GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θέλουν να κρύψουν οι κυβερνητικοί επίτροποι... με την «Ψυχοαστυνομία και Ψυχοαστυνόμευση»; (2ο)

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας - ( 2η Σημείωση ) « Ναι, η πανούκλα όπως η αφαίρεση ήταν μονότονη.   Μόνο ένα πράγμα άλλαζε κι ήμαστ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας - ( Σημείωση)

«Ναι, η πανούκλα όπως η αφαίρεση ήταν μονότονη. 
Μόνο ένα πράγμα άλλαζε κι ήμασταν...
εμείς»
Αλμπέρ Καμύ, "Η Πανούκλα"*

Σχετικό: Covid- 19: "Ψυχοαστυνομία"... "Επιστήμονες" πλασιέ "Big Pharma" (1)

Ως προοίμιο... ο κορωνοϊός είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες μόνον στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό ενός Εθνικού Συστήματος Υγείας που διέλυσαν με εντολές της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας", στο βωμό του υπερεθνικού κεφαλαίου και του ευρώ-χρέος υποδούλωσης των λαών, προσθέτοντας ως συνεισφορά κι εμπλουτισμό τις σημειώσεις του Θύμιου Παπανικολάου [Βλέπε σε: Πανδημία: Η ελληνική κυβερνητική «παραδοξολογία»], και με δεδομένο πως ο καπιταλισμός είναι πάντα ταχύτερος από τα λαϊκά κινήματα -που ξεπούλησαν η "αριστερά της εποχής μας", των "ατομικών δικαιωμάτων" κι "ανοιχτών συνόρων" και οι συνδικαλιστικές ηγεσίες-, μπορούμε να διαπιστώσουμε:
«Ψυχοαστυνομία και Ψυχοαστυνόμευση»... με τη συμμετοχή της υποταγμένης εκκλησιαστικής ιεραρχίας είχαν την «πύρρειο νίκη» του καθεστώτος την εβδομάδα των παθών, την Ανάσταση και το Πάσχα.
Πέρα κι έξω από θρησκευτικές αντιλήψεις, σε καμία χώρα του πλανήτη -ούτε καν σ' εκείνες των σκοταδιστικών δικτατορικών αραβικών καθεστώτων ισλαμικής τρομοκρατίας-, δεν υπήρξε απαγόρευση ν' ακούγονται οι καμπάνες την εβδομάδα των παθών, πόσω μάλλον κληρικοί να συλλαμβάνονται.
Η επιλογή της «Ψυχοαστυνομίας και Ψυχοαστυνόμευσης», είναι μια συνειδητή επιλογή ΟΛΟΥ του εγχώριου υπόδουλου πολιτικού συστήματος, ασχέτως το δήθεν ιδεολογικό περιτύλιγμα που διαθέτουν τα κομμάτια του παζλ (πολιτικά κόμματα).
Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: Η δεξιά με τους κυβερνητικούς επιτρόπους της (Τσιόδρας, Χαρδαλιάς), μας δηλώνει πως για το καλό μας μπορεί να μας φυλακίζει. Η "αριστερά της εποχής μας" δηλώνει πως η επιστήμη είναι "ουδέτερη" κι επιπροσθέτως παίρνει μια ακόμη "νίκη" απέναντι στην εκκλησία, για την "υπεράσπιση των δικαιωμάτων" αυτών που ενοχλούνται από εκδηλώσεις θρησκευτικής λατρείας.
Η πλήρης υποταγή ΟΛΗΣ της εκκλησιαστικής ιεραρχίας δεν είναι νέο φαινόμενο και δεν μας εκπλήσσει. Αποτελεί τη συνέχεια όλης εκείνης της περιόδου των μνημονίων, της εξαγοράς με ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις προγραμμάτων (χρήματα του ελληνικού λαού κι όλων των ευρωπαίων φορολογούμενων είναι αυτά), με πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί με τις ΜΚΟ της απάτης, στην τεράστια μπίζνα υποδοχής-περίθαλψης-ενσωμάτωσης παράνομων μεταναστών, στη διατήρηση ενός μαγαζιού γωνία", χωρίς καμία σχέση με την Ορθοδοξία, την ιστορία της και τους αγώνες της [Βλέπε σε: Η αποδόμηση των Χριστουγέννων: νέοι συμβολισμοί στην υπηρεσία του οικονομικού φανατισμού του υπερεθνικού κεφαλαίου].
Έχουμε την επιλογή της «Ψυχοαστυνομίας και Ψυχοαστυνόμευσης» με την έγκριση και σφραγίδα της εκκλησιαστικής ιεραρχίας. Τι θα ενοχλούσε τον κυβερνητικό επίτροπο κι εκκλησιαστικό ψάλτη Τσιόδρα αν ένα μεγάφωνο μιας εκκλησίας μετέδιδε τις λειτουργίες των παθών και γιατί δεν το ζήτησε από θρησκευόμενο της η επίσημη εκκλησία; Τι θα ενοχλούσε η περιφορά του Επιταφίου, έστω με δύο αστυνομικούς;
Η απάντηση είναι απλή: Διάρρηξη της «Ψυχοαστυνόμευσης». Τέτοια δουλικότητα δεν είχε επιδείξει ποτέ η εκκλησία. Ούτε την εποχή της Τουρκοκρατίας, ούτε επί ναζιστικής κατοχής, παρά τη συνεργασία της εκκλησιαστικής ηγεσίας με τους κατακτητές και τους Παπαφλέσσες στο βουνό με τον ΠρωτοΚαπετάνιο. Συλλαμβάνονται παπάδες τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση κι οι "ταγοί" ως μαφιόζοι δεν βλέπουν, δεν ακούνε, δεν διαβάζουν... Μάλλον έχουν άλλα "ενδιαφέροντα".
Το ΚΚΕ που θα μπορούσε, αλλά δεν θέλει να διαταράξει το σύστημα, παπαγαλίζει την "επιστημονικότητα" -λες κι οι τεχνοκράτες δεν εκφράζουν συγκεκριμένες πολιτικές, λες και δεν ετοιμάζονται τα προγράμματα "ψυχολογικής στήριξης", δηλαδή εξαγοράς, για την επόμενη ημέρα-, αρέσκεται στον ίδιο ρόλο μ' αυτό της εκκλησιαστικής ηγεσίας και "αγωνίζεται" για προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.
Εδώ το ΚΚΕ βρίσκεται "εγκλωβισμένο" (ή βολεμένο;) στις αποφάσεις του 2ου Συνεδρίου του, λες και θα ήταν έγκλημα να αναθεωρήσει: [...] Η όξυνση των αντιθέσεων στην ΕΕ και την Ευρωζώνη ενισχύει τις αποσχιστικές τάσεις, οι οποίες με τη σειρά τους τροφοδοτούν τον αστικό «ευρωσκεπτικισμό». Πρόκειται για ένα ρεύμα εξίσου αντιδραστικό - αντιλαϊκό, που στηρίζεται από τμήματα του κεφαλαίου από ακροδεξιές και φασιστικές δυνάμεις και άλλα αστικά κόμματα [...] ("Ριζοσπάστης", ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 20ού ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ, σελ. 13).
Όταν ΟΛΑ τα αδελφά του κομμουνιστικά κόμματα της Ευρώπης παλεύουν την έξοδο από το ευρώ, για τον πολύ απλό λόγο πως χωρίς νομισματική κυριαρχία και μ' ένα νόμισμα-χρέος, που το δανείζεσαι με τόκους, δεν μπορείς να ασκήσεις καμία κοινωνική πολιτική δημοσίων δαπανών, το ΚΚΕ κραυγάζει προσλήψεις. Πως να γίνουν προσλήψεις όταν τη νομισματική και οικονομική σου πολιτική αποφασίζουν στο διευθυντήριο;
Έτσι παγιώνεται το σύστημα κι ασκείται "πολιτική" μέσω των κυβερνητικών επιτρόπων, που δεν αμφισβητούν τα σιτιζόμενα στο λαϊκό κορβανά πολιτικά κόμματα και φυσικά εκφράζουν την "τεχνοκρατική επιστημονική αλήθεια". Ακόμη κι ο Νίκος Μπογιόπουλος το διαλαλεί καθημερινά: "Το λέει η επιστήμη", λες κι η "επιστήμη" των τεχνοκρατών είναι "ουδέτερη", κοινά αποδεκτή κι όχι συγκεκριμένη πολιτική.
Έτσι, με την "ομοψυχία" της «Ψυχοαστυνόμευσης» εκπαιδεύουν το "κοπάδι" να βρίσκει και να μένει στη "στάνη", στην τρύπα του. Να εμπιστευτεί τις πολιτικές του πολιτικού συστήματος κι η δημοσιογραφική αργυρώνητη πορνεία διαχέει παντού από τα μέσα ενημέρωσης, φιμώνοντας ταυτοχρόνως κάθε άλλη "αιρετική" άποψη.
Η πολιτική και οι πολιτικοί έχουν αναθέσει το έργο της "εκπαίδευσης" στους "ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες", τους "ουδέτερους επιστήμονες", τους "ανεξάρτητους δημοσιογράφους", τους "ηθοποιούς και παρουσιαστές" (κάποιος Σαβόπουλος, μαζί με κάποιον Ρουβά μας είπαν πως ο κορωνοϊός πρόσφερε κοινωνικότητα.... όπως τα μνημόνια έπρεπε να εφευρεθούν αν δεν υπήρχαν;), υπό την επιστασία των χωροφυλάκων. Ούτε καν στο αστικό κοινοβούλιο δεν λαμβάνονται αποφάσεις, που άλλωστε τι να πει η βουλή όταν τα λένε οι "ουδέτεροι πανεπιστημιακοί", ασχέτως αν ο Τσιόρδας την μια ημέρα μας λέει ότι δεν χρειάζονται μάσκες, την επόμενη πως είναι αναγκαίες, δακρύζει για την "κοινωνική απομόνωση" των ηλικιωμένων και μετά πάει στα ψαλτήρια των εκκλησιών και ψέλνει ύμνους ως θεοσεβούμενος χριστιανός.
Τι θέλει να κρύψει η "εθνική ομοψυχία" της «Ψυχοαστυνομίας και Ψυχοαστυνόμευσης» με τις όποιες δήθεν αντιθέσεις των πολιτικών κομμάτων του κατεστημένου;

Μόρφωση, Πολιτισμός, Γνώση... δεν είναι σεβασμός των κανόνων,
αλλά ο σεβασμός των Ανθρώπων, της Ανθρώπινης Ζωής

Τι δεν εκστομίζει κανένας από όλους αυτούς;

Τα τελευταία δέκα χρόνια, ξεπέρασαν τις 37 οι οδηγίες του Διευθυντηρίου του 4ου Ράιχ, για περικοπές στους προϋπολογισμούς Υγείας των χωρών της ευρωζώνης, για τη "σωστή λειτουργία του ανταγωνισμού στις ελεύθερες αγορές", δηλαδή το ξεπούλημα του δημόσιου κοινωνικού αγαθού που οικοδομήθηκε με ιδρώτα και αίμα των εργαζομένων... στον ιδιωτικό τομέα, όπου ο "ανταγωνισμός" θα μείωνε το κόστος τόσο στον πολίτη, όσο και το Δημόσιο σύστημα υγείας... μας έλεγαν. Στη μοναδική χώρα της ευρωζώνης που είχαμε αυξήσεις στον προϋπολογισμό υπέρ της δημόσιας υγείας, όσο κι αν φαίνεται "παράξενο", ήταν στη Γερμανία. Η γερμανική Ε.Ε. υποχρέωνε ΟΛΕΣ τις χώρες της ευρωζώνης σε περικοπές στη δημόσια υγεία, όταν η Γερμανία πραγματοποιούσε αυξήσεις στο δικό της προϋπολογισμό.
Ενδεικτικά, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία κι ενώ έχουμε στις 27 χώρες της Ε.Ε. γιγαντιαία αύξηση των δαπανών για την "άμυνα" -άμυνα από ποιον κίνδυνο;-, "λιγότερο κράτος" και "δημόσιες δαπάνες", δηλαδή λιγότερα νοσοκομεία, λιγότερους γιατρούς, λιγότερο νοσηλευτικό προσωπικό, λιγότερους δασκάλους και καθηγητές και πάει λέγοντας [στην Ελλάδα τελείωσαν οριστικά τ' "ασημικά" της χώρας κι έχουν υποθηκευτεί για 99 χρόνια, από το "αριστερό" μνημόνιο με το "Μηχανισμό Στήριξης" των δολοφόνων τραπεζιτών...  ξεπούλημα του ΟΤΕ, της ΔΕΗ, των αεροδρομίων, των λιμανιών, των σιδηροδρόμων...].
Αυτή η "κοινή ευρωπαϊκή πολιτική", εξαθλίωσε τα Δημόσια Συστήματα Υγείας προς όφελος της "ελεύθερης αγοράς". Από το 2010, πάντα με τα επίσημα στοιχεία, η Δημόσια Υγεία -χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι λεγόμενες "εισφορές των ασφαλισμένων" τόσο σε φάρμακα, συνταγογράφηση και κρατήσεις-, οι μειώσεις στην Υγεία και περίθαλψη έχουν ως εξής στις χώρες δουλοπαροικίας του "θαύματος ευρώ": Ελλάδα (-38%), Πορτογαλία (-11%), Ιταλία (-8,8%), Ισπανία (-3,8%).

Τι θέλουν να κρύψουν,  να συγκαλύψουν και τι να αναδείξουν οι κυβερνητικοί επίτροποι, με πρώτο τον λατρεμένο "τεχνοκράτη" επιστήμονα Τσιόρδα, με την «Ψυχοαστυνομία και Ψυχοαστυνόμευση»;
1. Τη διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από όλες τις κυβερνήσεις, δεξιές κι "αριστερές", την κατασκευή και πλουτισμό επιχειρηματιών υγείας με χρήματα του ελληνικού λαού -να μην ξεχνάμε τα περιβόητα ΣΔΙΤ (Συνεργασία Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα) του κ. Παπανδρέου-Λοβέρδου-, ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα παροχής υπηρεσιών υγείας, όπως επιτάσσει κι αναθέτει στην ευθύνη του κράτους το ίδιο το δικό τους αστικό Σύνταγμα.
Σήμερα στην Ιταλία που πληρώνει βαρύ τίμημα από τον κορωνοϊό, πέρα κι έξω από τα ζητήματα "επιστημόνων-πλασιέ" πολυεθνικών (θα τα δούμε σε επόμενες σημειώσεις), κτυπήθηκε η βιομηχανική καρδιά της Ιταλίας, το οικονομικό θαύμα του Μπέργκαμο κι οι πρώτες αδιαμφισβήτητες διαπιστώσεις είναι:
α). Για την περιβόητη "ευρωπαϊκή περιφερειακή αποκέντρωση" με μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στην Αυτοδιοίκηση (κάθε Περιφέρεια διαχειρίζεται με τους δικούς της προϋπολογισμούς τις ιατροφαρμακευτικές μονάδες Υγείας και Περίθαλψης), έχουμε την ιδιωτικοποίηση (ΣΔΙΤ) του 50% του πάλαι ποτέ Εθνικού Συστήματος Υγείας.
β). Οι εντατικολόγοι επισημαίνουν: έχουμε 3 φάσεις... τα συμπτώματα και δεν υπάρχει δυνατότητα χορήγησης φαρμακευτικής αγωγής κι άμεσης αντιμετώπισης, έτσι τον κρατούν φυλακισμένο για το "καλό του"... κατόπιν ο ασθενής περνάει στη 2η φάση με δύσπνοια και πάλι τον έχουμε φυλακισμένο σπίτι του για το "καλό του"... όταν φθάνουν στην 3η φάση, χρήζουν υποστήριξης εντατικής θεραπείας... τι μπορείς να κάνεις; Είναι εγκαταλελειμμένος στην τύχη ή το θεό του...
γ). Αν δεν έφθαναν γιατροί και νοσηλευτές από την Κίνα, τη Ρωσία κι οι Κουβανέζικες Μπριγάδες... δεν θα υπήρχε ελπίδα.
Το παράδειγμα της Γερμανίας που υποχρέωσε τις άλλες χώρες της ευρωζώνης να ξεπουλήσουν στους Γερμανούς τις δημόσιες περιουσίες τους, οι συνομωσιολόγοι δεν λαμβάνουν υπόψη μια άλλη πραγματικότητα που έχει επιφυλάξει το 4ο Ράιχ για την "άρια γερμανική φυλή". Για παράδειγμα: κάθε πολίτης που νομίζει -όχι απλώς έχει συμπτώματα- ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό, έχει την άμεση δυνατότητα συνταγογράφησης κι άμεσης δωρεάν παροχή τεστ, που γίνεται και με σύστημα "drive-in", δηλαδή προσέρχεται με το αυτοκίνητό του και χωρίς καν να εξέλθει γίνεται το ΔΩΡΕΑΝ τεστ.
Ας δούμε πόσο διαφορετικά ισχύει στις αποικίες, όπως κι η Ελλάδα, που για κρύψουν τα εγκλήματά τους με το ξεπούλημα της πατρίδας στους τραπεζίτες, λειτουργεί η «Ψυχοαστυνομία και Ψυχοαστυνόμευση».
Απαλλοτριωμένες φώτο από τον Ιταλό δημοσιογράφο Corrado Formigli:

Σάββατο 18 Απρίλη 2020, στις όχθες του ποταμού Ίσαρ, στην καδιά του Μονάχου οι Γερμανοί απολαμβάνουν την ανοιξιάτικη λιακάδα, πάντα με μια απόσταση κάθε παρέας...
 
Παρασκευή 17 Απρίλη, στις ατελείωτες κι έρημες παραλίες του Ρίμινι, ένας άνδρας στο πουθενά παίρνει ήλιο... εντοπίζεται από τα με επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) -σαν αυτά που γέμισαν τους ουρανούς στην Ελλάδα μην τολμήσει κάποιος παπάς να κάνει Ανάσταση με ανοικτές πόρτες στην εκκλησία-, και αμέσως 2 "αστυνομικές  γουρούνες", τα περίφημα οχήματα με τις τέσσερις ρόδες κι ένα στυνομικό όχημα τον συλλαμβάνουν. Το σχετικό βίντεο και οι φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν στο επίσημο προπαγανδιστικό βίντεο της αστυνομίας και σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, για να δείξουν πόσο αποτελεσματικά προστατεύει το λαό η αστυνομία...
Ο Ιταλός Χαρδαλιάς επαίρεται κι ο Ιταλός Τσιόδρας επίσης με "επιστημονική" σεμνότητα... εργαλεία του καθεστώτος, αλλά ο γιατρός "επιστήμονας" ντροπιάζει τον όρκο του Ιπποκράτη, δεν θα έπρεπε να είναι ένα τρομοκρατικό εργαλείο φασιστικού καθεστώτος, ασχέτως αν ο εγχώριος είναι και χριστιανός ψάλτης.
Δεν είναι απαραίτητες οι μάσκες προστασίας μας έλεγε, γιατί ως ψεύτης ολκής πρέπει να συγκαλύψει το έγκλημα της ανυπαρξίας μασκών, ακόμη και για τους γιατρούς-νοσηλευτές, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και συνάμα... πως το κράτος εντός της Ε.Ε. απαγορεύεται να κάνει προμήθειες, αλλά να παραγγέλνει σε εμπόρους-επιχειρηματίες... ώστε να λειτουργεί η "ελεύθερη αγορά"...
Μείνετε σπίτι... Αντί της αλήθειας... αδυναμία παροχής ιατρικής βοήθειας, δεν διαθέτουμε κλίνες εντατικής θεραπείας, ή ακόμη πολλές είναι χωρίς προσωπικό (γιατρούς, νοσηλευτές) γιατί μας το ζητούσε η Ευρώπη...
Δεν χρειάζονται τα τεστ... γίνονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι... και μόνον στους "επώνυμους"... Αντί της αλήθειας: έλλειψη αποθεμάτων ακόμη και των πιο απλών χημικών αντιδραστηρίων... Νομίζουμε πως ο Τσιόδρας δεν γνωρίζει τον πόνο και δάκρυ Πανεπιστημιακού -χωρίς αμοιβές και φακελάκι, γιατί υπάρχουν κι αυτοί- στο Αττικό Νοσοκομείο, που αναγκάζεται να συνταγογραφήσει μια απλή εξέταση αίματος κι ο ασθενής να πάει σε ιδιωτικό ίδρυμα επιχειρηματία, να πληρώσει συνδρομή, έστω 1 ευρώ και κατόπιν νέο ραντεβού για νέα επίσκεψη με το αποτέλεσμα; Γιατί τα κρύβει όλα αυτά; Προσφέρει υπηρεσίες σύμφωνα με τον όρκο του, ή σύμφωνα με την χριστιανική του πίστη που την εκφράζει κι ως ιερατικός ψάλτης;
Μένουμε σπίτι... Αντί της αλήθειας: δεν υπάρχουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, υποδομή στα νοσοκομεία και κέντρα υγείας...
Έτσι η "εθνική ομοψυχία"... για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού...
Αβραμόπουλος (αχ... εκείνη η προμήθεια εκατομμυρίων, για την οποία του τόνιζαν όλοι πως θα τον στείλουν σε ειδικό δικαστήριο, ενώ αυτός έγινε Επίτροπος), Ξενογιαννακοπούλου, Λοβέρδος, Κίττας, Λυκουρέντζος, Γεωργιάδης, Βορίδης, Κουρουμπλής, Δημόπουλος, Ξανθός - Πολάκης, Κικίλιας: για να σώσουμε την Ελλάδα, για να μείνουμε στο ευρώ, για το καλό σας!
Όμως, μπορούν να κοιμούνται όλοι τους ήσυχοι... στην Ελλάδα η "δικαιοσύνη" κι η νέα πρόεδρος δημοκρατίας (πως να μην την διορίσουν πρόεδρο ΟΛΟΙ μαζί;)... έχουν μεριμνήσει: "Συνταγματικά τα μνημόνια", συνταγματικές οι περικοπές στην Υγεία... άλλωστε για το καλό μας!
Στη γειτονική Ιταλία, όπου η δικαιοσύνη δεν έχει σχέση με τη δική μας... ξεκίνησαν οι μηνύσεις...
Εδώ, πρέπει να πειστούμε πως μας σώζουν με την «Ψυχοαστυνομία και Ψυχοαστυνόμευση».

Δυστυχώς, για την ιδιότητα του γιατρού και την ιδιότητα του χριστιανού ψάλτη, ο Τσιόδρας προσφέρεται μέσω της τρομοκρατίας με την «Ψυχοαστυνομία και Ψυχοαστυνόμευση» -χωρίς ποτέ να δίνει την επιστημονική αλήθεια, αλλά το περιτύλιγμα του φόβου-, να είναι όπλο για τα νέα δεινά στις πλάτες του λαού: Μηχανισμός Στήριξης, ευρωομόλογα για τον κορωνοϊό, ή όπως αλλιώς βαπτίσουν το νέο χρέος για την πλήρη υποταγή όλων των ευρωπαϊκών λαών στο 4ο Ράιχ.

Klaus Regling: "Ιταλία κι Ισπανία πρέπει να γονατίσουν"

Τώρα ο πρώην υπουργός Οικονομίας του 4ου Ράιχ και σήμερα αφεντικό του περιβόητου "Μηχανισμού Στήριξης", "άλλαξε" πορεία... υποσχόμενος δάνεια, αλλά όχι πλήρους εξαθλίωσης όπως συνέβη με τη συνδρομή του "αριστερού" πρωθυπουργού Τσίπρα.
Είναι σαφής στη συνέντευξή στην "Corriere Della Sera", 19 Απρίλη 2020: «Δάνειο; Για την Ιταλία δεν θα είναι άλλη Ελλάδα. Το κορωνοϊομόλογο χρειάζεται χρόνος»Prestito? Per l’Italia non sarà un’altra Grecia. Coronabond, serve tempo»).

Βαπτίζοντας "ευρωπαϊκή βοήθεια" την οριστική υποταγή ολόκληρης της Ευρώπης στο γερμανικό 4ο Ράχ, βρίσκουμε έναν γιατρό και χριστιανό (Τσιόδρας) -δεν κάνουμε αναφορά στον κρατικό μικρό "φύρερ", που απλώς διεκπεραιώνει υπαλληλικά καθήκοντα ως δήθεν ειδικός κι έμπειρος "τεχνοκράτης"-, που συσκοτίζει με αερολογίες , φάσκει και αντιφάσκει, αλλά συνειδητά προσφέρει την κάλυψη στην «Ψυχοαστυνομία και Ψυχοαστυνόμευση», ώστε να περάσει στα ψιλά ο νέος δανεισμός... θα είναι προς όφελος του λαού, που αυτοί οι "σωτήρες" τον διέσωσαν από το θάνατο.
Επειδή κανένας πολιτικός δεν τολμάει να λαλήσει την αλήθεια -οι γνωστοί ξεπουλητές του συριζα, ως λάτρεις του ευρωπαϊσμού των τραπεζιτών, διατυπώνουν την ευχή να είναι ευρωομόλογα κι όχι μνημόνιο-, απλώς να σημειώσουμε ότι έχουμε δανεισμό χειρότερο από τα φονικά μνημόνια, που η Σακελλαροπούλου έκρινε "Συνταγματικά". Πρόκειται για δεσμά που εμπεριέχουν ΕΠΙΣΗΜΩΣ "εμπιστευτικές ρήτρες μεταρρυθμίσεων", που ούτε καν κατατίθενται στα κοινοβούλια.
Όλα αυτά θα πληρώσει ο λαός μας, αφού ευχαριστήσει για τη σωτηρία του τον Τσιόρδα.
Άραγε, αν είναι πραγματικά χριστιανός ο Τσιόρδας... πως μπορεί να κοιμάται ήσυχος και να κοιτάει στα μάτια τα παιδιά του;

Αναμένοντας την πραγματική Ανάσταση και Λαμπρή των λαών και των εθνών, της πατρίδας μας...
Πώς θα μπορούσε να είχε συμβεί η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια", όπως αποκαλούν την Ε.Ε. των τραπεζιτών, να μην συνειδητοποιεί ότι ηθικά και πολιτικά κατέρρευσε μπροστά σε μια ασθένεια;
Σήμερα, επέτειος του αμερικανοφασιστικού πραξικοπήματος στην πατρίδα μας, πολλοί φανταζόταν την κρίση του καπιταλισμού με γεμάτες τις πλατείες και τους δρόμους, με κόκκινες σημαίες κι υψωμένες γροθιές, όμως σήμερα το πετρέλαιο κοστίζει λιγότερο από το τρεχούμενο νερό της βρύσης και το εμφιαλωμένο στοιχίζει ακριβότερα από το πετρέλαιο.
Βέβαια, η τιμή της βενζίνης δεν θα ακολουθήσει αυτή την πορεία κι ο λαός θα είναι υποχείριο του κάθε Τσιόρδα, που θα τον προβάλλουν τα κόμματα της ευρωδουλείας, οι ευρωϊνομανείς που θέλουν "περισσότερη Ευρώπη" των τραπεζιτών κι οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες, ως ο θεϊκός Τσιόρδας, ο "τεχνοκράτης", ο "ουδέτερος", ο "χριστιανός ψάλτης"... που μας σώζει για λογαριασμό του υπόδουλου καθεστώτος.
Ο καπιταλισμός είναι πάντα ταχύτερος από τα λαϊκά κινήματα -που ξεπούλησαν η "αριστερά της εποχής μας", των "ατομικών δικαιωμάτων" κι "ανοιχτών συνόρων" και οι συνδικαλιστικές ηγεσίες. Όμως ο τελευταίος λόγος ανήκει στο λαό που όλοι υποτιμούν, ενοχοποιούν, γιατί έτσι εξυπηρετούν τα αφεντικά των κομματικών τους μηχανισμών. Κι όταν ο Έλληνας, αφού πούλησαν τη Μακεδονία, εγκατέλειψαν την Κύπρο, το Αιγαίο, μετέτρεψαν την πατρίδα αποθήκη σκλάβων λαθρομεταναστών, ξεπούλησαν τη Δημόσια Περιουσία που κτίστηκε με αίμα και ιδρώτα, του αρπάζουν το σπίτι, θα πρέπει να δώσει ψωμί στο παιδί του... την δίκαια έκρηξη δεν θα τη συγκρατήσει κανένας Τσιόρδας!
Και, για να τελειώνουμε με τον κάθε "τεχνοκράτη επιστήμονα", τον κάθε "ουδέτερο" Τσιόρδα:

Ο εικονιζόμενος είναι ο Tedros Adhanom Ghebreyesus.
O "τεχνοκράτης" διεθνούς φήμης μικροβιολόγος και Γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Ε... και;
Πρόκειται για έναν γκάνγκστερ, μαφιόζο, εγκληματία.
Πρώην υπουργός Υγείας της Αιθιοπίας με το κόμμα Tigray People's Liberation Front (TPLF). Στο ίδρυμα Rockefeller-Aspen, το ίδρυμα Κλίντον, το ίδρυμα Μπίλ και Μελίντα Γκέιτς, στο Gavin de Rothschild...
Ναι, πραγματικός "τεχνοκράτης"... "Ουδέτερος" επιστήμονας που παλεύει να σώσει την ανθρωπότητα από τον κορωνοϊό... και συχνά πυκνά μας επαναλαμβάνει τις οδηγίες του ο Τσιόρδας κι οι Τσιόρδες στην Ευρώπη...
Το κερασάκι στην τούρτα;

Ένας εγκληματίας... λες και όλοι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου... και δεν γνωρίζουμε τη γενοκτονία του λαού της Εθνότητας των Αμχάρα της Αθιοπίας!
Διευθύνει τον "Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας" ένας πλασιέ εμβολίων πολυεθνικών και με το κόμμα του στην Αιθιοπία προχώρησαν στη στείρωση όλων των νέων Αμχάριων γυναικών!
Αν αυτό δεν είναι έγκλημα... τι μπορεί να είναι;


Κύριε Τσιόρδα... σανό εκεί που σε παίρνει και προστατευμένος από το θεατρικό σκηνικό του τηλεοπτικού πλατό, χωρίς αντίλογο. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιείς ένα υπαρκτό ζήτημα, έναν ιό εναντίον του ανθρώπου και να διανθίζεις με μπούρδες την «Ψυχοαστυνομία και Ψυχοαστυνόμευση» που επιβάλεις. Σ' αυτό, δηλαδή τις μπόυρδες που εκστομίζονται ως "ιατρικές" απόψεις... θα έχουμε συνέχεια...

Λοιπόν... όλους εσάς τους "ουδέτερους τεχνοκράτες" εμείς τους γνωρίζουμε και σας απαντάμε:

«Ο τεχνοκράτης δεν έχει συνείδηση,
δεν έχει τοποθέτηση μέσα στην κοινωνική δομή.
Είναι πληρωμένο χέρι.
Είναι όπως πληρώνεις κάποιον για να κάνει μια δολοφονία,
πληρώνεις τον τεχνοκράτη να σου βγάλει τη δουλειά.
Λοιπόν ‘τεχνοκράτης’ δεν είναι ουδέτερη λέξη»
Aνδρέας Παπανδρέου
Ομιλία σε αντιπροσώπους Κλαδικών Οργανώσεων ΠΑΣΟΚ


* "Η Πανούκλα"... ένα αλληγορικό έργο του Καμύ για τον "μαύρο θάνατο", όπως ονομάστηκε η πανούκλα που σάρωσε την μεσαιωνική Ευρώπη. Όμως, με τη συγγραφή του έργου του ο Καμύ, που θέτει την πανώλη να συμβαίνει σε μια Αλγερινή πόλη θέτει καίριους και πετυχημένους συμβολισμούς για να αναφερθεί στα απολυταρχικά, δικτατορικά καθεστώτα.
Η σιωπηρή κρίση είναι απόλυτη αηδία και αηδία για το ναζιστικό-φασιστικό φαινόμενο...
     [...] "Ποιος σου δίδαξε αυτά τα πράγματα, γιατρέ;"
     Η απάντηση ήταν άμεση
     "Η δυστυχία".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση