GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΟΓΩ ...ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ! ΜΕ ΠΟΣΑ εκατομμύρια "μπουκώνει" (πάλι) κάθε κανάλι η κυβέρνηση...

e-tetRadio.gr Star Channel: 1,175 εκατ. ευρώ  Open: 400.926  ΑΝΤ1: 1,878 εκατ.  Alpha: 1,304 εκατ.  ΣΚΑΪ: 1,045 εκατ.  Mega: 957.240  Τα χρή...


e-tetRadio.gr
Star Channel: 1,175 εκατ. ευρώ 
Open: 400.926 
ΑΝΤ1: 1,878 εκατ.
 Alpha: 1,304 εκατ.
 ΣΚΑΪ: 1,045 εκατ. 
Mega: 957.240 
Τα χρήματα που δίνει η κυβέρνηση στα κανάλια επειδή αυτά επλήγησαν από τον... πόλεμο στην Ουκρανία!

2 σχόλια

  1. Κανετε λαθος.Αυτα τα λεφτα ειναι βαμμενα απο το αιμα των δικων μας παιδιων.Ειναι για να βουλωσουν τα στοματα για τους αδικοχαμενους των ΤεμπωνΑλλωστε,εκρεμουσαν απο τον Απριλη,οταν τα "πιστολια"των βοθροκαναλων σιωπησαν[ακουστε τον Βλαχο].Αρα,το συστημα Μητσοτακη ειναι πιο μοχθηρο,πιο απανθρωπο και σκατοψυχο απο τους χειροτερους εφιαλτες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα πήραν τα τηλεοπτικά κανάλια, κάποια διαδυκτιακά παδιοφωνικά και εφημερίδες για να διογκώσουν της επιδημία του κορονοίου σε πανδημία και για ναπροωθήσουν τα εμβόλια mRNA.
    Τώρα ξαναπαίρνουν τα κανάλια χρήματα για την Ουκρανία μάλλον για να βαφτήσουν το κρέας ψάρι ή για να το πω καλύτερα να βαφτίσουν την ήττα του ΝΑΤΟ της Ε.Ε. και του Ζελένσκι στην Ουκρανία ως ήττα του Πούτιν και της Ρωσίας.
    Του χρόνου-2024, θα πάρουν πάλι χρήματα για να λένε ότι το Ισραήλ είναι πλητώμενο ανθρωπιστικά.
    Χθές άκουσα στην τηλεόραση το έξης παράδοξο και παράλογο, μια δημοσιογράφος δήλωσε σοκαρισμένη με τα βίντεο που ρουκέτες χτύπησαν ένα κτήριο στο κέντρο του Τελ Αβίβ αλλά δεν είπε το παραμικρό για το δράμα των Παλαιστινίων που τα αεροπλάνα της ισραηλινής πολεμικής αεροπορία βομβαρδίζουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα ισοπεδώνοντάς τα και αφήνοντας κάτω από τα συντρίμια τους εκατοντάδες τραυματίες και νεκρούς αμάχους κάθε ηλικίας. Το ρεπορτάζ συνοδευόταν από την είδηση ότι ευτυχώς δεν υπήρχαν θύματα παραμόνο υλικές ζημιές. Η συγκεκριμένη δημοσιογάφος μάλλον ήθελε να δώσει διαπιστευτήρια εβραϊσμού. Ο χρόνος για αυτήν πάγωσε στη θέα του βίντεο με την πλητώμενη πολυκατοικία στο Τελ Αβίβ ξεχνώντας προφανώς τις εκατόμβες νεκρών αμάχων που έχουν προκαλέσει οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας.
    Δεν είμαι υπέρ της βίας από όποια μεριά κι αν προέρχεται. Ο πόλεμος είναι μια ανθρωπιστική καταστροφή αλλά δεν μπορεί να σοκάρεται κάποιο άτομο από μια πολυκατοικία που στέκει όρθια μετά από πλήγμα μια ρουκέτας περισσότερό από ένα ισοπεδωμένο οικοδομικό τετράγωνο στην Γάζα που κρύβει από κάτω του τραυματίες, αγνοούμενους και νεκρούς.
    Υποσυνείδητα ερωτήματα δημιουργούνται από τέτοιες τοποθετήσεις. Μήπως πάσχει από το σύνδρομο του μέγα Ναπολένοντα. Κατά αυτήν πόσες ζωές Παλαιστινίων κοστίζει μια ζωή Ισραηλινού; Κατ' εμενα πάντως είναι και οι δυο το ίδιο άνθρωποι. Επίσης, όταν σε σοκάρει περισσότερο ένα όρθιο κτήριο στο Τελ Αβίβ από πολλά ισοπεδωμένα τετράγωνα με νεκρούς στην Λωρίδα της Γάζας είναι σαν να λές στο τηλεθεατή υποσυνείδητα ότι κρίμα που το AIR DONE δεν ήταν αρκετά αποτελεσματικό. Υπάρχει μια υποκρισία εδώ, αν δεν κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση