GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»… η ζοφερή τέχνη διατήρησης της εξουσίας!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ο φόβος είναι μέθοδος διακυβέρνησης, ώστε να αναγκάζεις τις λαϊκές μάζες να...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο φόβος είναι μέθοδος διακυβέρνησης, ώστε να αναγκάζεις τις
λαϊκές μάζες να...

αποδεχτούν "ειδικές συνθήκες" για το καλό τους...
Για να επιτευχθεί η τυραννία, η παγκόσμια δικτατορία, υπάρχει
αναγκαιότητα, ενίσχυση και προϋπόθεση η "έκτακτη ανάγκη"...
Οι "έκτακτες ανάγκες" γίνονται άλλοθι για περιορισμό των
ελευθεριών. Μετατρέπουν τους πολίτες σε δούλους, υπηκόους.
Οδηγούν τους πολίτες ν' αγαπούν τις αλυσίδες τους και γι' αυτό
το κύριο μέλημα ήταν κι επιτεύχθηκε η εξαγορά του συνόλου της
δημοσιογραφίας: Δημοσιογραφική Αργυρώνητη Πορνεία...
ΗΡΟΔΟΤΟΣ Ἱστορίαι: (...)Πεισιστράτου μηχανῶνται δὴ ἐπὶ τῇ
κατόδῳ πρῆγμα εὐηθέστατον, ὡς ἐγὼ εὑρίσκω, μακρῷ...
(...)τοῖσι πρώτοισι λεγομένοισι εἶναι Ἑλλήνων σοφίην μηχανῶνται τοιάδε(...)
«Historia vero testis temporum, lux veritatis,
vita memoriae, magistra vitae, nuntia vetustatis»*
Κικέρων
Βλέπε, σε: 12 Σεπτέμβρη 2017, Η διεθνής "τρομοκρατία"... ελληνικό φαινόμενο!

Σήμερα έχουμε τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»… Χθες τον "αόρατο εχθρό" και την άμεση έλευση του θεϊκού €μVολίου, το τσίρκο "χρυσή αυγή"... Προχθές τη "χρεωκοπία" του "μαζί τα φάγαμε διεφθαρμένε Έλληνα", την παράσταση Κουφοντινιάδα... Καραμανλής ή τανκ, τη ζάχαρη στα τεθωρακισμένα, τον εκ Βορρά "κομμουνιστικό κίνδυνο" και πάει λέγοντας... ως τον Ηρόδοτο του 5ου αιώνα π.Χ., τον θεμελιωτή της Επιστήμης της Ιστορίας.

«Φως της αλήθειας, μάρτυρας των καιρών, δάσκαλος της ζωής είναι η Ιστορία»
Κικέρων
(106-43 π.Χ.)*

Όταν το ενιαίο Μέτωπο "3η, 4η Δόση και πάει λέγοντας" όλου του πολιτικού συστήματος (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΚΙΝΑΛ-ΜΕΡΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και σια), το "Κόμμα Μαζικοί €μVολιασμοί -πιστοποιητικό για εργασία & καθημερινότητα", με τη συνδρομή των "ειδικών" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, της αργυρώνητης "δημοσιογραφίας", της λεγόμενης "δικαιοσύνης", των καθεστωτικών "διανοούμενων" και της ιεραρχίας της εκκλησίας πέρασαν στην επίθεση με τις "συνταγές": "Ψεκασμένοι", "αρνητές της επιστήμης", "αμόρφωτοι", "σκοταδιστές", "ακροδεξιοί", "φασίστες"... κι απέτυχαν, ήρθε η ώρα της δοκιμασμένης συνταγής, δοκιμασμένο από πολλούς αιώνες "φάρμακο": ζοφερή τέχνη διατήρησης της εξουσίας!

Το καθεστώς της "νέας κανονικότητας" απαιτεί μόνο υποτελείς και σκλάβους!

Το "παράλληλο κράτος" ανέλαβε την κατασκευή του αναγκαίου "εχθρού" με αντίποδα τον πάντα βολικό κατασκευασμένο "αντιφασισμό" που ενώνει τους πάντες: "Παλιά μου τέχνη κόσκινο"!

«Ένας νέος φασισμός δημιουργείται στη θέση του παλαιού κληρικό-φασισμού,
ένας τεχνητός φασισμός ο οποίος θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί
μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός»
Pier Paolo Pasolini

Για να πάει καλά η διακυβέρνηση Big Pharma, αφού δεν αρκούσαν και μπόρεσαν... η ατσάλινη ενότητα ("αριστεράς" και δεξιάς), η αργυρώνητη "δημοσιογραφία" (επισήμως χορηγούμενη γι' αυτό το "κοινωνικό έργο"), η λεγόμενη δικαιοσύνη, η λεγόμενη διανόηση πανεπιστημιακών και "συνταγματολόγων", των "ειδικών" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, την ιεραρχία της εκκλησίας...  ήταν αναγκαία προϋπόθεση η οικοδόμηση ενός "αντιφασισμού" που θα ενώνει το σάπιο πολιτικό σύστημα στην "στήριξη της αστικής δημοκρατίας για την υγειονομική σωτηρία του λαού", με τη δοκιμασμένη  ζοφερή τέχνη διατήρησης της εξουσίας και την κατασκευή του τέλειου εχθρού από το διαχρονικό και διακομματικό "παράλληλο κράτος": Τσίρκο «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»!

Ενδεικτικά και φυσικά μπροστάρης η όλη "αριστερά"-Big Pharma... η "δικαιοσύνη" των συνταγματικών μνημονίων, της κλοπής του σπιτιού του Έλληνα, των δικαστών που ψωνίζουν αγόρια και σνιφάρουν κόκα, που δικάζουν όσους δεν παραβαίνουν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης... σε νέους "αντιφασιστικούς" αγώνες με κρίσιμο ζητούμενο την οργάνωση φερετζέ του "παράλληλου κράτους"...ζήτω ο νέος "αντιφασισμός" εναντίον του κατασκευασμένου εχθρού:

«Θέλω να δω τον Κουτσούμπα να μπαίνει σε εργοστάσια, μαζικούς χώρους και εκδηλώσεις και να δείχνει υποταχτικά  στους μπάτσους, πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα, ενόσω θα κοιτάει, απ΄έξω τους εργάτες, σε αργία, χωρίς μισθό...»... Βλέπε, σε: Ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάϊντ με την υπογραφή σύσσωμης της Αριστεράς!

* Έτσι έστειλε ο Αλέξης το "ενωτικό" του μήνυμα, στο διχασμένο πόπολο... Οκ! Το πιάσαμε το υπονοούμενο!

"Αυγή": «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» / Έρευνα για εγκληματική οργάνωση σε βάρος του ακροδεξιού τάγματος

* «ΚΑΝΑΜΕ και την τρίτη δόση! Τώρα περιμένουμε τους ταξικούς αγώνες...»

"902": Έρευνα για τη δράση των φασιστοειδών που αποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

"Εφ. Συντακτών": Εισαγγελική έρευνα και σε περιοχές της Αθήνας για τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

"ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ": Παραστρατιωτική δράση και τάγματα εφόδου από τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

"Καθημερινή": «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Νέα μεγάλη έρευνα και στην Αθήνα - Τους ψάχνουν για εγκληματική οργάνωση και άλλα αδικήματα

Μορμολύκεια της Νατοϊκής αριστεράς: «Η ΑΘΛΙΑ πραγματικότητα της σημερινής Νατοϊκής αριστεράς!»...

Βολευτείτε κατασκευάζοντας έναν εχθρό από το παρακράτος σας, αλλά υπάρχει και το ταξικό κίνημα... οι Λιμενεργάτες: ΕΝΑΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ... πανικοβάλει την παγκόσμια ελίτ!

Τώρα το ενιαίο εθνικό Μέτωπο όλων των κομμάτων, το "Κόμμα Πολλές Δόσεις" ανέλαβε χωρίς ίχνος ντροπής και τους €μVολιασμούς και παιδομάζωμα (ΣΟΚ! Με νόμο η αρπαγή παιδιών από τις οικογένειες τους!) των μικρών παιδιών: Γονείς... "Για ποιο λόγο δεν πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά;"!

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti

Ότι βιώνουμε σήμερα το έχει διαπιστώσει πριν 47 χρόνια ο μεγάλος κομμουνιστής διανοούμενος, ο Poeta Vate (Προφητικός Ποιητής):

«Ο σημερινός αντιφασισμός είναι αφελής και ηλίθιος!
Σήμερα υπάρχει μια μορφή αρχαιολογικού αντιφασισμού, που είναι μια καλή δικαιολογία για να δώσει δίπλωμα αντιφασισμού. Είναι ένας εύκολος αντιφασισμός που έχει ως αντικείμενο και στόχο έναν αρχαϊκό φασισμό, που δεν υπάρχει πια και δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά ποτέ.
Πρόκειται για μια απλή επιδερμική παρατήρηση, καθαρά τεχνική, είναι το σύμβολο μιας ολικής αλλαγής στον τρόπο ύπαρξης, επικοινωνίας για το πλήθος, αυτό το "ωκεάνιο" πλήθος.
Χρειάζεται μόνο μια στιγμή να κοιτάξουμε εκείνα τα πρόσωπα αυτού του πλήθους δεν υπάρχουν,  ότι είναι νεκροί, ότι είναι οι πρόγονοί μας.
Αυτό αρκεί για να καταλάβεις ότι αυτός ο φασισμός ποτέ δεν θα επαναληφθεί.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μεγάλο μέρος του σημερινού αντιφασισμού, ή τουλάχιστον αυτού που ονομάζεται αντιφασισμός, είναι είτε αφελής και ηλίθιος, είτε επιτηδευμένος και κακόπιστος: επειδή δίνει μια μάχη ή προσποιείται ότι κάνει μάχη με ένα νεκρό και θαμμένο αρχαιολογικό γεγονός που δεν δεν μπορεί πλέον να φοβίσει κανέναν
»
Pier Paolo Pasolini
, 1974, "Scritti Corsari" (Κουρσάρικα Κείμενα)

* Βλέπε σε: Στην "αριστερά" των τραπεζιτών μνημονεύουν τον κομμουνιστή "Poeta Vate"... αλλά ποτέ τις παρακαταθήκες του!

Όαση στον κόσμο της αργυρώνητης δημοσιογραφικής και πολιτικής πορνείας: «ΠΡΟΣΟΧΗ στις παγίδες του διχασμού...»

Υ.Γ. Για το πως χρησιμοποιείται η "Στρατηγική της Έντασης", η ΔΟΚΙΜΑΣΜΈΝΗ συνταγή "ζοφερή τέχνη διατήρησης της εξουσίας" (2013): ΕΔΩ

Του Νίκου Κλειτσίκα (Hot Doc)
26 Σεπτέμβρη 2013
Ο ακριβής εντοπισμός της ανάπτυξης του φαινομένου της τυφλής, δολοφονικής νεοφασιστικής τρομοκρατίας στη Δυτική Ευρώπη -που ονομάσθηκε “Στρατηγική της Έντασης”- έχει βαθιές ρίζες.
Η έκφραση επινοήθηκε και καθιερώθηκε στην ιστοριογραφία τον Δεκέμβρη του 1969 από την βρετανική εβδομαδιαία εφημερίδα “The Observer”, μετά την αιματηρή σφαγή στην Piazza Fontana, με την βομβιστική επίθεση στην Αγροτική Τράπεζα του Μιλάνο, που άνοιξε τον δρόμο στην “Στρατηγική της Έντασης” και η συμμετοχή του ελληνικού νεοφασισμού δεν διερευνήθηκε ποτέ ως σήμερα, μιας και η κυβέρνηση Καραμανλή της μεταπολίτευσης αρνήθηκε τη δικαστική συνδρομή στην ιταλική δικαιοσύνη και συγκάλυψε το νεοφασιστικό δίκτυο.
Η “Στρατηγική της Έντασης” αποτελεί μια εξέλιξη των Νατοϊκών δικτύων Stay Behind που αναπτύχθηκαν μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο για την...
αντιμετώπιση της ΕΣΣΔ και που εδραίωναν στις χώρες της δύσης κυβερνήσεις αρεστές στις ΗΠΑ. Για πρώτη φορά έχουμε πλήρη εξέλιξη εφαρμογής της “Στρατηγικής της Έντασης” με την τυφλή δολοφονική επίθεση στην Piazza Fontana, την Παρασκευή 12 Δεκέμβρη του 1969. Είναι η απάντηση της δεξιάς στο κύμα των λαϊκών κοινωνικών αγώνων (1968-1969) και την εκλογική επιτυχία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας που είχε αναδειχθεί πρώτο κόμμα.
Μια «απάντηση» δεξιάς, ακροδεξιάς, νεοφασιστικών οργανώσεων και μεγάλου μέρους του κρατικού μηχανισμού, σε συνεργασία με διεθνείς οργανώσεις -με κυρίαρχη την ελληνική συμμετοχή και μέχρι σήμερα χωρίς τιμωρία. Η εμπλοκή των ελλήνων νεοφασιστών στην “Στρατηγική της Έντασης” και την τρομοκρατία που αιματοκύλισε τη γειτονική Ιταλία είναι σημαντική και πολλοί από τους σημερινούς νεοφασίστες της Χρυσής Αυγής, αλλά και άλλοι που «θητεύουν» σε κόμματα του περιβόητου «Συνταγματικού τόξου» έχουν τη δική τους συμμετοχή. Αρκεί να σκεφτούμε ότι οι πρώτοι ιταλοί νεοφασίστες που ξεκίνησαν την “Στρατηγική της Έντασης” εκπαιδεύτηκαν στην Ελλάδα των συνταγματαρχών και κάτω από Νατοϊκή επίβλεψη, με το ταξίδι που πραγματοποίησαν στις 16 Απρίλη 1968.
Σήμερα στην Ελλάδα το μνημονιακό Μέτωπο εγκαινίασε τη δική μας “Στρατηγική της Έντασης”. Πρόκειται για μια στρατηγική που στοχεύει να διατηρηθεί η εξουσία από τα μνημονιακά κόμματα και ν’ αποφευχθεί η άνοδος στην κυβέρνηση κομμάτων που δεν έχουν εξαρτήσεις.
Ο φόνος του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, οι κραυγές του Χ. Λαζαρίδη για τον ΣΥΡΙΖΑ, του νεοφασίστα Μ. Βορίδη για το ΚΚΕ και οι επιθέσεις ακόμη και με δικαστικούς λειτουργούς στον Πάνο Καμμένο, δεν είναι τυχαία γεγονότα και στοχεύουν:
-    Να οδηγήσουν -αυτοί που δεν σεβάστηκαν το Σύνταγμα- τα αντιμνημονιακά πολιτικά κοινοβουλευτικά κόμματα, σε μια συνεργασία-συναίνεση θεσμοθέτησης μέτρων που θα μειώνουν ακόμη περισσότερο τα εναπομείναντα δημοκρατικά δικαιώματα
-    Να εμφανίσουν στην κοινή γνώμη ότι τα κόμματα του «Συνταγματικού τόξου» μπορούν να συνεννοούνται και συνεπώς τα μνημόνια κι η δυστυχία του λαού είναι δευτερεύον ζήτημα
Στην Ιταλία το ΚΚΙ με την πολιτική του Ιστορικού Συμβιβασμού συναίνεσε με τη δεξιά για την καταστολή, ελπίζοντας στην διακυβέρνηση. Το πλήρωσε με την εξαφάνισή του: σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένας κομμουνιστής βουλευτής στην ιταλική βουλή. Σήμερα στην Ελλάδα θα πέσουν στην παγίδα της δεξιάς κυβέρνησης τα αντιμνημονιακά κόμματα;
Να λάβουμε υπόψη μας ότι το τέλος των μολυβδαίνιων και αιματηρών χρόνων για την Ιταλία δεν το έδωσε η καταστολή, που αντιθέτως τροφοδότησε τη βία.
Το τέλος έδωσε η κοινωνική πολιτική: Δωρεάν Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δωρεάν Παιδεία και ολοήμερα Σχολεία με δωρεάν παροχή γευμάτων στους μαθητές… κ.α.π.
Τα αντιμνημονιακά κόμματα στην Ελλάδα, πέρα από τις διαφορές τους, οφείλουν να δώσουν τη δική τους απάντηση στις προκλήσεις του καταστροφικού για την πατρίδα μας μνημονιακού μετώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση