GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστικά γεύματα στο ΠΑΣΟΚ...

Από τον : Γιάννη Παπαϊωάννου http://papaioannou.wordpress.com/ . Ο πάντα αξιόπιστος veto 300 που ξέρει τα πραγματα από μέσα μας λέει: ΚΑΝ...

Από τον : Γιάννη Παπαϊωάννου
http://papaioannou.wordpress.com/
.
Ο πάντα αξιόπιστος veto 300 που ξέρει τα πραγματα από μέσα μας λέει:
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
Τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ; Οι σοβαροί σκέφτονται! Βλέπουν τις «μαύρες» τρύπες στον εκλογικό χάρτη. Και ψάχνονται! Τα γεύματα δίνουν και παίρνουν, με πρωταγωνιστές όχι Βενιζελικους, αλλά διαχρονικούς Παπανδρεϊκούς! Πέραν του στενού πυρήνα γύρω από τον Γιώργο, κανείς δεν είναι ευχαριστημένος! Δεν βλέπουν τακτικά τον πρόεδρο, δεν συμμετέχουν σε κανένα κέντρο λήψης των αποφάσεων.
Πρόβλεψη: θα πυκνώσουν οι ψίθυροι και θα γίνουν φωνές, αν συνεχιστεί το ίδιο «έργο»…
Σχόλια: Τα γεύματα και τα δείπνα γράφουν την ιστορία του ΠΑΣΟΚ.

11 σχόλια

  1. ΦΑΤΕ ΡΕ ΦΑΤΕ... ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΩΧ . ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΖΩΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ.
    O πρώην υπουργός που ξεκίνησε γυμναστήριο επειδή είναι σαν...μπαχαντέλα

    Φίλοι του πρώην υπουργού καταδίδουν ότι ακολουθεί τη South Βeach Diet (πρόκειται για δίαιτα χωρίς υδατάνθρακες που κάνουν τα top models στην Καλιφόρνια) και έχει γραφτεί σε γυμναστήριο. Το αποτέλεσμα είναι να έχει χάσει 10 κιλά τους τελευταίους τρεις μήνες. Κακεντρεχείς σύντροφοι λένε ότι η αυστηρή δίαιτα και η καθημερινή αεροβική γυμναστική που κάνει ο...
    κ. Μπίστης εντάσσονται σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προεκλογικής προπόνησης, που του έχει συστήσει ο κ. Α. Λοβέρδος .

    ΟΥΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ...... ΖΩΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός των στελεχών της ΝΔ που χρηματίστηκαν από τη Μίζενς την περίοδο 1990-2004, υπάρχουν ακόμα και πολλά στελέχη του Σημιτικού ΠΑΣοΚ του αυτοαποκαλούμενου "ρεύματος".

    Όλοι αυτοί ζήτησαν και πήραν προμήθειες με σκοπό την αποδοχή είτε ελαττωματικών προϊόντων, είτε υποβαθμισμένων υπηρεσιών.
    Σε αυτά διακρίνεται η ψηφιοποίηση του ΟΤΕ που φόρτωσε τον οργανισμό με συστήματα μη συμβατά με την Ελληνική τυποποίηση.
    Ο αργός ρυθμός παροχής συνδέσεων τηλεφωνίας (pcm) αλλά και συνδέσεων διαδικτύου, οφείλεται αφενός μεν στην - εκτός συμφωνίας - καθυστερημένη παράδοση των καρτών και υποσυστημάτων BRAS, αφετέρου δε στο ότι η Μίζενς κλήθηκε να κάνει τα συστήματά της, κατά το software, συμβατά με την Ελλάδα.

    Τα προβλήματα αυτά που εμπεριέχουν κακή ποιότητα, διακοπές, κακή διαθεσιμότητα και ασυμβατότητα με τις τυποποιήσεις τόσο για diαl-up με pcm και v92, καθώς και με βασικές προσβάσεις (BRI) ή και μόνιμες πρωτεύουσες συνδέσεις (PRI) ΙSDN, όσο και για τις μόνιμες ADSL συνδέσεις, οφείλονται κατά κύριο λόγο στην παρεούλα του Σημίτη που ξεσκίστηκε στη μίζα.

    Πρέπει να επισημανθεί ότι όλα αυτά τα προβλήματα που περιγράφουμε ανωτέρω, δεν υπήρξαν στον εξοπλισμό που παρείχε η Γαλλική ανταγωνιστική εταιρία.
    Τα προβλήματα που έφερε η ψηφιοποίηση και μετέπειτα το ADSL με την Μίζενς, είναι γνωστά όχι μόνο στους ψηλά ιστάμενους, αλλά και σε όλους τους μηχανικούς των κέντρων εποπτείας του δικτύου.

    Σε ότι αφορά το κακόμοιρο το C4I, ήταν μια ΓΚΡΑΝ μαλακία, αφού ήδη την αποχή που ΑΡΧΙΣΕ να παραδίδεται, ήταν ήδη ανεπαρκές και απαρχαιωμένο.

    Ο αριθμός και το εύρος ζώνης των καναλιών επικοινωνίας και δεδομένων που παρείχε, δεν "έφταναν ούτε για ζήτω", ενώ οι "ρακάτες" κονσόλες ελέγχου με τα 7U/19'' συστήματα επεξεργασίας, ήταν από εξαιρετικά ασταθείς, με μικρό MTBF, έως εντελώς για τα πανηγύρια.

    Οι δύο περισσότερο μιζωμένοι, είναι οι πλησιέστεροι στον Βενιζέλο, οι Παπαντωνίου και Τσοχατζόπουλος, ενώ δεν έχει ακόμα ερευνηθεί ο Πάγκαλος.

    ΜΙΖΕΝΣ!
    Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαττωματικών προϊόντων.
    Πασόκ-ΝΔ σε αγαστή συνεργασία, με κύριο και τελικό σκοπό τη λεηλασία.

    Είδατε; Κάτι ξέρουμε κι εμείς.
    Και να φανταστείτε ότι δεν είπαμε ακόμα τίποτα, επειδή δεν θέλουμε να προκαλέσουμε βλάβη στην ασφάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γνωστό παπαγαλάκι,συνεχίζει το προεκλογικό σποτακι της Ν.Δ.Η κακομοιριά,η ανασφάλεια και η μανία του πρωταγωνισμού τον έχει καταστήσει την πλέον ιλαρή φιγούρα του δήθεν βενιζελικού ρεύματος.
    Η απαξίωση και η απομόνωσή του τον οδηγεί σε σχιζοφρενή παραληρήματα...Η βλακεία είναι ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου.Η βλακεία του ..όμως είναι τόσο ηλίθια που τον καθιστά ακίνδυνο.

    Μ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ; ΠΩ ΠΩ ΖΗΛΙΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΗΡΘΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά το ρεπορτάζ σου και τις αξιόπιστες πηγές , σε λίγο θα μας πεις πως έχουν πέσει και σε βαριά κατάθλιψη. Δε ρωτάς τον Ψυχάρη να σου δώσει καμιά καλύτερη ιδέα; Διάβαζε πιο τακτικά Ντερμπεντερη και θα γίνεις πιο αξιόπιστος.
    Είναι γνωστό πως τα εναπομείναντα λαμόγια της τετραετίας Σημίτη προσπαθούν να φρενάρουν το ρεύμα νίκης του ΠΑΣΟΚ, έχουν απομονωθεί πλήρως και η πορεία προς την αυτοδυναμία, θα έλθει παρά τη λυσσώδη αντίδραση ορισμένων κέντρων των οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετούν ορισμένα δήθεν έγκυρα και από μέσα από το ΠΑΣΟΚ ρεπορτάζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για Bloopers Team

    Αγαπητοί φίλοι,

    νομίζω πως πεσατε θύματα παραπληροφόρησης.

    "Όλοι αυτοί ζήτησαν και πήραν προμήθειες",ΔΕΝ φόρτωσαν τον Οργανισμό με μή συμβατά συστήματα.

    1. "Ο αργός ρυθμός παροχής συνδέσεων τηλεφωνίας (pcm)" ήταν παρωχημένος, αναλογικός και αντικαταστάθηκε απο αυτά τα συστήματα, SDH.

    2. Eγώ εχω ίντερνετ απο τοτε που ηρθε στην Ελλάδα, απο dial up και πριν τη ψηφιοποιηση του δικτύου, τοτε δηλ που ακομα δουλευαμε αναλογικά pcm και ταχύτητες ως 64ΚΒ.
    Ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα διαθεσιμότητος, χρήστες δεν υπήρχαν.

    3. Αν αναφέρεσαι στα συστήματα S......s, πάλι να σε πληροφορήσω πως η προμήθεια αυτων των συστημάτων δεν έβλαψε τον Οργανισμό αφού ήδη λειτουργούσαν παρόμοια συστήματα γνωστής Ελληνικής εταιρίας, της Ι.
    Συνεπώς ποιά καθυστέρηση και ποια ασυμβατότητα, απλώς η προμήθεια των συστημάτων S αύξησε τον ογκο των παρεχομένων διμεγάμπιτων.

    4. Μήν μπλέκεις pcm me ADSL, το dsl ήρθε πολύ μετά στην Ελλάδα οχι λογω εμπλεκομενων προμηθευτών αλλά λογω κακού προγραμματισμού των υπευθύνων του Οργανισμού. Είχαν επενδύσει σε ISDN, ενω στην αγορά έτρεχε το dsl.

    5. Kaι τα δυο συστήματα, της S. και της I. ηταν πολύ καλά, μεονέκτημα της S. ηταν οι σκληροί δισκοι, ενω της I. αποθηκευση σε RAM. Προμηθευτήκαμε και μια 3η μαρκα απο τη Γαλλία, λιγα κομματια.

    Γενικά δεν νομίζω πως ζημίωσε ο Οργανισμός σε ποιοτητα μηχανηματων,

    οσο για τις μίζες

    Κύριος οιδε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε δεν φτυτε τα αρ@^& δια σας? δεν πατε να κανετε καμια αλλη δουλεια? καημενε παπαιωαννου, κριμα το αφεντικο σου σε αφησε στα κρυα του λοτρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητε φιλε,

    εχω την εντυπωση οτι τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα... δηλαδη η ΝΔ εδω και χρονια εχει μεταλλαχθει σε ΠΑΣΟΚ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ και ο ΔΕΞΙΟΣ χωρος εχει χηρεψει (αλλα και κατασυκοφαντηθει) εδω και 20 χρονια τωρα... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ νασαι σιγουρος φιλε ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ... απλα γιατι ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ στα ΔΕΞΙΑ και νομοτελειακα ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ..

    Απο την αλλη ΠΑΣΟΚ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (πρασινο) και ΠΑΣΟΚ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ (γαλαζιο) ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ να δωσουν λυση σε μια σειρα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΩΝ (κυριως νεων) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ οπως η λαθρομεταναστευση, τα σοβαρα ανοιχτα εθνικα θεματα, η ελειψη ασφαλειας στα αστικα κεντρα, η καταρρευση του ασφαλιστικου, η ασυδοσια του τραπεζικου συστηματος, και τελος το οτι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΨΑΝ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ... αφου με τις αποτυχημενες αυτες ηγεσιες ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΙΚΡΟΙ (σκοπια-αλβανοι-βουλγαροι-τουρκακια) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ (ηπα-αγγλια-ευρ.ενωση) ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟΣΟ 'ΞΥΛΟ' ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ....εφτασε λοιπον στα ορια του ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ..

    Ετοιμαστειτε (χωρις ιχνος υπερβολης) ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.. δεν εχετε μαλλον καταλαβει τι συντελειται αυτη τη στιγμη στο εκλογικο σωμα.. ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΟΛΓΕΣ (14 Ιουνιου) Ο ΛΑ.Ο.Σ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ 15 ΤΑ ΕΚΑΤΟ και τα δυο ΠΑΣΟΚ (πρασινο-μπλε) ΘΑ ΧΑΝΑΝΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ 10-20 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ..

    ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ.. καλο κουραγιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ, ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΨΥΧΩΣΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥ.
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ??
    ΠΗΡΑΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΗΛΑΤΕ??
    ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ "ΑΜΟΡΕ" ΣΟΥ Ο ΜΠΕΝΙ???
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.
    ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ,ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ???
    ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΣΟΥ, ΕΤΣΘ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ, ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ, ΓΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ?
    Ο ΒΕΓΓΕΛΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ??
    ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βενιζελικοι σας πόνεσε η πρωτιά του Γιώργου ειτε Θελετε ειτε οχι θα σας κοπει η μάσα που ειχατε με τον Σιμιτη καταστρεψατε το Πασοκ Ηλίθιοι και βάλτε έστω και ψευδώνυμο η κακοήθειά κρύβετε πίσω από την ανωνυμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση