GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Προέλαση των Ουκρανών... πέφτει η Μόσχα, άρρωστος ο Πούτιν...»

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες » Έτσι, έφθασε από τη Συρία ο Στρατηγός "Αρμαγεδδών", η &quo...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες»
Έτσι, έφθασε από τη Συρία ο Στρατηγός "Αρμαγεδδών",
η "Αποκάλυψη"...

όπως τον χαρακτηρίζουν οι Νατοϊκοί τρομοκράτες στη Συρία...

«[...] Η πρόσφατη "προέλαση" των ουκρανικών στρατευμάτων που μιλούν μεταξύ τους την αγγλική, σε εδάφη που κατέλαβαν οι ρωσικές δυνάμεις έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στη Δύση και χθες η Ούρσουλα διαβεβαίωσε: Νικάμε!
[...] Κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης δεν θα αποσυρθούμε πουθενά. Όλα αυτά είναι δυτικοί μυστικισμοί και προβοκάτσιες.
Μην ξεγελιέστε. Υπάρχουν έννοιες όπως η τακτική κι η στρατηγική... Η Ρωσία σ' αυτή την ειδική επιχείρηση προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις ανθρώπινες απώλειες...
»
Να θυμηθούμε; 15 Σεπτέμβρη 2022, σε: «Η ουκρανική «αντεπίθεση» ήταν μια μιντιακή εφεύρεση για να ανυψώσει το ηθικό του Κιέβου!»

Στις 7 Οκτώβρη... η αποικία των ΗΠΑ με την επωνυμία "Ευρωπαϊκή Ένωση" εγκρίνει ένα ψήφισμα που ζητά από τις χώρες μέλη της περισσότερα όπλα και στρατιωτική υποστήριξη στην Ουκρανία [πρώτη έσπευσε η Ελλάδα να στείλει ακόμη περισσότερα άρματα μάχης από τα νησιά μας, που δήθεν κινδυνεύουν (;) από την σύμμαχο μας Τουρκία], απορρίπτοντας την τροπολογία που καλεί τα κράτη μέλη «να διερευνήσουν όλες τις πιθανές οδούς για ειρήνη και να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για τον άμεσο τερματισμό του πολέμου».
Στις 8 Οκτώβρη... η τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας: Ουκρανοί αξιωματούχοι ανέλαβαν την ευθύνη της εγκληματικής επίθεσης, οι ΟυκροΝαζί πανηγυρίζουν, τα ΜΜΕ της "δημοκρατικής" ΕΕ αφιερώνουν το κτύπημα της Γέφυρας στα γενέθλια του Πούτιν.
9 Οκτώβρη... χωρίς καθυστέρηση η απάντηση της Ρωσίας με κτύπημα υποδομών σε όλη την επικράτεια, πράξη που είχε αποφύγει από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης αποναζιστικοποίησης και τα δυτικά ΜΜΕ προπαγάνδιζαν ως αδυναμία απέναντι στην Ουκρανική προέλαση με τους χιλιάδες Νατοϊκούς μισθοφόρους και με όπλα που πλήρωσε με αίμα και ο ελληνικός λαός.
Πλέον, στους τηλεοπτικούς σταθμούς, τα ΜΜΕ της ΕΕ-Στέιτ Ντιπάρτμεντ, οι "θεσμοί" (Διευθυντήριο & κυβερνήσεις) "κλαίγονται".
Απίστευτο! Όχι μόνο ανάγκασαν τους λαούς σε εξαθλίωση, να γίνουν μάρτυρες επιλογών που κλιμάκωσαν τη σύγκρουση, τώρα μας αναγκάζουν να ακούσουμε και την υποκριτική τους γκρίνια για κλιμάκωση!
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, που κανένας ευρωπαίος πολίτης δεν ρωτήθηκε ή ψήφισε ως απόλυτο αφεντικό των 27 χωρών μελών της ΕΕ, λέει ότι ανησυχεί, μαζί κι οι ύπαρχοι πρωθυπουργοί επαναλαμβάνουν ότι «με τους νταήδες, η ειρήνευση δεν θα λειτουργήσει ποτέ». Βέβαια, το ποιοι είναι οι "νταήδες" δεν χρήζει ερμηνείας για τον απλό πολίτη.
Τώρα θα είναι σαφές σε όλους πως ο στόχος τους ήταν να εξαθλιώσουν όλους τους λαούς της Ευρώπης (μέρος της οποίας είναι η Ρωσία) κι η Ευρώπη να γίνει απροκάλυπτα, πλέον, αποικία των ΗΠΑ. Τώρα θα είναι σαφές σε όλους ποια είναι η απόσταση μεταξύ «ειδικών επιχειρήσεων» και πολέμου, αν και σε καμία περίπτωση δεν έχουμε οδηγηθεί σ' εκείνη τη Νατοϊκή επιχείρηση στη Λιβύη (2011), με τους ανελέητους βομβαρδισμούς, τους 500.000 νεκρούς άμαχους και τη δολοφονία του Καντάφι. Για να μην παραλείψουμε τα εκατομμύρια αμάχων στο Ιράκ, τη Γιουγκοσλαβία, τη Συρία, το Αφγανιστάν, την Υεμένη σήμερα και πάει λέγοντας ο κατάλογος των ιμπεριαλιστικών επιθέσεων.



Κίεβο, 9 Οκτώβρη 2022
Τα δυτικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν το τρομοκρατικό κτύπημα στη Γέφυρα της Κριμαίας, όπως πανηγύρισαν την ανατίναξη των αγωγών αερίου -μάλιστα η Σουηδία ανακοίνωσε πως δεν επιτρέπει να συμμετέχουν σε Ρώσους εμπειρογνώμονες να συμμετέχουν στην έρευνα για τη δολιοφθορά στους αγωγούς- και διαλαλούν: η Ουκρανία προελαύνει!
Οι ΟυκροΝαζί κάνουν αυτοφωτογραφίσεις (selfies) μ΄ ένα γιγάντιο γραμματόσημο στο οποίο είναι αποτυπωμένη η φλεγόμενη γέφυρα της Κριμαίας, έργο διεθνούς τρομοκρατίας και οι άνθρωποι, γόνοι "καλών οικογενειών" στα κλαμπ
-στο Μέτωπο στέλνει βίαια το λαό ο κοκαϊνομανής- πανηγυρίζουν για την έκρηξη.
Ο εγκληματίας κοκαϊνομανής υπάλληλος των ΗΠΑ εμφανίζει τα πάντα ως ένα παιχνίδι, ακόμα κι ο πόλεμος κι ο θάνατος.
Ποιος ξέρει αν μετά το σημερινό μάθημα πολεμικής τέχνης θα βοηθήσει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και για ολόκληρη τη Δύση, που μέχρι χθες πίεζε τον επιταχυντή της κλιμάκωσης. Ακόμη κι η ψωροκώσταινα Ελλαδιστάν, παρά τις κοκορομαχίες με την ΣΥΜΜΑΧΟ Τουρκία στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, έστειλε μόλις χθες νέα τανκ στο Ναζί κλόουν. Μάλλον δεν χρειαζόταν τα άρματα μάχης η αποικία Ελλάδα, αφού δεν υπάρχει κίνδυνος από τη φίλη και σύμμαχο Τουρκία;

Κίεβο, 10 Οκτώβρη 2022
Σήμερα ολόκληρη η Ουκρανία, που βίωνε τον "πόλεμο" ως παιχνίδι και μόνον στις Λαϊκές Δημοκρατίες που βομβάρδιζε για 8 ολόκληρα χρόνια, συνέχιζαν βομβαρδισμούς αμάχων, σχολείων, νοσοκομείων... βρίσκεται κάτω από βόμβες και όλες οι μεγάλες πόλεις είναι χωρίς ενέργεια, νερό, ίντερνετ και μέσα μαζικής μεταφοράς, με εκτεταμένες ζημιές στις υποδομές, που δεν ακούμπησε στο ελάχιστο ο ιμπεριαλιστής Πούτιν από την έναρξη της επιχείρησης αποναζιστικοποίηση.

Αυτή είναι σήμερα η ουκρανική εταιρεία καλλυντικών που είχε έτοιμη την διαφημιστική καμπάνια για την τρομοκρατική στη γέφυρα της Κριμαίας και με αστραπιαία ταχύτητα ξεχύθηκαν σε δρόμους και πλατείες για να φωτογραφίζονται οι ΟυκροΝαζί...

Σήμερα έχουμε το πλήρες ξεβράκωμα ΚΑΙ στην αποικία Ελλάδα, των πολιτικών κομμάτων και του προσωπικού τους, των αναλυτών (στρατιωτικών και πανεπιστημιακών... που όλοι γνωρίζουν πως έγιναν καθηγητές), της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας και του μύθου της ανίκητης δυτικής πολεμικής μηχανής, παρότι η φον Ούρσουλα διαβεβαίωσε στην ομιλία της πριν λίγες ημέρες πως οι Ρώσοι αποσυναρμολογούν τα πλυντήρια των Ρώσων πολιτών για να πάρουν τα τσιπ, χρήσιμα στον αδύναμο ρωσικό πολεμικό εξοπλισμό.
Όλοι αυτοί, μαζί και καθηγητές της Σχολής Ευελπίδων παρακαλώ... λειτουργούν ως προπαγανδιστικά φερέφωνα του ΝΑΤΟ, γιατί δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν πως το δυτικό οπλοστάσιο (ΗΠΑ, Ευρωπαϊκής Ένωσης), φαντάζουν παιδικά παιχνίδια μπροστά στη Ρωσική, αλλά και Κινεζική υπεροπλία. Για παράδειγμα... πως εξηγούν την εκτόξευση ρωσικού βαλλιστικού πυραύλου από πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα και χωρίς αστοχία εκατοστού, κτυπάει στη Συρία βάση τρομοκρατών;
Η Ρωσική απάντηση στις προκλήσεις των τελευταίων ημερών ήταν αναπόφευκτη, αλλά πάντα μετρημένη, συμβατική και χωρίς ιδιαίτερη χρήση οπλικών συστημάτων. Να σημειωθεί πως από τη Νατοϊκή πλευρά (Ουκρανία) δεν υπήρξε δυνατότητα αντίδρασης με μία, έστω μία απογείωση αεροπλάνου, ή μια ομπρέλα αντιπυραυλικής άμυνας.
Μετά τη τρομοκρατική δολιοφθορά στους αγωγούς, την επίθεση στην Κριμαία και το Διάταγμα του κοκαϊνομανή κλόουν για την απαγόρευση των διαπραγματεύσεων, όποιος διέθετε απλή σκέψη και λογική μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε.
Η Ρωσία κυριολεκτικά οδηγήθηκε ν' απαντήσει και να στείλει το μύνημα σε όσους δεν είναι υπάλληλοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

"Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα"...
Τα χρήματα των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρησιμοποιούνται για την προμήθεια όπλων στους ΟυκροΝαζί, μαζί με την "έκκληση" στις δυτικές πολεμικές βιομηχανίες ν' αυξήσουν τις παραγωγές τους.

Ο Ζοζέπ Μπορέλ, επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας του Διευθυντηρίου, καλεί τους πρεσβευτές της ΕΕ στις χώρες μέλη να είναι ταχύτεροι από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πιο τολμηροί, για να σπάσουν τα ταμπού γρήγορα και σε πραγματικό χρόνο σ' αυτό που συμβαίνει στις χώρες που υπηρετούν: «Θέλω να λάβω πληροφορίες από εσάς, όχι από τον Τύπο, πρέπει να είστε σε θέση να απαντήσετε 24 ώρες το 24ωρο. Οι απεσταλμένοι πρέπει να κινούνται γρηγορότερα και ν' αναλάβουν κινδύνους. Η διπλωματική υπηρεσία της ΕΕ θα πρέπει να "είναι έτοιμη να δείξει θάρρος"».
Αυτός
κι αν είναι "νταής" όταν δηλώνει: «Σπάζουμε το ταμπού του πολέμου στην Ουκρανία χρησιμοποιώντας το "Ευρωπαϊκό Ταμείο για την Ειρήνη", για να αγοραστούν όπλα, αυτό που αρχικά θεωρούταν αδύνατο. Δεν το κάναμε ποτέ πριν -δεν είναι μια συνταγή. Μπορεί να είναι απαραίτητο να αρχίσουμε να κάνουμε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν».
Κανένας δεν ντρέπεται πλέον... Η αγορά όπλων σε βάρος του "Ευρωπαϊκού Ταμείου για την Ειρήνη", είναι η "δημοκρατική" κατάκτηση της ευρωπαϊκής διπλωματίας κι αυτό ανακοινώνεται ως "Ευρωπαϊκή Νίκη"!

Οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές τσούλες...
Η "ομορφιά" όλης αυτής της γελοίας ιστορίας είναι η πηγή από την οποία, τους τελευταίους 7 μήνες, αντλούν ειδήσεις όλα τα ευρωπαϊκά ΚΑΙ ελληνόφωνα ΜΜΕ: Στέιτ Ντιπάρτμεντ!
Ο Πούτιν είναι άρρωστος, σωσίας στη θέση του Πούτιν, οι Ρώσοι ετοιμάζουν πραξικόπημα για την ανατροπή του δικτάτορα Πούτιν, σε διάλυση ο Ρωσικός στρατός, χωρίς καύσιμα οι ρωσικές δυνάμεις, κρεματόρια για να καίνε πτώματα οι Ρώσοι, χρυσά δόντια συγκεντρώνουν από τα πτώματα οι Ρώσοι, ο Καντίροφ εναντίον του Πούτιν, πεινάει ο ρωσικός λαός, οι Ουκρανοί προελαύνουν... «σύμφωνα με πηγές των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών κι ότι άλλο "φωτίσει" το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τη "δημοσιογραφία"...»
Είναι η αποθέωση της αντιστροφής!
Όπως ακριβώς με το "θεϊκό φάρμακο" εναντίον του "αόρατου εχθρού", η πλήρης απόκρυψη και διαστρέβλωση της πραγματικότητας με καταλυτική διάθλαση, με αστρομυωπία όλα γίνονται σίγουρη κι έγκυρη πηγή, για τα δυτικά ΜΜΕ. Οποιασδήποτε είδησης το περιεχόμενο, από υποχρέωση αμειβόμενης εργασίας πρέπει να παραποιήσουν.
Όλα αυτά σε βαθμό να κάνουν, να εμφανίσουν κι αναδείξουν τον κοκαϊνομανή κλόουν, την τραγική μαριονέτα σε ηγέτη, όταν οι πολυεθνικές που κερδοσκοπούν κι αναστατώνουν την αγορά ενέργειας, όταν πλουτίζουν τις πολεμικές βιομηχανίες, εξαθλιώνουν την Ευρώπη, τους πολίτες και διασώζουν τις ΗΠΑ.
Ένας κλόουν των ΟύκροΝαζί, ούτε καν ο Φρίντριχ Πάουλους που ήθελε να κατακτήσει το Στάλινγκραντ και παραδόθηκε στους Σοβιετικούς.

Ραμζάν Καντίροφ: «Ο Ζελένσκι διαμαρτύρεται για τους πυραύλους στο Κίεβο κι άλλες πόλεις.
Δηλαδή για οκτώ χρόνια εσείς οι Ουκρανοί βομβαρδίζατε αμάχους, καταστρέψατε τις υποδομές των πόλεων στις Λαϊκές Δημοκρατίες, χτυπήσατε πυρηνικό εργοστάσιο με εκατοντάδες βόμβες, ανατινάξατε γέφυρες, δολοφονήσατε αθώους... αλλά όταν αντιδρούμε, τώρα, ξαφνικά συνειδητοποιείς τι συμβαίνει;
Σε προειδοποιήσαμε Ζελένσκι ότι η Ρωσία δεν είχε ξεκινήσει ακόμα τίποτα, οπότε σταμάτα να παραπονιέσαι.
Αλλά, αλλά κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και στους Ουκρανούς, τρέξε, φύγε πριν έρθω. Τρέξε Ζελενσκι, τρέξε χωρίς γυρισμό, τρέξε προς τη Δύση.
Είμαι πλέον 100% ικανοποιημένος με τη διαχείριση των ειδικών επιχειρήσεων
»

«Να λες την αλήθεια,
να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια,
είναι πράξη κομμουνιστική κι επαναστατική»
Αντόνιο Γκράμσι, "L'Ordine Nuovo", 21 Ιούνη 1919
 
Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση