GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τέλος του "Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη"...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου Η Βουλγαρία αποφάσισε να εγκαταλείψει τα σχέδια κατασκευής του διαβαλκανικού αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη (...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου
Η Βουλγαρία αποφάσισε να εγκαταλείψει τα σχέδια κατασκευής του διαβαλκανικού αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη (ο οποίος θα μετέφερε αργό πετρέλαιο από τη Ρωσία στην Ελλάδα, διερχόμενος από τα εδάφη της γειτονικής χώρας) ανακοίνωσε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ.
Σύμφωνα με τον κ. Μπορίσοφ, ο βασικός λόγος για αυτήν την απόφαση ήταν η ισχυρή αντίσταση που προέβαλαν, για περιβαλλοντικούς λόγους, οι κάτοικοι των περιοχών της Μαύρης Θάλασσας.
Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι...
 τις προηγούμενες ημέρες η Ρωσία είχε προειδοποιήσει ότι θα προχωρούσε σε αναστολή του έργου, σε περίπτωση που η Βουλγαρία δεν ξεκαθάριζε τη θέση της έως το φθινόπωρο. Την αυστηρή προειοδοποίηση, που ενδεχομένως να εκφράζει τη βαθύτερη επιθυμία της Μόσχας να απεμπλακεί από το έργο, καθώς τελευταία δίνει προτεραιότητα στον επί τουρκικού εδάφους πετρελαιαγωγό Σαμσούντα – Τσεϊχάν, απηύθυνε ο υπουργός Ενέργειας της Ρωσίας Σεργκέι Σμάτκο σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Ria Novosti.
Σχόλιο: Η Βουλγαρία και Ελλάδα είναι “πολύ ΝΑΤΟ” για τους Ρωσους αυτή την έποχη οπότε ψάχνονται στην Τουρκία του Ερντογάν. Ζήσαμε άλλη μια περήφανη νίκη των Αμερικανων και Φυσιολογική εξέλιξη θα έλεγα μάλιστα… αναμενώμενη.

15 σχόλια

  1. Πρέπει να οργανωθούν οι πολίτες , μαζί με τον στρατό , και τα σώματα ασφάλειας και συντονισμένα να , ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ όλους τους ΚΛΕΦΤΕΣ του δημοσίου χρήματος , τους πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,βουλευτές ,
    σε όλους όσους αναμείχτηκαν με δημόσιο χρήμα , εισροές χρημάτων από την ευρωπαϊκή ένωση , επιδοτήσεις από την ευρωπαϊκή ένωση , εξοπλιστικά προγράμματα , δημόσια έργα , ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. από το 1981 μέχρι και τώρα , εντός και εκτός Ελλάδος , και να επιτρέψουν τα κλεμμένα , εντός δυο ωρών , διαφορετικά θα εκτελεστούν χωρίς δική με συνοπτικές διαδικασίες , πρέπει να ανοίξει , ένας γενικός εισαγγελέας κοινής αποδοχής των οργανωμένων πολιτών στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας ,
    έναν λογαριασμό στην τράπεζα Ελλάδος επιστροφής των κλεμμένων συνδεδεμένο με κωδικό σε laptop που θα τον χειρίζεται μόνο ο γενικός εισαγγελέας , και μόλις συλλαμβάνετε ο κλέφτης του δημοσίου χρήματος και αν ΔΕΝ μεταφέρει όλα τα κλεμμένα που έχει κλέψει από την Ελλάδα μέχρι και τελευταίας δεκάρας και τα έχει σε οφσόρ εταιρίες , τράπεζες εξωτερικού ,σε ακίνητα εντός και εκτός Ελλάδος , περιουσία ,ή γραμμένη σε άλλους για να μην φαίνεται εντός των δυο ωρών , από το laptop του γενικού εισαγγελέα στο λογαριασμό τις τράπεζας Ελλάδος
    για την επιστροφή των κλεμμένων , τότε θα ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ , αυτός η οικογένεια του τα παιδιά του τα εγγόνια του.
    Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου πρέπει να αναλάβουμε το χρέος μας απέναντι στην Ελλάδα μας και τις επόμενες γενιές .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προειδοποιούσε για αυτό ο Ανδριανόπουλος συνέχεια από το 2005! Δεν τον άκουγε κανείς. Τι λένε οι κάφρο-σχολιαστές του Press-gr με τις ευφάνταστες βλακείες του είδους "μεγάλε στοχαστή" κλπ; Ας ακούμε και κανένα σοβαρό καμιά φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν θα κάνει δηλώσεις ο Καραμανλής (αν αυτό γίνει ποτέ, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή αυτού και της οικογένειάς του), θα μάθουμε τί του είπαν στο αυτί οι Αμερικανοί και τα παράτησε άρον άρον, προκειμένου να εξασφαλίσουν ελεύθερο δρόμο στον ΓΑΠ να δράσει αμερικανικά σε αγωγό, σκοπιανό, κυπριακό, αιγαιακό, έλευση ΔΝΤ κλπ.

    "Αντι-Λαμόγιος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν βλέπετε τί πάνε να μας κάνουνε με το μνημόνιο που υπέγραψαν οι πολιτικοί αλήτες;
    Νέο Γουδί χρειάζεται για τον Παπανδρέου, τον Καρατζαφέρη και τη Θοδώρα που συμφώνησαν σε αυτό το επαίσχυντο μνημόνιο με την τρόϊκα.
    Ούτε οι Γερμανοί στη διάρκεια της κατοχής δεν είχαν δικαίωμα να μας πάρουν δημόσια γή, δημόσιες επιχειρήσεις και άλλα δημόσια περιουσιακά στοιχεία.
    Τώρα ο Παπανδρέου εκχωρεί την Ελλάδα λές και πρόκειται για κανα οικόπεδο που κληρονόμησε από τον πατέρα του.
    Λές και η Ελλάδα είναι δική του.
    Ο Αντώνης Σαμαράς να εξαγγείλει νέο Γουδί και ας αφήσει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα να κουρεύεται.
    Πρώτα η Ελλάδα, ρε δοσίλογοι.
    Σας σιχαθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ..

    Διαβάστε το και διαδόστε το..

    "Εβαψαν τα χέρια τους με αίμα οι τραπεζίτες.

    Για τους νόμιμους τοκόγλυφους, τους λήσταρχους ουσιαστικά, τραπεζίτες, και το «θεάρεστο» έργο που κάνουν, με τις ευλογίες των αστικών κυβερνήσεων, έχουμε γράψει δεκάδες φορές. Θα ήταν πλεονασμός να το επαναλαμβάναμε.

    Σήμερα όμως θα μπορούμε να τους χαρακτηρίζουμε και δολοφόνους κάτι που είχε προαναγγελθεί και το περιμέναμε όλοι.
    Εβαψαν τα χέρια τους με αίμα.

    Η καπιταλιστική κρίση έχει οδηγήσει στα νύχια των τραπεζιτών χιλιάδες νοικοκυριά που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις παράλογες απαιτήσεις των νόμιμων τοκογλύφων.
    Το αποτέλεσμα γνωστό.
    Εκατοντάδες σπίτια χάνονται, για να καταλήξουν στα «κοράκια» που νταραβερίζονται με τους συγκεκριμένους πλειστηριασμούς που σε συνεργασία με τους τραπεζίτες ξεπουλιούνται για ένα κομμάτι ψωμί.

    Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται άστεγοι απ’ την μια μέρα στην άλλη θύματα της αναλγησίας και ασυδοσίας των τραπεζιτών.
    Είναι χαρακτηριστικός ο διαφημιστικός πίνακας που παραθέτουμε από μια τέτοια «επιχείρηση».

    Υπάρχει ένας πίνακας που δείχνει τις εξευτελιστικές τιμές που βγαίνουν τα σπίτια σε πλειστηριασμούς).

    Οι συγκεκριμένοι «επιχειρηματίες», αφού φυσικά τους τα χώσεις χοντρά, αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν σπίτι, απ’ αυτά που έχουν κατασχέσει οι τράπεζες, σε «πολύ συμφέρουσα τιμή» όπως γράφουν.
    Και όντως, ένα πρόχειρο τηλεφωνικό ρεπορτάζ που κάναμε σήμερα, είναι εξευτελιστικές οι τιμές με τα οποία αγοράζουν τα σπίτια αυτοί οι αετονύχηδες.

    Και όπως ξέρουμε όλοι το ανθρώπινο μυαλό δεν θέλει πολύ ώρα να σαλτάρει. Είναι τρομερό να χάνεις κόπους μιας ζωής και ξαφνικά να βρίσκεσαι στον δρόμο θύμα του αδηφάγου τραπεζικού κεφαλαίου.

    Πριν λίγο καιρό διαβάζαμε σε εφημερίδα: «Σε απόπειρα αυτοκτονίας οδηγήθηκε χτες 37χρονος, όταν τράπεζα, από την οποία είχε δανειστεί χρήματα, του ανακοίνωσε ότι θα κατασχέσει το σπίτι του.
    Το περιστατικό συνέβη χτες το μεσημέρι στο Χαλάνδρι… Οταν ο διευθυντής του υποκαταστήματος τράπεζας τού ανακοίνωσε πως η τράπεζα θα προχωρήσει σε κατάσχεση της κατοικίας του, βγήκε στο δρόμο και περιέλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υγρό. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία».


    Το επόμενο βήμα το είδαμε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία»."38χρονος μηχανουργός στραγγάλισε τη γυναίκα του, επιχείρησε να κάνει το ίδιο στα δύο ανήλικα παιδιά του και στη συνέχεια απαγχονίστηκε, επειδή το σπίτι του βγήκε στον πλειστηριασμό λόγω της καθυστέρησης δύο δόσεων (1.600 ευρώ").

    Γαμώτο, δεν φτάνει που μας ληστεύουν, άρχισαν και να μας δολοφονούν! Δεν είναι καιρός να παλέψουμε για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να σκοτώσουμε το απάνθρωπο πολιτικό σύστημα που βιώνουμε;

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΑΚΣΤΕΡ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    ΑΕΡΑ, ΑΕΡΑ, ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ. ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣΔ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ 70% ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΛΕΨΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ 10%. ΤΟ 70% ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

    ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ Ο
    Ο Παπανδρέου στην Σέριφο !!!

    Μολις κατεβηκε ο Γ. Παπανδρεου απο το speed runner 4 στν ΣΕΡΙΦΟ.

    ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ....
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ... ΡΕ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυρία Σχοιναράκη απαντήστε παρακαλούμε για αυτή την σοβαρή καταγγελία

    Σκάνδαλο με τη νομάρχη Ηρακλείου Κρήτης

    Πολυδάπανα ταξίδια στην Κίνα με κουστωδία, και απάνθρωπη συμπεριφορά, σας καταγγέλλουν


    Συμφωνα με ολοκληρη ερευνα που βγηκε στον αέρα στο ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ, (δημοσιογραφικός σταθμός) έγινε μεγάλος σάλος, γιατι η νομάρχης μας (στη φωτο) εκτελει ταξίδια διαρκώς στην Κίνα και στο εξωτερικό, ταχα μου δηθεν να προωθήσει τα κρητικά προίόντα και... περνει μαζί της 80 άτομα...


    παρεα κολλητούς, οικογένειες με τα έξοδα τους όλα πληρωμένα!!!!!!!! Σε τέτοιες εποχές, αυτοί κάνουν διακοπές εις βάρος του ελληνικού κράτους! Βγήκαν λοιπόν στον αέρα νομαρχιακόι σύμβουλοι, οι οποίοι δήλωσαν οτι ακόμα δεν εχουν καταλάβει γιατί γίνονται αυτά τα ταξίδια, οτι αποτέλεσμα δεν υπάρχει και οτι ετοιμάζουν πάλι "μεγαλειώδες" ταξίδι στην Αμερική! Επίσης, βγήκε και μια μεγάλη γυναίκα στην τηλεφωνική γραμμή και είπε πως επειδή ο άντρας της και αυτή ζουν από 1 σύνταξη 380 ευρώ και έχουν ενοίκιο 300 ευρώ, αναγκάζεται ο άντρας της και πουλάει τυρόπιτες σαν πλανόδιος στον δρόμο. Τον έγραψαν όμως με πρόστιμο 1.000 ευρώ. Η γυναίκα λοιπόν πήγε να παρακαλέσει την Σχοιναράκη να σβήσει το πρόστιμο και να βγάλουν άδεια για να είναι νόμιμοι, γιατί όπως της είπε χαρακτηριστικά: μαγειρεύω φακές, τις τρώμε 3 μέρες και αν περισέψουν την 4η, βάζω και λίγο ρύζι μέσα για να φάμε.... Η αντίδραση της Σχοιναράκη? της έσκασε ένα υποτιμητικό χαμογελακι και έκλεισε την ιστορία εκεί χωρίς φυσικά να μεριμνήσει για αυτούς τους ανθρώπους! Η γυναίκα ειπε οτι δεν εχει νιώσει τετοια ξεφτίλα στην αξιοπρεπεια της σε όλη της ζωή επειδη είναι φτωχη! Εδω όλο το Ηράκλειο το ακούσαμε γιατι υπάρχει μεγάλη ακροαματικότητα σε αυτόν τον σταθμό! και από την άλλη η κατα τα άλλα "κυρία" Σχοιναράκη, σκορπάει αλόγιστα χιλιάδες ευρώ, για να κάνει τα ταξιδάκια της με παρέα ανα τον κόσμο! Δεν ντρεπόμαστε λίγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε..βαλτε δρ Κουτσουκο να γινει της Γαλλικης Επαναστασης και της Σεισαχθειας!
    Λευτερια στους δανειοληπτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τώρα δλδ αυτό μας φαίνεται περίεργο;
    Αφού όταν ανέλαβε ο πανέξυπνος ΓΑΠ,'ελεγε ότι θα ξαναδιαπραγματευτεί τον αγωγό και άλλες μπούρδες ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ της 20ετίας, του αλήστου μνήμης πατρός του.
    Τώρα μας πείραξε....ΒΡΕ ΟΥΣΤ...Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.
    Κανονικά τώρα δεν έπρεπε να διαμαρτυρετε κανένας απο τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που τον πίστεψαν και ΨΗΦΙΣΑΝ το σκυλολόι των ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ...μην παρεξηγηθώ...αλλά μεταξύ των 2 τα πασοκια εχουν διδακτορικο στην κλοπή δημοσίου χρήματος).Ποιός ξεχνάει το "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".Τα ίδια παπατζιλίκια με τον πατέρα του, που θα έδιωχνε τις "ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" και του παππού του,που τρέλλανε τον κόσμο στην εξορία και κατόρθωσε με την βοήθεια πάντα του "ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ" και περασε για ΔΗΜΟΚΡΆΤΗΣ!!!!!
    Τώρα λοιπόν έρχονται όλοι και κλαψουρίζουν .ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.
    Ο αγωγός αυτός ήταν ένας πνεύμονας για την οικονομία και την ΑΜΥΝΑ της Ελλάδας.Τώρα ΠΑΠΑΛΑ!!!Ακόμα ενα βήμα προς τον γκρεμό...ΚΟΠΡΙΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, εφόσον τη δουλειά τους οι Ρώσοι θα την κάνουν, ούτως ή άλλως, μιας και χειρότερα για τους Αμερικανούς θα περάσει ο αγωγός από έναν πιο ανεξάρτητο "παίκτη", την Τουρκία, όπως αναφέρεται παρακάτω:
    http://www.mykosmos.gr/loc_mk/newsfeed_content.asp?ID=200396
    Παράλληλα συμφωνώ με την άποψη του φίλου στις 12 Ιουν 2010 12:11:00 μ.μ.

    Καπετάν Μακρύς. Η Ρωσία να βοηθήσει στην άντληση του Ελληνικού πετρελαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θυμαστε τι ελεγε οταν ζουσε ο ιδρυτης του κοματος της ΝΔουλας;Ελεγε " απεραντον τρελοκομειον ειναι η Ελλας!
    Αρα οι περισσοτεροι εδω μεσα,κατα τα λεγομενα του αειμνηστου,πρεπει να ειστε σχιζοφρενεις και δεν σωζεστε με τιποτα!
    Κατα τα αλλα ,ναι φταιει το ΠΑΣΟΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρέπει να οργανωθούν οι πολίτες , μαζί με τον στρατό , και τα σώματα ασφάλειας και συντονισμένα να , ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ όλους τους ΚΛΕΦΤΕΣ του δημοσίου χρήματος , τους πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,βουλευτές ,
    σε όλους όσους αναμείχτηκαν με δημόσιο χρήμα , εισροές χρημάτων από την ευρωπαϊκή ένωση , επιδοτήσεις από την ευρωπαϊκή ένωση , εξοπλιστικά προγράμματα , προμήθειες , δημόσια έργα , ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. από το 1981 μέχρι και τώρα , εντός και εκτός Ελλάδος , και να επιτρέψουν τα κλεμμένα , ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΩΡΩΝ , διαφορετικά θα ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ με συνοπτικές διαδικασίες , πρέπει να ΑΝΟΙΞΕΙ , ένας ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κοινής αποδοχής των οργανωμένων πολιτών στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας ,
    έναν ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ στην Τράπεζα Ελλάδος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ,συνδεδεμένο με κωδικό σε laptop που θα τον χειρίζεται μόνο ο γενικός εισαγγελέας , και μόλις ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο
    ΚΛΕΦΤΗΣ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και αν ΔΕΝ μεταφέρει όλα τα κλεμμένα που έχει κλέψει από την Ελλάδα μέχρι και τελευταίας δεκάρας και τα έχει σε οφσόρ εταιρίες , τράπεζες εξωτερικού ,σε ακίνητα εντός και εκτός Ελλάδος , περιουσία ,ή γραμμένη σε άλλους για να μην φαίνεται , ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΩΡΩΝ , από το laptop του γενικού εισαγγελέα ΣΤΟ λογαριασμό τις Τράπεζας Ελλάδος
    για την επιστροφή των κλεμμένων , τότε θα ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ , αυτός η οικογένεια του τα παιδιά του τα εγγόνια του.
    Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου πρέπει να αναλάβουμε το χρέος μας απέναντι στην Ελλάδα μας και τις επόμενες γενιές .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκπαιδευτικοί και Φοιτητές έβαλαν στο κυνήγι … βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα!

    ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ
    & ΠΡΕΣΣ - PASOK
    ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ;

    Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στη Πάτρα 12/6 μεταξύ εκπαιδευτικών, φοιτητών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

    Σήμερα το πρωί λοιπόν οι εκπαιδευτικοί και οι φοιτητές , κρατώντας πανό και θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στον χώρο της Παιδείας πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», περιμένοντας την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου η οποία θα ερχόταν στην Πάτρα για να παραστεί στην εκδήλωση φιέστα που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων προς τιμήν των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν αποφοιτήσει από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πόλης και στην οποία φιέστα η υπουργός επρόκειτο να ήταν η κεντρική ομιλήτρια.

    Η κυρία Διαμαντοπούλου μετά την τελευταία …άτυχη επίσκεψή της στον Βόλο μάλλον θεώρησε ότι το όλο κλίμα δεν την σηκώνει για εκτός έδρας επισκέψεις. Έτσι, η οργή των παρευρισκομένων όπως ήταν φυσικό ξέσπασε στους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού. Με την παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης άρχισαν να καταφθάνουν οι επίσημοι, μητροπολίτης, δήμαρχοι, πρυτανικές αρχές, ο βουλευτής της Ν.Δ Νίκος Νικολόπουλος κ.α οι οποίοι πέρασαν μάλλον εύκολα μέσα στο Δημοτικό Θέατρο. Όταν όμως μετά από 10 περίπου λεφτά έφτασαν μαζί οι τρεις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ο υφυπουργός κ. Κατσιφάρας, και οι κ.κ Παπαδόπουλος και Τριανταφυλλόπουλος και στη προσπάθεια τους να μπουν μέσα ο κόσμος άρχισε να τους φτύνει και να τους στολίζει με κοσμητικά επίθετα!!

    Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμα για τους πολιτικούς ταγούς της Αχαΐας. Μετά από μια ώρα περίπου η ψυχική οδύνη τους εκτοξεύθηκε στα ουράνια! Είδαμε λοιπόν έντρομους τον υπουργό και τους βουλευτές κουστουμαρισμένους να τρέχουν κυνηγημένοι από το πλήθος, διασχίζοντας την μεγάλη πλατεία Γεωργίου, σε χρόνο που θα ζήλευε και ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Γιουσέιν Μπόλτ , παρακάμπτοντας και σκοντάφτοντας σε σκουπίδια που έχουν μαζευτεί σε λόφους σε όλη τη πόλη λόγω του κλεισίματος της χωματερής στην Ξερόλακα, και οι οποίοι βουλευτές στην προσπάθεια τους να σωθούν εισέβαλλαν σε γνωστή καφετέρια στέκι της πόλης.

    Περιττό να πούμε ότι …φύγανε καφέδες, …. αναποδογυρίστηκαν τραπεζάκια και πολλά άλλα κωμικοτραγικά που τα βλέπουμε μόνο σε ταινίες. Η όλη ιστορία πάντως τελείωσε όταν μετά από κάποιο διάστημα οι βουλευτές μετέβηκαν σε παρακείμενο γραφείο του κόμματος.

    Όλα τα παραπάνω γεγονότα είχαν την τύχη να τα τραβήξουν και κάμερες τοπικών καναλιών, τα οποία κανάλια είχαν μαζευτεί για ρεπορτάζ για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ που γινόντουσαν δυο τετράγωνα μακριά από την πλατεία και έτσι με τα πρώτα επεισόδια έτρεξαν και αποθανάτισαν τα γεγονότα. Αυτό όμως που μένει να δούμε είναι αν τα κανάλια δείξουν αυτές τις σκηνές!! Μιας και όπως είδαμε και στη Τρίπολη στην επίσκεψη του πρωθυπουργού, στα περισσότερα ΜΜΕ επικρατεί η λογική «μούγκα στην στρούγκα» .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση