GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός... Ιταλία... Zangrillo: «Ο Covid δεν υπάρχει πλέον, κάποιος τρομοκρατεί τη χώρα»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Να μη φοβάστε ούτε τις αρρώστιες, ούτε τον θάνατο, να φοβάστε τον...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Να μη φοβάστε ούτε τις αρρώστιες, ούτε τον θάνατο,
να φοβάστε τον...
φόβο»
Επίκτητος (50 μ.Χ. - 135 μ.Χ.)

Ανοίγουν σιγά σιγά πολλά στόματα στην Ιταλία, ακόμη κι από την "καθεστωτική επιστήμη", για την επιδημία Covid-19 -όχι πλέον πανδημία- κι αυτό θα έχει πολλές αναταράξεις, "σεισμικές" συνέπειες για το πολιτικό σύστημα.
Η "αριστερή" ιταλική κυβέρνηση (πρώην Κομμουνιστικό Κόμμα της Ιταλίας και κίνημα των αγανακτισμένων στις πλατείες - Κ5α), επέλεξαν την προσφυγή στην "ευρωπαϊκή βοήθεια" για την "αντιμετώπιση του κορωνοϊού", παρά κι ενάντια στις αποφάσεις της βουλής και του προγράμματος του Κινήματος 5 αστέρων. Η "αντίσταση" στο διευθυντήριο κι οι απειλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Κόντε για την ευρωπαϊκή συνοχή, εξανεμίστηκαν με την απλή δικαιολογία: "Δεν μας ακολούθησε η Ισπανία κι οι άλλες χώρες του Νότου... έτσι έπρεπε να σώσουμε το λαό από την πανδημία".

Οι κύριες εργοδοτικές ενώσεις της Ιταλίας, από την Confindustria έως την Confagricoltura, μαζί με την ABI (Associazione bancaria italiana, δηλαδή τους τραπεζίτες), υπέγραψαν κοινή απαίτηση με την οποία πιέζουν την ιταλική κυβέρνηση να ενεργοποιήσει αμέσως την αίτηση δανείου προς τους καρχαρίες του διαβόητου ευρωπαϊκού ταμείου σταθερότητας. Ενώ τα ΜΜΕ κι η αργυρώνητη δημοσιογραφία σε διατεταγμένη υπηρεσία προπαγανδίζουν τη θετική αντιμετώπιση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (λες κι όλα έχουν έναν συντονιστή-λογογράφο, όπως επακριβώς η θέση του εγχώριου ΣΥΡΙΖΑ, που εξέφρασε ανοικτά και χωρίς περιστροφές σήμερα -Real-fm, 1 Ιούνη 2020- η πρώην υπουργός Αχτσιόγλου στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αναφερόμενη στα μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεπερνάει σε "ευρωπαϊσμό" την ευρωπαϊκή "αριστερά" και δεξιά, διαπιστώνοντας πως η Ευρώπη αλλάζει και κατανόησε τις προσπάθειες του Τσίπρα: "Είναι θετική... σε σωστή κατεύθυνση... ατυχής η κριτική περί λεφτόδενδρων... βλέπουμε εν συνόλω αυτή τη στιγμή πως η Ευρώπη αλλάζει πορεία κι αποφασίζει ν' αντιμετωπίσει αυτή την κρίση με έναν πολύ ενεργητικό και παρεμβατικό τρόπο".
Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το υποταγμένο πολιτικό σύστημα της "αριστεράς" και δεξιάς στην Ευρώπη.
Αυτές ακριβώς οι διαπιστώσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι η επίσημη προπαγάνδα του 4ου Ράιχ για το "ταμείο ανάκτησης", ή όπως βαπτίσουν την οριστική υποταγή όλων των χωρών της Ε.Ε. στη γερμανική Ευρώπη.
Δεν τους αφορά πως οι "μεταρρυθμίσεις" που θα επιβληθούν, τα δάκρυα των εργαζομένων και πολιτικές αίματος για την αποπληρωμή των δανεικών. Ο λογαριασμός, στα σχέδιά τους, μεταφορτώνεται στους εργαζόμενους, στους λαούς!
Επιγραμματικά και στην καθομιλουμένη, δανεισμός με φερετζέ βοήθειας, εμπιστευτικό πρωτόκολλο μεταρρυθμίσεων, απόφαση του διευθυντηρίου για το που θα δοθούν χρήματα κ.α.π. με ορίζοντα λήξης της Γερμανικής Επιτροπείας το 2058, αλλά μέχρι τότε δεν θα υπάρχει ούτε μία ιταλική δημόσια ή ιδιωτική επιχείρηση στη χώρα.
Κάτι συμβαίνει;

Καθηγητής Milan Zangrillo: «Ο Covid δεν υπάρχει πλέον, κάποιος τρομοκρατεί τη χώρα» (Milan Zangrillo: "Il Covid non esiste più, qualcuno terrorizza il paese")... από τα χείλη του Καθηγητή Alberto Zangrillo και μάλιστα στην κρατική τηλεόραση της Ιταλίας.
Έκπληκτη η δημοσιογράφος Lucia Annunziata: "Καθηγητά, είναι πολύ δυνατή η δήλωσή σας". Κι ο καθηγητής απαντάει: "Την υπογράφω".

Prof. Alberto Zangrillo is Full Professor in Anesthesiology and Intensive Care at Università Vita-Salute San Raffaele and Head of Anesthesia and Intensive Care Unit of IRCCS Ospedale San Raffaele in Milan:


«Μου έρχεται να γελάσω... να σας πως την αλήθεια και σας την λέω επισήμως, ώστε όλοι οι Ιταλοί να το καταλάβουν κι εμπεδώσουν.
Σήμερα έχουμε 31 Μάη και περίπου πριν ένα μήνα ακούγαμε τους επιδημιολόγους να μας λένε πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι τέλος Μάη, αρχή Ιούνη, για ένα νέο κύμα και τις ανάγκες για θέσεις σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Στην πραγματικότητα, από κλινικής πλευράς ο ιός δεν υπάρχει πλέον. Το πιστοποιεί το Πανεπιστήμιο Σαν Ραφαέλε, το πιστοποιεί η μελέτη του καθηγητή Λοιμωξιολογίας και Διευθυντή του Ινστιτούτου Μ. Κλεμέντι [Massimo Clementi is a full Professor of Microbiology and Virology, University], το πιστοποιεί η μελέτη του καθηγητή Σιλβέστρι στο Πανεπιστήμιο της Ατλάντα [Professor Guido Silvestri, Division Chief, Microbiology and Immunology,Georgia Research Alliance Eminent Scholar in Comparative Pathology. Professor of Pathology and Laboratory Medicine, Emory University School of Medicine], τεστ με ταμπόν αυτών των τελευταίων 10 ημερών έχουν ασήμαντη ποσότητα ιού κι άνευ ενδιαφέροντος, σε σχέση με αυτά σε ασθενείς πριν ένα και δύο μήνες. Το λέω με πλήρη επίγνωση του δράματος των ασθενών που δεν τα κατάφεραν, όμως να δίνουμε προσοχή με τον ίδιο γελοίο τρόπο της Ελλάδας... πιστεύω σε ένα πεδίο πλήρους γελοιότητας που εμείς επιβάλαμε με την Εθνική Επιστημονική Επιτροπή, δίνοντας λόγο... όχι στους νοσοκομειακούς, όχι στους ιολόγους, τους αληθινούς ιολόγους, στους καθηγητές, σ' αυτούς που είναι πραγματικοί καθηγητές κι όχι σ' αυτούς που αυτοανακηρύσσονται καθηγητές... Ο ιός κλινικά δεν υπάρχει πλέον!»

Κάτι συμβαίνει;
Πρόκειται για την Ιταλία... με τους τηλεοπτικούς σταθμούς κι όλα τα ΜΜΕ να μεταδίδουν τα φορτηγά του στρατού που μεταφέρουν πτώματα στο Μπέργκαμο... [Ας θυμηθούμε, 21 Μάρτη 2020, σε: Τι κρύβει η θεατρική προβολή θυμάτων κορωνοϊού -και fake news- στο Μπέργκαμο της Ιταλίας;].
Σήμερα, για παράδειγμα, η απαγόρευση να βγεις από το σπίτι χωρίς μάσκα, την πρόσληψη 60.000 "αστικών βοηθών" ώστε να βοηθηθεί το έργο των αρχών ασφαλείας στην τήρηση και σεβασμό των "μέτρων κοινωνικής απόστασης", του πρόστιμου των 400 ευρώ στο νεαρό που αγκάλιασε την κοπελιά του, τη μεταφορά στα ψυχιατρεία όσων διαμαρτύρονται κι άλλα ευτράπελα.
Ο Francesco Boccia (ο Ιταλός Χαρδαλιάς) δηλώνει για τη Φάση Β': «Τώρα είναι η ώρα να προσλάβουμε [60.000] όλους εκείνους τους πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν τη χώρα, δίνοντας μια επίδειξη μεγάλης πολιτικής ευαισθησίας... σε αυτήν τη Φάση Β' της έκτακτης ανάγκης τον πλήρη σεβασμό όλων των μέτρων που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού»... Να που σε κάτι θα είναι χρήσιμα τα χρήματα του "ευνοϊκού δανεισμού" από την Ευρώπη που άλλαξε. Φυσικά κι οι επιδοτήσεις σε ηλεκτρικά πατίνια, αυτοκίνητα, ανεμογεννήτριες κι ότι άλλο επιβάλουν οι "εμπιστευτικές ρήτρες δανεισμού" της τώρα πλέον "καλής Ευρώπης".

Κάτι συμβαίνει;
Nicola Zingaretti, αρχηγός της ιταλικής "αριστεράς" (πρώην Κομμουνιστικό Κόμμα της Ιταλίας), το κυβερνητικό κόμμα και Περιφερειάρχης στο Λάτσιο, που απαγόρευσε στην Περιφέρειά του να γίνονται θεραπείες με πλάσμα, ο οποίος δίνει το σύνθημα για τις μάσκες, ξεπερνώντας τον δικό μας Μητσοτάκη: «Η μάσκα να γίνει καλοκαιρινή μόδα... Πρέπει να γίνει κοινή χρήση, όπως η γραβάτα, το μαντηλάκι, η διάτρηση (piercing σε αυτιά, μύτη, κοιλιά...)». Το σχετικό τηλεοπτικό διάγγελμα του ηγέτη της "αριστεράς της εποχής μας": Zingaretti: "La mascherina diventi moda dell'estate"
Κι υπομονή μέχρι τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς όταν ανακαλυφθεί το εμβόλιο εναντίον του κορωνοϊού. Με εμπειρία κι αυτός στους εμβολιασμούς... σωρηδόν οι μηνύσεις εναντίον του -κι από καθηγητές Πανεπιστημίων όπως ο Tarro-, όταν ως Περιφερειάρχης του Λάτσιο έκανε υποχρεωτικό τον αντιγριπικό εμβολιασμό το περασμένο φθινόπωρο, για όλους τους άνω των 65... κι ήταν η πλειοψηφία των θυμάτων από την επιδημία του κορωνοϊού.
Για να καταλάβουμε την "πολιτική ποιότητα" του αρχηγού της ιταλικής "αριστεράς της εποχής μας" ας δούμε τι δηλώνει στο μεγαλύτερο ιταλικό πολιτικό τηλεοπτικό σταθμό "La7": «Ξεκίνησα να κάνω ενεργή πολιτική διαμαρτυρόμενος στις κινητοποιήσεις, στις πλατείες, στους δρόμους εναντίον της εισβολής των σοβιετικών αρμάτων στην Πράγα του 1968...».
Αυτοί οι "αριστεροί της εποχής μας" ξεπέρασαν τους δεξιούς ηγέτες... είναι όλοι ίδιοι ηλίθιοι, ψεύτες κι απατεώνες σ' ολόκληρη την Ευρώπη. Για να καταλάβουμε... αυτός ο "αριστερός", ο πρώην κομμουνιστής... ο πανύβλακας που διαδήλωνε το 1968 εναντίον της σοβιετικής εισβολής... ήταν 3 ετών... αφού γεννήθηκε το 1965...

Κάτι συμβαίνει;
O πρωθυπουργός Conte προσφέρει τα πρώτα 140 εκατομμύρια ευρώ για το εμβόλιο του Ιδρύματος Bill Gates και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Κάτι συμβαίνει;
Απροσδόκητα, ο Stefano Montanari κι η Antonietta Gatti -"γνωστός" ο Montanari στην Ελλάδα ως "φαρμακολόγος" κι απατεώνας, από τους γνωστούς αλήτες-απατεώνες "Ellinika Hoaxes" [Βλέπε περισσότερα σε: Προφυλακτικά με το βελονάκι και χάρτινες μάσκες], αλλά κι άλλους εμμονικούς που επλήγησαν από την "επιστημοσύνη", λαμβάνει το βραβείο "Ήρωας του Κόσμου" για τις καινοτόμες μελέτες του για τον Covid19, από μια αμερικανική ένωση (WBC).
Ο Stefano Montanari ήταν στην πραγματικότητα ένας από τους πρώτους που ανακάλυψε ότι ο θάνατος σε ασθενείς Covid- 19, εμφανίστηκε από θρόμβωση και όχι από πνευμονία, όπως επιβεβαίωσαν κι οι νεκροψίες. Συνεπώς οι κατευθύνσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και πως "βομβάρδιζαν" με οξυγόνο τους ασθενείς στους αναπνευστήρες... ουσιαστικά έστειλε ανθρώπους στο θάνατο, ενώ θα μπορούσαν να σωθούν.

The WBC (World Boxing Council) presents his “Heroes of Humanity”...
Βέβαια, ο Stefano Montanari και η σύζυγός του έχουν αποκλείσει επιδοτήσεις από τις φαρμακευτικές βιομηχανίες.

Έτσι αναλαμβάνουν εργασία οι "σύντροφοι" των εγχώριων "Ellinika Hoaxes", που στην Ιταλία ονομάζονται "Butac".
Συνωμοσιολογία, παραπληροφόρηση, fake news κι ότι επιτάσσουν τ' αφεντικά των λογοκριτών. 
Μπαίνει σε λειτουργία, κινητοποιείται το σύστημα "αλληλεγγύης" στη δυσφήμηση και συκοφαντία... "δολοφονία χαρακτήρων". Έτσι και στην Ελλάδα με εμπνευστές τους "Ellinika Hoaxes" και τους έμμισθους σε διατεταγμένη υπηρεσία, αλλά και τους ηλίθιους εμμονικούς που αναλαμβάνουν δράση στο διαδίκτυο... το μαύρο γίνεται λευκό και το λευκό μαύρο.
Έτσι ο Stefano Montanari, μιλώντας στο "Byoblu24" δηλώνει ότι δεν τους ενδιαφέρει το βραβείο και δεν προτίθενται με τη σύζυγό του να πάνε να το παραλάβουν... το σχετικό βίντεο: ΕΔΩ

Κάτι συμβαίνει;
Είναι δυνατόν να μην πρόκειται για "πολιτικό μήνυμα" από τον πρόεδρος της ιταλικής δημοκρατίας η εμφάνισή του στην εθνική γιορτή εθνικής αντίστασης (25 Απρίλη) ολομόναχος στο "Μνημείο της Πατρίδας" σαν μασκαράς;

Κάτι συμβαίνει;
Κι όμως είναι δυνατόν... κι αυτό!

Diego Fusaro: «Όταν θα σου ζητήσουν να εγκαταστήσεις την app στο κινητό σου»
Πρόγραμμα για το καλό σου, λένε οι κυβερνώντες στην Ιταλία, που θα διαπιστώνει αν συναντάς άνθρωπο με κρούσμα κι αν παραβιάζεις την καραντίνα... μιας και μέχρι το "θαυματουργό εμβόλιο" του Μπιλ... ο κορωνοϊός θα επανέλθει σύμφωνα με τους "επιστήμονες"...
Ο Ιταλός μαρξιστής φιλόσοφος Diego Fusaro, δίνει μια πολιτική απάντηση στο τι συμβαίνει:
«Η πανδημία ως μέθοδος πολιτικής διακυβέρνησης των επιταγών του νεοφιλελευθερισμού.
Ο κορωνοϊός υπάρχει και παρ' όλα αυτά χρησιμοποιείται ως μέθοδος πολιτικής διακυβέρνησης, σύμφωνα με εκείνον τον κανόνα που ο Μισέλ Φουκώ αποκαλούσε "Ζην επικινδύνως".
Η νέα τάξη βασίζεται στην κρίση, ζει στην κρίση και την χρησιμοποιεί ως μέθοδο διακυβέρνησης, ώστε το πολιτικά απαράδεκτο να γίνει πολιτικά αναπόφευκτο. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που έγινε τους τελευταίους μήνες».

 

«Όταν συνειδητοποιείς ότι είσαι με το μέρος της πλειοψηφίας,
να ξέρεις ότι είναι καιρός να αλλάξεις»
Μαρκ Τουαίην
Στην Ελλάδα για το τι συμβαίνει στην Ιταλία, μιας και το ΟΛΟ πολιτικό σύστημα, όλα τα πολιτικά κόμματα κι η δημοσιογραφία -από τον Μπογιόπουλο ως τους ξεπεσμένους καθεστωτικούς δημοσιογράφους-, ανακάλυψαν τον θεό της "επιστημοσύνης", επλήγησαν από τους "σοφούς επιστήμονες" των φαρμακοβιομηχανιών, δεν μιλάει κανένας. Έτσι φθάσαμε στο σημείο να καπηλεύεται ο Βελόπουλος ακόμη και την Ιταλίδα βουλευτή Sara Cunial, την οποία θα έπρεπε να έχει σημαία το ΚΚΕ.
Η Sara Cunial, μαζί άλλοι βουλευτές και γερουσιαστές, εγκατέλειψαν το Κίνημα 5 αστέρων, όταν το κόμμα του Μπέππε Γκρίλλο εγκατέλειψε την έξοδο από το ευρώ, της Ε.Ε., την άρνηση των μεταλλαγμένων κ.α.π. και συντάχθηκε με τη θέση δανειοδότησης από τον "μηχανισμό" που επέβαλε η Μέρκελ, το 4ο Ράιχ.

«Η νέα "καινοτομία" που συμβαίνει για πρώτη φορά
στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού είναι ότι
οι διανοούμενοι είναι πιο ηλίθιοι από τους απλούς ανθρώπους
και αποτελούν την κύρια αιτία της σήψης της κοινωνίας μας... (...)
Οι διανοούμενοι σήμερα λένε μόνον περιττώματα ["cacate"... μαλακίες]...
Αυτό είναι το νέο κοινωνικό γεγονός που πρέπει να εξηγηθεί... (...)
Το διαβάζουμε στον χωρίς όρια καπιταλισμό.
Δηλαδή ο δεσποτισμός της οικονομίας, είναι μια μορφή
ειδωλολατρείας που πρέπει να ρουφήξει κάθε μορφή
κυριαρχίας της φιλοσοφίας της τέχνης, της λογοτεχνίας...»
Costanzo Preve


Ο φιλόσοφος Paolo Desogus, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού γνωστό ως Σορβόννη, τα λέει όλα: «Δεν αντιμετωπίζουμε μόνο την απειλή ενός ιού πιο επικίνδυνου από τη συνηθισμένη εποχική γρίπη, αλλά και με την κατάρρευση του εθνικού συστήματος υγείας, πλέον εξαθλιωμένου μετά από χρόνια και χρόνια περικοπών...»... και για τους σημερινούς αυτόφωτους "σωτήρες" «Πού ήταν αυτοί οι άνθρωποι, πού ήταν αυτές οι εφημερίδες όταν η ΕΕ επέβαλε περικοπές στην υγεία;».

Οι εγχώριοι "σωτήρες", πολιτικό σύστημα και "καθεστωτική 'επιστήμη΄" μας διέσωσαν... Το λένε τα πολιτικά κόμματα, οι "πανεπιστημιακοί"-κυβερνητικοί επίτροποι, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι.
Κι έχουν λάβει μέτρα: μάσκα!
Μάσκα στο μετρό, σε κλειστούς χώρους, "κοινωνικές αποστάσεις" κι άλλα χαριτωμένα κι ακριβοπληρωμένα, αλλά προς θεού... σαν σαρδέλες στα αεροπλάνα... εκεί ο ιός δεν είναι επικίνδυνος!
Μπήκε στο σπίτι μας ο "σωτήρας" και μας προσφέρει, μαζί με τη σωτηρία μας και ασφάλεια:


Μόνον με τον Αρκά αντιμετωπίζεται αυτή η παράσταση...

Άντε σύντομα και στα δικά μας βαφτίσια και γάμους... άλλωστε έχουν ξεκινήσει οι διώξεις εναντίον όσων παπάδων τέλεσαν μυστήρια, παρακούοντας το "κράτος", τους "επιστήμονες", την ηγεσία της εκκλησίας...

Ευαίσθητοι και νομοταγείς οι φιλόζωοι... που τυραννούν τα κακόμοιρα σκυλάκια και γατάκια...

Στα σπίτια μας εισέβαλαν και πολλοί "καλλιτέχνες"...
Κάποια Βίκυ Σταυροπούλου έγινε πασίγνωστη γιατί μας ενημερώνει πως να φτιάξουμε μάσκα, δηλώνοντας πως μας πρόσφερε αυτό το επιστημονικό πόνημα "αφιλοκερδώς" για το υπουργείο Υγείας κι εντυπωσίασε τον πρωθυπουργό ώστε το κοινοποίησε στο Facebook...


«Ταράττει τους ανθρώπους ου τα πράγματα,
αλλά τα περί των πραγμάτων δόγματα»
Επίκτητος (50 μ.Χ. - 135 μ.Χ.)
Μτφ. Οι άνθρωποι ταράζονται όχι απ’ αυτά που συμβαίνουν, αλλά από την άποψή τους γι’ αυτά που συμβαίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση