GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκ ...παραδρομής!

Aπό http://thesa1nt.wordpress.com . Όταν ο μεγάλος ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος δηλώνει ότι ένας γνωστός επιχειρηματίας είναι κατηγορο...

.
Όταν ο μεγάλος ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος δηλώνει ότι ένας γνωστός επιχειρηματίας είναι κατηγορούμενος σε μια υπόθεση, σε συνέντευξη του σε Κυριακάτικη εφημερίδα και την επομένη στέλνει γράμμα στην εφημερίδα ότι ο επιχειρηματίας δεν είναι κατηγορούμενος σε καμιά υπόθεση και ότι «εκ παραδρομής» το ανέφερε στη προηγούμενη του συνέντευξη, τότε, αυτό το λαϊκό χρυσό παιδί που παίρνει την συνέντευξη στο βίντεο είναι η κοκκινοσκουφίτσα μπροστά του.

7 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πρωθυπουργός διάβασε έκπληκτος τις κυριακάτικες εφημερίδες, όπου διαπίστωσε τα πρώτα χτυπήματα σε βάρος της Τίνας Μπιρμπίλη και του Δημήτρη Δρούτσα, τους οποίους δεν αποδέχεται το βαθύ ΠΑΣΟΚ.


    Οργίσθηκε με τα μεγάλα συγκροτήματα των ΜΜΕ, που από αυτή την Κυριακή κιόλας ξεκίνησαν την προσπάθεια αποδόμησης υπουργών της Κυβέρνησής του, και μάλιστα στελεχών που αποτελούν προσωπικές επιλογές του, καθώς διετέλεσαν για πολλά χρόνια στενοί συνεργάτες του.

    Λες και δεν το ήξερε ή δεν το περίμενε!

    Εμείς το είχαμε γράψει από καιρό πριν και το επισημάναμε χθές σε σχετική μας ανάρτηση για τα κτυπήματα στην ...Τίνα Μπιρμπίλη! Διαβάστε εδώ!


    Κύριε Παπανδρέου αυτοί σε στήριξαν, δέχθηκες την βοήθεια τους, αυτοί διαμόρφωσαν την κοινή γνώμη εναντίον του Καραμανλή και της κυβέρνησης του και εσύ νόμισες ότι έκανες αντιπολίτευση, πίστεψες ότι κέρδισες!

    Πίστεψες ότι έφθασες στην κορυφή γιατί το άξιζες!

    Πίστεψες ότι έπρεπε να γίνεις Πρωθυπουργός!

    Εάν δεν τους κάνεις τα χατήρια σύντομα, μα πολύ σύντομα, θα αισθανθείς την ...αγάπη τους σε όλο της το μεγαλείο.

    Η τακτική τους είναι γνωστή !
    Πρώτα ξεκινούν περιφερειακά, στις προσωπικές σου επιλογές κ. Γιώργο Παπανδρέου και σιγά σιγά θα φθάσουν στον πυρήνα, στην καρδιά του συστήματος, που δεν είναι άλλος εκτός από εσένα προσωπικά!

    Τότε να δείτε πανηγύρια που έχουν να γίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ....ΜΕΓΑΛΟ.....
    Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΝΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΥΑΛΑ ΤΟΥΣ, ΚΟΣΜΙΚΟΚΟΚΑΙΝΗΔΕΣ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΡΟΥΦΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝ ΠΙΘΗΚΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΙΧΑΜΑΡΑ....
    ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ.
    ΠΟΥΦΦΦΦ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΛΗΤΗΣ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΟΧΙ ΕΚ..ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ
    ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ.

    logoplokies & sibbila ΕΓΙΝΕ
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα αυτος ειχε βγαλει την μεσηλικη Λασκαρη στα καναλια να υποστηριζει την ΝΔ...ποιος ξερει ποσο "εφαγαν".....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση