόμο στη "δημοκρατική" Λιθουανία έχουμε ποινικοποίηση κι απαγόρευση της άποψης περί μη "σοβιετικής επιθετικότητας"
Τώρα, για πέμπτο μήνα παραμένει ο Algirdas Paleckis υπό τον έλεγχο των υπηρεσιών ασφαλείας των Λιθουανών. Συνελήφθη με την κατηγορία "ενδεχόμενης κατασκοπίας" υπέρ της Ρωσίας, όπως γι' αυτό έχουν συλληφθεί κι άλλοι Λιθουανοί πολίτες. Ψυχολογικούς εκβιασμούς και πιέσεις δέχονται οι σύντροφοί τους και οι συγγενείς τους. Οι αρχές προσπαθούν να κατασκευάσουν μία σκευωρία, σύμφωνα με την οποία ο Algirdas Paleckis κι οι σύντροφοί του είναι κατάσκοποι και σαμποτέρ, που σχεδίαζαν να ελέγξουν δημόσια υπουργεία και σχεδίαζαν απαγωγές.
Ο Algirdas Paleckis κι οι σύντροφοί του αντιτίθενται στην αντιλαϊκή κοινωνική και οικονομική πολιτική της Λιθουανίας, που οδηγεί αυτή την πρώην αναπτυγμένη χώρα στα όρια της οικονομικής χρεωκοπίας. Σήμερα η Λιθουανία είναι μια χώρα με τη μεγαλύτερη υπανάπτυξη στην Ε.Ε., με μισθούς πείνας και τεράστια ανεργία.
Οι παρεμβάσεις του Algirdas Paleckis για αλλαγή της κοινωνικής κι οικονομικής πολιτικής πολιτικής, για εθνικό έλεγχο από το λκαό των πλουτοπαραγωγικών πόρων της χώρας, είναι εκείνος ο πολιτικός που αποτελεί εμπόδιο στις αρχές.
Οι κατηγορίες εναντίον του Algirdas Paleckis και των συντρόφων του δεν στηρίζονται σε κανένα στοιχείο και πρόκειται για ντροπιαστικές προβοκάτσιες, που σκοπεύουν να θέσουν υπό καταστολή τους πολιτικούς αντιπάλους.
Καλούμε να σταματήσει η παράνομη καταστολή των πολιτικών της αντιπολίτευσης.
Για την Κεντρική Επιτροπή του Ενωμένου Κομουνιστικού Κόμματος της Γεωργίας
Temur Pipia
Πρόεδρος του Ενωμένου Κομουνιστικού Κόμματος της Γεωργίας»

Όσοι αγαπούν την Ευρώπη... δεν είναι δυνατόν να μην αγωνίζονται εναντίον της Ε.Ε.!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση