GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπερδέματα μετά τη συνέντευξη...

Aπό τον Σπύρο Κουζινόπουλο Πολύ με μπέρδεψε, είναι αλήθεια , αυτή η διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού μας Γιώργου Παπανδρέου. Έτσι π...

Aπό τον Σπύρο Κουζινόπουλο
Πολύ με μπέρδεψε, είναι αλήθεια, αυτή η διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού μας Γιώργου Παπανδρέου. Έτσι που μας τα έλεγε, συλλογίστηκα πως αν δεν εκλεγούν οι εκλεκτοί του ΠΑΣΟΚ υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες, έρχεται η καταστροφή και η οικονομική κατάρρευση της χώρας.
Για να είμαι ειλικρινής, εγώ είχα αποφασίσει εδώ και καιρό, να «μαυρίσω» τον νυν δήμαρχο Μηχανιώνας και υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη για πολλούς λόγους: Για το ότι με τα καμώματά του δίχασε την κοινωνία της Μηχανιώνας, για την ανικανότητά του να διοικήσει αποτελεσματικά, για την κατάχρηση επί ενάμιση χρόνο στο ταμείο του Δήμου, για την οποία αυτός.. «αγρόν αγόραζε», για τα τεράστια χρέη που συσσώρευσε η διοίκησή του, τα πρόστιμα, τις αργίες που του επιβλήθηκαν αλλά και για τα παραμύθια που...
 σερβίρει στους ψηφοφόρους για να τον ξαναψηφίσουν.
Όμως τώρα, μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού μας, το ξανασκέφτομαι το πράγμα. Μια και όπως είναι γνωστό, ο κ. Μαυρομάτης δηλώνει ΠΑΣΟΚ και πίσω του έχουν συνταχθεί όλοι οι βουλευτές και τα μεγαλοστελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ώστε να μας πείσουν ότι πρέπει αυτός ο τόσο άξιος δήμαρχος να μας ξαναδιοικήσει.
-«Ρε συ, αν δεν ψηφίσω τον Μαυρομάτη, λες να συμβεί αυτό που είπε το βράδυ της Δευτέρας ο κ. Παπανδρέου, ότι δηλαδή θα περάσουν τα σχέδια «όσων επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση στο εσωτερικό και όσων καραδοκούν στο εξωτερικό»;
Πολύ έχω μπερδευτεί ρε αδέλφια. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Γιατί εγώ ήξερα μέχρι τώρα ότι στις δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε για να βγάλουμε καλούς δημάρχους και καλούς συμβούλους. Ότι ενδεχομένως θα γκρεμιστεί η χώρα με την ψήφο που δεν θα δώσω στον κ.Μαυρομάτη, είναι αλήθεια πως δεν το είχα σκεφθεί…

15 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΣΟΚ" ΔΕΝ ΣΩΝΕΣΤΕ!!!!!!!!
    ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχισε να ετοιμαζεται ο Βενιζελος μετα την χθεσινη
    πανωλεθρια/αυτοκτονια του ΓΑΠ?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καρέκλα της εξουσίας είναι γλυκιά, κανείς δεν θέλει να την αφήσει.
    Μέχρι τώρα ο .... απ΄ότι λέει κάνει το αντίθετο. Όσοι έχετε μνήμη θα με θυμηθείτε την επομένη των εκλογών.
    Οι μισθοί και οι συντάξεις θα μειωθούν και άλλο, οι φόροι θα αυξηθούν κλπ,
    Πρέπει να υποδουλωθούμε πλήρως.
    Που βρέθηκαν τα λεφτά της ελεημοσύνης???

    ΠΡΟΣΟΧΗ
    Γιατί αποτάσσονται οι αστυνομικοί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουσιαστικα μας ειπε ο φοβισμενος τυπακος που μιλαγε εχθες οτι "μην με ψηφισετε για το καλο σας, για το καλο της χωρας" οσοι ξερουν, καταλαβαν τι ακριβως ειπε το εκβιαζομενο ανθρωπακι, το ανημπορο, τρεμαμενο τυπακι, που κανει πλεον τα παντα (οπως αλλωστε εκανε και ο προκατοχος του) αρκει να σωσει το τομαρι του πλεον, αρκει να φυγει οπως ακριβως εκανε και το αλλο εκβιαζομενο ανθρωπακι, το προηγουμενο......ο νυν για να μην παει φυλακη και ο τεως να μην τον ριξει στον καιαδα η ιστορια ως κιναιδο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη τισμπάτε με τη δήλωση περί "κυρίαρχου λαού" του bravoyorgo tsant mineiko τσολάκογλου.


    Είναι μία απέλπιδα προσπάθεια να συσπειρώσει τα μόγγολα ψηφοφοράκια του και να προλάβει τους εσωτερικούς του αντιπάλους (ΠαγκαλοΒενιζέλους) που με την επερχόμενη ήττα ετοιμάζονται για τον τρίτο - και καταληκτικό - γύρο.


    Άλλωστε, το πουστόσογο ΠΑΝΤΑ έγραφε στα αρχίδια του το λαό, από την εποχή που ο αγγλόδουλος παππούς του οδήγησε τη χώρα στον εμφύλιο.


    Μιλάει στο εξωτερικό ο bravoyorgo tsant mineiko τσολάκογλου = ανεβαίνουν τα spreads.


    Μιλάει στην Ελλάδα ο bravoyorgo tsant mineiko τσολάκογλου = διαλύεται ο ΠΑνελλήνιος Σύλλογος Οργανωμένης Κλοπής.


    Συμπέρασμα: κλείστε τα σύνορα και δώστε βήμα στον μαλάκα.


    Όσο για τα πιστόλια και τις μπλόφες του, ισχύει παγίως ο νόμος της νύχτας: "Αν τραβήξεις πιστόλι και δε το χρησιμοποιήσεις, θα σου το βάλουν στον κώλο". Καλοχώνευτο bravoyorgo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανοίγω την τ.ν πρωι πρωι να ενημερωθώ.Βλέπω τον Πάγκαλο να μιλά.Έλεγε πως οι πολίτες πρεπει να προσπαθήσουν για το καλό του τόπου.Μόνο που ήταν 1995 και ήμουν φοιτήτρια,μόλις 20 χρονών.Σήμερα άνοιξα την τ.ν και είδα παλι τον Πάγκαλο να διηγείτε την ίδια ιστορία,το 2010 μετά από 15 χρόνια!Έλειπε ο Κ.Πάγκαλος από τις κυβερνήσεις τόσα χρόνια?Απογοήτευση νιώθω και τίποτα άλλο,ξεπέρασα προ πολλού το αίσθημα της οργής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Κουζινόπουλε δε μας χέζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ 8.35 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ" ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ. ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΠ.
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ?

    ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.
    ΕΚΑΝΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΕ ΖΩΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ.
    ΚΛΠ,ΚΛΠ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΡΟΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    ΑΓΝΟΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ?
    ΜΗΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ ?

    - ΟΧΙ..ο πανέξυπνος σκύλος-γκαρσόνι του..ο ξάδελφος της χεσμένης στο
    κλεψιμέικο του Λαμπρακισταν- Πασοκ Νταλλάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΙΣΩΣ ΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ Η ΕΣΕΙΣ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΛΥΦΤΕΣ.ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΓΝΩΜΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΗΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΙΣΩΣ ΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ Η ΕΣΕΙΣ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΛΥΦΤΕΣ.ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΓΝΩΜΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΗΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!
    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι
    και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ..ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς 12,45πμ/271010
    Όπως λες το 2004 το χρέος ήταν 180 δις, σωστά. Ξέχασες όμως ότι οι τόκοι μέχρι το 2009 ήταν άλλα 100 δις περίπου, με λίγα λόγια μόνο κατά 20 δις αυξήθηκαν . Λοιπόν ας σταματήσει το παραμύθι ότι φταίει η Ν.Δ.
    Αυτά που λες είναι η πραγματικότητα, αλλά δεν ήξερες ή έκρυψες τους τόκους, που αποφεύγουν επιμελώς να τους αναφέρουν οι σημερινοί κυβερνώντες νομίζοντας ότι είναι ξύπνοι και μας κοροιδεύουν.
    Να μας πουν μερικοί μερικοί πως απέκτησαν μεγάλα περιουσιακά στοιχεία και μετρητά?
    Ψάχτο λιγάκι, να βρεις την αλήθεια, ίσως μάθεις και πόσο ήταν το χρέος και το 1974.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ..
    ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ
    1]ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ [κατα τη διαρκεια του θανατου]
    2]ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ 24 ΕΥΡΩ[=592 ΤΟ ΜΗΝΑ]
    3]ΦΟΡΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ητοι ΣΕ ΟΤΙ ΤΡΩΓΕΤΑΙ Η ΚΙΝΕΙΤΑΙ[23% φπα ,50% στα καυσιμα, κλπ]
    4]ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ -ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΟΛΥ
    5]ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ π.χ ΣΚΙΟΠΙΑ ,ΡΟΝΤΟΣ κλπ
    6]78 δις ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
    Για ολα αυτα και αλλα πολλα [τι να πρωτοθυμηθουμε - ειπε στην διακαναλικη ] ΔΕΝ ζητα ουτε καν το χειροκροτημα μας ως ωφειλαμε να δωσουμε …αλλα μονο την ξερη ψηφο μας… και ερωτω μπορουμε να αρνηθουμε ? η απαντηση βεβαια ειναι ΟΧΙ ΠΟΤΕ βεβαια
    με ολη μας ΤΗ ΨΥΧΗ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ και μεγαλο τιμονιερη ΤΟΥ 4ου δρομου ...
    Τα δε συνθηματα που πρεπει πλεον να δονουν τη χωρα μας τη πιο αγαπημενη των αγορων [τοκογλυφων]ειναι
    1]Τζεφρουμπα ΣΑΓΑΠΟΥΜΕ -ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΟΥΜΕ
    2]Τζεφρουμπα ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ
    3]Ο ΤΖΕΦΡΟΥΜΠΑ ΑΡΧΗΓΟΣ-ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    4]Τζεφρουμπα να ζησεις ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ!!
    5]Τζεφρουμπα ζηταμε ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ…
    6]Τζεφρουμπα ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ!!
    7]Τζεφρουμπα-ΔΝΤ, ΛΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ -ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση