GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΠΙΛΑ στην Ρόδο! ΔΕΝ ΞΗΛΩΣΕ τίποτα το Santa Marina με τους σερβιτόρους ...δύτες

Areti Athanasiou Αυτός ο τύπος που έχει το Santa Marina στην Ρόδο, αυτός που έχει κάνει τους σερβιτόρους του ... δύτες και έχει κυριολεκτικά...

Areti Athanasiou
Αυτός ο τύπος που έχει το Santa Marina στην Ρόδο, αυτός που έχει κάνει τους σερβιτόρους του ... δύτες και έχει κυριολεκτικά καταλάβει και την θάλασσα με τα αυτοκρατορικά κρεβάτια, αυτός που μας έκανε παγκοσμίως διάσημους για «τους λάθος λόγους», είχε προθεσμία να ξηλώσει όλες του τις παρανομίες μέχρι τις 21 Ιουλίου, αφού πλήρωνε τα πρόστιμα των 10.400 ευρώ που του επιβλήθηκαν από το Λιμεναρχείο της Ρόδου για σειρά παραβάσεων. 
Φυσικά τίποτα δεν ξήλωσε και είναι ηλίου φαεινότερον ότι τον συμφέρει να παρανομεί και να πληρώνει πρόστιμα- αν τα πληρώνει κι αυτά. Μικρά πρόστιμα! Αφού τα κέρδη του είναι απείρως μεγαλύτερα. Και αυτό δεν το πετυχαίνει μόνος του αλλά με την ανοχή ή και την συνεργασία των αρμόδιων τοπικών αρχών. 
Το συμπέρασμα; Δεν υπάρχουν αρχές. Δεν υπάρχει κράτος. Δεν υπάρχουν νόμοι. Δεν υπάρχει τίποτα. Μόνο σαπίλα. Σαπίλα, διαφθορά και μίζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση