GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάκοιτη γιαγιά χτύπησε ληστή με τη μαγκούρα της - Ο δράστης έφυγε με άδεια χέρια

Απύθμενο θράσος επιδεικνύουν ληστές ακόμη και μέρα μεσημέρι. Ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί σε σπίτι ηλικ...

Απύθμενο θράσος επιδεικνύουν ληστές ακόμη και μέρα μεσημέρι.

Ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί σε σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας στην περιοχή των Καλυβίων. Ένα άτομο εισέβαλε στο σπίτι μιας κατάκοιτης γιαγιάς προκειμένου να την ληστέψει όμως δεν είχε φανταστεί... τι τον περιμένει.

Ο ληστής πλησίασε τη γιαγιά στο κρεβάτι και της έπιασε το χέρι ζητώντας βοήθεια, ενώ συγχρόνως έψαχνε για χρήματα και ό,τι άλλο πολύτιμο θα μπορούσε να πουλήσει. Η γιαγιά ωστόσο αντιλήφθηκε αμέσως περί τίνος πρόκειται μιας και ο ίδιος, πριν λίγο διάστημα είχε ξαναμπεί στο σπίτι της κλέβοντας χρήματα. Αυτή τη φορά, όμως, η αντίδρασή της ήταν διαφορετικό.

Η ηλικιωμένη σήκωσε τη μαγκούρα που είχε στο πλάι της και άρχισε να τον χτυπάει. Ο 17χρονος -σύμφωνα με τις πληροφορίες- Ρομά δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη και αποχώρησε μιας και η γιαγιά ταυτόχρονα φώναζε για βοήθεια.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που αναζητά τον ληστή, ο οποίος... βρήκε τον μάστορά του.

Πηγή: lamianow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση