GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τελευταία κατοικία του Νώντα Τσακάλη...

Από το http://mylefkada.gr/ Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε σήμερα το απόγευμα ο Νώντας Τσακάλης . Σε βαρύ πένθιμο κλίμα τελέσθηκε σ...

Από το http://mylefkada.gr/
Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε σήμερα το απόγευμα ο Νώντας Τσακάλης .
Σε βαρύ πένθιμο κλίμα τελέσθηκε στον Ι.Ν. της πατρίδας του Νώντα την Βασιλική Λευκάδας η νεκρώσιμη ακολουθία χορστατούντος του Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλου.
 Πλήθος κόσμου από την Βασιλική και όλο το νησί της Λευκάδας αλλά και συναδελφοί του καθώς και απλοί πολίτες από αρκετά μέρη της Ελλάδας αποχαίρέτησαν τον φίλο τους ο οποίος ...

χάθηκε άδικα πριν μερικές μέρες.
Παρών ήταν όλοι οι εκπρόσωποι των αρχών του τόπου της Λευκάδας και σύμφωνα με πληροφορίες παρών ήταν και ο κ. Βγενόπουλος. Καθόλη την διάρκεια της κηδείας υπήρχε παντού παρουσία αστυνομικών του τμήματος Βασιλικής. Τραγική φιγούρα η μητέρα του αδικοχαμένου νέου η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί της χάθηκε άδικα.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

3 σχόλια

  1. "Γιατί δεν μιλάει κανείς για τα λεφτά που προσέφεραν Ρωσία και Κίνα?"


    "Διαβάζω τα σχόλια και τις απόψεις τις τελευταίες μέρες σχετικά με τον "μονόδρομο" της προσφυγής της Ελλάδος στο ΔΝΤ, πως η μόνη άλλη επιλογή θα ήταν η χρεοκοπία. Γιατί κανένας μα κανένας δεν μιλάει για τα λεφτά που προσέφεραν Ρωσία και Κίνα και μάλιστα με καλύτερο επιτόκιο και χωρίς όρους? Αυτό δεν θα ήταν καλύτερη λύση πάρα να παραδίδουμε την χώρα ...
    στην χούντα του ΔΝΤ και της ΕΕ? Είδαμε πάλι πόσο μας βοήθησαν οι "φίλοι" μας στην Ευρώπη, που τώρα στήνουν μηχανισμό στήριξης για τις άλλες χώρες της ΕΕ, εφόσον πρώτα εμείς δεχθήκαμε την "βοήθεια" του ΔΝΤ.

    Και γιατί δεν μιλάει κανένας για το γεγονός πως η Ελλάδα κρατούσε αυτές τις μέρες το μέλλον της Ευρωζώνης στα χέρια της και θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση πιέζοντας για ευνοϊκότερους όρους και χαμηλότερο επιτόκιο για να δεχθεί η Ελλάδα την βοήθεια? Νομίζετε πως η Γερμανία θα ήθελαν να παρατραβήξουν το θέμα περισσότερο από τη στιγμή που όλοι φοβόντουσαν πως θα εξαπλωθεί η κρίση και στα άλλα κράτη?

    Ας σταματήσουμε τελικά να πιστεύουμε τον μύθο της κυβέρνησης πως δεν υπήρχε άλλη επιλογή!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις ακούσει όλα, μια είδηση σαν την παρακάτω, σε κάνει να αναθεωρήσεις.. Γραφεία της τουρκικής εθνικιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων στήθηκαν εντελώς φανερά και απροκάλυπτα σε ισόγειο κεντρικότατου σημείου της Ελευσίνας! Στον συγκεκριμένο χώρο αναρτήθηκαν σε εμφανή σημείο γνωστά σύμβολα των .."ιδεαλιστών" (ulkucu) όπως αυτοαποκαλούνται τα μέλη του κόμματος Εθνικιστικής δράσης, όπως ο γκρίζος λύκος, οι τρεις ημισελινοι συνοδευόμενα απο τα σχετικά συνθήματα.

    Θορυβημένοι οι κάτοικοι της περιοχής κατείγγειλαν το γεγονός στον δήμαρχο της πόλης ο οποίος κάνοντας "ρελάνς προοδευτικότητας" στον Νομάρχη Χίου, φέρεται να καθυσήχασε τους συμπολίτες του λέγοντας πως έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να αναρτά ότι σύμβολα θέλει.. Σεβόμενοι απολύτως τις προοδευτικές απόψεις των τοπικών αρχόντων και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξηγήσεως, θα θέλαμε να διευκρινήσουμε πως :
    α) το συγκεκριμένο "σωματείο" δεν αποτελεί ΜΚΟ υπερ της προστασίας του συμπαθέστατου ζώου της στέπας, β) τα τσιγκελωτά μουστάκια των Τούρκων παρακρατικών δεν έχουν ουδεμία σχέση με το αντίστοιχο "αξεσουάρ" της αμερικανικής γκέι κοινότητας.

    Η ιδεολογία του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) είναι ένα μείγμα Παντουρκισμού-Παντουρανισμού με δόσεις ισλαμισμού και εδράζεται σε τρεις πυλώνες: Τον Εθνικισμό (milliyetçilik), τον Τουρκο-Ισλαμισμό (ülkücülük) και τον Παντουρκισμό (Nizam-i Alem) ο οποίος προωθεί την ιδέα ενός neue ordnung υπό την ηγεσία του Τουρκικού κόσμου.

    Ως γνωστόν η συγκεκριμένη οργάνωση διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες -στην ουσία είναι συγκοινωνούντα δοχεία- και έχει στο ενεργητικό της πλούσια ανθελληνική δράση (συμπεριλαμβανομένων των καταστροφικών πυρκαγιών του 1994 στην Ρόδο). Μετά από την εδραίωση της παρουσίας της στην Θράκη φαίνεται πώς προωθείται η εξάπλωση και σε άλλες περιοχές της χώρας με έντονη παρουσία μουσουλμανικού στοιχείου, όπως η ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή της Αθήνας. Όλως τυχαίως όχι μακριά απο τον συγκεκριμένο χώρο φιλοξενούνται 2 μουσουλμανικά τζαμιά..
    Διαβάστε ακόμα:
    "Αιχμάλωτοι των Τούρκων" : 1922
    Κατήγγειλαν τις συμβάσεις για τα υποβρύχια οι ...
    Finis Graeciae..
    Παραπομπή υπαλλήλου της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας (ΜΙΤ) ...
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΥΠ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.....

    Οδυσσέα Ελύτη,Γιάννη Σκαρίμπα,Αγγελε Σικελιανέ,Γιάννη Ρίτσο,Γιώργο Σεφέρη,Χατζηκυριάκο Γκίκα,Σπύρο Βασιλείου,Εγγονόπουλε, Μόραλη,Πικιώνη,Μελίνα,Κατίνα,Μινωτή,Μαρίκα Κοτοπούλη και τόσοι άλλοι,εσείς γλυτώσατε νωρίς.

    Την Ελλάδα που αγαπήσατε,υμνήσατε και ζωγραφίσατε,την Ελλάδα που παράφορα ερωτευτήκατε,την Ελλάδα που κοσμήσατε,δεν θα την βλέπατε πιά.

    Οι μπογιατισμένες πόρνες ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ οι σαλτιμπάγκοι,
    οι καμποτίνοι,
    οι ζογκλέρ,
    οι τελώνες και φαρισαίοι,
    οι μεταπράτες,
    οι εργολάβοι,
    οι ‘δημοσιογράφοι-κλεφτοκοτάδες’
    και ο λοιπός συρφετός ενός παρακμιακού και γκροτέσκου Life style που κατάφερε να πεθάνει πρίν από το θάνατό του,
    χέρι-χέρι με αργυρώνητους ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ πολιτικούς,
    έφεραν την Πατρίδα μας,στα θλιβερά τους μέτρα.
    Μικρή,
    πρόστυχη,
    ατιμασμένη,
    σιχαμερή κι αποτρόπαια.
    Απόλυτα αντίστοιχη της αισθητικής τους.

    Ομως σε κάποια σκαλάκια στου Φιλοπάππου,ο Καραγκιόζης δακρύζει την ώρα που η Μανταλένα του λέει λόγια παρηγοριάς κι ο Ελληνας εκλιπαρεί την Παναγιά,γιά μή χειρότερα.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ...

    ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ .........!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση