Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Όμορφη η φιγούρα του ειρηνόφιλου: ούτε θύματα ούτε δράστες!

Share it:
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Πρέπει ν' αντιμετωπιστεί αυτό το απρόσμενο σόου:
το "στριπτίζ" του ανθρωπισμού μας.
Ιδού, εδώ είναι γυμνός κι όχι...

όμορφος: ο ανθρωπισμός μας δεν ήταν παρά μια
ψευδής ιδεολογία, η εξαίρετη αιτιολόγηση της λεηλασίας.
Η  τρυφερότητες του και η λεπτολογία του εγγυώνται τις επιθέσεις μας.
Όμορφη η φιγούρα του ειρηνόφιλου: ούτε θύματα ούτε δράστες!
»
Jean-Paul Sartre

πρόλογος στο βιβλίο του Frantz Fanon
"I dannati della Terra" (Της γης οι κολασμένοι)

Τα ΜΜΕ κι η δημοσιογραφική πορνεία κάνουν τα πάντα για να μην κατανοήσει η διεθνή κοινή γνώμη τη βαρύτητα, το τι σημαίνει η δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Qassem Soleimani για την παγκόσμια κοινότητα, την Ανθρωπότητα, τον Πολιτισμό.

Ο Adil Abdul-Mahdi al-Muntafiki, πρωθυπουργός του Ιράκ, τεκμηριώνοντας την πρόταση του στην Ιρακινή βουλή για απομάκρυνση των αμερικάνικων δυνάμεων από τη χώρα του -πρόταση που υπερψηφίστηκε με την απουσία-άρνηση των Κούρδων βουλευτών-, αποκάλυψε στην ολομέλεια της βουλής ένα συγκλονιστικό γεγονός, που περιέργως δεν αναφέρει κανένα ΜΜΕ:
«Ο στρατηγός Soleimani πήγαινε στη Βαγδάτη κατόπιν πρόσκλησης από τον πρωθυπουργό του Ιράκ, διότι του ζητήθηκε από τις ΗΠΑ ώστε να υπάρξει μια διαμεσολάβηση, να υπάρξει ένας διάλογος μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν και μάλιστα κατόπιν προσωπικού αιτήματος του προέδρου Τράμπ».
Ο στρατηγός Qassem Soleimani βρισκόταν στο Ιράκ σε μια επίσημη διπλωματική αποστολή, έφθασε με κανονική γραμμή πολιτικής αεροπορικής πτήσης κι αφού ήταν κατόπιν πρόσκλησης του Ιρακινού πρωθυπουργού και του Αμερικανού προέδρου για διπλωματικές συνομιλίες, δεν πάρθηκαν τα μέτρα προστασίας που πάντα λάμβανε ο στρατηγός.
Ο πρόεδρος Τράμπ που βάσισε την εκλογή του στο "Όχι πόλεμο με το Ιράν, αλλά μπίζνες..."  -απέναντι στην Κλίντον που δήλωνε πως την επόμενη της εκλογής της θα κήρυσσε πόλεμο εναντίον του Ιράν-, δίνει μια ευκαιρία διπλωματικού διαλόγου σ' ένα Ιράν που προσπαθούν να γονατίσουν με εμπάργκο, όπως την Κούβα, τη Βενεζουέλα, τη Συρία, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας. Έτσι με δόλο παγίδευσαν τον στρατηγό της Διπλωματίας, τον Άνθρωπο που εξολόθρευσε τους τρομοκράτες του "Ισλαμικού Κράτους", της Αλ Κάιντα με τα παρακλάδια της και τον "ελεύθερο συριακό στρατό" του Ερντογάν, του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης... και να μην ξεχνάμε ΠΟΤΕ και της επίσημης Ελλάδας.
Είχαμε μια πολιτική δολοφονία, ενός διπλωμάτη σε αποστολή, που αποδείχθηκε μια παγίδα του Τράμπ, ή των μυστικών υπηρεσιών, του βαθύ κράτους Cia-πολυεθνικών-"Δημοκρατικών";
Τώρα πλέον το ερώτημα δεν έχει καμία σημασία. Είτε έδωσε προσωπικά την εντολή ο Τράμπ, είτε ενημερώθηκε στις διακοπές του, η μη ανάληψη ευθύνης θα σήμαινε γελοιοποίηση και παραίτηση.
Ουσιαστικά έχει τελειώσει οριστικά κι αμετάκλητα κάθε δυνατότητα διπλωματικού διαλόγου, όταν ο Ιρακινός πρωθυπουργός επιβεβαίωσε μέσα στη βουλή τη διπλωματική αποστολή του στρατηγού κι είχαμε μια δειλή δολοφονία που δεν συναντιέται ούτε στην περίοδο του ναζισμού και φασισμού στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Ο πρωθυπουργός του Ιράκ επιβεβαίωσε και ήδη η βουλή κατέθεσε επίσημο απόφαση-αίτημα-διάβημα στον ΟΗΕ: «Ο στρατηγός Soleimani ταξίδευε επισήμως στο Ιράκ, κατόπιν κοινής πρόσκλησης του Ιράκ και των ΗΠΑ... Διακοπή της πρόσκλησης στη διεθνή συμμαχία για παραμονή ξένων στρατευμάτων στο έδαφος κι αέρα του Ιράκ για καταπολέμηση της τρομοκρατίας».
Κατόπιν ο Αμερικανός πρόεδρος δηλώνει: «Αν το Ιράν επιτεθεί σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή αμερικάνικο στόχο, οι ΗΠΑ θα κτυπήσουν άμεσα και μάλιστα με δυσανάλογο τρόπο». Επίσης, η δημόσια απειλή για την καταστροφή αρχαιολογικών θησαυρών της Παγκόσμιας Κοινότητας που βρίσκονται στο Ιράν, προκαλεί ανατριχίλα και ο Χίτλερ φαντάζει προοδευτικός δημοκράτης. 52 στόχους της παγκόσμιας πολιτστική κληρονομιάς, απειλεί ότι θα κτυπήσει ο πρόεδρος της ξεδοντιασμένης πάλαι ποτέ υπερδύναμης... και κανένας δημοσιογράφος κι αναλυτής ή πανεπιστημιακός, όλοι με μόνιμα στασίδια διαστρέβλωσης και προπαγάνδας στα ΜΜΕ... δεν ανατριχιάζει.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο "Καταστατικός Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών", το Σύνταγμα της παγκόσμιας κοινότητας και του περιβόητου "διεθνούς δικαίου", στο Άρθρο 2, παράγραφος 4, είναι σαφές: «Πάντα τα Μέλη θα απέχωσι εις τας διεθνείς αυτών σχέσεις της απειλής ή χρήσεως βίας κατά της εδαφικής ακεραιότητος ή της πολιτικής ανεξαρτησίας οιουδήποτε Κράτους ή καθ ́ οιονδήποτε άλλον τρόπον ασυμβίβαστον προς τους σκοπούς των Ηνωμένων Εθνών.»
Με το έγκλημα των ΗΠΑ... οριστικό τέλος στο αφήγημα "διεθνές δίκαιο", δηλώσεις, αποφάσεις του ΟΗΕ, για όσους ακόμη μπορούν να ισχυριστούν πως υπήρχε "διεθνές δίκαιο".

"Ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη... δεν υπάρχει"!
Η ιμπεριαλιστική "αριστερά" έπιασε δουλειά κι αμέσως έκανε την εμφάνισή του στις ΗΠΑ το κατευθυνόμενο από τους "Δημοκρατικούς", τη "δημοκρατία των πολιτών" Σόρος και πολυεθνικών: "Ειρηνιστικό κίνημα made in USA"!
Το "στριπτίζ" του ανθρωπισμού μας!
"Όχι στον πόλεμο, αλλά όχι και στη θεοκρατία"... κραυγάζουν οι σε διατεταγμένη υπηρεσία ακτιβιστές. Αν υπάρχει θεοκρατία στο Ιράν, τι υπάρχει στο σιωνιστικό-ναζιστικό κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη; Κι ο λαός του Ιράν αποφασίζει ελεύθερα με δημοκρατικές εκλογές, πως θα ντύνεται και ποια θα είναι τα ήθη κι έθιμα της πατρίδας του, η θρησκεία του. Δεν αναμένει μαθήματα από τους τους "προοδευτικούς δικαιωματικούς".
Που βρισκόταν όλα αυτά τα "κινήματα" στο πολυετές δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού του Ιράν;
Που βρισκόταν όλα αυτά τα "κινήματα" στα πολυετή δολοφονικά εμπάργκο εναντίον της Κούβας, της Βενεζουέλας, τους βομβαρδισμούς της Λιβύης και το δολοφονία Καντάφι, στη δράση των νεοναζί στην Ουκρανία, στο πραξικόπημα στη Βολιβία, τη σφαγή στη Χιλή, στο στραγγαλισμό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας;
Που βρισκόταν όλα αυτά τα "κινήματα" στο πολυετές έγκλημα εναντίον του λαού του Αφγανιστάν, της Υεμένης;
Που βρισκόταν όλα αυτά τα "κινήματα" στην κατοχή της Παλαιστίνης από το 1948;
Που βρισκόταν όλα αυτά τα "κινήματα" στην κατοχή του 40% της Κύπρου μας από το 1974;
Που βρισκόταν όλα αυτά τα "κινήματα" στο πολυετές δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας, στα 9 χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης;

Στο τελευταίο προπύργιο της διεθνούς τρομοκρατίας, στο Ιντλίμπ... τα ανθρωπόμορφα κτήνη του "ελεύθερου συριακού στρατού" γλεντούν τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Soleimani... να δούμε πόσοι θα γλιτώσουν το θάνατο και θα μπορέσουν να περάσουν στην Ελλάδα που τους προστατεύει ή τη Λιβύη...
Εύκολη απάντηση: Με τους ιμπεριαλιστές για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" κι εξαγωγή "δημοκρατίας", στο πλευρό των δολοφόνων αποκεφαλιστών του "ελεύθερου συριακού στρατού", που τώρα ΚΑΙ με ελληνική χρηματοδότηση -μέσω των "Φίλων της Συρίας" που συμμετέχει η επίσημη Ελλάδα-, ο Ερντογάν μαζί με τους Ευρωπαίους και τις ΗΠΑ στέλνει στη δική τους Λιβύη, που κι αυτή τη Λιβύη αναγνωρίζει η επίσημη Ελλάδα.
Χθες, και στην Αθήνα συντονίζονται σε "αντιπολεμικές" εκτονώσεις, όλες εκείνες οι οργανώσεις σφραγίδες-Σόρος, μαζί με τους συριζαίους, για αντιπολεμικές κινητοποιήσεις και δεν κάνουν ούτε μία αναφορά στο όνομα του Ήρωα στρατηγού Qassem Soleimani. Κατασκευάζουν μετωπικές οργανώσεις μαϊμού, πλήρως ενταγμένοι στο παγκόσμιο σύστημα Κλίντον και Σόρος... για να πουλήσουν για ακόμη μια φορά "δικαιώματα" και "επαναστάσεις".
Αναφορικά με την κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή κι αμερικάνικη "αριστερά" που ανακάλυψαν το κίνημα εναντίον του πολέμου...

Αν ονομάζεσαι Xi Jin Ping, Gennadj Zyuganov, Kim Jong Un, Miguel Diaz-Canel, Nicolas Maduro, Leila Khaled, Fidel, Daniel Ortega, Nasrala, Chávez, Evo Morales, Bashar Hafez Al-Assad... ίσως θα είχες μια δυνατότητα να μπορείς να κατηγορείς την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν ως σιιτικό θεοκρατικό καθεστώς.
Αλλά, είστε απλώς υπάκουα κουτάβια της παγκοσμιοποίησης του 4ου Ράιχ, της λαθρομετανάστευσης, των ατομικών δικαιωμάτων και ποτέ των κοινωνικών-εργατικών δικαιωμάτων, ξεπεσμένοι κοσμοπολίτες σε διατεταγμένη υπηρεσία, ενταγμένοι σε δολοφονικές συμμαχίες (ΝΑΤΟ - Ευρωπαϊκή Ένωση) κι έτσι ένα πράγμα πρέπει μόνο να κάνετε αν θέλετε να βλέπετε στα μάτια τα παιδιά σας: Σιωπήστε για πάντα!

Η Leila Khaled, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και σύμβολο της Παλαιστινιακής Επανάστασης [Βλέπε σε: Είναι ο νέος κυβερνήτης που σας μιλά... Το κομάντο Τσε Γκεβάρα!], τα είπε όλα για τον Qassem Soleimani: "Είσαι παιδί της Παλαιστίνης κι η Παλαιστίνη δεν μπορεί να ξεχάσει τα δικά της παιδιά της".


Στη μαρτυρική Γάζα, τη μεγαλύτερη ανθρώπινη φυλακή στην παγκόσμια ιστορία, απέτισαν φόρο τιμής και δόξας στον  Qassem Soleimani... όλοι κι όλες οι οργανώσεις Αντίστασης, εξαιρουμένων των οπαδών του Αμπάς.

Για τα πάντα υπάρχει επανόρθωση, θεραπεία. Για όλα εκτός από το θάνατο.
Αλλά, ακριβώς ο θάνατος μας κάνει Αθάνατους. Αν στη ζωή μας στη γη έχουμε κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να είμαστε δίκαιοι και να κάνουμε αξιέπαινες πράξεις, η μνήμη μας παραμένει αιώνια.
Πεθαίνουν οι ήρωες;
Οι ήρωες μπορεί να "αναχωρήσουν", αλλά οι πραγματικοί ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ!

Δεν υπάρχει ειρήνη... χωρίς δικαιοσύνη!


«Η μάζα των διανοουμένων που μετατόπισε τον αγώνα υπέρ των ατομικών δικαιωμάτων,
εντάσσοντας τον έτσι στον προοδευτικό κώδικα, ή στον κομφορμισμό της αριστεράς,
δεν κάνει τίποτα άλλο παρά το παιχνίδι εξουσίας:
όσο περισσότερο ο προοδευτικός διανοούμενος είναι φανατικά πεπεισμένος
για την αγαθότητα της δικής του συμβολής στην υλοποίηση των ατομικών δικαιωμάτων,
τόσο περισσότερο, κατ 'ουσίαν, αυτός αποδέχεται τη σοσιαλδημοκρατική λειτουργία
που του επιβάλλει η εξουσία, καταργώντας, μέσω της πλασματικής και
συσσωρευμένης υλοποίησης των ατομικών δικαιωμάτων, κάθε πραγματική διαφορετικότητα. Επομένως, αυτή η εξουσία προσλαμβάνει τους προοδευτικούς διανοούμενους ως δικούς της κληρικούς. Κι αυτοί έχουν ήδη δώσει σ' αυτή την αόρατη δύναμη μια αόρατη συναίνεση... κερδίζοντας στην τσέπη τους μια αόρατη ταυτότητα»
Pier Paolo Pasolini (5 Μάρτη 1922 – 2 Νοέμβρη 1975)


Σχετικά:
1. Ποιος θα εκδικηθεί το αίμα του πατέρα μου; Όλοι εμείς!
2. Qassem Soleimani... Ζει αιώνια στις καρδιές των Ελεύθερων του κόσμου!
3. Η Συρία δεν θα ξεχάσει την υποστήριξη του Soleimani στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας
4. Ιράν... οι θέσεις των ευρωπαίων κομμουνιστών


* περισσότερα για το Ιράν: ΕΔΩ
Share it:
Reactions:

Διεθνή

Ευρώπη

ΗΠΑ

Θέμα

Θέματα

Ιράν

Κλειτσίκας

Κοινωνία

ΟΗΕ

Πολιτισμός

Συρία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ

Άλλαξε καριέρα τώρα - Κάνε το τεστ και μάθε ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει

Είστε ικανοποιημένοι από το επάγγελμα που κάνετε; Έχετε αναρωτηθεί ποιο είναι το επάγγελμα που σας ταιριάζει; Απαντήστε σε αυτό τεστ και ...