GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος ο γιατρός - μαϊμού...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/ . Στα Τρίκαλα εγκαταστάθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρωινός Λόγος Τρικάλων",...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/
.
Στα Τρίκαλα εγκαταστάθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρωινός Λόγος Τρικάλων", ο άνθρωπος που επί τρία ολόκληρα χρόνια εργαζόταν, χωρίς να έχει πτυχίο, στο Νοσοκομείο "Χατζηκώστα" Ιωαννίνων.Μετά από καταγγελία τον... πήραν είδηση, απολύθηκε, διακριτικά και αθόρυβα, επιστρέφοντας τα δεδουλευμένα, από το "Χατζηκώστα" και ο "γιατρός" ζει τώρα στα Τρίκαλα.
Μάλιστα πριν λίγους μήνες ξαναγύρισε στα Τρίκαλα και η καθηγήτρια σύζυγος του γιατρού, η οποία είχε αποσπασθεί σε κάποια υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου.
Στα Τρίκαλα, βέβαια, δεν ασκεί το επάγγελμα του γιατρού, αφού πλέον έχει αποκαλυφθεί ότι το μόνο του "προσόν" ήταν ένα έτος φοίτησης στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Τρικαλινής εφημερίδας ο "γιατρός", πριν εγγραφεί στον Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων, είχε περάσει από τους Ιατρικούς Συλλόγους Θεσσαλονίκης και Τρικάλων.
Όπως δήλωσε ο...
Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων Γ. Πέτρου, "...ο διαγραφείς ενεγράφη στον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων, προερχόμενος από το αντίστοιχο συνδικαλιστικό όργανο της Θεσσαλονίκης. Γι' αυτό και έγινε τυπικός έλεγχος. Αφού έκανε την ειδικότητά του (Γενική Χειρουργική) στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, μετεγγράφηκε στον Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων..."!
Όπως σημειώνει η εφημερίδα η… σταδιοδρομία του "γιατρού" στα Γιάννενα θα συνέχιζε μέχρι και σήμερα, αν δεν έφτανε στα χέρια του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων κ. Κων/νου Καρέντζου, μια ανώνυμη επιστολή από την Αθήνα, που ανέφερε ότι ο "γιατρός" αυτός ήταν κάτοχος πλαστού πτυχίου.Εξάλλου, ο συγκεκριμένος κύριος "έχοντας στην κατοχή του πλαστό πτυχίο ιατρικής, με ημερομηνία 21 Απριλίου 2004, κατάφερε να κάνει το αγροτικό. Προηγουμένως είχε εξασφαλίσει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στην Θεσσαλονίκη".
Να υπενθυμίσουμε πως την δράση του ψευτογιατρού, είχε αποκαλύψει η εφημερία "ΕΝHΜΕΡΩΣΗ της Ηπείρου" με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, το οποίο είχε κάνει τον γύρο της Ελλάδος.Το γεγονός της συγκάληψης,προκαλεί ερωτηματικά,μιας και ο πεθερός του ψευτογιατρού,είναι κορυφαίο στέλεχος της ΔΑΚΕ.Με ενεργιές του δε,είχε γίνει και η απόσπαση της κόρης του σε υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου.
gianniotis.gr

2 σχόλια

  1. ΑΝ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ.
    ΠΟΣΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥΜΑΣΤΕ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θυμιζει πολυ τα πρασινογαλαζα λαμογια απο την ιδια παστα θα ηταν και αυτος το πολυ-πολυ να εφτανε ΜΕΧΡΙ τον ΛΑ.Ο.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση