GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο: Καρέ - καρέ ο απεγκλωβισμός δύο γυναικών - ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο στη συμβολή των οδών Πρωτέως και Μουσών. Στο ...

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο στη συμβολή των οδών Πρωτέως και Μουσών.

Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Οι πυροσβέστες κατάφεραν με ειδικό γερανό να προσεγγίσουν το φλεγόμενο διαμέρισμα και να απεγκλωβίσουν δύο γυναίκες.

Η πρώτη γυναίκα που απεγκλωβίστηκε έδινε μάχη με τις φλόγες για τουλάχιστον 45 λεπτά, είχε βγει στο μπαλκόνι και φώναζε “βοήθεια”, ενώ μόλις κατάφερε να σωθεί ευχαρίστησε τους πυροσβέστες.

Τη δεύτερη ηλικιωμένη γυναίκα οι πυροσβέστες την κατέβασαν από την ταράτσα με τη βοήθεια του γερανού.

Συγκλονίζει ένοικος της πολυκατοικίας: Έβλεπα μια γυναίκα που ούρλιαζε στο μπαλκόνι

"Μένω στον πρώτο όροφο, η φωτιά είναι στον έκτο, ουρλιάζει ο κόσμος έχουμε βγει όλοι έξω" δήλωσε μια γειτόνισσα στον ΑΝΤ1.

"Φωτιά έχει πάρει και ο έβδομος όροφος. Είμαστε όλοι στον δρόμο. Φοβόμαστε όλοι. Η κοπέλα ούρλιαζε προηγουμένως που μένει πάνω" πρόσθεσε.

"Έβλεπα μια γυναίκα που ούρλιαζε στο μπαλκόνι" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση