GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δένδιας: Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση της ειρήνευσης στη Λιβύη

Τις ευχαριστίες του ίδιου, όσο και του Πρωθυπουργού, στον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης, Αγκίλα Σάλεχ Ίσα, τόσο για ...

Τις ευχαριστίες του ίδιου, όσο και του Πρωθυπουργού, στον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης, Αγκίλα Σάλεχ Ίσα, τόσο για την παρουσία του στην Αθήνα όσο και για τη δήλωσή του ότι η συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης είναι μη νόμιμη, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

“Χαίρομαι για την τοποθέτησή του, για την τοποθέτηση της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης, σύμφωνα με την οποία, τα memoranda τα οποία υπεγράφησαν μεταξύ Τουρκίας και Κυβέρνησης Εθνικής Συνεννόησης της Τρίπολης είναι άκυρα και κενά περιεχομένου, είναι ανεφάρμοστα και θέτουν σε αστάθεια την περιοχή. Απειλούν την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο”, τόνισε ο κ. Δένδιας.

Υπογράμμισε, ότι η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει τις προσπάθειες του κ. Σαλαμέ και βρίσκεται σε ετοιμότητα ώστε "να βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση της ειρήνευσης και της εφαρμογής του Διεθνούς Δικαίου στη Λιβύη".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση