GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι...

...μπας και γίνει καμιά κατολίσθηση. BLOG ACTION DAY TODAY! . . Του Διομήδη Στάθη .. Χωρίς προλόγους, ας δούμε ποιοι είναι οι τρόποι κατά ...

...μπας και γίνει καμιά κατολίσθηση. BLOG ACTION DAY TODAY!
. .
Του Διομήδη Στάθη
..
Χωρίς προλόγους, ας δούμε ποιοι είναι οι τρόποι κατά τη γνώμη μου, για να προσπαθήσουμε να γλιτώσουμε εμείς και τα παιδιά μας από την λαίλαπα της καταστροφής του περιβάλλοντος. Ας ξεκινήσουμε από τα κράτη και το ποια πρέπει να είναι η συμπεριφορά τους.
Οι χώρες θα πρέπει να κάνουν πολύ πιο αυστηρούς νόμους χωρίς παραθυράκια και πιο αυστηρούς ελέγχους στις ρυπογόνους βιομηχανίες, και στη ναυσιπλοϊα, αλλά και σε όσους ρυπαίνουν θάλασσα, γη και αέρα.
Απαγόρευση δημιουργίας ρυπογόνων εταιρειών. Πλήρη νομική προστασία των θαλασσών και του αιγιαλού. Και φυσικά απαγόρευση της δυνατότητας αγοράς των λεγόμενων «πράσινων ομολόγων». Επιχορήγηση και προώθηση της βιολογικής καλλιέργειας, και των βιομηχανιών οικολογικής λειτουργίας με παράλληλη αποκέντρωση.
Τα κρατικά κτίρια θα πρέπει να είναι όλα κατασκευασμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον καθώς και η ενέργεια που θα χρειάζονται να παράγεται αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ). Οι δημόσιοι φωτισμοί σε δρόμους, πλατείες, διακόσμηση κρατικών κτιρίων και φανάρια από ΑΠΕ. Χρήση μόνο υβριδικών αυτοκινήτων ή υδρογόνου για όλα τα κρατικά αυτοκίνητα.
Στη δημιουργία μεγάλων έργων και οδών να υπάρχουν τούνελ για την απρόσκοπτη προσπέλαση των ζώων σε κάθε πλευρά καθώς και ηχοπετάσματα για την προστασία ζώων και πτηνών. Προστασία συνολικά του ζωικού βασιλείου με πραγματικά μέτρα. Μείωση του συντελεστή δόμησης σε πόλεις σαν την Αθήνα και άνοιγμα του σχεδίου πόλης σε περιοχές που δεν επηρεάζεται η πανίδα και η χλωρίδα. Βοήθεια σε νέους από το κράτος για να υπάρξει πραγματική αποκέντρωση. Να λήξει η ομηρία των δασών από την εκκλησία. Με νόμο παράδοση των δασικών εκτάσεων στον ελληνικό λαό. Άμεση αναδάσωση όλων των καμένων δασικών εκτάσεων.
ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΑΣΟΛΟΓΙΟΥ
Προστασία των δασών και πρόληψη από πυρκαγιές από τους ΟΤΑ 1ου και 2ου βαθμού καθώς και από τους κατοίκους και τους ιδιοκτήτες αγροτικών εκτάσεων, οικοπέδων κ.τ.λ., καθώς και υποχρέωσή τους για δημιουργία πυροσβεστικών σταθμών στα όρια τους. Άνοιγμα όλων των ρεμάτων και των προσβάσεων στη θάλασσα.
Δημιουργία εθελοντικών ομάδων προστασίας και διάσωσης του περιβάλλοντος αλλά και πυρόσβεσης και διάσωσης από καταστροφές. Ξεχωριστό υπουργείο περιβάλλοντος. Απαγόρευση των κοινών λαμπτήρων πυρακτώσεως και υποχρεωτική αντικατάσταση τους από λάμπες φθορισμού ή οικονομικές. Πλήρες σύστημα διαχείρισης και ανακύκλωσης σκουπιδιών, (διαχωρισμός και επεξεργασία ή κομποστοποίηση γυαλιού, χαρτιού, αλουμινίου, τροφίμων κ.τ.λ.). Υποχρεωτική δημιουργία πράσινων ταρατσών με επιστημονικό τρόπο. Καύση νεκρών και όχι θάψιμο. Όλα οι ελεύθεροι χώροι στις μεγάλες πόλεις να γίνουν πάρκα με οικιστική ανάπτυξη μικρότερη του 2%.
Αλλά ο μεγαλύτερος στόχος θα πρέπει να είναι η δημιουργία οικολογικής συνείδησης μέσω των σχολείων και της παιδείας, μέσω της οικογένειας και της κοινωνίας, χωρίς τρομοϋστερίες αλλά με επίγνωση του σοβαρού κινδύνου που μας κατατρέχει. Άρα πρώτα γνώση και μετά δημιουργία συνείδησης.
Εδώ είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του διαδικτύου και των bloggers ώστε να μεταφέρουν και τη γνώση αλλά και τη συνείδηση αλλά και να γίνουν οι άγρυπνοι φρουροί του περιβάλλοντος που απλά το έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας και πρέπει να το παραδώσουμε τουλάχιστον καλύτερο και όχι κατεστραμμένο.
Βέβαια εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς από μόνοι μας, και είναι πολλά. Μπορούμε να ανακυκλώνουμε το 80% των σκουπιδιών μας χωρίς κόστος, να αγοράζουμε προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας, να μην αγοράζουμε προϊόντα από επεξεργασία μεταλλαγμένων, να αγοράζουμε αυτοκίνητα υβριδικά η με χρήση ΑΠΕ, να χρησιμοποιούμε και ανεμιστήρες οροφής, να κτίζουμε τα σπίτια μας με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, να χρησιμοποιούμε λάμπες οικονομικές και φθορισμού και όχι κοινές, να αγοράζουμε συσκευές με χαμηλή κατανάλωση και να τις κλείνουμε αντί να τις έχουμε στο stand by, να δημιουργήσουμε πράσινες ταράτσες και μπαλκόνια, επίσης μπορούμε να μποϋκοτάρουμε προϊόντα, καταστήματα και εταιρείες που παραβαίνουν τους περιβαλλοντικούς όρους.
Μπορούμε εμείς οι ίδιοι να προστατεύσουμε τα δάση καθαρίζοντας τα όπως και τις καλλιεργούμενες εκτάσεις ή τα οικόπεδα, να προστατεύσουμε τη θάλασσα, τον αιγιαλό, τις λίμνες, τα ποτάμια και τις πηγές από μόλυνση και σκουπίδια, μπορούμε να συντηρήσουμε και να προστατεύσουμε τους πεζόδρομους και τα πεζοδρόμια, τα πάρκα και τις παιδικές χαρές, καθώς και να ποτίσουμε τα δέντρα και να καθαρίσουμε τους χώρους που παίζουν τα παιδιά μας. Θα πρέπει επίσης να καταπολεμήσουμε τον υπερκαταναλωτικό εαυτό μας καθώς και την παχυσαρκία ειδικά στους νέους και τους έφηβους.
Και βέβαια θα πρέπει να κάνουμε συνείδηση αλλά και πράξη όλοι μας την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και τον εθελοντισμό, δυο στοιχεία που θα μας βοηθήσουν και εμάς δίνοντας μας τη χαρά ότι βοηθήσαμε και συμμετείχαμε και εμείς σε κάτι. Δεν παραδοθήκαμε αμαχητί.
Κλείνοντας θέλω να πω ότι μπορούμε επίσης να αντιδράσουμε, να καταγγείλουμε, να δημιουργήσουμε κοινωνική κατακραυγή, να χρησιμοποιήσουμε το διαδίκτυο, να δημιουργήσουμε χιονοστιβάδα κοινωνικών εξελίξεων αρκεί να έχουμε νοοτροπία ανθρώπων με σεβασμό στο περιβάλλον και χωρίς προσωπικά, οικονομικά ή πολιτικά συμφέροντα. Όταν θα μπορέσουμε να απεμπλακούμε και από αυτό τότε κάποιοι θα μας πάρουν πολύ στα σοβαρά γιατί δεν θα μπορούν να μας ελέγξουν.
Υ.Γ. Όλα όσα περιγράφω δεν σημαίνει ότι και ο ίδιος τα κάνω πράξη, είναι όμως μια ευκαιρία να προσπαθήσω να τα καταφέρω, για μένα πρώτα από όλα, με αφορμή αυτή την παγκόσμια πρωτοβουλία. Είμαι σίγουρος επίσης ότι υπάρχουν πάρα πολλές εφικτές σκέψεις και προτάσεις ακόμη από όλους, ας τις καταθέσουμε και ας τις κάνουμε εμείς πράξη για να μην χρειαστεί τα παιδιά μας να ξεπληρώσουν το δικό μας δάνειο στο περιβάλλον που θα τους κληροδοτήσουμε. Aς βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι μπας και γίνει καμιά κατολίσθηση.

17 σχόλια

  1. δεν λεω καλο και το περιβαλλον αλλα και το περιβαλλον του προεδρου του ΛΑΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΨΗΦΙΣΤΕ
    Ποια θεωρείτε πιο σέξι εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ
    Την γραμματέα του προέδρου ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
    Την υποψήφια βουλευτή Έφη ΣΑΡΡΗ

    http://bollywood-gr.blogspot.com/


    (MAGKES MALLON SAS EXOYN KANEI CHAKING OTAN ANOIGEIS TA SXOLIA BGAINEI POP UP DIAFISTIKO PARATHYRO AN DEN EINAI DIKO
    PSAKSTETO )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PSILOENDIAFERON

    http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,dt=13.10.2007,id=13306528

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλός ο κ. Διομήδης Στάθης. Σωστά όσα γράφει με την προϋπόθεση ότι υπάρχει κυβέρνηση που νοιάζεται για την φύση και τον λαό. Τέτοια δείγματα δεν υπάρχουν. Τα κόμματα εξουσίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχουν τις ρίζες τους στους φασίστες και από αυτούς διοικούνται. Χωρίς Βαρδινογιάννη δεν θα υπήρχε Κ. Καραμανλής - Ρουσόπουλος, χωρίς Λαμπράκη, Μπόμπολα, Τεγόπουλο, δεν θα υπήρχαν Ανδρέας Παπανδρέου, ΓΑΠ, Σημίτης. Μόνον κόμμα οικολογικό, πατριωτικό, άμεσης δημοκρατίας, όπως το ΕΑΡ (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα), http://www.ear-hellas.gr, μπορεί να κάνει τέτοιες βελτιώσεις. Σίγουρα τον κ. Διομήδη Στάθη θα τον κάναμε υπουργό περιβάλλοντος, με τις τόσο καλές προτάσεις του. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο καθένας από εμάς μπορεί να συνεισφέρει στη διατήρηση του περιβάλλοντος κάνοντας το ελάχιστο. Το σκουπίδι μας να το βάζουμε στον κάδο, το δένδρο που είναι έξω από την πολυκατοικία μας να το ποτίσουμε, το τσιγάρος μας που δεν θα σβήσουμε στην άμμο... Καλή η θεωρία αλλά εδώ χρειάζεται πράξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο σου Διομήδη Στάθη.

    Μπράβο και πάλι μπράβο!
    Αυτές είναι πολιτικές υπέρ της διατήρησης της φυσικής ζωής.
    Πίσω από αυτές θα βρει κανείς την βάση της ιδεολογίας της σύγχρονης προοδευτικής προσέγγισης του πολιτικού φαινομένου.
    Μόνο έτσι η πολιτική θα επιστρέψει στη φυσική κοιτίδα της.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ
    ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ :

    1oν. Οχι απλως χαιδευουν αυτια , αλλα τα γλειφουν. Λαικιστες του
    κερατα που το μονον που τους
    ενδιαφερει ειναι ειτε η ψηφοθηρια
    ειτε η κονομα, ειτε και τα δυο
    μαζι.
    2ον. Ειναι αυτοι που σωνει και καλα
    τα φορτωνουν ολα στις Κυβερνησεις,
    στους καπιταλιστες, στις πολυεθνι-
    κες, στη λεσχη Μπιλντερμπεγκ, στους
    εξωγηινους, στο μουνι της μανας τους. Βεβαια ο φερετζες μοιαζει
    ακαταμαχητος, ως προς το παρον
    ομως.
    3ον. Ειναι αυτοι που ειναι και με
    αυτους που δεν θελουν τον λιγνιτη
    αλλα και με αυτους που δεν θελουν
    στο νησι τους πολλες ανεμογεννητρι-
    ες, γιατι ακουσον ακουσον , χαλαει
    την εικαστικη εικονα του νησιου,
    η οτι τα 200-300 προβατα θα ζαλιζο-
    νται απο το θορυβο!!!!!!!!!!!
    Ειναι αυτοι που σκιζουν string και
    ζαρτιερες για τις εκτος ελεγχου
    χωματερες αλλα ταυτοχρονα ειναι και
    στην κοντρα για την ιδρυση καθε
    ΧΥΤΑ. Ειναι στο πνευμα , τα σκουπι-
    δια μακρυα απο τον κωλο μου , και
    ας εναι και στο μουνι της μανας μου.Ζηταω συγνωμην για τις βρομολο-
    χιες, αλλα μισω θανασιμα τους
    υποκριτες και τους λαικιστες.
    4ον. Ειναι αυτοι που ποτε μα ποτε
    δεν τραβηξανε το αυτι του Λαου, του
    ασχετου Λαου, του Λαου που ειναι
    και υποκριτης, δικαιολογημενα, του
    Λαου που εχει τα προβληματα της
    καθημερινοτητας του και δεν εχει
    χωνεψει το μεγεθος του προβληματος,
    του Λαου που απο ανθρωπινη αδυναμια
    βαζει σε πρωτη προτεραιοτητα την
    βολεψη του, και να του πει στα ισια
    και δυνατα, ΛΑΕ ΚΕΡΑΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ ?????
    Καταθετω την δικια μου οικογενειακη
    εμπειρια. Εκει που μενω, και στη
    κυρια κατοικια και στο εξοχικο, και
    οι δυο Δημοι εχουν καδους ανακυ-
    κλωσης, ο δε Δημος της κυριας κα-
    τοικιας μας εχει δωσει και ειδικες
    ανθεκτικες τσαντες, για να μαζευ-
    ουμε τα προς ανακυκλωση (Χαρτι, Γυαλι, Πλαστικο,Αλουμινιο,Μεταλλο).
    Λοιπον πηγα την τσαντα σπιτι και
    τους ειπα, γυναικα και δυο παιδια,
    απο εδω και μπρος τα παραπανω υλικα
    οχι μαζι με τα αποφαγια, αλλα στην
    ειδικη τσαντα.Παρακαλω να το πιστε-ψετε, περασαν πανω απο 6 μηνες,
    πολλες φορες με φωνες και φασαριες,
    για να τους βαλω σε ταξη. Ακομη και
    τωρα , εαν δεν ειμαι μπροστα μου
    την κανουν.
    Επειδη και τα δυο μου παιδια ειναι
    φοιτητες, θα ηθελα τον ΑΛΑΒΑΝΟ αντι
    να τους λεει Σταλινικες , Ξεπερα-
    σμενες κομπλεξικες μαλακιες για
    τα ΑΕΙ, να τους λεει ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ
    ακολουθηστε την ανακυκλωση με
    θρησκευτικη ευλαβεια.
    5ον.Ειναι αυτοι οι κομπλεξικοι που
    τις μεγαλες περιβαλλοντικες ζημιες
    τις ντυνανε ιδεολογικα. Δηλαδη με
    τι μουτρα το ΚΚΕ θα μιλησει για το
    περιβαλλον, που οταν γεμισε η
    Ευρωπη ραδιενεργεια απο το Τσερνο-
    μπιλ ειχαν βγει στους δρομους και
    στα super market και ελεγαν δεν τρεχει τιποτα, ειναι καπιταλιστικη
    προπαγανδα.Περιπου το ιδιο αλλα με
    ποιο κομψο τροπο κανανε τα Αρχιλα-
    μογια του Αλαβανου, ΚΚΕ εσωτερικου
    τοτε.
    6ον. Ειναι αυτοι που σε οποια λυση
    τους προτεινουν, ζητανε το απολυτως
    ανεφικτο, το οποιον με την πρωτη
    ματια μοιαζει ιδανικο, ουτως ωστε
    να μην γινει ποτε και τιποτα και
    ετσι να συνεχιζουν οι καταπατητες
    να καινε δαση. Τρανο παραδειγμα
    ΤΟ ΔΑΣΟΛΟΓΙΟ.
    Ερχεται ο Σουφλιας και λεει πολυ
    λογικα, ελατε επιτελους να ορι-
    σουμε το ΔΑΣΟΛΟΓΙΟ με τις φωτο-
    γραφιες του 1975. Τι απαντανε οι
    5οφαλαγγιτες? Οχι του 75 αλλα του
    22. Και υπαρχουν συμπολιτες μας, οι
    οποιοι σιγουρα εχουν πανω απο δυο
    χερια, γιατι η μαλακια που τους
    δερνει δεν μπορει να εχει παραχθει
    απο δυο χερια μονον, και υπερθεμα-
    τιζουν.
    Ρε παιδια αμα παμε στις φωτογραφιες
    του 22, θα πρεπει να γκρεμισουμε
    την μιση Ελλαδα κατα μεσον ορο,την
    δε Αθηνα κατα τα 4/5.
    Αδελφια που θα παμε να μεινουμε,
    στις σπηλιες ????
    Εσεις που λετε αυτες τις ανεφικτες
    μαλακιες, θελετε ΠΟΛ ΠΟΤ, να σας
    κανει λιπασμα για την αναδασωση,
    και να μεινει χωρος για τους υπο- λοιπους εμας, να παμε στο δασολο-
    γιο οχι του 22 αλλα του 1821!!!!
    Βεβαια εαν τελικα γινει δασολογιο,
    τοτε τι λογο υπαρξης θα εχουν ολοι
    οι περιβαλλοντοκαπηλοι????
    7ον Οι πιο μεγαλοι εχθροι του
    περιβαλλοντος ειναι οι πατσαβουρο-
    φυλλαδες και τα πατσαβουροκαναλα
    των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    Ειχαμε την τεραστια καταστροφη απο
    τις πρωτοφανεις φωτιες του καλοκαι-
    ριου. Στατιστικα αλλα και πραγματι-
    κα, οι ενδειξεις/αποδειξεις πλη-
    θωρα, οτι οι πιο πολλες μπηκανε απο
    ανθρωπινο χερι με σκοπο. Εγω μενω
    μονον στους καταπατητες οικοπεδο-
    φαγους, τους κτηνοτροφους και τους
    καταπατητες καλλιεργητες, δεν παω
    παρακατω. Αρα ειχαμε τους ηθικους
    αυτουργους και τους φυσικους αυ-
    τουργους, αυτους δηλαδη που κανανε
    τη δουλεια. Η προστασια που δω-
    σανε τα ΜΜΕ στους εμπρηστες, και
    μαλιστα προκαταβολικα, μην και
    τσακωσουν κανεναν επ αυτοφωρω, ητα-
    νε εγκληματικη. Δεν μου αρεσει
    να λεω λογια του αερα. Μια βδομαδα
    μετα την Παρνηθα, ειχαμε 3 η ωρα το
    μεσημερι φωτιες, οχι μια, πολλες
    εστιες στον Υμηττο, ενθεν και εν-θεν της Κατεχακη. Καραμπινατη πε-
    ριπτωση εμπρησμου, εβγαζε ματια.
    Ολοι οι περιξ Δημαρχοι, πρασινοι,
    γαλαζιοι, κοκκινοι, ροζ, ανταρτες,
    ολοι φωναζανε για καραμπινατο
    εμπρησμο. Την αλλη μερα βγαινει
    η πατσαβουρα η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ με
    πρωτοσελιδη φωτογραφια ενα δασικο
    μονοπατι , αληθεια με πολλα σκου-
    πιδια δεξια- αριστερα, και με τε-
    ραστια λεζαντα ΝΑ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    Δηλαδη προσπαθεια ομαδικου μα-
    στουρωματος, οτι σωνει και καλα
    δεν υπηρξαν μουνοπανα που πηγαν
    και εβαλαν τις φωτιες και που
    ειναι εθνικη επιταγη να τα κρεμα-
    σουμε στο Συνταγμα, αλλα αποκλει-
    στικα φταινε αυτοι που δεν μαζευουν
    τα σκουπιδια. Για αυτους δε που
    τα πετανε, εμεις οι ξεφτιλισμενοι,
    εμεις που αγοραζουμε την εν λογω αλλα και τις αλλες πατσαβουρες,
    ως πελατες σχεδον εχουμε παντα
    δικιο.


    ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΚΑΠΗΛΟΥΣ
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
    ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για στο στόμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην κάνετε ανακύκλωση ρε χαζοί. Κάντε ανακαύλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μας λες ρε Διομηδη, μηπως στην πραγματικοτητα λεγεσαι Χανκ Ρομπερτς? Αντε παρε απο δω μεσα το μπλογκ ακτιον ΔΑΥ, χαζουλη!

    Που ακομα και ο Φιλολαος, με τεραστια ευκολια που εκπλησσει, θα σου προτεινε και υπουργικη θεση!!!

    Ανθρωπους που δεν ξερουν ή δεν θελουν να υπερασπιστουν τα ελληνικα, εδω μεσα ειναι ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΙ.

    Προς Φιλολαο και ΑΓΙΟ:

    Η μεχρι τωρα σχετικη ευθυκρισια σας, πηγε περιπατο?

    Υπαρχουν στη Χωρα ανθρωποι που πιανουν πουλια στον αερα στα σχετικα ζητηματα περι προστασιας περιβαλλοντος. Χημικοι, Φυσικοι, Συγκοινωνιολογοι κλπ.

    Ξυπνηστε λιγο κοιμισμενοι, και μη χαλατε την πιατσα υπερεπικροτουντες 12 μετριες σειρουλες. Θα πηξουμε με μετρια κειμενα που θα πνιξουν εν συνεχεια - χωρις καν να το εχουν σκοπο - πολλα αλλα αξιολογα πραγματα, που θα περνανε απαρατηρητα.

    ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι "σειρουλες" δεν ειναι βεβαια 12.

    Αλλα πιστεψτε με, μετα απο 2.1/2 μερες σχεδον τιποτα απο ολα αυτα δεν θα εχει μεινει στην μνημη οποιουδηποτε επισκεφτηκε το ιστολογιο και διαβασε - μεταξυ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ - το αρθρο καποιου Διομηδη/Χανκ Ρομπερτ.

    Θα μπορουσα να αναφερω και το ακριβες ποσοστο, επιστημονικα τεκμηριωμενο, οσων ελαχιστων θα μεινουν στη μνημη μας.

    Φιλολαε, μην καταγοητευεσαι τοσο ευκολα μονο και μονο επειδη διαβασες κατι για καυση νεκρων.

    Φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατι να μην ενισχυσω τα λεγομενα μου, παραπανω, μια και επεσα στο πολυ ενδιαφερον αρθρο, αναρτημενο στο κουρδιστοπορτοκαλι, μολις λιγο αργοτερα?

    [...
    Το φαινόμενο θα γνωρίσει άνθηση, πριν έλθει να τους αποτελειώσει το διαβολικό διαδίκτυο.Το άναρχο Ιντερνετ, είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας μας, απ όλα αυτά τα περίεργα φρούτα και τον τυχοδιωκτισμό τους. Εδω στο διαδίκτυο, υπάρχουν όλες οι ειδήσεις και οι πληροφορίες που μπορεί ν αντέξει η καθημερινότητά μας. Υπάρχει λόγος να κυκλοφορούμε σαν πίθηκοι με τις προσφορές των εφημερίδων παραμάσχαλα;
    Απο την εποχή που η εφημερίδα έπαψε-στην Ελλάδα τουλάχιστο-να είναι ενα πρόσθετο σύμβολο κύρους για τον αναγνώστη της-ποιος ο λόγος να τις αγοράζουμε; Μήπως για να πληροφορηθούμε τα τελευταία νέα, απο τη διένεξη του ζεύγους Κούγια; Δεν είναι ντροπή; ]


    Το προσεξατε?

    //>> ... ολες οι ειδησεις και οι πληροφοριες ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. <===//

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί οι βουλευτές του Πασόκ στην Κρήτη έχουν χάσει την μιλιά τους;
    πότε θα βγουν να ταχθούν στο πλευρό του προέδρου μας γιώργου παπανδρέου; μετά τις εκλογές μήπως;
    να πάρουν θέση εδώ και τώρα ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ γιατί δεν θα βρουν την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές.
    Στον νομό Ηρακλείου ειδικά, η υποστήριξη προς τον γιώργο αγγίζει το 80%.κουνηθείτε κοπρόσκυλα γιατί η 11η νοεμβρίου ζυγώνει.Ειδικά ο Κεγκέρογλου και ο Στρατάκης δεν πρόκειται ποτέ να ξανάβγουν βουλευτές στην ζωή τους (εκτός αν αλλάξουν εκλογική περιφέρεια).Αν δεν το πιστεύετε αυτό,θα το δείτε στο μέλλον και τότε θα το πιστεύσετε!

    Στην Μαγνησία ο "πολλά υποσχόμενος" νέος βουλευτής Καρτάλης που τον έκανε ο πρόεδρος πρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ και αυτός πήγε με τον βενιζέλο, δεν θα ξαναβγει ποτέ στην ζωή του βουλευτής γιατί είναι και αχάριστος εκτός των άλλων.Και αυτό το ελάττωμα το απεχθάνονται οι ψηφοφόροι γενικώς.

    Όσον αφορά την Αχαϊα εκεί θα έχουμε μεγάλα γέλια με τον βουλευτή Βέρρα.Αν ξαναβγεί να μας γράψει και να μας τραγουδήσει κλέφτικα.Την τύχη των Κεγκέρογλου, Στρατάκη, Καρτάλη θα έχει και αυτός.Οποία πολιτική διορατικότης!
    Στην έδρα των Παπανδρέου, βουλευτής του Πασόκ πάει κόντρα!


    Την διαπλεκόμενη στήριξη στον βαγγέλη την είδατε κύριοι και βιαστήκατε να πάτε μαζί του, προεξοφλώντας την εύκολη επικράτησή του. Τώρα τι έχετε να πείτε ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;
    Μην πείτε τίποτα καλύτερα γιατί ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ
    Κεγκέρογλου (Ν.Ηρακλείου),
    Στρατάκης (Ν.Ηρακλείου),
    Καρτάλης (Ν.Μαγνησίας),
    Βέρρας (Ν.Αχαίας)
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί οι βουλευτές του Πασόκ στην Κρήτη έχουν χάσει την μιλιά τους;
    πότε θα βγουν να ταχθούν στο πλευρό του προέδρου μας γιώργου παπανδρέου; μετά τις εκλογές μήπως;
    να πάρουν θέση εδώ και τώρα ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ γιατί δεν θα βρουν την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές.
    Στον νομό Ηρακλείου ειδικά, η υποστήριξη προς τον γιώργο αγγίζει το 80%.κουνηθείτε κοπρόσκυλα γιατί η 11η νοεμβρίου ζυγώνει.Ειδικά ο Κεγκέρογλου και ο Στρατάκης δεν πρόκειται ποτέ να ξανάβγουν βουλευτές στην ζωή τους (εκτός αν αλλάξουν εκλογική περιφέρεια).Αν δεν το πιστεύετε αυτό,θα το δείτε στο μέλλον και τότε θα το πιστεύσετε!

    Στην Μαγνησία ο "πολλά υποσχόμενος" νέος βουλευτής Καρτάλης που τον έκανε ο πρόεδρος πρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ και αυτός πήγε με τον βενιζέλο, δεν θα ξαναβγει ποτέ στην ζωή του βουλευτής γιατί είναι και αχάριστος εκτός των άλλων.Και αυτό το ελάττωμα το απεχθάνονται οι ψηφοφόροι γενικώς.

    Όσον αφορά την Αχαϊα εκεί θα έχουμε μεγάλα γέλια με τον βουλευτή Βέρρα.Αν ξαναβγεί να μας γράψει και να μας τραγουδήσει κλέφτικα.Την τύχη των Κεγκέρογλου, Στρατάκη, Καρτάλη θα έχει και αυτός.Οποία πολιτική διορατικότης!
    Στην έδρα των Παπανδρέου, βουλευτής του Πασόκ πάει κόντρα!


    Την διαπλεκόμενη στήριξη στον βαγγέλη την είδατε κύριοι και βιαστήκατε να πάτε μαζί του, προεξοφλώντας την εύκολη επικράτησή του. Τώρα τι έχετε να πείτε ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;
    Μην πείτε τίποτα καλύτερα γιατί ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ
    Κεγκέρογλου (Ν.Ηρακλείου),
    Στρατάκης (Ν.Ηρακλείου),
    Καρτάλης (Ν.Μαγνησίας),
    Βέρρας (Ν.Αχαίας)
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...

    Ε Ι Μ Α Ι Π Ο Υ Σ Τ Η Σ!!!


    ΑΝΤΕ ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ?
    ΘΕΛΩ ΧΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΚΩΛΟ ΜΟΥ!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φίλε 6.08, έτσι έχει καθιερωθεί να λέγεται η συγκεκριμενη ημέρα, και όχι από μένα.Εσύ τα blogs πως τα γράφεις; Άλλωστε όλο το κείμενο είναι στα ελληνικά. Επίσης δεν διεκδικώ ότι το άρθρο είναι καλό ή ότι έχει την όποια επιστημονική υπόσταση, απλά κατέθεσα τις σκέψεις μου. Από όσο ξέρω το όνομα της οικογένειας μου παραμένει ίδιο πάρα πολλές δεκαετίες.
    Φιλικά, Διομήδης Στάθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΘΙΚΟΣ

    1.Μητσοτάκης
    2.Ψωμιάδης
    3.Σημίτης
    4.Πρετεντέρης
    5.Τρέμη
    6.Μπόμπολας
    7.Γ.Κουρής
    8.Λαμπράκης
    9.Παπαντωνίου
    10.Κουλούρης
    11.Πρωτόπαπας
    12.Δρυς
    13.Νεονάκης
    14.Αρ-πάχτας
    15.Μανίκας
    16.Μιλένα
    17.Βερελής
    18.Τσουκάτος
    19.Ψυχάρης
    και
    GUEST STAR ο Φασούλας με την...Κόχειλα

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ...ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ...ΑΞΙΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ
    (ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΜΕΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙ-ΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
    1ον. ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
    ΜΕΧΡΙ 250 τμ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ
    ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΕΥΡΩ ΦΟΡΟ.
    2ον.ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ
    ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ 1%, ΕΝΑΝΤΙ 11%, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟ- ΓΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΩΝ 95.000 ευρω.
    3ον.ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.
    4ον.ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΑ 145
    ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ
    5ον. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ 330 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ
    ΑΠΟ ΤΑ 170 ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ
    ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
    6ον.250 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 150 ΠΟΥ
    ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.


    Το μεγαλο ξανα-γαμησι
    οποτε και αν γινουν εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση