GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συμβαίνει στο ΚΚΕ; Εγώ θα σας κρέμαγα ανάποδα εάν το λέγατε στο παιδί μου! «Κάτι σάπιο υπάρχει στην Δανιμαρκία»...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Οι "ειδικοί επιστήμονες", οι "δημοσιογράφοι", η εκκλησιαστική ιεραρχία, αλλά και τα κόμμα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Οι "ειδικοί επιστήμονες", οι "δημοσιογράφοι", η εκκλησιαστική ιεραρχία,
αλλά και τα κόμματα θα...

πρέπει να φέρουν διακριτικό με τον σπόνσορα τους,
για να γνωρίζουμε σε ποια φαρμακοβιομηχανία (Big Pharma) ανήκει ο καθένας»
Παραφράζοντας τον Ρόμπιν Ουίλιαμς, για τη σχέση πολιτικών κι επιχειρηματιών

Σήμερα OXI μόνον οι "ειδικοί επιστήμονες" αλλά και τα πολιτικά κόμματα... θα πρέπει να φέρουν διακριτικό με τον σπόνσορα τους, για να γνωρίζουμε σε ποια φαρμακοβιομηχανία (Big Pharma) ανήκει ο καθένας...

«Να λες την αλήθεια,
να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια,
είναι πράξη κομμουνιστική κι επαναστατική»
Αντόνιο Γκράμσι, "L'Ordine Nuovo", 21 Ιούνη 1919

- Το KKE... Καταδικάζει τον προπηλακισμό πνευμονολόγων στο Καστράκι Καλαμπάκας

Ακόμη δεν έχει αποσυρθεί η ανακοίνωση της "Τομεακής Επιτροπής Τρικάλων του ΚΚΕ" -αν επρόκειτο για ανακοίνωση των Τρικάλων κι όχι απόφαση του ΚΚΕ, μιας και προβάλλεται από τα επίσημα δημοσιογραφικά όργανα του ΚΚΕ. Όμως, πρόκειται για μια μονομερής στάση υποστήριξης του "κυβερνητικού ειδικού" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, δεν περιλαμβάνει πραγματικά γεγονότα, που ακόμη κι η κρατική ΕΡΤ επιβεβαιώνει.

Έχει κάθε δικαίωμα το ΚΚΕ, το "κόμμα της εργατικής τάξης", όπως αυτοπροσδιορίζεται, να στηρίζει με νύχια και δόντια τον μαζικό εμβολιασμό όλων των Ελλήνων και ν' αδιαφορεί για το δικαίωμα επιλογής του Ανθρώπου.

Έχει κάθε δικαίωμα το ΚΚΕ,  να είναι στρατευμένο στον "επιστημονισμό" [Βλέπε, σε: «ΚΑΝΑΜΕ και την τρίτη δόση! Τώρα περιμένουμε τους ταξικούς αγώνες...»] και να θεωρεί πως μπροστά στο "υπέρτατο αγαθό" μπορούν να αφαιρεθούν ανθρώπινα δικαιώματα που είχαν παραβιάσει μόνον στη ναζιστική Γερμανία και τη φασιστική Ιταλία. Άλλωστε υπέρ του σωτήριου και θεϊκού "υπέρτατου αγαθού" έχει στρατευτεί κι ο τομέας υγείας των κομμουνιστών γιατρών.

Όμως, δικαίωμα άποψης και γνώμης δικαιούται να έχει κι ο τελευταίος υπήκοος αυτής της αποικίας του κεφαλαίου. Επίσης, δικαίωμα να μην τρώει το "σανό" που εμπεριέχει η ανακοίνωση του ΚΚΕ για τον άριστο "ειδικό" Βασιλακόπουλο και τη διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων. Δηλαδή, την "αντικαπιταλιστική" ρητορεία για το σύστημα υγείας και καλύτερη διαχείριση του μαζικού μπολιάσματος. Πρόκειται για στρέβλωση της αλήθειας, όταν το ΚΚΕ διαθέτει ευρωβουλευτές, αλλά και τα στελέχη του γνωρίζουν γραφή κι ανάγνωση ώστε να διαβάζουν τις Συνθήκες της ΕΕ.

Απλά και κατανοητά, γιατί πρόκειται για εμπαιγμό και από το ΚΚΕ: Η Ευρωπαϊκή Ένωση διέπεται από τις "Συνθήκες". Οι "Συνθήκες" έχουν απαράβατο καθήκον τη διασφάλιση της "ελεύθερης αγοράς και τον ελεύθερο ανταγωνισμό". Οι προϋπολογισμοί των 27 χωρών μελών (και της Ελλάδας) γίνονται ΜΟΝΟΝ κι όλες από το Διευθυντήριο, που δανείζει το θεϊκό ευρώ μέσω της ιδιωτικής εταιρίας που βάπτισαν Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τράπεζα δεν είναι.

Συνεπώς, ακόμη και με πρωθυπουργό τον κ. Κουτσούμπα, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Ελλάδα κι όλες οι χώρες δεν μπορούν να προσλάβουν γιατρούς, υγειονομικό προσωπικό, διότι πολύ απλά το κράτος γίνεται "αθέμιτος ανταγωνιστής" του "επενδυτή" που παρέχει ΙΔΙΩΤΙΚΗ υγεία. Το ίδιο σε ότι αφορά τους δασκάλους και καθηγητές στη Δημόσια Παιδεία, γιατί γίνεται "αθέμιτος ανταγωνισμός" στον "επενδυτή" στην ιδιωτική παιδεία. Τα ίδια για τους πυροσβέστες, τις συγκοινωνίες, τις μεταφορές, τα λιμάνια και πάει λέγοντας. Έτσι, είναι "επαναστατική γυμναστική" η φρασεολογία περί αγώνων των εργαζομένων, ή καλύτερης διαχείρισης από όλα τα κυβερνητικά κόμματα, τους διαχειριστές του νεοφιλελευθερισμού: Η καρδιά του κτήνους είναι η Ε.Ε... τόσο απλά.

«Κάτι σάπιο υπάρχει στην Δανιμαρκία»
μονολογεί ο Δανός πρίγκηπας Άμλετ
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, "Η Τραγική Ιστορία του Άμλετ, Πρίγκιπα της Δανιμαρκίας", 1602
 
Ας δούμε την ειδησιογραφία για το τραπέζωμα των φαρμακοβιομηχανιών στους "πνευμονολόγους", γιατί και στην υπόθεση του "ειδικού" με ασυλία κι ακαταδίωκτο,,, τουλάχιστον το ΚΚΕ θα έπρεπε να πάρει αποστάσεις.

«Γνωρίζει η βρετανική πολυεθνική Glaxo Smith Kline που σας πλήρωσε τα έξοδα κ. Βασιλακόπουλε ότι στην κόρη του ταβερνιάρη όταν σας είπε να κατέβασε το χέρι σας γιατί θα σας καταγγείλει της απαντήσατε θα μου κλάσεις τα αρχίδια; Εγώ θα σας κρέμαγα ανάποδα εάν το λέγατε στο παιδί μου!»: ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ πλήρωσε! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ (από τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο) για τον Θ. Βασιλακόπουλο
 
«Βρωμάει ακόμη και η υπόθεση Βασιλακόπουλου. Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι παρενέβη η αστυνομία με τρία περιπολικά και το διοικητή, η οποία έκανε έλεγχο σε όλους τους πελάτες της ταβέρνας. Από τους ελέγχους όμως, δεν προέκυψε καμιά παράβαση! Ποιος λέει ψέματα; Ο καθηγητής ή η αστυνομία;»: «ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ!» ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ και η ΕΡΤ τον Βασιλακόπουλο για την ταβέρνα του Ζιώγα

«Ο κ. Βασιλακόπουλος πρέπει να διωχθεί. Ισχυρίστηκε δημόσια ότι στα εστιατόρια της Καλαμπάκας δεν ελέγχουν οι εστιάτορες... Αυτό απεκαλύφθη ότι ήταν ψευδές (όλοι οι θαμώνες ελέχθηκαν και ήταν εμβολιασμένοι)... Αναμένουμε τις σχετικές ενέργειες του κ. Εισαγγελέα, αν δεν τις πληροφορηθούμε θα κατατεθεί αναφορά»: Αναμένοντας τις σχετικές ενέργειες του κ. Εισαγγελέα, για τον κ. Βασιλακόπουλο

«Οι "ειδικοί επιστήμονες", οι "δημοσιογράφοι" κι η εκκλησιαστική ιεραρχία
θα πρέπει να φοράνε διακριτικό με τον σπόνσορα τους,
για να γνωρίζουμε σε ποια φαρμακοβιομηχανία (Big Pharma) ανήκει ο καθένας
»

Παραφράζοντας τον Ρόμπιν Ουίλιαμς, για τη σχέση πολιτικών κι επιχειρηματιών

Γι' αυτά και πάρα πολλά άλλα που αφορούν την ιδιαιτερότητα που έχει πλήξει το ΚΚΕ -ευτυχώς όχι τα άλλα αδελφά του κομμουνιστικά κόμματα στη δύση- και το δικαίωμα του καθένος πολίτη να εκφέρει γνώμη (ακόμη κι αν δεχθεί την ετικέτα του "ψεκασμένου", "αντικομμουνιστή", "ακροδεξιού" και πάει λέγοντας στο ανεξάντλητο σκοτεινό βάραθρο της παγκοσμιοποίησης του υπεραθνικού κεφαλαίου), ίσως κάποιοι θα μπορέσουν έστω και τώρα να αναθεωρήσουν τον "επιστημονισμό" τους και να μην χρειαστούν οι αντίστοιχοι χρόνοι για την αποκατάσταση, που χρειάστηκαν για τον ΠρώτοΚαπετάνιο Άρη και τη Βάρκιζα:

«Η "επιστήμη" της άρχουσας τάξης, είναι η κυρίαρχη "επιστήμη" 
Στην πραγματικότητα, ακόμη κι η επιστήμη είναι ένα εποικοδόμημα, μια ιδεολογία 
Η επιστήμη, επομένως, δεν έχει τη... δική της απόλυτη εγκυρότητα, πέρα ​​από το χρόνο,
αλλά στην ιστορία της αντιπροσωπεύει την παλινδρόμηση των
σχέσεων πραγματικής εξουσίας στο εσωτερικό των τάξεων και τις σχέσεις παραγωγής»
Antonio Gramsci

Αν δεν παλεύεις για τη ζωή που θέλεις,
ίσως αξίζεις αυτή που
έχεις...

[Βλέπε, σε: Λιμενεργάτες Τεργέστης: "Επιστημονική Αντί-Επιτροπή" απέναντι στους "ειδικούς" με ασυλία κι ακαταδίωκτο!]

-
«Κανένας που μαθαίνει να σκέφτεται
μπορεί να επιστρέψει για να υπακούσει όπως έκανε πριν,
όχι από... επαναστατικό πνεύμα,
αλλά από τη συνήθεια να αναρωτιέται και να εξετάζει τα πάντα»
Στη φωτογραφία η φίλη και συντρόφισσα Francesca Quibla,
σηκώνοντας ψηλά τις σκέψεις της Χάνα Άρεντ, τα λέει όλα...
[Βλέπε, σε: Ω, πόσο όμορφες είναι οι πλατείες της Ιταλίας!]


Ευτυχώς, στην Ελλάδα το πολιτικό σύστημα, οι "ειδικοί" τηλεοπτικοί επιστήμονες με ασυλία κι ακαταδίωκτο, οι ιεράρχες της εκκλησίας, οι έγκυροι δημοσιογράφοι έχουν σχηματίσει ένα αρραγές εθνικό-θρησκευτικό-πολιτικό κι "αντιφασιστικό" Μέτωπο για μαζικούς εμβολιασμούς και μέτρα "υγειονομικού απαρτχάιντ"... για το καλό μας. Εύστοχα επισημαίνει η Ιωάννα Υψηλάντη:
«Ο μισός πληθυσμός της χώρας έχει εκπαραθυρωθεί και δεν επιστρέφει με απόφαση της Κομμαντατούρ!»

«Κάθε άνθρωπος εκτός του επαγγέλματός του
εκτελεί κάποια πνευματική δραστηριότητα, είναι δηλαδή
ένας... "φιλόσοφος", καλλιτέχνης, καλαίσθητος, συμμετέχει
σε μια αντίληψη του κόσμου, διαθέτει μια συνειδητή
γραμμή ηθικής συμπεριφοράς, συμβάλλει στην υποστήριξη
ή στην αλλαγή της αντίληψης για τον κόσμο,
δηλαδή στη δημιουργία νέων τρόπων σκέψης»
 Antonio Gramsci, "Quaderni del carcere" (Τετράδια της φυλακής)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση