GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογές ΗΠΑ (2ο): Οι επιλογές του Μπάιντεν... σηματοδοτούν τις πολιτικές των ελίτ που τον διόρισαν!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Όποιος επιλέγει το λιγότερο κακό, αναπόφευκτα καταλήγει να έχει το...


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Όποιος επιλέγει το λιγότερο κακό,
αναπόφευκτα καταλήγει να έχει το...

χειρότερο»
Αντόνιο Γκράμσι

* Στην φωτογραφία απεικονίζεται η ενότητα των Αμερικανών πολιτικών, που στρατεύτηκαν από τις ελίτ για να υλοποιηθεί η αλλαγή της στρατηγικής τους, με τον διορισμό Μπάιντεν...

Σχετικό:  Εκλογές ΗΠΑ, (1ο μέρος) Εκλογές ΗΠΑ: Ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν εκπροσωπεί ένα κράτος. Είναι ο διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρίας

Στο πρώτο μέρος είδαμε το εκλογικό σύστημα και το είδος "ψηφοφορίας-απάτης" για τη δήθεν "εκλογή Αμερικανού προέδρου", που όλοι με ψέματα περιγράφουν ως εξής: "Η μεγαλύτερη δημοκρατία του κόσμου ψηφίζει τον πρόεδρο".

«Ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν εκπροσωπεί ένα κράτος.
Είναι ο διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρίας και πίσω από αυτόν
υπάρχει ένα διοικητικό συμβούλιο που εκπροσωπεί τις μεγάλες εταιρίες,
οι οποίες είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των Ηνωμένων Πολιτειών:
εταιρίες πετρελαίου και όπλων, τράπεζες και άλλα λόμπι.
»
Μπασάρ Αλ Άσαντ, Πρόεδρος της Συρίας

Χωρίς να μας διαφεύγει ούτε μια στιγμή η παραστατική περιγραφή για την πατρίδα του καπιταλισμού από τον πρόεδρο Άσαντ, φθάσαμε στις λεγόμενες εκλογές, τη σύγκρουση των ελίτ, την ανακήρυξη προέδρου από τα ΜΜΕ και μετά τα γεγονότα στο Καπιτώλιο στη λογοκρισία από τις ιδιωτικές εταιρίες.

Γι' αυτά τα γεγονότα μπορούμε να προσφύγουμε στις καταπληκτικές παρεμβάσεις της Ιωάννας Υψηλάντη, τις οποίες προσυπογράφουμε και να μην μακρηγορήσουμε επαναλαμβανόμενοι. Τις παραθέτουμε χρονικά:

- 7 Νοέμβρη 2020: Τα ΜΜΕ, ανακηρύσσουν Προέδρους, ενώ η καταμέτρηση ψήφων συνεχίζεται

- 8 Νοέμβρη 2020: Τα Αμερικανικά ΜΜΕ του Μέρντοχ ή του Ρότσιλντ, έχουν αναλάβει, έναντι πλουσιοπάροχων αμοιβών, τον ρόλο του απόλυτου άρχοντα

- 7 Γενάρη 2021: Η εσωτερική κρίση στις ΗΠΑ... Δεν υπάρχει πιο σιχαμερός πυλώνας της αστικής Δημοκρατίας, από τα Μέσα Ενημέρωσης

- 10 Γενάρη 2021: Όποιος ενοχλεί την ελίτ θα αποκλείεται, από ένα μέσο διάδοσης ιδεών και ενεργειών... Αυτοί, έτσι αποφάσισαν!

* Για τον "αντιφασισμό" στο ελληνικό πολιτικό και δημοσιογραφικό σκηνικό -ευτυχώς αυτός ο αποικιακός ιός, αυτή η δουλική στάση έπληξε μόνον την μνημονιακή Ελλάδα-, τόσο της δεξιάς όσο και της όλης "αριστεράς", με την επικρότηση της λογοκρισίας του Τραμπ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το "καλό της δημοκρατίας", θα επανέλθουμε στο 3ο μέρος αυτών των σχολιασμών για τις "Εκλογές στις ΗΠΑ".

Να σημειώσουμε πως στην Ελλάδα το εγχώριο πολιτικό προσωπικό στρατεύτηκε ενεργά υπέρ της εκλογής του Μπάιντεν, γνωστού φονιά των λαών [προσωπικά ο ίδιος ο Μπάιντεν επιλήφθηκε των βομβαρδισμών σε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Συρία, Λιβύη, Υεμένη, Σομαλία, αλλά κι ήταν ο οργανωτής του ναζιστικού πραξικοπήματος στην Ουκρανία], με εκατομμύρια δολοφονημένων αθώων πολιτών, γερόντων και παιδιών, τις συνέπειες των βομβαρδισμών με απεμπλουτισμένο ουράνιο θα βιώνουν για πάρα πολλά χρόνια οι λαοί με τερατογεννήσεις, κυρίως στο Ιράκ.

Πλειοδότησαν οι πολιτικοί μας, λες κι ήταν Αμερικανοί πολίτες, ή πολιτικοί καριέρας των "Δημοκρατικών" του Μπάιντεν, σε μια "εθνική" ενότητα χωρίς προηγούμενο... η Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη («Εύχομαι διακαώς να βγει ο Μπάιντεν...»), ο ΣΥΡΙΖΑ της "αριστεράς της εποχής μας" (Nίκη του Μπάιντεν θα αποτελέσει σημαντική εξέλιξη για τα κινήματα... και Τσίπρας: «η εκλογή του Τζο Μπάιντεν πρέπει και θα γίνει σεβαστή". "Οι εχθροί της δημοκρατίας θα νικηθούν»), ο Γ. Παπανδρέου («Ο Biden θα επαναφέρει την κανονικότητα»... και «Με τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις στις ΗΠΑ επικράτησαν οι προοδευτικές και δημοκρατικές αξίες. Συγχαρητήρια! With Joe Biden and Kamala Harris in the US democratic and progressive values prevailed. Congratulations!»), η Γεννηματά («Είναι μια μέρα χαράς και ελπίδας για τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον κόσμο. Η νίκη του Τζο Μπάιντεν είναι μια νίκη της προόδου...») και φυσικά με κάποιες παρατηρήσεις ο Βαρουφάκης («Ο Μπάιντεν νίκησε, ευτυχώς»).

Ο δημοκράτης πρώτος μαύρος πρόεδρος των ΗΠΑ καταγγέλλει τον Τραμπ: "Ένας δικτάτορας της κακιάς ώρας"

Η ευρωπαϊκή δεξιά, η ευρωπαϊκή "αριστερά της εποχής μας", το εγχώριο ελληνόφωνο πολιτικό προσωπικό... ενώθηκαν κάτω από τη σημαία ενός μεγάλου παγκόσμιου κινήματος "Διεθνούς Αντιφασιστικής Αλληλεγγύης" υπέρ του Μπάιντεν.
 
«Οι πολιτικοί θα πρέπει να φοράνε μπλουζάκια με τον σπόνσορα τους,
για να γνωρίζουμε σε ποιον επιχειρηματία ανήκει ο καθένας
»
Ρόμπιν Ουίλιαμς
 
Δεν υπάρχει πραγματική πολιτική πόλωση στις ΗΠΑ
Ο Τραμπ κι οι σπόνσορες του, αντιπροσωπεύουν μια φάση νέας εθνικοποίησης και πάνω απ' όλα τον "εκνευρισμό" του αμερικάνικου κεφαλαίου, που κατανοεί πως η πάλαι ποτέ υπερδύναμη είναι σήμερα ένας πλασματικός γίγαντας σε όλους τους τομείς (οικονομία, παραγωγή, πωλήσεις προϊόντων) και κυρίως μια χώρα που στον τομέα των εξοπλισμών είναι ξοφλημένη, αδύναμη μπροστά στην υπεροπλία και προηγμένη τεχνολογία της Ρωσίας (με μεγάλη παράδοση κι εμπειρία της Σοβιετικής Ένωσης), αλλά και της Κίνας. Έτσι προσπάθησε να διασώσει ότι ήταν δυνατόν από την κατάρρευση των ΗΠΑ και για τα συμφέροντα αυτών που τον διόρισαν πρόεδρο.
Ο  Μπάιντεν κι οι σπόνσορες του, υπερασπίζονται τα συμφέροντα εκείνων των ελίτ που θέλουν μέσα από την παγκοσμιοποίηση την κερδοφορία μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος, αδιαφορώντας για την πραγματική καπιταλιστική παραγωγή. Απλά... μια στοχευμένη πολεμική επίθεση, ένας βομβαρδισμός, στο Ιράν για παράδειγμα, αποφέρει τεράστια κέρδη από στις φούσκες των χρηματιστηρίων, μια καλή εμβολιαστική καμπάνια, μια είδηση για τα εμβόλια της "πανδημίας"... φέρνει υπερκέρδη στους παγκοσμιοποιητές.
Η «ανωμαλία» του Τραμπ έγκειται στο ότι θέλησε να κρατήσει στην «πατρίδα» (εντός ΗΠΑ), ότι είχαν σχεδιάσει στη φάση της καπιταλιστικής αποσύνθεσης ως παγκόσμιο μοντέλο.
Αν ο Τραμπ με το καπιταλιστικό μοντέλο του είναι κίνδυνος για τους Αμερικανούς, ο Μπάιντεν είναι απειλή για τον πλανήτη και τους λαούς.
Μια απλή ανάγνωση των επίσημων χορηγών Τραμπ-Μπάιντεν (ΕΔΩ), δίνει το στίγμα των παραπάνω.

«Η ιστορία είναι δασκάλα της ζωής»
Αντόνιο Γκράμσι

Ακούγεται περίεργο (ανεξαρτήτως του αποτελέσματος) -αν και κανένας δεν το επισημαίνει-, ο Τραμπ είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ που έριξε τις λιγότερες βόμβες κι ο οποίος δεν ξεκίνησε κανέναν πόλεμο. Όσοι είναι πολιτικά ειλικρινείς έπρεπε να το επισημάνουν γιατί είναι ένα ιστορικό γεγονός.

Επίσημοι πόλεμοι, γενοκτονίες, βομβαρδισμοί με όπλα μαζικής καταστροφής (εξαιρουμένων τρομοκρατικών ενεργειών κι επιχειρήσεων, αλλά και πραξικοπήματα, όπως αυτό της αμερικανοκίνητης χούντας 67-74) της "μεγαλύτερης δημοκρατίας" των ΗΠΑ, από το 1945 έως σήμερα:
 
* Τρούμαν "Δημοκρατικός" (Ιαπωνία, Κορέα)
* Αϊζενχάουερ "Ρεπουμπλικανός" (Κορέα)
* Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι "Δημοκρατικός" (Βιετνάμ, Κούβα)
* Τζόνσον "Δημοκρατικός" (Βιετνάμ, Δομινικανή Δημοκρατία)
* Νίξον "Ρεπουμπλικανός" (Βιετνάμ, Καμπότζη, Λάος)
* Φόρντ "Ρεπουμπλικανός" (τίποτα)
* Κάρτερ "Δημοκρατικός" (Αφγανιστάν, Ιράν)
* Ρέιγκαν "Ρεπουμπλικανός" (Λιβύη, Γρενάδα)
* Τζορτζ Μπους "Ρεπουμπλικανός" (Ιράκ, Παναμάς)
* Κλίντον "Δημοκρατικός" (Γιουγκοσλαβία, Σομαλία, Αφγανιστάν, Σουδάν)
* Τζορτζ Μπους (νεότερος) "Ρεπουμπλικανός" (Αφγανιστάν, Ιράκ)
* Ομπάμα "Δημοκρατικός" (Λιβύη, Ιράκ, Συρία, Υεμένη, Σομαλία, Πακιστάν)
* Τραμπ "Ρεπουμπλικανός" (τίποτα)
* Μπάιντεν "Δημοκρατικός"...
 
Να δούμε ενδεικτικά ορισμένες από τις επιλογές του Μπάιντεν, τι σηματοδοτούν οι πολιτικές των ελίτ που τον διόρισαν, κάποιους ανθρώπους κλειδιά που επέλεξε, ώστε να προβληματιστούμε γιατί δεν τα βλέπουν -σίγουρα γνωρίζουν ανάγνωση και βλέπουν-, οι πολιτικοί μας που έφθασαν σε "πολιτικό οργασμό" υπέρ του "αντιφασίστα" και δημοκράτη Μπάιντεν;

Για την αντιμετώπιση της περιβόητης "πανδημίας" του κορωνοϊού "Biden's COVID task force" ο Ezekiel Emanuel


Ezekiel Emanuel,
ογκολόγος, βιοηθικός και συνεργάτης του Κέντρου Αμερικανικής Προόδου.

Ο γιατρός που υποστηρίζει πως ο άνθρωπος δεν πρέπει να ζει περισσότερο από 75 χρόνια και το στοιχειοθετεί "επιστημονικά" ως εξής: «Ζώντας για πολλά χρόνια είναι μια απώλεια. Δεν είμαστε πλέον με ζωντάνια και με απασχόληση, αλλά αδύναμοι, αναποτελεσματικοί, ακόμη και αξιολύπητοι».

«Γιατί ελπίζω να πεθάνω στα 75. Ένα επιχείρημα πως για την κοινωνία και τις οικογένειες -και εσένα- θα είναι καλύτερα αν η φύση ακολουθήσει την πορεία της γρήγορα και ταχύτατα» Why I Hope to Die at 75. An argument that society and families—and you—will be better off if nature takes its course swiftly and promptly

Τέλεια!
Αρχίζουμε με αυτόν τις πολιτικές ιατρικής αντιμετωπίσης του κορωνοϊού... και ακολουθούμε με τον ζωντανό-νεκρό Μπάιντεν, που τον ψήφισαν νεκροί, για να μπορέσουν να τον διορίσουν οι ελίτ.
 
Πανηγυρίζουν δεξιοί κι αριστεροί "αντιφασίστες" για τον διορισμό υπουργού πολέμου ενός έγχρωμου στρατηγού, ένδειξη "αντιρατσισμού", του Lloyd Austin


Lloyd Austin, ο επικεφαλής της "Επιχείρησης Ελευθερίας του Ιράκ" (Operation Iraqi Freedom), ο σφαγέας του Ιρακινού λαού και των δολοφονιών χιλιάδων παιδιών, για λογαριασμό των Ομπάμα-Μπάιντεν, έρχεται ως υπουργός Άμυνας του νέου δημοκράτη προέδρου και μάλιστα λόγω του χρώματος του δέρματός του... ως ένδειξη νέας "αντιφασιστικής-αντιρατσιστικής" πολιτικής του νέου προέδρου.

Ο Μπάιντεν προσλαμβάνει τον φονιά Ώστιν, ο οποίος μεταξύ άλλων και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Αμερικανικής Γερουσίας, ξόδεψε 500 εκατομμύρια δολάρια για να στρατολογήσει κι εκπαιδεύσει τους "επαναστάτες" για την απελευθέρωση της Συρίας από τον "αιμοσταγή δικτάτορα Άσαντ". Η καρδιά κι η ψυχή των τρομοκρατών στη Συρία και τη Μέση Ανατολή προβιβάστηκε!
 
Υπουργός Γεωργίας του Μπάιντεν, ο Tom Vilsack, γνωστός στον πλανήτη ως "κύριος  Μονσάντο" ("Mr. Monsanto")
Με πλούσια εμπειρία... το 2009 στην Κένυα με την Χίλαρυ Κλίντον, για να διδάξουν τους ιθαγενείς τις μεθόδους "αγροχημικής και γεωργικής βιοτεχνολογίας" καλλιέργειας της Μονσαντο...
 
Εκλογές ΗΠΑ: 2ο μέρος
(ακολουθούν περισσότερα...)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση