GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τις γνώσεις ξένων γλωσσών‏...

.. Καλά, τι ρόλο έχουν στο κάτω κάτω οι γλώσσες, αν υπάρχουν οι μεταφραστές...Δεν μπορεί να έχει ο κύριος Γράψας και ο κάθε κύριος Γράψας ...

..
Καλά, τι ρόλο έχουν στο κάτω κάτω οι γλώσσες, αν υπάρχουν οι μεταφραστές...Δεν μπορεί να έχει ο κύριος Γράψας και ο κάθε κύριος Γράψας μεταφραστή να του κάνει την δουλειά; Και γιατί να μην μιλάνε και οι υπηρεσίες του ΝΑΤΟ ελληνικά ή να είναι τουλάχιστον επίσημη γλώσσα η ελληνική; Εδώ ολόκληρος Πρόεδρος Κοινοβουλίου (κύριος Σιούφας) πήγε στη συνάντηση Προέδρων Κοινοβουλίων με 2 διερμηνείς παρακαλώ! (θα φοβήθηκαν μήπως κουραστεί ή βραχνιάσει κάποιος και μετά πώς θα επικοινωνήσουν με τους ομολόγους τους!)
Για όποιον δεν πιστεύει εδώ: http://assembly.coe.int/Conferences/2008Strasbourg/Participation_List.pdf
Και ο Λαλιώτης, τόσα χρόνια υπουργός είχε πάει μόνο σε μία συνάντηση Υπουργών, στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπως ακούγεται...
Για να μην επιχαίρονται ή κατηγορούν του ΠΑΣΟΚ, και ο Πρωτόπαππας στον Λευκό Οίκο, το 2002, σε άπταιστα ελληνικά απευθύνθηκε σε όλους τους διεθνείς δημοσιογράφους. Και άλλωστε τι τους έχουμε τους διορθωτάς, όπως έλεγε και ο Λαμπράκης σε έναν νέο στα βουνά της Κρήτης που δεν ήταν καλός στην ορθογραφία, καμιά 40 χρόνια πριν;;;;;(για όποιον ξέρει κάτι!!)
Macchiaveli
--------------

13 σχόλια

  1. Esena pantos ta italika tha sou xriazontan gia na grafeis sosta to onomasou, kirie Machiavelli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ , ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΟΜΙΛΕΙ ΠΡΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΚΤΟΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν τους έλειπαν μόνο να αγγλικά λίγο το κακό. Όσο για το Γράψα... έχει να φάι δούλεμα από το Buyukanit μεθάυριο στην Άγκυρα! Αυτός βλέπεις και αγγλικά άριστα μιλάει και αρχηγός πραγματικός είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν τους έλειπαν μόνο να αγγλικά λίγο το κακό. Όσο για το Γράψα... έχει να φάι δούλεμα από το Buyukanit μεθάυριο στην Άγκυρα! Αυτός βλέπεις και αγγλικά άριστα μιλάει και αρχηγός πραγματικός είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Κύριε Μακιαμπούρδα, μάκια.

    Είχα καιρό να διαβάσω τέτοια παπάρα!

    Να αντιστρέφω το παράδειγμα ως πείραμα ευστάθεια ισχυρισμών και επιχειρημάτων σε ότι αφορά τον μεταφραστή;

    Ε, λοιπόν, με την χούφτα σου τι θα γίνει; Δεν θα σταματήσεις ποτέ;

    Αφού υποθέτω ότι μια παρτενέρ τουλάχιστον, δεν μπορεί, έχεις... Εκτός κι αν η ανικανότητά σου δεν περιορίζεται στην επιχειρηματολογία, αλλά έχει επεκταθεί και έχει διαβρώσει κάθε δραστηριότητα και όργανο πάνω σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Γεια σου ρε Χατζηγώγο ρεπόρτερ και δημοσιογραφάρα!!


    Με κάτι τέτοιες μαλακίες σαν τις δικές σου, κάτι άλλοι κολλητοί σου κάποτε, αιματοκύλισαν και διαμέλισαν την Κύπρο.
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

    Το προηγούμενο αριστούργημα του κυρίου είναι εδώ.

    Οταν δικαζόταν ο Χατζηγώγος του Ελεύθερου (σκατο)Κόσμου και της καρατζαφερικής Α1 μαζί με τον χιτλερικό τον Πλεύρη, εντελώς ξαφνικά εξαφανίστηκε από την Α1 ο Χατζηγώγος και εμφανίστηκε κάποιος Macchiaveli με το ίδιο ακριβώς ύφος γραφής.

    Γεια σου ρε Χατζηγώγο ρεπορτερ και δημοσιογραφάρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
    ΤΜΗΜΑ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜ/ΤΩΝ
    Αριθμ. κλήσης 334/07

    ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ

    Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών

    Σύμφωνα με τα άρθρα 320, 321 σε συνδυασμό με τα άρθρα 9 παρ. 1 εδ. α΄ και 111 παρ. 7 το Κ.Π.Δ., όπως το άρθρο 9 αντικαταστάθηκε με το άρθρο 14 παρ.1 του Ν1649/1986.

    Καλούμε τους:
    1) Κωνσταντίνο ΠΛΕΥΡΗ του Αθανασίου, ΔΙΚΗΓΟΡΟ Αθηνών, κάτοικο Αθηνών, οδός Σκουφά αρ. 81,
    2) Δημήτρη ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ του Κωνσταντίνου, Εκδότη, κάτοικο Αθηνών, οδός Ζαλοκώστα αρ. 5,
    3) Θεόδωρο ΧΑΤΖΗΓΩΓΟ του Νικολάου, Δημοσιογράφο, κάτοικο Αθηνών, οδός Σαμψούντος αριθ.25 και
    4)Μιχαήλ ΓΕΩΡΓΙΛΑ του Γεωργίου, κάτοικο Αθηνών, οδός Ζαλοκώστα αρ.5, να εμφανισθούν αυτοπροσώπως ενώπιον του Β΄ Τριμελούς Εφετείου ΑΘΗΝΩΝ που συνεδριάζει στο ακροατήριο στις 05 του μήνα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ του έτους 2007 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 9 π.μ. για να δικασθούν ως υπαίτιοι του ότι:

    Στην Αθήνα κατά τους κάτωθι αναφερομένους χρόνους, δημοσίως, δια του τύπου, με πρόθεση από κοινού δρώντες, προέτρεψαν σε πράξεις και ενέργειες δυνάμενες να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος και βία κατά προσώπων και ομάδων προσώπων, εκ μόνου του λόγου της φυλετικής και εθνικής καταγωγής αυτών, ενώ εξέφρασαν και ιδέες προσβλητικές κατά ομάδας προσώπων λόγω της φυλετικής και εθνικής καταγωγής των και δη των Εβραίων γενικώς, ο δε εξ αυτών πρώτος (Κων/νος Πλεύρης) τέλεσε τις πράξεις αυτές κατ’ εξακολούθηση. Ειδικότερα:

    Α. Οι εξ αυτών πρώτος, δεύτερος και τέταρτος (Κων/νος Πλεύρης, Δημήτριος Ζαφειρόπουλος και Μιχαήλ Γεωργιλάς), στην Αθήνα, στις 29.10.2006 δημοσίως, δια του τύπου, με πρόθεση από κοινού δρώντες, προέτρεψαν σε πράξεις και ενέργειες δυνάμενες να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος και βία κατά προσώπων και ομάδων προσώπων, εκ μόνου του λόγου της φυλετικής και εθνικής καταγωγής αυτών και δη των Εβραίων γενικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12.45 EXEIS I00% DIKIO!EINAI KAI PRAGMATIKOS STRATIOTIKOS EPISEIS.DEN PAIRNEI THLEFONO TON BOYLEYTH OTAN FTANEI H ORA TON KRISEON.MILAS TORA GIA PSONIA.OTAN HMOYN FANTAROS TO MONO POY ME ANYSHXOYSE SE PERIPTOSH POLEMOY HTAN OI AKSIOMATIKOI KARIERAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12:45

    Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ,ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ .

    ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν ένας επαγγελματίας ξέρει μία ξένη γλώσσα ή έχει κάποιο άλλο πτυχίο πέραν από την καθαρή επαγγελματική του μόρφωση, αυτό δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός έχει αφιερώσει προσωπικό του χρόνο για μόρφωση και κατάρτιση. Δείχνει ότι ενδιαφέρεται για την εξέλιξη του και δεν μένει στούρνος επειδή εξασφάλισε μια μόνιμη δουλειά. Δυστυχώς όμως στo Ελληνικό αξιοκρατικό σύστημα μερικοί βρεθήκαν τυχεροί και από έσχατοι έγιναν πρώτοι χωρίς να το καταλάβουν ούτε οι ίδιοι.
    Όσο για το ότι υπάρχουν και πολιτικοί που δεν μιλούν μια ξένη γλωσσά αυτό δεν σημάνει ότι είναι καλό για την Ελλάδα ,ούτε δικαιολογεί την αμορφωσιά οποιουδήποτε Στρατηγού που σχεδόν κάθε εβδομάδα συναντιέται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό με κάποιον ομόλογο του. Το θέμα δεν είναι μόνο να κάνεις τις συνομιλίες ,οι οποίες γίνονται με διερμηνέα ,αλλά να πεις και μια ιδιωτική κουβέντα ρε παιδί μου με ένα ξένο αρχηγό που σίγουρα θα ξέρει 1-2 γλώσσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντα οι ΝΑΖΙ είχαν μια αδυναμία στα "κομάντα".

    Ετσι δε είναι δημοσιογραφάρα Θόδωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραία παραδείγματα έφερες.
    Πρωτόπαπας: Μακράν το μεγαλύτερο λαμόγιο που πέρασε ποτέ από το κοινοβούλιο. Όλων των εποχών και όλων των αποχρώσεων.
    Όσο για τον Λαλιώτη, το Ελληνικό λεξιλόγιο αποδεικνύεται φτωχό.
    Βλέπεις οι αρχαίοι μας πρόγονοι δεν μπόρεσαν να φανταστούν τόσο μεγάλο απατεώνα για να αποδώσουν με μια λέξη τον κατάλληλο χαρακτηρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΑ Ο ΓΡΑΨΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΓΡΑΨΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση