GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ...στρίβουν τώρα για τη νέα γρίπη!

Κατάλαβαν ότι με την υπερβολή κινδυνεύει το "μεγάλο κόλπο" με τα εμβόλια και εμφανίζονται τώρα καθησυχαστικοί. Εκατοντάδες εκατο...

Κατάλαβαν ότι με την υπερβολή κινδυνεύει το "μεγάλο κόλπο" με τα εμβόλια και εμφανίζονται τώρα καθησυχαστικοί. Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για μίζες και "λαδώματα"!
.
Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
.
Αφού πρώτα έσπειραν τον πανικό για την εξάπλωση της νέας γρίπης, τώρα καταλαβαίνουν ότι το "κόλπο" κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Και κάνοντας στροφή, λένε ότι δεν δικαιολογείται ανησυχία και ότι οι επιστήμονες είναι καθησυχαστικοί.
Είναι οι ίδιοι που άρχισαν το εμπόριο της ανησυχίας και της υστερίας για να ευνοήσουν τα συμφέροντα των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών, διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα, που θέλουν να "σπρώξουν" στην αγορά τα νέα εμβόλια. Δισεκατομμύρια ευρώ οι τζίροι, εκατοντάδες εκατομμύρια οι μίζες διεθνώς και τα "λαδώματα" σε πολιτικούς, μέσα ενημέρωσης ακόμη και -δυστυχώς- σε επιστήμονες.
Αναγκάζονται τώρα να τα "μαζέψουν" κάπως γιατί κατάλαβαν ότι...
με την υπερβολή ο κόσμος θα σταματούσε να τους πιστεύει. Και δεν θα ετοιμαζόταν να κάνει ...ουρές για να προμηθυτεί τα νέα εμβόλια. Μέχρι κι ο Αβραμόπουλος, πρωτομάστορας σε αυτά τα πολιτικά και επικοινωνιακά παιχνίδια, αλλάζει τώρα τακτική και το παίζει καθησυχαστικός...
Όμως, αν νομίζουν ότι δεν θα μπουν στο μικροσκόπιο όλες οι κινήσεις τους, για το μεγάλο πολιτικό και επιστημονικό ζήτημα γύρω από τη νέα γρίπη και το τι πρέπει να γίνει με τα εμβόλια (που δεν ξεχνάμε ότι έχει τις ευλογίες του ΠΟΥ) είναι γελασμένοι...

5 σχόλια

  1. Ελληνες!!!!

    Αν νομιζετε οτι αυτα που γινονται σημερα στην Ελλαδα δεν ειναι προϊοντα της τρομοκρατιας και του αιματοκυλισματος που εχουν εξαπολυσει οι εβραιοσιωνιστες διεθνως με πληρεξουσιο τους Αμερικανους, πληρωνετε δωματιο στον Αστερα της Βουλιαγμενης και σας στελνουν να κοιμηθητε στα βραχια της Πειραϊκης.

    Παρτε το χαμπαρι.
    Η Δυση ειναι υποδουλωμενη σε δαυτους.

    Καραμανληδες, Παπανδρεηδες, Συριζαιοι, Αλαφουζοι, Λαμπρακηδες, Μπομπολες Βαρδινογιαννηδες, Αγγελοπουλοι, Κοκκαλιαρηδες και λοιποι Εφιαλτες της Ελλαδας θα εξαφανιστουν οταν οι εβραιοι χασουν την πολιτικο-οικονομικη δυναμη που εχουν στον Κοσμο.

    Μην πω οτι χωρις αυτους η Τουρκια θα διαλυθη και η Γερμανια θα γινη παλι ανεξαρτητη.

    Εκει ειναι το ζουμι ολο.

    Μην χτυπατε το σαμαρι. Χτυπατε τον γαϊδαρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου κανει εντυπωσιν αυτος ο σχολιαστης με το ψευδωνυμον (The Bloopers Team) που σχολιαζει σε καθε μια αναρτηση του Blog σας.
    Απο τα επι το πλειστον χυδαια και αντιδραστικα σχολια που κανει εχω διαπιστωσει οτι μαλλον ειναι διανοητικα καθυστερημενος.
    Αλλα επι πλεον αρχιζω να πιστευω οτι καθεται μονιμα μπρος απο τον υπολογιστη του καθηλωμενος σε αναπηρικη καρεκλα διοτι πιθανως να ειναι και σωματικως αναπηρος.
    Τον λυπουμαι ειλικρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΜΑΝΑ ΜΟΥ... ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ... ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ... ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.. ΦΤΑΙΜΕ ΟΜΩς ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΙΟΤΙΚΑ!!! ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ε ΣΜΑΡΑΓΔΑ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΕΣΕΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ! ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥΤΑΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση