GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργούν οι εργαζόμενοι στους Δήμους...

6 σχόλια

  1. Να απεργήσετε εσείς που τους ψηφίσατε μακάκες !!

    Ουστ από δω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επελεξα για την ενημερωση μου, αλλα αυτο το εγκλημα εναντιον της εμπιστοσυνης των αναγνωστων σας δεν θα περασει ετσι, χασατε κυριοι και χασατε χοντρα ... 2 εβδομαδες πλυση εγκεφαλου οτι βγαινει ο Δημαρας ρε παιδια? τι πουλημα ειναι αυτο που μας ξηγηθηκατε? ντορα? σαμαρας? ποιος σας εβαλε να παιξετε τετοιο παιχνιδι εναντιον αυτων που σας εκαναν οτι ειστε σημερα? των αναγνωστων σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεγάλο μας τσίρκο [Προηγούμενη σελίδα]

    Στίχοι: Ιάκωβος Καμπανέλλης
    Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος
    Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Ξυλούρης

    =================================
    Στολίστηκαν οι ξένοι τραπεζίτες,
    ξυρίστηκαν οι Έλληνες μεσίτες.
    Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
    σαράντα με το λάδι και το ξύδι
    κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,
    βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί
    τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.

    Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι,
    μην έχεις πια την πείνα για καμάρι.
    Οι αγώνες πούχεις κάνει δεν φελάνε
    το αίμα το χυμένο αν δεν ξοφλάνε.
    Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι,
    η πείνα το καμάρι είναι του κιοτή,
    του σκλάβου που του μέλλει να θαφτεί.

    ΣΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΟΧΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΟΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ..ΠΑΣΟΚ ΜΕΙΟΝ 1ΕΚΑΤΜ ΨΗΦΟΥΣ...ΝΔ 550ΧΙΛ ΜΕΙΟΝ ΨΗΦΟΥΣ..ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ-ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ..ΠΑΣΟΚ ΜΕΙΟΝ 1ΕΚΑΤΜ ΨΗΦΟΥΣ...ΝΔ 550ΧΙΛ ΜΕΙΟΝ ΨΗΦΟΥΣ..ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ-ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΛΟΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΣΤΑ 18€ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΝΩ ΕΦΕΥΡΙΣΚΑΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ !! ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΑΝ Η ΑΥΞΗΣΗ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ Η ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΟΙ << ΣΩΤΗΡΕΣ >> ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ !!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *