GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άσχημα τα νέα για τον Ερντογάν στο μέτωπο της Συρίας...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Θα απελευθερωθεί κι η τελευταία ίντσα γης της Συρίας » Μπασάρ Αλ Άσαντ [Βλέπε ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Θα απελευθερωθεί κι η τελευταία ίντσα γης της Συρίας»
Μπασάρ Αλ Άσαντ

Επί τροχάδην...
Η Τουρκία δεν θα υποστεί μια απλή ήττα από την εισβολή της στη Συρία... αλλά Πανωλεθρία!
Τα μάθατε τα νέα;

Σερακάμπ 27 Φλεβάρη 2020...

Σερακάμπ 2 Μάρτη 2020...

Ο "2ος πιο ισχυρός στρατός" του ΝΑΤΟ ηττήθηκε!
Η Σερακάμπ (περίπου 30.000 κάτοικοι) απελευθερώθηκε από τα ανθρωπόμορφα κτήνη... εδώ και λίγες ώρες επέστρεψε στην αγκαλιά της Μητέρας Πατρίδας, της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Απελευθερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από Αραβικό στρατό Συρίας... "καθαρίζουν" την πόλη σπίτι με σπίτι... ως το τελευταίο εκατοστό της πόλης και... αναλαμβάνουν οι Ρώσοι στρατονόμοι (17.00 το απόγευμα, 2 Μάρτη) την τήρηση της τάξης...
Σαφές το μήνυμα προς τον Ερντογάν; Τώρα περιπολούν στην πόλη για την τήρηση της τάξης Ρώσοι στρατονόμοι... μάζεψε τον "ελεύθερο συριακό στρατό" και τα τζιχάντια σου γιατί νεκρός Ρώσος σημαίνει πολλά...

Μαρκ Έσπερ, Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ (πριν από λίγο), "αδειάζει" την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και το ΝΑΤΟ (sic!): "Δεν θα προσφέρουμε αεροπορική προστασία στην Τουρκία στην Ιντλίμπ".

Αντιπροσωπεία του Χαφτάρ στη Δαμασκό... αμοιβαία αναγνώριση μεταξύ των δύο χωρών, διπλωματικές σχέσεις με άνοιγμα πρεσβειών και συντονισμός εναντίον της Τουρκίας (η Ελλάδα ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ τη νόμιμη ακόμη και για τον ΟΗΕ κυβέρνηση της Συρίας -έχει διακόψει διπλωματικές σχέσεις κι απέλασε ως ανεπιθύμητη της πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα, αλλά οήυτε τη Λιβύη του Χαφτάρ -κατέχει περίπου το 85% της χώρας-, όμως αναγνωρίζει τη Λιβύη-προτεκτοράτο που υπόγραψε το Μνημόνιο-Συμφωνία με την Τουρκία).
Η Αλγερία αποφάσισε: Τέλος Σύνοδοι του Αραβικού Συνδέσμου στην Αλγερία, χωρίς τη συμμετοχή της Συρίας.

Το "Novocherkassk" (BDK-46), πέρασε το Βόσπορο και κατευθύνεται στη Συρία. Με ότι μπορεί να σημαίνει στις δυνατότητες μεταφοράς υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

"Σφράγισμα εναέριου χώρου στην Ιντλίμπ.
Κάθε εχθρική παρουσία θα καταρριφθεί
"!

Διοίκηση Ενόπλων Δυνάμεων της Συρίας

Μετά την λιτή ανακοίνωση της Διοίκησης Ενόπλων Δυνάμεων της Συρίας, στους γαλάζιους ουρανούς στην Ιντλίμπ πετούν συνεχώς κι επιτηρούν τον εναέριο χώρο το Ρωσικό Tu-214r... κι όποιος κατάλαβε... κατάλαβε για το πιο σύγχρονο και μοναδικό αεροσκάφος κατασκοπίας στον πλανήτη.

Έτσι στον επίδοξο σουλτάνο της "νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας"... ω τι κωμωδία... απέμειναν:
1. Η προσπάθεια να αναζωπυρώσει για αντιπερισπασμό στο μέτωπο της Ιντλίμπ, πυρήνες του "ελεύθερου συριακού στρατού" και των ομάδων της Αλ Κάιντα στα σύνορα της Συρίας με την Ιορδανία.
2. Να συνεχίσει συντονισμένα με τον Νετανιάχου τις ισραηλινές επιδρομές από το Γκολάν. Επιδρομές του Ισραήλ με πυραύλους, που αποτελούν για τη Συριακή αεράμυνα ένα απλό παιχνίδι PlayStation, αφού ούτε ένας πύραυλος των σιωνιστών δεν γλιτώνει την αναχαίτιση.


Ο "μεζές" που όλοι αφήνουν στον Ερντογάν, έχει ονοματεπώνυμο: Αποικία Ελλάδα, πιστή σύμμαχος της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ (ενδιαφέρον έχει πως κατασκευάστηκε το δήθεν βέτο στο ΝΑΤΟ... με ένα απλό δημοσίευμα στο "Βήμα", για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, που συντονισμένα και συμφωνημένα διοχετεύτηκε σε διεθνή ΜΜΕ, ως εμφάνιση ενός Μητσοτάκη σκληρού...) κι υπάκουη δούλα στα κελεύσματα του 4ου Ράιχ, που βάπτισαν "μεγάλη ευρωπαϊκή δημοκρατική οικογένεια".
* Μεταφορά δούλων για τις ανάγκες του κεφαλαίου... Δημιουργία μια τεράστιας αποθήκης σκλάβων για τις ανάγκες του κεφαλαίου και απώλεια όσων εργατικών κατακτήσεων δεν έχουν καταργηθεί.
* Οριστικοποίηση της κυριαρχίας, ή μοιρασιάς στο Αιγαίο, την Κύπρο μας, την Θράκη...
Το νέο αφήγημα; "Εθνική ομοψυχία" για νέες αλύτρωτες πατρίδες. Μια επανάληψη του σεναρίου που εξελίχθηκε με την παραχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, για να αντιμετωπιστεί η Ρωσική επιρροή στα Βαλκάνια, όπως ο κύριος Κοτζιάς (και απελάσεις Ρώσων διπλωματών) κι ο κύριος Μητσοτάκης δήλωσαν...
Όλο το πολιτικό σύστημα συμφωνεί: αποσυμφόρηση (για να φανούν αρεστοί στους Νησιώτες μας), ανοιχτά σύνορα ο ΣΥΡΙΖΑ, φιλοξενία γράφει ο Μπογιόπουλος, κλειστά κέντρα ή δεξιά κι ότι άλλο αποφασίσουν οι προστάτες μας.
Υ.Γ. Τα περί "ταξιδιωτικών εγγράφων" για να φύγουν στη Βόρεια Ευρώπη κι άλλα φαιδρά, να εκληφθούν ως άγνοια κι ανοησία (;), λες και δεν γνωρίζουν το Δουβλίνο 1 και 2... όμως δείχνουν συντονισμό όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων (η εξωκοινοβουλευτική "αριστερά" έχει ήδη στρατευτεί από χρόνια στον επαγγελματικό "αντιρατσισμό") στην υποταγή του "Μένουμε Ευρώπη"!

«Η κατάσταση στην Ιντλίμπ διαταράσσεται,
στηρίζουμε την σύμμαχο μας Τουρκία
και ζητούμε από τη Μόσχα και τη Δαμασκό
να σταματήσουν τις επιθέσεις εναντίον πολιτών
»
Γενς Στόλτενμπεργκ,
Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ
 «Η ΕΕ επαναλαμβάνει την έκκληση της για παραπομπή
της κατάστασης στη Συρία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο...»


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... ο ελληνικός λαός δεν ξεχνάει!
Ας μην αφήσουμε ποτέ να σβηστούν από τη μνήμη
οι ηρωικοί σταθμοί της Ιστορίας μας
«Χαφέζ Αλ Άσαντ: Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος,
σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!

«Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya *  الله يحميكي يا سوريا
Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του»!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση