. Από το http://sofoscrete.blogspot.com / Στα «λευκά» θα ντυθεί σήμερα ο Παυλίδης;
Από το http://sofoscrete.blogspot.com
/
Στα «λευκά» θα ντυθεί σήμερα ο Παυλίδης;
Stefanos Pantos «Οι Σέρβοι έδειξαν εθνική αξιοπρέπεια μπλοκάροντας την κατασκευή του πύργου Τραμπ στο Βελιγράδι. Ο ουρανοξύστης επρόκειτο ν...
Όπως και ο Χρυσοχοϊδης στο τέταρτο γάμο του.
ΑπάντησηΔιαγραφήΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΗ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ?ΠΩ,ΠΩ ΜΕΓΑΛΕΙΑ Ο ΚΑΥΛΙΔΗΣ..
ΑπάντησηΔιαγραφήΜα επιτέλους τί άλλο να κάνουμε, γράφουμε μαλακίες, ξαναγράφουμε μαλακίες, ξαναγράφουμε μαλακίες, πάλι ξανά ξαναγράφουμε μαλακίες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΞημερωβραδιάζουμε νύχτα – μέρα πάνω σε χαρτιά και υπολογιστές, πληρώνουμε τους καλύτερους επικοινωνιολόγους να μας δίνουν ιδέες και για άλλες μαλακίες, δέν τρώμε, δέν πίνουμε, δέν κοιμώμαστε, έχουμε καταντήσει σκιάχτρα. Ξαναγράφουμε, περιμένουμε, τα σώζουμε, ξαναγράφουμε, έχουμε γεμίσει όλο το Press μαλακίες, έχουμε καταγελοιοποιηθεί αλλά το χαζοκώστα μας αντί να πάρει μπροστά βουλιάζει όλο και χειρότερα.
Τί άλλο να κάνουμε για σένα αρχηγάρα μας? Ποιός θα μας αποζημιώσει τώρα για τον τόσο χαμένο κόπο μας?
Επιτελικό Team Ευάγγελου Αντώναρου
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ...ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφή***********************************************************
1. H προεκλογική περιοδεία του κ. Καραμανλή στην Αργολίδα επιβεβαίωσε την αδυναμία του να χειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών. Επιβεβαίωσε ότι η χώρα διαθέτει ένα πρωθυπουργό που δέχεται να τον περιφέρουν ως κομματάρχη παλαιάς κοπής. Έναν πρωθυπουργό που επιμένει να ζει στο παρελθόν και να μιλά για το παρελθόν, αφού δεν έχει τίποτα να πει και να προτείνει για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Ο κ. Καραμανλής κυβερνά την Ελλάδα πέντε χρόνια τώρα και προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για την σημερινή κατάσταση. Για την κατάρρευση της οικονομίας, την προβληματική κατάσταση στην παιδεία και την υγεία, για την διάλυση του κοινωνικού κράτους, για την γενικευμένη ανασφάλεια που επικρατεί στην κοινωνία.
2. Οι πολίτες σήμερα αισθάνονται πως δεν ζουν σε ένα ευνοούμενο κράτος, ένα κράτος που προωθεί την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Ζητούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα τους. Αλλά αντί για λύσεις, άκουσαν και πάλι τον σημερινό, κουρασμένο πρωθυπουργό, να επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στον Γ. Παπανδρέου. Για αυτό κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο πολλοί πολίτες γυρίζουν την πλάτη στον κ. Καραμανλή και την κυβέρνηση του. Την κυβέρνηση που με τις επιλογές της, οδηγεί την Ελλάδα σε οπισθοδρόμηση σε όλους τους τομείς.
3. Οι άνθρωποι που διέσυραν την Ελλάδα με την απογραφή, με την καταστροφική οικονομική πολιτική που μας οδήγησε δύο φορές σε επιτήρηση σε πέντε χρόνια (ευρωπαϊκό ρεκόρ), με την πρωτοφανή αδυναμία τους να προστατεύσουν την δημόσια ειρήνη τον περασμένο Δεκέμβριο, με την πρωτοφανή γελοιοποίηση των δύο αποδράσεων Παλαιοκώστα κ.ο.κ, αντί να απολογηθούν καθυβρίζουν τον Γ. Παπανδρέου ότι διασύρει την Ελλάδα στο εξωτερικό! Και όλα αυτά από τα χείλη ενός πρωθυπουργού, ο οποίος μέχρι πριν λίγες εβδομάδες ζητούσε, υποκριτικά, συναίνεση...
4. Οι επιθέσεις στο ΠΑΣΟΚ και οι προσωπικές επιθέσεις στον Γ. Παπανδρέου, δεν μας εκπλήσσουν. Ξέρουμε ότι κάθε μέρα που περνάει, ο κ. Καραμανλής θα κλιμακώνει όλο και περισσότερο τις μετωπικές επιθέσεις του εναντίον του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ. Γιατί, κάθε μέρα που περνάει, πλησιάζει όλο και περισσότερο η ώρα που ο Ελληνικός λαός θα μιλήσει με την ψήφο του, για να κάνει η Ελλάδα μια νέα αρχή, με μια νέα κυβέρνηση εθνικής εμπιστοσύνης. Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ.
''PASOK poisonous''
Μιλάνε κάποιοι άσχετοι για τη ρητορία του Καραμανλή! Στην επόμενη φορά που θα παρουσιαστεί, ακόμα και σε κείνες τις δήθεν έκτακτες εμφανίσεις του σε διάφορους οργανισμούς κλπ, καιτάξτε τον πως μιλά και από πού μιλά. Πρώτο: διαβάζει ό,τι λέει, ακόμα και τις απαντήσεις στις δήθεν τυχαίες ερωτήσεις δημοσιογράφων. Δεύτερο: έχει πρόβλημα στην ανάγνωση μεγάλων λέξεων. Για να το ξεπεράσει, μετά από ειδικά μαθήματα του' χει γίνει πια συνήθεια, να σταματά μετά τις προθέσεις και τα άρθρα που προηγούνται μεγάλων των λέξεων. Έτσι τον ακούτε να διαβάζει π.χ. και μετά ΤΗΝ...καταστροφή ΤΗΣ...περιουσίας ΤΩΝ..κτηνοτρόφων κλπ. Αυτός είναι ο ρήτοράς σας.
ΑπάντησηΔιαγραφήδημοσιογραφίνες που γαμιούνται σαν σκυλιά και τώρα το παίζουν παρθένες
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάφρε, δεξιοχριστιανούλη 4.52μμ, του αρχηγου σου αρεσουν οι λαμπαδες
ΑπάντησηΔιαγραφήsoula mazi me tin poutana na me gamisei apopse fere kai tria kila skorda gia to stifato.arleta.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΖΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΈ όχι και να μιλάει για συνείδηση, για διαφάνεια και για δικαιοσύνη ο καθηγητής της μπουρδολογίας Γιωργάκης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάει να μας τρελάνει εντελώς μου φαίνεται.
Νομίζει ότι ξεχάσαμε που πλήρωσε το πρόστιμο του Λαλιώτη, όταν αυτός καταδικάστηκε από το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση του Μητσοτάκη;
Με τόσες εισφορές από τη Ζίμενς δεν θα βοηθήσουμε το δικό μας το παιδί τον Κώστα Λαλιώτη, το μέγα δάσκαλο και πνευματικό καθοδηγητή του πρωταθλητή λασπολογίας Ελλάδος Μιχαλάτσι Καρχιμάτσι;
Να μη σώσουμε το άνθρωπο που πρόσφερε ατέλειωτες μίζες στο κόμμα σε περιπτώσεις όπως το Κτηματολόγιο, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το Αεροδρόμιο;
ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΛΕΙΨΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΑΝΤ.
Ζήτησε από τους βουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουν κατά συνείδηση για τον Παυλίδη.
Να το ξαναπούμε "κατά συνείδηση".
ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.
θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ο Καραμανλής, η Παπαρήγα, ο Αλαβάνος ή ο Καρατζαφέρης;
Ότι και να σκεφθεί κανείς είναι λίγο για τον αμοραλισμό και το γενικό ήθος αυτού του άθλιου βλάκα.
Δεν παίζεται ο οραματιστής Γεώργιος Τσάντ, δεν παίζεται.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜιλάμε, το άτομο είναι από άλλο κόσμο, ηλεκτρονικό.
Κάτι σαν τα ντίτζιμον και τους γκορμίτι, κάτι.
Το πιό σοβαρό από όλα είναι ότι τα πιστεύει αυτά που λέει.
Τί να πείς σε ένα άνθρωπο που ζεί στον καταδικό του κόσμο;
Υπομονή, θάρθει ο απόφοιτος του πίκπα, λέει.
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχει και σχέδιο για την οικονομία, λέει.
Δεν το ανακοινώνει όμως σε κανένα για να μη του το κλέψουν.
Ρε βλαμμένο, τζέφρυ τσάντ, μας δούλευε ο πατέρας αλλά αυτός ήταν γλυκόλογος τουλάχιστον, παρόλο που ήταν μαέστρος της ψευτιάς.
Εσένα ποιος λογικός άνθρωπος θα σε ψηφίσει;
Αφού χάνεις λάδια γλυκέ μου, τόκαψες το μοτέρ (άσε που ήταν από την αρχή ιμιτασιόν)!
Άντε να παίξεις με τα άλλα τα πλουσιόπαιδα εκεί στα βόρεια προάστια ή τις γειτονιές της Μινεσότας στην Αμερική, που γεννήθηκες και μεγάλωσες.
Δεν χρειαζόμαστε αμερικάνους προστάτες πια, οι Έλληνες μπορούν να αποφασίζουν για το μέλλον τους χωρίς την «προστασία» νταβατζήδων, ιδιαίτερα υπερατλαντικών.
Πρασινοφρουροί παραμιλάτε πάλι, σας έχει κάνει να παραμιλάτε ατέλειωτα η siemens.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσα ψέματα και όσες μαλακίες και να πείτε τώρα, αφού τα έχετε ήδη παραδεχθεί, τί προσπαθείτε να αποδείξετε πιά;
ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΒΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ.
Και μιλάμε για πολύ μπόχα.
Βρωμάτε Γιωργάκη, όλοι ζέχνετε από την ατέλειωτη μίζα.
ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΑΣ ξεχείλισε... ΚΑΙ θα σας ΠΝΙΞΕΙ...
"Μια διευκόλυνση σε ενα φίλο έκανα" Ηλιας Πιταουλης, Χιώτης επιχειρηματίας, κολλητος Τσουκάτου, για το 1.000.000 μάρκα που λαδωσε η Μιζενς
" Μια διευκόλυνση του Τσουκάτου έκανα.." Στέλιος Βίος, Χιώτης επιχειρηματίας (δυο δυο πάνε), κολλητός του προηγουμενου, και Τσουκατου
"Τα λεφτα πηγαν στο Κόμμα.." Τσουκάτος, της Πόπης, στρατηγός του Σημίτη, πρωην μαοικος, συντονιστικό στο Πολυτεχνίο το 1973, όπως όλοι οι παραπάνω, κοτερολάτρης, Lamogius Grande
" Ποιο κόμμα;;.." Σουμάκης, ταμίας του Κινήματος
ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ... με την γαμάτα..
" Δημιουργούνται έτσι σκιές και αμφιβολίες για μια μεγάλη προσπάθεια στην οποία συμμετείχε ένας πάρα πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων, που δεν είχαν καμία σχέση με όλα αυτά.."
ΣΗΜΙΤΗΣ ο καταλληλότερος πρωθυπουργος της χωρας,
κατι μεταξυ Κέννεντι και Αντεναουερ, συμφωνα με τον Πρετεντερη και τα αφεντικά του, και αυτος πέφτει από τα σύννεφα
ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ μαιντανοί..
"..το σκάνδαλο της Siemens δεν είναι τόσο τεκμήριο διαφθοράς, όσο απόδειξη ανικανότητας..." Πρετεντεράκος, προσπαθωντας να μπαλωσει τα αμπάλωτα
ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΥΜΑ" ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΛΗΜΑ.
"...Απαίτηση η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, τόνισε και πάλι ο Γ.Παπανδρέου, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι θα επέλθει η κάθαρση του πολιτικού συστήματος...." Γιωργάκης ο 3ος και μακρύτερος, το ζαβό Αμερικανάκι με το ποδήλατο του..
" Εγω πήρα στο σπίτι μου συσκευες και Pitsos, και Miele, και Siemens.." Ακης Τσοχατζο,Lamogius Thessalonikeus
" Δε ξέρω τίποτα.." Τάσος Μαντελης, πρωην Υπουργός Ιντρακομ.
"....Την πρόταση για την οικονομική ενίσχυση έκανε, σύμφωνα με τον κ. Τσουκάτο, ο πρώην διευθυντής της Ζίμενς Ελλάδος κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος φέρεται ότι είχε επισκεφθεί τον «στρατηγό» στο γραφείο του...."
"........Ο κ. Τσουκάτος υπήρξε το δεξί χέρι (κι ενίοτε η μακρυά μαύρη χειρ στα εκλογο-οργανωτικά μαγειρέματα κι όχι μόνον) του κ. Σημίτη. Ο κ. Τσουκάτος δεν είχε απλώς το λύειν και το δεσμείν
ο κ. Τσουκάτος για μια εκτεταμένη και κρίσιμη περίοδο κυβερνούσε τη χώρα μαζί με άλλες ισοϋψείς προσωπικότητες, όπως ο κ. Πανταγιάς, ως άλλος πραιπόζιτος, αυλάρχης και παρακοιμώμενος του κ. Σημίτη.
Τώρα ο κ. Τσουκάτος παραδέχεται ότι διακίνησε μαύρο πολιτικό χρήμα (της Siemens) χάριν του κόμματός του. Προφανώς δεν θα διακίνησε μόνον μιας από τις εκατοντάδες Εταιρείες και προφανέστατα αυτό το έγκλημα δεν είναι κάτι που διεπράχθη για πρώτη φορά απ' αυτόν, ούτε κάτι που μόνος του σκαρφίστηκε και περαίωσε.
Αλλωστε ολόκληρος μηχανισμός προσώπων και λογαριασμών εμφανίζεται υπάρχων, ειδικευμένος και πανέτοιμος για τέτοιες δουλειές, παρακομματικός, παρακρατικός, παράνομος κι ό,τι άλλο παρά(βατικό) προαιρείσθε...
Συνεπώς και το κόμμα κι ακόμη περισσότερον ο κ. Σημίτης εγνώριζαν.
Αν ο κ. Σημίτης δεν εγνώριζε, ήταν, απλώς, βλαξ! Οπερ και χειρότερον. Εγνώριζε. Ηταν υποχρεωμένος να γνωρίζει.
ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.....
«Και γι' αυτό απομάκρυνε τον κ. Τσουκάτο» θα σπεύσουν ορισμένοι, που κάνουν τους αφελείς, να πουν. Ομως ο κ. Σημίτης δεν απεμάκρυνε τον κ. Τσουκάτο για αυτόν τον λόγο.
Εξάλλου ο ίδιος ο κ. Σημίτης δεν έλεγε ότι όποιος έχει στοιχεία για βρωμοδουλειές να τα πηγαίνει στον εισαγγελέα; Ούτε τον κ. Τσουκάτο έστειλε στον εισαγγελέα, ούτε τον απομάκρυνε για αυτόν τον λόγο, τη διακίνηση δηλαδή μαύρου πολιτικού χρήματος.
Ενας ηγέτης κρίνεται και για τις επιλογές των ανθρώπων του. Ο κ. Τσουκάτος ήταν επιλογή του κ. Σημίτη. Ή λοιπόν ο κ. Πρωθυπουργός ήξερε κι έκανε τον Νονό ή δεν ήξερε κι ήταν απλώς βλαξ.
Ερχεται τώρα ο Γιωργάκης και παίρνει την υπόθεση (την κάθαρση της υπόθεσης) πάνω του. Ούτε ο Γιωργάκης ως Υπουργός Εξωτερικών γνώριζε τίποτα; Απληροφόρητον τον άφηναν οι Σύμβουλοί του ή μήπως ήταν κι αυτός βλαξ;
Κι όταν ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος, δεν έριξε μια ματιά στα κιτάπια, τα βιβλία και τα πεπραγμένα;
Ετσι με παρθενογένεση συμβαίνουν τα πράγματα στην Ελλάδα; Ούτε Τσουκάτος, ούτε γάτα, ούτε μίζες, ούτε ζημιά;
Εμφανίζει τώρα ο Γιωργάκης εαυτόν ως κήνσορα της κάθαρσης και καλεί τον κ. Καραμανλή να προχωρήσουν μαζί και να απαλλάξουν τη χώρα απ' την «ομηρία» της υπόθεσης Μίζενς.
Λυπάμαι Γιωργάκη δεν θα μπορέσουμε
Εδώ έχετε σηκώσει τόσο σαματά για 100.000 υποτιθέμενη μίζα Παυλίδη και θα αφήσουμε να περάσει έτσι η υπόθεση Μίζενς που, όπως ομολόγησαν οι γερμανοί σας τάισαν πάνω από 100.000.000 ;
ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ;
ΕΔΩ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΡΕ..
ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ.
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.......
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ.
Πώς σας φάνηκε λοιπόν ο Καραμανλής στην Αργολίδα, κουρασμένος έτσι;
ΑπάντησηΔιαγραφήΠτώμα έτσι;
Άστραψε και βρόντηξε χθές ο Καραμανλής, άν δεν το προσέξατε μάλλον βλέπατε τα αθλητικά.
Για άλλη μιά φορά αποδεικνύεται ότι η συνολική σας προσέγγιση στη θεσμική κομματική αντιπαράθεση είναι εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου και τα επιχειρήματά σας για μικρά παιδιά.
Μας πρήξατε ένα μήνα τώρα με την κούραση του πρωθυπουργού, ελπίζω να μην το ξεχάσατε, εμείς όχι.
Μόνο που ξεχάσατε ότι η κούραση είναι παροδική, έρχεται και φεύγει.
Η βλακεία όμως είναι μόνιμη, σταθερή και μη αναστρέψιμη κατάσταση.
Και θα είναι μαζί με τον αρχηγό σας εφ' όρου ζωής, δεν μπορεί να βοηθήσει η επιστήμη σε αυτά.
Και καλά, αυτός δεν την καταλαβαίνει την κατάστασή του, είναι φυσιολογικό.
Εσείς που κάνετε τα σαϊνια δεν το βλέπετε;
Στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στενοχωρήθηκε ο Παπαντρέου γιατί δεν τον αφήνει ο Καραμανλής να σώσει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜέρες τώρα μας το λέει, έχει και σχέδιο.
Θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις και τους μισθούς, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει τα ελλείμματα και το δημόσιο χρέος.
Δεν μας λέει όμως ΑΚΡΙΒΩΣ πως θα τα καταφέρει όλα αυτά τα ωραία.
Σςςς, είναι το μεγάλο του ΜΥΣΤΙΚΟ που θα μας το φανερώσει μόνο όταν προκηρυχθούν οι εκλογές.
Πιο πρίν δεν το λέει, για να μην του το αντιγράψει ο Καραμανλής ή ο Ομπάμα, ο Σαρκοζύ ή η Μέρκελ.
Κύριε Παπαντρέου, η συνταγή σας για να τα πετύχετε όλα αυτά πρέπει να είναι τρομερή περίπτωση, σχεδόν διαστημική.
Τα ούφο υπάρχουν.
Ευτυχώς, παιδιά μου, που πιστεύετε ότι ο μέγας ηγέτης γιωργάκης τσάντ θα φέρει την επανάσταση.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην επανάσταση στα οικονομικά, είναι και πολύ έμπειρος σε αυτά, είδες τί καλά που τα έχει καταφέρει με τα οικονομικά του πασόκ (από δάνειο σε δάνειο το πάει);
Την επανάσταση στα θεσμικά, εκεί να δείς πως θα ξεχωρίσει το κεφάλι του γαιδάρου από την ουρά (τοπική αυτοδιοίκηση, παιδεία, εκκλησία, δημόσια διοίκηση, δικαιοσύνη).
Επανάσταση και στα εθνικά, μιλάμε είναι το φόρτε του. Ειδικά στο Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρώσικους αγωγούς κεντάει το παλληκάρι, εντελώς τυχαία τα θέματα αυτά ενδιαφέρουν λιγουλάκι και κάτι παλιά φιλαράκια από μακριά, οπότε θα σκίσουμε και εκεί.
Ευτυχώς που τα κανονίσαμε.
Τώρα βρήκα και εγώ ένα ηγέτη και μάλιστα επαναστάτη ηγέτη να με εμπνεύσει.
Ανακούφιση, ααααααρρρρ!
(Τί τάθελα και εκείνα τα ρεβύθια μεσημεριάτικα;)
Πισοκώλη poisine...δεν λέςω ότι είσαι ηλίθιος..Το ξέρεις.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλλά ας μας πει ο βλάκο Γιώργος
-μια που τυγχάνει και Πρόεδρος-
Αυτά τα 340 εκατομμύρια δραχμές..
1.000.000 ευρω... Τα βρήκε ? ΟΧΙ
Για αυτό χτυπιέται που είναι τα λεφτά.
Ε.. λοιπόν ή τα φάγαν στο κόμμα Του, ή τα άρπαξαν οι Ταμίες Του
ή τα βούητηξε ο στρατηγός Τσουκάτος.
Ούτε αυτό δεν μπορεί να βρεί ο ανίκανος..
Τώρα, τι του γράφουν να πει, ο Γερουλάνος και ο Ζιώγας..ΑΥΤΑ ειναι για ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
Παραμιλητά...παραμιλητά....
ΑπάντησηΔιαγραφήπαραμιλάτε ..παρλαπίπες του πασοκ.
Ο άλλος ο ηλίθιος έκανε και διάγνωση... φωνητικής του Καραμανλή...
ΕΕΕΕ.....στο Σισμανόγλειο, θα πανε και εσάς.
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίμαι μαλάκας
Είμαι βρωμιάρης
Είμαι φασίστας
Είμαι ανεγκέφαλος
Είμαι πανύβλακας
Είμαι γουρούνι
Είμαι ζωντόβολο
Ζώ στον μικρόκοσμο μου.
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Ζ Ω Ο ΠΑΣΟΚ.
ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΖΩΟ... ΠΟΝΤΙΚΟΥΛΑ.