ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Wall Street: Έκλεισε χωρίς σαφή κατεύθυνση

Share it:

Χωρίς κατεύθυνση έκλεισε το χρηματιστήριο στη Γουόλ Στριτ, έπειτα από μια συνεδρίαση κατά την οποία ο όγκος των συναλλαγών ήταν αρκετά περιορισμένος, εν μέσω θέρους, παρά το νέο ιστορικό υψηλό που κατέγραψε ο Nasdaq, χάρη στις καλές επιδόσεις τίτλων ορισμένων μεγάλων ονομάτων του κλάδου της τεχνολογίας.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 86,11 μονάδων (–0,31%), στις 27.844,91 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν οι τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 110,42 μονάδων (+1,00%), για να φθάσει στις 11.129,73 μονάδες, επίπεδο χωρίς προηγούμενο.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 9,14 μονάδων (+0,27%) για να κλείσει στις 3.381,99 μονάδες, πλησιάζοντας και αυτός το ιστορικό του υψηλό.

Share it:
Reactions:

Οικονομία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση