GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νομίζουν πως μπορούν να παίξουν με το Ιράν... λες κι είναι Ελλάδα!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι. Ομιλεί την αγγλική κι επαναλαμβάνει πως...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι.
Ομιλεί την αγγλική κι επαναλαμβάνει πως...
“μας το ζητεί η Ευρώπη”»
Τα στημένα, σικέ τα λέει ο λαός, παιχνίδια της διπλωματίας έχουν και όρια.
Ενώ υποτίθεται η Ελλάδα και η Κύπρος "δίνουν εθνικές μάχες αξιοπρέπειας" για να πάρει μέτρα η Ευρώπη (διάβαζε η Επιτροπή, γιατί ουδεμία αρμοδιότητα έχουν οι 28 πρωθυπουργοί της λεγόμενης δήθεν "Συνόδου Κορυφής") και πανηγυρίζουν για τις ανέξοδες δηλώσεις στα συμπεράσματα της ΕΕ...
Ενώ συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ, που θεωρητικά σημαίνει ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά η κυβέρνηση Τσίπρα τις προκλήσεις και παραβιάσεις της Τουρκίας...
Η κυβέρνηση Τσίπρα -αλλά ούτε κι η αντιπολίτευση ή άλλα κόμματα να θέσουν ζήτημα- δεν τόλμησε τη διακοπή των Συνεδριάσεων της ΚΟΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ που συνεδριάζει στην Κωνσταντινούπολη!
Πως μπορεί να γίνει πιστευτή μια δήθεν κρίση, όταν συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ και δεν ανακαλείς τα μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής από την Κωνσταντινούπολη;
Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο Μητσοτάκης κάνουν δηλώσεις για τον συντονισμό τους στη Σύνοδο της Ε.Ε., ώστε να ληφθούν μέτρα εναντίον της Τουρκίας και στην Κωνσταντινούπολη συνεδριάζουν για ποιο λόγο; Μήπως αν η παράνομη γεώτρηση δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 3.000 μέτρα;
Ο "Πορθητής" ξεκίνησε την γεώτρηση, σε βάθος 3.000 μέτρων, στην κυπριακή ΑΟΖ ενώ ανακοινώθηκε ότι, καταφθάνει οσονούπω και το γεωτρύπανο "Γιαβούζ"...
Η Τουρκία διενεργεί "ναυτικές ασκήσεις" με δέσμευση θαλάσσιας έκτασης στο Καστελόριζο με πραγματικά πυρά... Σβήνει από το χάρτη το Καστελόριζο...
Το ψευδοκράτος αποφάσισε να ανοίξει την «σφραγισμένη» Αμμόχωστο... την περίκλειστη από το 1974 Αμμόχωστο κι αποφάσισε να εποικίσει το παραθαλάσσιο Βαρώσι (Βαρώσια), την πάλαι ποτέ τουριστική περιοχή της Αμμόχωστου...-

Την ίδια ώρα, τις ίδιες στιγμές, ταυτοχρόνως στην Κωνσταντινούπολη συζητούν με τον βιαστή κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, με δεδομένη την παραβίαση της Κυριαρχίας μας, για:
«Ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας στον τομέα της λεγόμενης "χαμηλής πολιτικής"...
Μείωση της έντασης, κυρίως της στρατιωτικής, με τη βελτίωση του ψυχολογικού κλίματος και των επαφών μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών, μέσω της σταδιακής υιοθέτησης Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (M.O.E.)...
Διερεύνηση μέσω Διερευνητικών Επαφών (Διερευνητικές Συνομιλίες) των δυνατοτήτων για μια συμφωνημένη διευθέτηση του ζητήματος της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας...».
Η ανωτέρω διαδικασία είναι κάτω από τις επιταγές του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλοι κάνουν πως δεν γνωρίζουν... ότι η Τουρκία είναι η 15η Παγκόσμια Οικονομία (World Bank) και όλες οι πολυεθνικές των αναπτυγμένων χωρών της Ε.Ε. (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία κ.α., αλλά και προνομιακός οικονομικός Partner του Ισραήλ, στο οποίο έχει παραχωρήσει η Τουρκία και στρατιωτική βάση για τον έλεγχο της Συρίας και του Ιράκ), αλλά κι όλες οι πολεμικές τους βιομηχανίες παράγουν και έχουν συμπαραγωγές για όλα τους τα "προϊόντα" πολέμου.
Είναι δυνατόν το 4ο Ράιχ να πυροβολήσει τα πόδια του και να προχωρήσει σε κυρώσεις μέτρα εναντίον της Τουρκίας;
Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση "Η Τουρκία αποτελεί τη φυσική γέφυρα μεταξύ της Ευρώπης, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής...".
Ζούμε την περίοδο ψυχολογικής επιχείρησης του 4ου Ράιχ ώστε να προετοιμαστεί ο λαός μας για νέες χαμένες πατρίδες, γιατί το θέλει η Ευρώπη.
Όλα αυτά όταν οι ιμπεριαλιστές δέχονται καθημερινά ήττες σε όλα τα μέτωπα.
Προκαλούν γέλιο οι απειλές της πάλαι ποτέ υπερδύναμης και των ευρωπαίων συμμάχων της εναντίον του Ιράν [Βλέπε σε: Ιράν... ο Mostafa Chamran... Ζει αιώνια στις καρδιές των Ελεύθερων του κόσμου!].

Στην εικόνα βλέπουμε την πτώση του αμερικανικού "υπερόπλου" MQ-4C Triton drone, που στοιχίζει $182 εκατομμύρια δολάρια... να εξανεμίζεται από τους Ιρανούς...

Αρχικά οι ΗΠΑ αρνήθηκαν ότι παραβίασαν κυρίαρχο εναέριο χώρο του Ιράν... και κατόπιν η ομολογία, αφού οι Ιρανοί παρουσίασαν τα υπολείμματα του "αμερικάνικου υπερόπλου" που έπεσε σαν μπεκάτσα...

Shahab 3: 1700 km
Qiam: 2000 km
Sejjil: 2000 km
Emad: 2000 km
Khorramshahr: 3000 km
Μόνον η δυτική δημοσιογραφική πορνεία μπορεί σήμερα να μιλάει για στρατιωτική υπεροπλία της δύσης. Οι πύραυλοι του Ιράν μπορούν να εξαφανίσουν από το χάρτη ακόμη και το Τελ Αβίβ... κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στις ΗΠΑ.
Έτσι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ με την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία διέδοσε πως ο πρόεδρος έδωσε εντολή επίθεσης, αλλά το ξανασκέφθηκε... και γελούν κι πέτρες.
Τώρα έχουμε την απόρριψη της πρότασης Τραμπ από το Ιράν, που θα αποσιωπήσουν όλα τα ΜΜΕ.
Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, μέσω τρίτης χώρας, πρότειναν στο Ιράν να υποδείξει δύο ή τρεις το πολύ συγκεκριμένους στόχους, ώστε να στείλουν οι ΗΠΑ πυραύλους αλλά ουσιαστικά να μην υπάρξουν ζημιές και θύματα. Στόχος να να εμφανιστούν νικητές, τόσο ο Τραμπ, όσο και το Ιράν, ώστε να λήξει με αμοιβαίο όφελος η λεγόμενη "κρίση".
Το Ιράν απέρριψε κατηγορηματικά την προσφορά των ΗΠΑ και έστειλε την απάντηση του: Ακόμα και μια επίθεση εναντίον  μιας άδειας κι αμμώδους παραλίας στο Ιράν θα προκαλέσει εκτόξευση πυραύλων εναντίον Αμερικανών στόχων στον κόλπο!

1- RQ-170 - USA
2- MQ-1C - USA
3-MQ-9 - USA
4- Scan Eagle - USA
5- Hermes 450 - ISRAEL
6- RQ-7 (Shadow 200) - USA
7- RQ-11( AeroVironmentRQ-11Raven) - USA
Σήμερα το Ιράν διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή -την οποία εκθέτει και στο κοινό- από μη επανδρωμένα αμερικάνικα κατασκοπευτικά αεροσκάφη, που δεν έχουν καταρρίψει, αλλά οι Ιρανοί χάκερς έχουν προσγειώσει με υποκλοπή σε Ιρανικό έδαφος.

Μόνον ένας τρελός θα αυτοκτονούσε με τη σκέψη επίθεσης εναντίον του Ιράν...
- Το Ιράν διαθέτει δύο μεγάλους στρατούς. Εκτός τον Ιρανικό στρατό, διαθέτει τη "Λαϊκή Πολιτοφυλακή" (Basij)... 25 εκατομμύρια εκπαιδευμένους στρατιωτικά πολίτες.
- Το Ιράν διαθέτει τη μεγαλύτερη και πιο ισχυρή επίγεια δύναμη στη Μέση Ανατολή.
- Το Ιράν είναι η Τέταρτη πιο ισχυρή ναυτική δύναμη στον κόσμο.
- Το Ιράν έχει το Τέταρτο μεγαλύτερο οπλοστάσιο βαλλιστικών πυραύλων στον κόσμο.
- Το Ιράν θεωρείται ως η Πέμπτη χώρα στον κόσμο που δεν μπορεί να είναι στρατιωτικά κατεχόμενη.
- Το Ιράν είναι μια από τις πιο πολυπληθείς χώρες στον κόσμο.
- Το Ιράν είναι ο Τέταρτος κατασκευαστής προηγμένων στρατιωτικών
UAVs στον κόσμο.
- Το Ιράν είναι η Τέταρτη πιο ισχυρή κυβερνο-δύναμη στον κόσμο.
- Οι υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράν είναι μεταξύ των πιο ισχυρών οργανώσεων πληροφοριών στον κόσμο.
- Το Ιράν και οι σύμμαχοί του έχουν νικήσει την πιο επικίνδυνη τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο, το "ισλαμικό κράτος" (ISIS) που είναι δημιούργημα των ΗΠΑ.
- Οι προηγμένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις των Ιρανικών όπλων βρίσκονται σε μυστικές τοποθεσίες και καταφύγια που δεν είναι γνωστές στις ΗΠΑ.

Σχετικά με το Ιράν:

1 σχόλιο

  1. Καθόμαστε βαριώμαστε και ... σκεφτόμαστε!

    Εντέλη ο "ΣΠΟΡΟΣ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ από την εποχή των Περσικών Πολέμων μετά η "Περιοδεία" του Αλεξάνδρου του Μακεδόνα και των απογόνων του ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕ ΜΕ ΓΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ για Ελευθερία για Ανεξαρτησία για Αξιοπρέπεια ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ/ΙΡΑΝ!

    Και εάν η Περσία/Ιράν είχαν μορφές Αποικιοκρατούμενης Χώρας την ΞΕΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1979!

    ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ/ΙΡΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ που οι Εθνομηδενιστές Ανέκαθεν Λακεδοραγιάδες της Αποικίας την διαστρέβλωσαν και τώρα θέλουν να την ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ!

    Ακόμη και το έργο οι "300" του Αμερικάνικου Χόλιγουντ ΕΙΤΑΝΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!! Δεν χρειάζεται να Σας το αναλύσουμε διότι Εάν δεν το έχεται καταλάβει ακόμη μέχρι σήμερα δεν έχει αξία και νόημα!

    Μάλιστα ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ/ΙΡΑΝΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΌΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΤΑΝΕ .... MAKEDONSKI ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ... ΣΛΑΒΟΚΙΝΕΖΙΚΑ! Στα Πανεπιστήμια Τους γελούν με τους Λακεδοραγιάδες Των Φονιάδων Των Λαών Των Αποικιοκρατών Των Αγγλοαμερικανών!

    Πως λένε στα Περσικά/Ιρανικά: ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ Λακεδοραγιάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση