GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Hitlernet! Μετά την "αντιφασιστική" λογοκρισία στον Τραμπ... ήρθε η ώρα των Κομμουνιστών!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας «Ένας νέος φασισμός δημιουργείται στη θέση του παλαιού κληρικό-φασισμού, ένας τεχνητός φασισμός ο οποίος θα μπο...


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ένας νέος φασισμός δημιουργείται στη θέση του παλαιού κληρικό-φασισμού,
ένας τεχνητός φασισμός ο οποίος θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί
μόνον υπό τον όρο να...

ονομάζεται αντιφασισμός»
Pier Paolo Pasolini
[Βλέπε, 13 Ιούλη 2018, σε:Νέος φασισμός... μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός!]

Ξιφούλκησαν με τα "'ιδεολογικά' γιαταγάνια" τους οι εγχώριοι "αντιφασίστες", "αριστεροί" και δεξιοί, εναντίον της Ιωάννας Υψηλάντη, όταν επισήμανε "Διαφωνώ μ΄αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ, μέχρι θανάτου, το δικαίωμα σου να το λες" [Βλέπε, σε: Όποιος ενοχλεί την ελίτ θα αποκλείεται, από ένα μέσο διάδοσης ιδεών και ενεργειών... Αυτοί, έτσι αποφάσισαν!], αναφορικά με τη λογοκρισία-φίμωση του Τραμπ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την "δικαιολογία" πως οι δηλώσεις του "αποτελούν απειλή για την δημόσια ασφάλεια" και "διαδίδουν την βία", προσθέτοντας: "Μπορεί... να τουϊτάρει το τελευταίο φασιστοειδές της Ουκρανίας, αλλά ο Τραμπ δεν μπορεί!".

Ειδικότερα οι "αριστεροί" και το σύνολο της εγχώριας "δημοσιογραφίας", που ωρύονταν υπερασπιζόμενοι τη φίμωση του Τραμπ και απορούσαν γιατί άργησαν τα "μέσα κοινωνικής δικτύωσης" να μπλοκάρουν τον Τραμπ, θα πρέπει να παρακολουθήσουν τη συνέχεια και να μην ξεχάσουν πως αν δεν είναι υπάκουοι και εναρμονισμένοι με τους "κανόνες"... θα μπλοκάρουν και τους ίδιους.

Ευτυχώς, αυτός ο "αντιφασιστικός" οίστρος ήταν ιδιαίτερα δυναμικός μόνον στην Ελλάδα. Στη γειτονική Ιταλία, στο ίδιο "κλίμα" και πνεύμα με την Ιωάννα Υψηλάντη, ήταν κι ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας Marco Rizzo, τους αδελφού κόμματος του δικού μας ΚΚΕ. Σχολιάζοντας και στις πολιτικές εκπομπές των ιταλικών τηλεοπτικών σταθμών τα γεγονότα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, έθετε πρωτίστως ένα ζήτημα: Ιδιωτικές εταιρίες, πολυεθνικές φιμώνουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, με τον οποίο δεν συμφωνώ κι όλοι γνωρίζουμε τι προκάλεσαν οι ΗΠΑ τα τελευταία 70 χρόνια στον πλανήτη...

Marco Rizzo: «Μπορεί μια ιδιωτική εταιρία να κλείνει τα μέσα στον οποιονδήποτε; Πάνω από κάθε εξουσία, κάθε εγγύηση; Αυτές οι πολυεθνικές είναι πλέον πιο ισχυρές από τα κράτη.
Δεν είναι ανεκτό, είναι μισαλλόδοξο κι απίστευτο πως οι γίγαντες του διαδικτύου μπορούν να αποφασίσουν για το τα περιεχόμενα (στα γραφόμενα), μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα σε ποιον θα προσφέρουν την ισχύ τους και ποιον θα φιμώνουν, επιτιθέμενοι στην ελευθερία της έκφρασης».

Rizzo (Communists) criticizes the US and Facebook blocks his account...

Ειδησιογραφία: "Rizzo (Κομμουνιστές) κάνει κριτική στις ΗΠΑ και το Facebook τους μπλοκάρει το λογαριασμό..."

Marco Rizzo: «Αυτό το μέσο θέλει ν' αποφασίζει τι πρέπει να γράψω. Απαράδεκτη Συνταγματική παραβίαση».

Στην Ελλάδα αποσιωπούν, κρύβουν τα ΜΜΕ κι η δημοσιογραφική πορνεία τη γενικότερη αντίδραση που προκαλεί στη φίμωση της ελευθερίας του λόγου η συνολική επίθεση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στην Ευρώπη. Ειδικότερα για τη φίμωση του Marco Rizzo, του συντρόφου του Κουτσούμπα, δεν είδαμε κάτι από την πλευρά του αδελφού κόμματος (ΚΚΕ).

Ο Diego Fusaro, Ιταλός μαρξιστής φιλόσοφος, αλληλέγγυος με τον Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας Marco Rizzo:

«Χιτλερνετ. Πλήρης αλληλεγγύη στον Marco Rizzo κι αυτός φιμώθηκε από τα αφεντικά του διαδικτύου».

Επισημαίνει επίσης ο Diego Fusaro:

«"Ήρθαμε, είδαμε, πέθανε".
Αυτή ήταν δημόσια δήλωση, γελώντας σαν στρίγκλα η Χίλαρυ Κλίντον, όταν ενημερώθηκε για τη δολοφονία του Καντάφι. Δεν νομίζω πως τα προφίλ της στο facebook και στο twitter μπλοκαρίστηκαν για "υποκίνηση μίσους"
».

Επανέρχεται ο κομμουνιστής ηγέτης.
Marco Rizzo:
«Ποιος ξέρει αν κάποιος από τους δολοφόνους του Καντάφι θα φιμωθεί οριστικά από τα κοινωνικά δίκτυα, από μια ιδιωτική εταιρία που αλλάζει ιδιοκτήτες;
Να σκεφτούμε πως στις 18 Μάρτη 2011 δινόταν στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις η εντολή να συμμετέχουν στον αποκλεισμό του εναέριου χώρου της Λιβύης (no-flyzone), για να καταστρέψουν την αεροπορική άμυνα της Λιβυκής κυβέρνησης με τη χρήση πυραύλων Tomahawk, αεροπλάνα B-2 Spirits κι άλλες πολεμικές μονάδες. Μετά από έξι ημέρες, στις 25 Μάρτη, μαζί με το ΝΑΤΟ δινόταν το καθοριστικό στρατιωτικό κτύπημα στη νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης, με την επιχείρηση ολικού πολέμου που ονόμασαν "Operation Unified Protector"».

* Τότε, να θυμηθούμε πως στην Ελλάδα, εκτός από τη δεξιά, τους Αμερικανούς, Ευρωπαίους και το ΝΑΤΟ, η εγχώρια δεξιά, μαζί κι η κοσμοπολίτικη "ανανεωτική αριστερά" των τραπεζιτών ανησυχούσε για το "δικτατορικό καθεστώς στη Λιβύη": 24 Φλεβάρη 2011, Δήλωση Κώστα Ήσυχου, μέλους της Π.Γ. του ΣΥΝ, υπεύθυνου για την εξωτ. πολιτική και άμυνα: "Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άγρια δολοφονία του λαού της Λιβύης.  Χιλιάδες οι νεκροί, οι αγνοούμενοι και οι τραυματίες, από την βάρβαρη καταστολή του δικτατορικού καθεστώτος στην Λιβύη..." [Βλέπε, σε: Αμετανόητοι πολέμιοι της "αμνησίας"].

Συνεπώς... γιατί σήμερα η ευρωπαϊκή "αριστερά της εποχής", η ευρωπαϊκή δεξιά κι οι Ευρωπαίοι σοσιαλδημοκράτες... να μην επιχαίρουν για την αναγκαία φίμωση του Τραμπ από τ' αφεντικά τους;

Στην Ελλάδα, με πλήρη στήριξη του πολιτικού συστήματος και της λεγόμενης "δικαιοσύνης", το ρόλο του "εθνικού λογοκριτή" έχει αναλάβει ένας νεοφασιστικός μηχανισμός με την επωνυμία "Ellinika Ηoaxes" και κανένας από τους θεσμικούς παράγοντες δεν "ανησυχεί". Φυσικά η λεγόμενη "δικαιοσύνη", οι δικαστές κι εισαγγελείς, μάλλον δεν γνωρίζουν ανάγνωση, δεν βλέπουν, δεν ακούνε γι' αυτά, όπως συνέβη με τα Συνταγματικά μνημόνια, το ξεπούλημα του πλούτου της πατρίδας μας, την εξαθλίωση του λαού μας.

Στη γειτονική Ιταλία έχουν ήδη δεχθεί πολλές επιθέσεις από τα "δημοκρατικά" μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ας θυμηθούμε τον Ιούλη του 2020:

Το YouTube λογοκρίνει ακόμη και το ιταλικό κοινοβούλιο! Η ομιλία της βουλευτίνας  Sara Cunial για τον κορωνοϊό αφαιρέθηκε από το "δημοκρατικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης", διότι "προσβάλει τους όρους της κοινότητας"! [Βλέπε, σε: Ιταλία - Covid- 19... "Άρρωστοι άνθρωποι θανατώθηκαν στην εντατική θεραπεία"!].

Η πρώτη θεσμική απάντηση στις πολυεθνικές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήρθε από την Ρωσία.

Ο Πρόεδρος Πούτιν υπέγραψε έναν νόμο που δεν επιτρέπει στα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Twitter, το Facebook, το YouTube, να μπλοκάρουν, λογοκρίνουν, φιμώσουν, ή αντιμετωπίσουν με διακρίσεις Ρώσους πολίτες. Ο νόμος προβλέπει τη δυνατότητα αποκλεισμού των δικτύων που θίγουν Ρώσους πολίτες κι επιβολή κυρώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Έτσι, όλοι όσοι πραγματικά θέλουμε ελεύθερο διάλογο και διακίνηση ιδεών, για να μείνουμε μαζί ας κάνουμε ένα προφίλ στο αντίστοιχο του facebook Ρωσικό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης (vk.com), που μέχρι σήμερα δεν λογοκρίνει κι ας συνεχίσουμε την επικοινωνία κι ΕΔΩ

Σχετικά με τις Αμερικανικές "εκλογές":

 

* Εκλογές ΗΠΑ (1ο): Ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν εκπροσωπεί ένα κράτος. Είναι ο διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρίας


* Εκλογές ΗΠΑ (2ο): Οι επιλογές του Μπάιντεν... σηματοδοτούν τις πολιτικές των ελίτ που τον διόρισαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση