GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παγκόσμια ελίτ μας θεωρεί ηλίθιους και το... διασκεδάζει!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Και εσείς, βρώμικοι λαουτζίκοι τολμάτε να χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο και τα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Και εσείς,
βρώμικοι λαουτζίκοι τολμάτε να χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο
και τα...
μέσα μαζικής μεταφοράς που μολύνουν;
Κάντε όπως ο Γκρέτα!
Η επαναστάτρια σε ιστιοπλοϊκό γιοτ με τον Pierre Casiraghi! 
Δεν καταλαβαίνετε πώς τα ρετιρέ των ελίτ μας κοροϊδεύουν,
διασκεδάζουν και μας αντιμετωπίζουν σαν ηλίθιους;»

Η Γκρέτα δεν θα μεταβεί με αεροπλάνο στις 23 Σεπτέμβρη 2019 στη Νέα Υόρκη, στη Σύνοδο του ΟΗΕ για το Κλίμα ώστε να μιλήσει για τον "κίνδυνο κλιματικής αλλαγής", ακριβώς για να μην μολύνει το περιβάλλον.

Θα πάει με το πιο σύγχρονο ιστιοπλοϊκό γιοτ, το Malizia II και μαζί με τον πολυεκατομμυριούχο Pierre Casiraghi, τρίτο παιδί της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό και του Αννόβερου, του βασιλικού οίκου Γκριμάλντι, που το χόμπι του είναι τα ιστιοπλοϊκά σκάφη και οι διεθνείς αγώνες ιστιοπλοϊκών σκαφών.
Το ιστιοπλοϊκό, ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον πλανήτη, θα διαθέσει το ίδρυμα του πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτου "Prince Alberto II of Monaco Foundation".
Έτσι η επαναστάτρια Γκρέτα θα διασχίσει τον Ατλαντικό χωρίς να μολύνει το περιβάλλον.

Εκτός από την Γκρέτα και τον γαλαζοαίματο Pierre, στο σκάφος θα επιβαίνουν επίσης ο μάνατζερ της "επαναστάτριας", ο μπαμπάς της Svante Thunberg [Βλέπε σχετικά: "Όχι στην κλιματική αλλαγή"... διαδέχεται τα "ανοιχτά σύνορα" εντός της "Ευρωπαϊκής άνοιξης"!], ο παγκοσμίου φήμης πάμπλουτος πλοηγός αγωνιστικών σκαφών (skipper για τους ειδήμονες) Boris Herrmann, ο σκηνοθέτης της "B-Reel Films" Nathan Grossman, για να υλοποιήσει μια ταινία-ντοκιμαντέρ για την ευαισθητοποίηση των λαών, το προσωπικό και διαφημιστές του σκάφους "Malizia Team", αλλά κι ειδικοί επιστήμονες.

Θα έχουμε το Σεπτέμβρη ένα "οικολογικό ταξίδι" που θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες με λιμάνι άφιξης εκείνο της Νέας Υόρκης με το παγκόσμιο σύμβολο "ελευθερίας" και το σημαντικότερο είναι πως θα είναι ένα ταξίδι που θα ενισχύσει το παγκόσμιο κίνημα εναντίον του "κινδύνου κλιματικής αλλαγής", αφού μάλιστα θα "μειώσει τους τόνους διοξειδίου του άνθρακα που απαιτούνται από μια τυπική πτήση αεροπλάνου για τη Νέα Υόρκη".
Έτσι λοιπόν η Γκρέτα θα ταξιδέψει με το 18μετρο γιοτ Malizia II, που διαθέτει για αυτόν τον πόλεμο εναντίον της "σωτηρίας της γης" η βασιλική οικογένεια των  Γκριμάλντι κι οι πρίγκιπες του Μονακού.

Χαροποιεί ιδιαίτερα τους λαούς όλου του πλανήτη αυτή η νέα στράτευση. Η Αυτού Εξοχότης ο Πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος Β, από τις επισκέψεις στα κελάρια του "Lafite-Rothschild", μαζί με τον βαρώνο Eric de Rothschild, σε νέους αγώνες για τη σωτηρία του πλανήτη.
Τα διεθνή ΜΜΕ έχουν ήδη ξεκινήσει τους αγώνες διάδοσης αυτού του "εγχειρήματος"... όπως βλέπουμε: Greta Thunberg to sail across Atlantic for UN climate summits - Teenage activist to travel to US on racing yacht to cut environmental impact of travel "The Guardian".

Στην Ελλάδα ανέλαβε την εισαγωγή σ' αυτή τη νέα "επανάσταση" ο γνωστός ακτιβιστής δημοσιογράφος, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΛαΕ (Λαφαζάνης) και για λίγες ημέρες υποψήφιος βουλευτής του κυρίου Γιάνη (με ένα Ν) Βαρουφάκη (αποσύρθηκε λίγο αργότερα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του), υπάλληλος του κρατικού ειδησιογραφικού πρακτορείου ειδήσεων (ΑΠΕ) που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες, ο κύριος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος: Δεκαοκτώ μήνες για να σώσουμε τον πλανήτη!

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ
Τα λέει όλα ο μαρξιστής Ιταλός φιλόσοφος Diego Fusaro:
«Γκρέτα και Καρόλα;* Άβαταρ** προϊόντα που παράγει η κοσμοπολίτικη εργοδοσία.
Γκρέτα, η επαναστάτρια με τον Pierre Casiraghi σε ιστιοπλοϊκό.
Διαβάζουμε στα ΜΜΕ... "Όχι αεροπλάνο, Η Γκρέτα θα πάει στον ΟΗΕ με γιοτ που πλοηγός θα είναι Pierre Casiraghi". Φαίνεται να το βλέπεις, η μικρή δεσποινίδα από τη Σουηδία, η ηρωίδα που αγαπήθηκε τόσο από τ' αφεντικά του πλανήτη... να κοιτάζει από το ιστιοπλοϊκό προς τους κοινούς πολίτες και την εξαθλίωση τους και να τους λέει:  "κι εσείς, βρώμικοι Ιταλοί χρησιμοποιείται μέσα μαζικής μεταφοράς;"
Εν ολίγοις, η πρόσκληση είναι να κάνουμε όπως κι η Γκρέτα, η επαναστάτρια με τον Pierre Casiraghi στο ιστοπλοϊκό!
Η Καρόλα κι η Γκρέτα είναι άβαταρ προϊόντα των κυρίαρχων κοσμοπολιτών για να δημιουργήσουν επί τούτω [ad hoc] συντηρητικές κινητοποιήσεις...
Δηλαδή, κινητοποιήσεις που έχουν ως μοναδικό σκοπό διαμαρτυρίες να ενισχύσουν την καθιερωμένη τάξη προς όφελος της παγκόσμιας ελίτ».

* - Ο ψεύτης καθηγητής στο Πάντειον Πανεπιστήμιο... Στην Ιταλία οι μυστικές υπηρεσίες κι οι "φιλάνθρωπες" ΜΚΟ... ο πακτωλός χρημάτων!
- Το "στριπτίζ" του ανθρωπισμού μας!
- HASTA ΜΚΟ SIEMPRE! Ελεύθερη η "καπετάνισσα" του παγκόσμιου επαναστατικού κινήματος!

** Άβαταρ... η φυσική μας ικανότητα να δημιουργούμε και να "αποδημιουργούμε" πεποιθήσεις για εμάς και το περιβάλλον μας.

Αν οι φτωχοί, οι άνεργοι, οι εξαθλιωμένοι απασχολούμενοι κι όχι εργαζόμενοι (ο όρος "εργασία" έχει αντικατασταθεί πλέον από την "απασχόληση"), αντί να χρησιμοποιούν το σαραβαλάκι τους και να καταστρέφουν τον πλανήτη, ακόμη και με ένα Ford Fiesta του 1996, ή χρησιμοποιούν τα άθλια λεωφορεία για να πάνε σε μια κοντινή θάλασσα τα παιδάκια τους (οι διακοπές είναι πλέον είδος πολυτελείας), αν λοιπόν αγόραζαν ένα ιστιοπλοϊκό τελευταίας γενιάς (IMOCA 60) όπως το Μalizia II του γαλαζοαίματου Pierre Casiraghi, με το οποίο θα ταξιδέψει η Γκρέτα για να διδάξει στον ΟΗΕ... τότε ο πλανήτης θα είχε σωθεί.
Έτσι, εμείς οι πάμπλουτοι, οι ηγεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ, οι πολυεκατομμυριούχοι κάνουμε μεγάλες θυσίες, φτύνουμε στην κυριολεξία αίμα για να σώσουμε τον πλανήτη, να σώσουμε μετανάστες... αλλά δυστυχώς οι φτωχοί δεν ακολουθούν το παράδειγμά μας, αλλά κι αδιαφορούν αυτοί οι άθλιοι εξαθλιωμένοι!

«Και, σας παρακαλούμε, αυτό που συμβαίνει καθημερινά μην το θεωρείται φυσιολογικό.
Τίποτα δεν λέγεται "είναι φυσιολογικό" σε αυτούς τους χρόνους αιματηρής απώλειας,
συντονισμένης αναταραχής, προγραμματισμένης αυθαιρεσίας,
απάνθρωπου ανθρωπισμού, έτσι ώστε τίποτα αξίζει ως αμετάβλητο πράγμα.»
Μπέρτολτ Μπρεχτ, "Η εξαίρεση κι ο κανόνας" (Die Ausnahme und die Regel), 
1930-1931, πρώτη έκδοση Internationale Literatur”, Μόσχα, Σεπτέμβρης 1937.

Σχετικά:
1). "Όχι στην κλιματική αλλαγή"... διαδέχεται τα "ανοιχτά σύνορα" εντός της "Ευρωπαϊκής άνοιξης"!
2). "Καταστρέψτε το αιδοίο μου, όχι τον πλανήτη μου"! Το σύνδρομο της "κλιματικής αλλαγής"
3). Η μεγάλη απάτη: "κλιματική αλλαγή", η Γκρέτα Τούνμπεργκ κι η... "Επιχείρηση Greta"!

4). Όντας νεολαίοι κι όχι επαναστάτες είναι μια βιολογική αντίφαση!

2 σχόλια

  1. ο οικολόγος.. David de Rothschild...(David from Red schield) = Δαβίδ από κόκκινη Ασπίδα = 666..
    Θα είναι ο επόμενος ΓΓ του ΟΗΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί ΟΛΟΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! Ο ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΟΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ! ΑΛΛΩΣΤΕ Η "ΦΥΣΗΣ" ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΟΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ! ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΝΤΙΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ! ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ! ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση