GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ε, όχι και η Μαρία Χούκλη...

Πώς σχολιάζει η βουλευτής της ΝΔ  Φωτεινή Πιπιλή  όσα έγραψε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ   για τον Αντώνη Σαμαρά και τι αποκαλύπτει για την κρατ...

Πώς σχολιάζει η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή όσα έγραψε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ για τον Αντώνη Σαμαρά και τι αποκαλύπτει για την κρατική τηλεόραση επί Ρουσόπουλου...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Αναρτώντας το κείμενο που έγραψα για την έμμεση αναφορά της κ. Χούκλη στον Αντώνη Σαμαρά (http://press-gr.blogspot.com/2010/05/blog-post_3578.html), μεταξύ άλλων, πολλών που κατέθεσαν την άποψή τους, η βουλευτής Α' Αθηνών της ΝΔ κ. Φ. Πιπιλή σχολίασε και νομίζω έχουν ενδιαφέρον τα όσα έγραψε.
Για το λόγο αυτό, σας την παραθέτω:

"Ε, όχι. Από τη Μαρία Χούκλη δεν περίμενα ανάμειξη σε πολιτικά θέματα και μάλιστα με μονόπλευρη άποψη. Ο λόγος, όταν εγώ επί παντοδυναμίας τής νεοδημοκρατικής ΕΡΤ- Παναγόπουλου- Ρουσόπουλου και...Χούκλη, ως δημοσιογράφος, μετά από μόλις έξι μήνες ανάληψη πρόσκαιρης εκπομπής κατήγγειλα τις σπατάλες, τα σκάνδαλα, τις γιουροβιζιονικές αηδίες και την παρεϊτσα όλων τους, ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΑ και έφυγα- χάνοντας τη δουλειά μου, δέν είδα από την πλευρά της ΚΑΜΙΑ συμπαράσταση.
Μάλιστα, όταν την πέτυχα στο Κολωνάκι, λίγες μέρες μετά και τη...
 ρώτησα, "καλά ρε Μαρία,πώς αντέχεις αυτό το σύστημα όπου κουμάντο κάνουν οι χρυσοπληρωμένοι συνδικαλιστές και η ρουσοπουλική παρέα, πώς και δέν άκουσες τον πόλεμο που μου έκανε το σύστημα ΕΡΤ μου απάντησε "δέν γνωρίζω τίποτε, δέν ανακατεύομαι". Ε βέβαια,όταν χρυσοπληρώνεσαι μόνον από το Δημόσιο, ξέρεις πώς να το ξεπληρώνεις! Αυτά. Τις λεπτομέρειες τής τρανταχτής αποχώρησής μου από τη νεοδημοκρατική ΕΡΤ- τουλάχιστον στη συνέντευξή μου τότε στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, σίγουρα θα την είχε διαβάσει. Γιατί όταν ο κόσμος βρίζει -ακόμα και μένα- "φέρτε πίσω τα κλεμμένα" σίγουρα εννοεί και την ΕΡΤ καί τους τρελούς, διαχρονικά μισθούς των καρεκλοκένταυρών της!
Δηλώνω ευθαρσώς. Ανέκαθεν ήμουν εναντίον του σάπιου Δημόσιου τομέα και των διορισμών από το παράθυρο πού μας κατάντησε εδώ- μη γελιέστε- το μέλλον των νέων Ελλήνων το έκλεψαν οι διορισμοί και οι σπατάλες. Άλλωστε, είναι -μεταξύ άλλων - και από τούς λόγους πού η Ν.Δ αποδοκιμάστηκε στις εκλογές. Γιατί άλλα πιστεύαμε, άλλα τάξαμε και οι υπεύθυνοι για την εκτέλεση του Προγράμματος τής Ν.Δ υπουργοί άλλα έκαναν. Βασικά...συνέχισαν να σπαταλούν και να διορίζουν. Μαζί σας είμαι. Αλλά ας κάνει , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, αυτοκριτική και ο Παπανδρέου για την κατάντια πού άρχισε να δημιουργείται από τον πατέρα του. Ας παραδεχθεί ότι επί Υπουργίας του στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ κατασπαταλήθηκαν εκατομμύρια ευρώ για...Μ.Κ.Ο των φίλων του και μελών τής οικογένειάς του."

17 σχόλια

  1. Η Φωτεινή Πιπιλη είναι από τα ελάχιστα άτομα που ασχολούνται με την πολιτική και είναι αξιοπρεπής. Τόσο που σου έρχεται να την ρωτήσεις ‘’Φωτεινή, πως αντέχεις ?’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ΠΑΣΟΚ ΛΑ.ΟΣ ,ΝΤΟΡΟΥΛΑ έγιναν συνεταιράκια .
    Ο αγώνας για να μην χάσουμε τα κεκτημένα δικαιώματα μας στη ζωή και την ζωή των οικογενειών μας συνεχίζεται .
    Κάθε μέρα έξω από την βουλή σε καθημερινή βάση με , με χιλιάδες κόσμο πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα επιτευχτεί ο στόχος μας να μπούμε και μέσα .
    Άλλοι δυο στόχοι είναι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ,
    το παλάτι (σπίτι) του Γ .Παπανδρέου των άλλων του ΠΑΣΟΚ
    Και των υπολοίπων φίλων – υπαλλήλων , του Δ .Ν .Τ .
    Μην κτυπάτε περιττούς στόχους όπως καταστήματα , υπουργία , Ελληνικές τράπεζες , πανεπιστήμια , απλούς πολίτες , δεν είναι στόχος μας , οι απλοί έλληνες πολίτες και οι περιουσίες τους .
    Ο στόχος είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Η βουλή , τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και όσοι ψήφισαν ΥΠΕΡ του
    Δ .Ν . Τ .
    Όπως ξέρετε το ΠΑΣΟΚ ΛΑ.ΟΣ ,ΝΤΟΡΟΥΛΑ έγιναν συνεταιράκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ πρέπει να υπομείνουμε τήν τυραννία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

    Κοιτάξτε τι έκανε το Ντουμπάι.Το Ντουμπάι είπε ότι θα στείλει τους πιστωτές στο διάολο μια Παρασκευή , πριν από το κλείσιμο των χρηματιστηρίων. Όλο το Σαββατοκύριακο, ο εμίρης δεχότανε γλείφτες τραπεζίτες που πήγαιναν να ζητιανέψουν κανα δύο δεκάρες από τον ίδιο. Μετά από αυτό δεν έχει μόνο « επαναδιαρθρωθεί »το χρέος του (επαναδιαρθρωση σημαίνει αν σου χρώσταγα δέκα, θα πρέπει να σου επιστρέψω 4 όποτε εχω ευχέρια ), αλλά κανείς δεν έχει παραπονεθεί ιδιαίτερα.
    Όσον αφορά το ευρώ, αν τα PIIGS αποφασίσουν να ακολουθήσουν αυτόν τον τρόπο, Ο Trichet θα τους φιλήσει τον κώλο για να τους πείσει να παραμείνουν στο εσωτερικό του ευρώ.
    PIIGS σε όλο τον κόσμο, ενωθείτε. ή ακόμα καλύτερα: PIIGS όλου του κόσμου κυρήξτε στάση πληρωμών.
    Η στάση πληρωμών σήμερα ειναι μια επαναστατική ιδέα.
    Ποιος χάνει;
    Αν όλα τα PIIGS αποφασίσουν να πτωχεύσουν από κοινού, θα παραδώσουν το πνεύμα και θα πάνε στον αγύριστο οι παρακάτω " φιλανθρωπικές " επιχειρήσεις:

    •Barlkays Bank PLC
    •BNP Paribas
    •Citi Group Global Markets
    •Commerzbank AG
    •Credit Agricole
    •Credit Suisse
    •Deutsche Bank
    •Goldman Sachs
    •HSBC France
    •ING Bank NV
    •JP Morgan Securities
    •Merryl Lynch INT
    •Morgan Stanley CO
    •Nomura INT
    •Royal Bank OF Scotland
    •Societe’ Generale INV Bank
    •UBS Ltd

    Η " συμφωνία στήριξης " με το Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.
    Δεν θα ήταν εξάλλου ο πρώτος νόμος στήν Ελλάδα που δεν εφαρμόζεται.
    ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ @@ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ......................
    Ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής, Νέστορ Κίρτσνερ, έκανε στάση πληρωμών και δεν αναγνώρισε το χρέος. Δεν συμπεριέλαβε ούτε ένα νεοφιλελεύθερο οικονομολόγο στο επιτελείο του και απαίτησε από τους δανειστές και το ΔΝΤ τη διαγραφή του χρέους.
    Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, οι δανειστές και το ΔΝΤ διέγραψαν το 75% της οφειλής και δέχθηκαν την αποπληρωμή των υπολοίπων με προνομιακούς όρους.
    Οι τόκοι των ληξιπρόθεσμων δανείων δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ από την Αργεντινή, παρά το ότι αρχικά είχε συμφωνήσει να τους πληρώσει.
    ..........
    Γιατί κανένα κόμμα στην βουλή δεν πρότεινε αυτή την σίγουρη και δοκιμασμένη λύση ;
    Άγνοια ;
    Απλή αμέλια ;
    Πλημμέλημα ; Ή
    ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ,ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ ,ΚΑΛΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΑΝΤΑΜ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 1300 euro .ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ,ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ-ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ .ΑΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΧΟΥΚΛΗ - ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ,ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σταματήσει αμέσως η φάμπρικα των συντάξεων μαϊμού ,
    που παίρνουν οι Βούλγαροι , οι Ρουμάνοι και οι Αλβανοί στην Ελλάδα

    Με τις συντάξεις που παίρνουν στην Ελλάδα ,
    οι Βούλγαροι , οι Ρουμάνοι και οι Αλβανοί ,
    που με τα 80 ευρώ που στέλνουν οι χώρες τους στο Ι.Κ.Α .
    και στον ΟΓΑ παίρνουν συντάξεις όσο παίρνει ο Έλληνας
    συνταξιούχος ;;;;;;;;;;;;;;
    Διότι αυτοί οι μετανάστες δουλεύουν στις χώρες τους και λίγο πριν βγουν στην σύνταξη , έρχονται στην Ελλάδα δουλεύουν ένα με δυο χρόνια με ένσημα , ασφάλεια και μετά όταν έλθει ο καιρός τις σύνταξης , ζητιάνε να τους βγει η σύνταξης στην Ελλάδα .
    Επίσης έρχονται οι οικογένειες τους στην Ελλάδα κάνουν τις εγχειρίσεις τους στα νοσοκομεία μας τσάμπα ,
    Τσάμπα εξετάσεις , τσάμπα φάρμακα που τα παίρνουν με την σέσουλα στις χώρες τους και τα πωλούνε , βγάζοντας χοντρό μεροκάματα .
    Όλες αυτές οι συντάξεις είναι από επτακόσιες χιλιάδες μέχρι το ένα εκατομμύριο συνταξιούχοι μετανάστες που παίρνουν από το Ι . Κ .Α . και τον Ο.Γ.Α τις συντάξεις .
    Να επέμβει αμέσως ο πρωθυπουργός , ο υπουργός οικονομικών , ο υπουργός εργασίας οι διοικηταί του Ι .Κ.Α. και Ο . Γ .Α . και ο εισαγγελέας για να ΚΟΠΟΥΝ αμέσως οι συντάξεις αυτές , με αναδρομική ισχύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H Χούκλη παίρνει 219.000 €, δηλ. 18.250 € το μήνα. 18 φορές περισσότερα απο όσα παίρνει ένας δημόσιος υπάλληλος Ανωτάτης εκπαίδευσης (π.χ. Πολυτεχνείου) με 32 χρόνια υπηρεσίας. Με τί προσόντα άραγε, περισσότερα απο έναν διευθυντή, απόφοιτο π.χ. πολυτεχνείου??

    Η Χούκλη τί δουλειά κάνει όλη τη μέρα στην ΕΡΤ, μέχρι το βράδι που θα πεί τις ειδήσεις?? Το ξύνει με γκασμά?? Ή ξύνει τα @@@@@@@ του προϊσταμένου της????????

    Να ρε ελληνικέ λαέ που πάνε τα λεφτά σου. Έτσι ξοδεύονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παράδοξο 5: Οι ίδιοι άνθρωποι του παρελθόντος, πολιτικοί, βουλευτές, υπουργοί, δημοσιογράφοι, αναλυτές, δημοσκόποι, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, εισαγγελείς, δικαστές, ψιθυριστές, που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, έχουν το θράσος και δεν πάνε όχι μόνο σπίτι τους, αλλά ξαναβγαίνουν στα κανάλια «προσποιούμενοι ότι είναι άλλοι», και λένε πώς να σωθούμε! ΄Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10 Μαϊ 2010 1:50:00 π.μ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ, ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ 10 ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 1800 Ε.
    ΑΦΗΝΕΙ 9 ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΡΓΑ.

    ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΙ 18 ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΡΓΑ
    ΤΩΝ 900 ΕΥΡΩ ...

    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά,αυτή η Πιπιλή είναι...αντράκι
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητη κ.Πιπιλη μεχρι προτινος ειχατε σαν οπλο την ψηφο του κυβερνητικου βουλευτη και την χρησιμοποιησατε με τον χειροτερο δυνατο τροπο στηριζοντας την Ρουσοπουλοπαρεα οπως την αποκαλειτε
    η ιδια και για να το λετε γνωριζατε και το ποιον της.τωρα ειναι αργα
    για επικρισεις και κροκοδειλια δακρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ
    ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ
    ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΘΕ ΚΑΡΙΩΛΑ ΧΟΥΚΛΗ
    ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ.?

    ΓΚΑΒΑΔΙ.ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΓΑΙΔΑΡΕ.
    ΖΩΟ ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κα ΠΙΠΙΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΨΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ,ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ (ΔΙΚΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ), ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ Κα ΧΟΥΚΛΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ Η ΟΠΟΙΑ (ΕΡΤ) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΙΒΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.

    ΕΣΕΙΣ Κε ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΡΙΚΑΛΕΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ (ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ,ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ??????.
    ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ(ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ) ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Γ@Μ@Μ@Ν@ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΡΑΕΙ. Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΗ ΟΡΓΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
    Κε ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ???. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ????

    ΕΝΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΗΝ 5ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ 1200 ΕURO ΜΗΝΙΑΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. MA H XOYKLH, TYXAIA THN EXEI THN ASYLIA;
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ζήλεια και φθόνος...όλα σε ένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Χούκλη όντως ανήκει στο περιβάλλον Μπακογιάννη. Δεν το ήξερα αλλά τώρα που άνοιξε το πάμπλουτο στοματάκι της, ρώτησα και έμαθα. Απλά, άλλη μια ξεφτιλισμένη και τελειωμένη. Ουδέν πρόβλημα. Όλοι μαζί θα φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. FVTEINOYLA,
    AN DEN EIXE H XOYKLH
    AYTO TO SOBARO PROBLHMA YGEIAS
    UA SOY ELEGA GIATI DEN THS ERIXNES DIPLA KAMIA GKOMENITSA NA TAKTOPOIHUEI KAI NA MAUEI TI GINETAI GYRV THS AFOY AYTH DEN HJERE TIPOTA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση