GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ; ΑΙΔΩΣ κ. ΥΠΟΥΡΓΟΙ..

Από το http://oxistadiodia.blogspot.com/ Η ΕΙΔΗΣΗ Αυστηρή προειδοποίηση προς όσους δεν πληρώνουν εισιτήρια ή διόδια έστειλε από τ...

Από το http://oxistadiodia.blogspot.com/
Η ΕΙΔΗΣΗ Αυστηρή προειδοποίηση προς όσους δεν πληρώνουν εισιτήρια ή διόδια έστειλε από τη Βουλή ο Δημήτρης Ρέππας διαμηνύοντας ότι αν συνεχιστεί η στάση αυτή θα αυξηθούν και άλλο τα κόμιστρα. «Οι τζαμπατζήδες υπονομεύουν και στρέφονται εναντίον των εργαζομένων στις εταιρίες συγκοινωνιών, συνιστά δολιοφθορά η στάση ενός τζαμπατζή» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι από αυτή τη στάση είτε θα αυξηθούν τα ελλείμματα και θα πρέπει να τα πληρώνουν όλοι οι Έλληνες ή θα αυξηθεί και...
άλλο το κόμιστρο. Ο Δημήτρης Ρέππας χαρακτήρισε επίσης αντικοινωνική συμπεριφορά το να μην πληρώνει κάποιος το εισιτήριο ή τα διόδια και προανήγγειλε ότι σύντομα η κυβέρνηση θα πάρει πρωτοβουλίες για αυτό το ζήτημα. «Όταν κάποιος έχει τέτοια συμπεριφορά είναι σαν να λέει, δεν πληρώνω εγώ ώστε για μένα να πληρώσει κάθε άλλος Έλληνας» κατέληξε ο Υπουργός.

Η ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ
Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σχολιάζοντας το κίνημα «δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», εκτίμησε ότι παραπέμπει σε Ντάριο Φο και «σε αριστερές υποτίθεται κινήσεις της δεκαετίας του 1970» που «δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».
Υποστήριξε ότι «είναι διαφορετικό το "δεν πληρώνω, δεν πληρώνω", από το να είμαι συνειδητά κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση τζαμπατζής», κάτι που πληρώνει σε πολλαπλάσια ο ελληνικός λαός».
Πρόσθεσε ότι αυτό το κίνημα των «τζαμπατζήδων» επ’ ουδενί θα πρέπει να το συγχωρήσουμε και «δεν πρέπει να ταυτιζόμαστε με κινήσεις του "δεν πληρώνω" που συνειδητά πλέον επιβαρύνουν και τον κρατικό προϋπολογισμό και τείνουν στην αύξηση του ίδιου του εισιτηρίου».

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα μου έκανε εντύπωση εάν οι δύο συγκεκριμένοι κύριοι, αλλά και πολλοί άλλοι όμοιοί τους, θα μπορούσαν να κατανοήσουν τις σημαίνει το Κίνημα "Δεν Πληρώνω".
Ξεκομμένοι όπως είναι από την κοινωνία, αδυνατούν να αντιληφθούν τις κοινωνικές διεργασίες που οδηγούν στην πολιτική στάση "Δεν Πληρώνω". Απλά βλέπουν το αποτέλεσμα αυτών των διεργασιών και αναφέρονται σ΄ αυτό έτσι όπως το αντιλαμβάνονται, δηλαδή "τζαμπατζήδες". Τους συμβαίνει δηλαδή αυτό ακριβώς που είπε ο κ. Πεταλωτής "δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα".
Η σύνδεση, όμως, που επιχειρούν του εισιτηρίου των αστικών συγκοινωνιών με τα διόδια, αν μη τι άλλο είναι προβοκατόρικη.
Γιατί τα διόδια (και με δική τους ευθύνη) έχουν παραχωρηθεί σε ιδιώτες και η μη πληρωμή διοδίων, στην ουσία, είναι μια αστική διαφορά, στην οποία δεν (πρέπει να) εμπλέκεται η Πολιτεία. Αυτή ότι κακό ήταν να κάνει το έκανε, με την παραχώρηση των δρόμων μας σε ιδιώτες. Τώρα μετατρέπεται και σε προστάτη των εργολάβων;
Πληροφορώ τους δύο προαναφερόμενους κυρίους ότι δεν είμαστε καθόλου "τζαμπατζήδες". Η στάση μας και η δράση μας είναι καθαρά πολιτική. Αμφισβητούμε στην πράξη την παράνομη παραχώρηση των δρόμων που φτιάχτηκαν με τα χρήματα του Ελληνικού λαού σε επιχειρηματικά συμφέροντα, με το πρόσχημα της "συντήρησης των υπαρχόντων και κατασκευής νέων δρόμων". Όμως είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι οι νέοι δρόμοι κατασκευάζονται με τα χρήματα όσων πληρώνουν διόδια. Συγνώμη αλλά έτσι, χωρίς κεφάλαιο κι εγώ μπορούσα να πάρω το έργο!
Αλλά το ζήτημα είναι γενικότερο.
Κατ΄ αρχήν δεν άκουσα τους αξιότιμους αυτούς Υπουργούς να αποκαλούν "τζαμπατζήδες" όλους αυτούς που χρόνια τώρα κάνουν επιχειρήσεις με τα δικά μας χρήματα είτε επιδοτούμενοι από το Κράτος, είτε μη αποδίδοντας φόρους και ΦΠΑ. Όλους αυτούς που απολαμβάνουν ασυλία, ενώ λυμαίνονται τα κρατικά ταμεία.
Μετά πως τολμούν να μιλούν για "τζαμπατζήδες" αυτοί οι οποίοι αποτελούν την προσωποποίηση του "τζάμπα";
"Τζάμπα" αυτοκίνητα.
"Τζάμπα" καράβια.
"Τζάμπα" αεροπλάνα.
"Τζάμπα" γεύματα.
"Τζάμπα" ξενοδοχεία.
"Τζάμπα" θέατρα. 
"Τζάμπα" τα πάντα.
Και φυσικά "τζάμπα" έπαιρναν τόσα χρόνια και τους μισθούς τους, αφού το μόνο που κατάφερε το πολιτικό προσωπικό, του οποίου είναι μέλη, ήταν να οδηγήσουν -διαχρονικά- την χώρα στην σημερινή κατάσταση.
 Λίγη αιδώ λοιπόν κύριοι.
"Τζάμπα μάγκες" είσαστε.
Μη προκαλείτε κιόλας!

ΕΠΩΝΥΜΩΣ
Γιώργος Κόλλιας
πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Βαρνάβα


27 σχόλια

  1. O Ρέππας ως αρμόδιος υπουργός δεν έκανε απολύτως τίποτα γιά να ανακουφίσει το κοινωνικό σύνολο, που στενάζει και καταξοδεύεται, όμηρος των προνομιούχων δημίων των ΜΜΜ που απεργούν εδώ και δύο μήνες.

    Άς βρει πρώτα, λοιπόν, πώς θα αποζημιώσει αυτούς που αγοράζουν κάρτες απεριορίστων διαδρομών που αποδεικνύονται άχρηστες, ή δίνουν 200 Ευρώ κάθε μήνα στα ταξί, και μετά ας μας κάνει κήρυγμα περί τζαμπατζήδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά! Πάρα πολύ σωστά!
    Οι κερατάδες βγάζουν και γλώσσα και από πάνω! Εργάζομαι, τώρα πια λόγω κρίσης βλέπετε, ως security. Η αμοιβή μου είναι 3€ την ώρα. Δουλεύω 10 ώρες την ημέρα. Σύνολο είσπραξης 30€. Για να πάω στην δουλειά μου αλλάζω 2 συγκοινωνιακά μέσα. Μέχρι πρότινος πήγαινα και ερχόμουνα με 2€. Μου έμεναν 28€/μέρα για όλες μου τις ανάγκες! Τώρα ζητάνε να δίνω 3€ την μέρα. Καταλαβαίνουν τα τέρατα τι σημαίνει ένα ευρώ για μένα; Οι κατεξοχήν τζαμπατζήδες και ανεπάγγελτοι που δημιουργήσαν την κρίση με έχουν φέρει σε σημείο να μην μπορώ να ζήσω! Όχι να ζήσω με αξιοπρέπεια, όχι! Να μην μπορώ να ζήσω καθόλου! Να πρέπει να μην τρώω κάποιες μέρες για να πάρω δώρο λίγα γλυκά για μια επίσκεψη! Για να δω internet πάω σε φίλους! Ρούχα, παπούτσια κάθε τρία χρόνια όπως πάει. ΟΥΣΤ κοπρίτες που μας καταντήσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως πέραν των άλλων τέτοιες δηλώσεις υπουργών (υπηρετών υποτίθεται του λαού) δείχνουν δύο αλήθειες:
    1. Πόσο υποταγμένοι είναι στα επιχερηματικά συμφέροντα.
    2. Πόσο έχει ανησυχήσει τη χούντα τους η αρχή απειθαρχίας των "δεδομένων" κορόιδων.
    Όπως έχουν γράψει και άλλοι φίλοι μας βαράνε γιατί σκύβουμε. Κάποιες απλές κινήσεις τρομοκρατούν τους τρομοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕ.

    ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΤΟΧΟ,
    ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΥΓΕΙΗΣ ΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΤΣΑΜΠΑ" .... ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ... ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΥΘΕΤΟΥΝ ....

    ΠΟΙΟΙ ???
    ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!!!!!
    ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ, ΟΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ !!!!

    ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΗΛΙΘΙΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΙΣ ....

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΛΤΟ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .... ΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ...

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΑΒΟΥΛΑ ΖΩΑ .... ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ.

    ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ???
    ΤΟΣΟ ΔΙΠΟΔΑ ΑΒΟΥΛΑ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΡΕΠΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ . ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΟ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Ρέππα και οι λοιποί ρουφιάνοι της τροϊκαν0-τραπεζο-συμμορίας.

    Μην μας κουνάτε το δάκτυλο.

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!

    Βάλτε το δάκτυλο εκεί που ξέρετε !!!

    Βάλτε πρώτα φυλακή τους τραπεζίτες που ρήμαξαν την χώρα, τους τοκογλύφους, τους μαυραγορίτες και μετά ελάτε να μας ζητήσετε να πληρώσουμε.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟΝ Κ......ΛΟ ΣΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Τζάμπα" αυτοκίνητα.
    "Τζάμπα" καράβια.
    "Τζάμπα" αεροπλάνα.
    "Τζάμπα" γεύματα.
    "Τζάμπα" ξενοδοχεία.
    "Τζάμπα" θέατρα.
    "Τζάμπα" τα πάντα.
    Αυτό τα λέει όλα. Οι κύριοι αυτοί τίποτε δεν έχουν καταλάβει ούτε και θέλουν να καταλάβουν.
    Ας τους δώσουμε εμείς λοιπόν να καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αιδως κυριε συντακτα και αιδως κυριοι δηθεν πολιτες του δεν πληρωνω καθοτι τα ελατηρια ειναι καθαρα πολιτικα. Τα διοδια ητανε εκει και προ των εκλογων και μαλιστα τοτε που ψηφιζε το νομοσχεδιο για την παραδοση των εθνικων δρομων με ολες τις προβλεπομενες αυξησεις η ΝΔ και ο Σουφλιας. Που ησαστα ολοι εσεις να σταματουσατε το κακο στην γενεση του??? να σας πω εγω. Στηριζατε τις επιλογες τους και ησασταν απασχολημενοι. Λοιπον τουμπεκι και τα παραπονα σας στον Κουρασμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα μας αναγκάσουν τα καθίκια να γίνουμε Αιγυπτο θέλουμε δεν θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΠΑΣ ΚΑΤΑ ΛΕΒΙΔΙ ΒΥΤΙΝΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΜΕΡΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ (ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ) ΛΑΚΕ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΙΟΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΣΤΡΙΨΕΙΣ (30 ΜΕΤΡΑ)ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΝΕΣΤΑΝΗΣ.


    ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΗΤΣΑΡΑ,
    ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΣΤΑΝΗ ΑΦΟΥ ΠΑΩ ΛΕΒΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΣΤΡΙΨΩ?????


    ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΑΠΑΤΖΙΔΕΣ????


    ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΟΚ???)ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ????

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΖΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΙΡΙΩΝ ?????

    ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΟΝΤΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ???


    ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΝΤ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ..


    ΟΥΣΤ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΙ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
    Δεν πληρώνω διόδια
    Δεν πληρώνω ΜΜΜ
    Δεν πληρώνω βενζίνη
    Δεν πληρώνω ΦΠΑ
    Δεν πληρώνω Φόρους
    Δεν πληρώνω Χαράτσια
    Δεν πληρώνω τόκους
    και λαμόγια

    Πώς θα γίνει να μην πληρώνω και τους 300ς

    ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά του... "τζάμπα", πάτε καλά? Τα... κοινόχρηστα στην πολυκατοικία να τα πληρώνουμε?
    Και αν διαμαρτυρηθούν οι υπόλοιποι, που πληρώνουν κανονικά, να τους πούμε ότι δεν πληρώνουμε και... ανήκουμε στο κίνημα πολιτών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΜΜ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΜΜΜ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ Κ ΡΕΠΠΑ ΑΠΛΑ ΔΩΣΑΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!
    ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΝΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΥ FOR VALUE ΟΠΩΣ ΠΧ ΠΟΛΥΤΕΧΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. .ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ 3-4 ΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΥΧΝΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΕΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΝΥΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
    ΑΡΑ Κ ΡΕΠΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ντρέπονται οι ψευτοσοσιαλιστές να χαρακτηρίσουν τις πρωτοβουλίες των πολιτών με ποταπούς χαρακτηρισμούς, ΝΤΡΟΠΗ τους, η χώρα είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι και αλλοίμονο αν όλη η κοινωνία έμενε απαθής σαν ραγιάς να δέχεται αδιαμαρτύρητα όλες τις ελεεινές επινοήσεις τους . Ζητάν στην ουσία, αυτοί που την κατάντησαν έτσι να λειτουργούν ελεύθερα κατά βούληση ή υπαγόρευση, για την αποδόμηση και διάλυση των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χάρισμα σε πάρα πολλούς, μα πάρα πολλούς γιατρούς του ΙΚΑ και όχι μόνο!
    Λίγους μήνες μετά την επί Μητσοτάκη καθιέρωση της συμμετοχής 25/100 από τους ασφαλισμένους στα προς αγορά για χρήση τους φάρμακα, έτυχε η σύζυγος μου να έχει ένα οξύ πόνο προς την πλάτη στο ύψος των νεφρών και πήγαμε μαζί στο ΙΚΑ της περιοχής μας εκτάκτως χωρίς ραντεβού, εκεί επειδή ήταν και σε άσχημη κατάσταση προσφέρθηκαν οι έχοντες ραντεβού να περάσει στον γιατρό ο οποίος ευγενέστατος δεν είχε καμιά αντίρρηση.
    Την εξέτασε αμέσως χωρίς να μου ζητήσει μάλιστα να βγω έξω και σε λίγο είχε αποφανθεί περί τίνος επρόκειτο ( πρόβλμα στα νεφρά) και μας ζήτησε το βιβλιάριο του ΙΚΑ για να γράψει την συνταγή του.
    Ευγενέστατος και εγώ απέναντι στον ευγενέστατο γιατρό του το δίνω αμέσως το πήρε, το άνοιξε και άρχισε να γράφει…. Έγραψε μια σελίδα φάρμακα, γράφει μια δεύτερη σελίδα φάρμακα, και έγραψε και στην τρίτη δυο σειρές, έβαλε την υπογραφή του και το σφράγισε και μου πάρτε τα και σε λίγες μέρες θα είναι καλά.
    Τον ευχαριστήσαμε, ευχαριστήσαμε και αυτούς που μας είχαν δώσει την σειρά τους και πήγαμε στο φαρμακείο να πάρουμε τα φάρμακα.
    Ο φαρμακοποιός αφού μας γέμισε μια μεγάλη τσάντα με κουτιά μας λέει, η συμμετοχή σας είναι 5200 δραχμές… μου πέσανε τα αυτιά κυριολεκτικά αλλά τι να κάνω αυτά είπε ο γιατρός και στο κάτω κάτω ήταν για την σύζυγο μου. ( Το ποσό αυτό ήταν το ¼ του μισθού μου)
    Όταν βγήκαμε από το φαρμακείο και κρατούσα την τσάντα, μου βάραινε τόσο πολύ το χέρι που άρχισα να σκέφτομαι ότι αν σύζυγος μου τα πάρει όλα αυτά μπορεί να γίνει καλά με το νεφρό της που διαπίστωσε ο ευγενέστατος γιατρός ότι είχε πρόβλημα, αλλά κάπου αλλού θα την βλάψουν.
    Έτσι παρά τις έντονες αντιρρήσεις της ξεκίνησα με το αυτοκίνητο και πήγαμε στον Ευαγγελισμό που εφημέρευε , εκεί μας δέχτηκαν ένας επιμελητής μαζί με έναν ειδικευόμενο, δεν τους είπαμε για το ΙΚΑ αλλά μόνο για το πρόβλημα και τους αφήσαμε να μας πούνε αυτοί ανεπηρέαστοι τι συμβαίνει και τι πρέπει να γίνει.
    Έτσι σε λίγο ο επιμελητής σε ένα φύλλο χαρτί από το μπλοκάκι του γράφει δυο λέξεις και μου το δίνει, τον ρωτώ τι είναι αυτό και επειδή πρέπει να τα είχα χαμένα εκείνη την στιγμή και να φαινόταν, με καθησυχάζει λέγοντας μου δεν είναι ακριβό, πιθανόν να κάνει γύρω στις 220-230 δραχμές, τότε τα έχασα πραγματικά, τον ρωτώ τι φάρμακο είναι και μου λέει ένα διουρητικό είναι, θα πλακωθεί στο νερό και αυτό θα την βοηθά στην ούρηση για να φύγει λίγη άμμος που πιθανώς έχει και θα ησυχάσει.
    Τότε σηκώνω την τσάντα του την δίνω και τον ρωτώ, αυτά γιατί μας τα έδωσαν από το ΙΚΑ για τον ίδιο σκοπό;
    Πήρε την τσάντα σαν χαμένος τώρα αυτός και άρχισε να την αδειάζει στο τραπεζάκι του που γρήγορα γέμισε, κοιτούσε το ένα κουτί κοιτούσε το άλλο ξυνότανε, έσφιγγε το πηγούνι του και ξαφνικά βγαίνει στην πόρτα του ιατρείου του σφυράει σαν βοσκός και κάποιοι γιατροί που το ξέρανε το σφύριγμα βγήκαν στον διάδρομο να δουν τι θέλει.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ…..
    Ας μην αναρωτιόμαστε λοιπόν ποιοι κυρίως ρημάξανε τα Ασφαλιστικά ταμεία, γιατί πιθανότατα κάποιοι να άρπαξαν χοντρά λεφτά από αυτά μιας κι έξω, αλλά αυτό γινόταν καθημερινά και ίσως από χιλιάδες γιατρούς……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι κλέφτες να φέρουν πίσω τα κλεμμένα.
    Αν οι κυβερνώντες δεν είναι ικανοί να εισπράξουν τα κλεμμένα να φύγουν να έλθει ο επόμενος.
    Εκείνος ο τραγουδιάρης τι θα γίνει θα εξακολουθήσει να είναι φοροφυγάς? Τον καθαρίσατε με 3 χρόνια και αναστολή? Είναι υπό την προστασία και τίνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μόνο το 10% πληρώνουν οι εταιρείες διοδίων για την κατασκευή - συντήρηση έργων.

    Το υπόλοιπο 90% χρηματοδοτείτε από το κράτος!

    Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια δυστυχώς!!!

    Μας κοροϊδεύουν όλους και ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ το χρόνο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καινούρια φάμπρικα αυτή το, δεν πληρώνω δεν πληρώνω των Ψευτοαριστερούληδων, δεν τους έκατσε να τους αυγατίσει η Κούνεβα μετά το γιουχάρισμα που φάγανε, ΠΟΝΤΑΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ.
    Δεν τους έκατσε η δουλειά με τους μετανάστες που κουβάλησαν στην Νομική καθώς το πράμα πήγαινε για μεγάλο μακελειό στην Αθήνα και όχι μόνο, ΠΟΝΤΑΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ.
    Τώρα πάλι με το δεν πληρώνω δεν πληρώνω ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ!
    Τέτοια Σαδομαζοχιστική αντίληψη της Πολιτικής δεν έχω ξαναδεί, τύφλα να έχει ο NΤΕ ΣΑΝΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εσείς που φωνάζετε γι αυτούς που δεν πληρώνουν μάλλον δεν πρέπει να κυκλοφορείτε με ΜΜΜ.
    Γιατί αν κυκλοφορούσατε θα βλέπατε ότι μέσα δεν υπάρχουν.
    Παντού έχουν καταργήσει γραμμές.
    Όταν έγραφα εδώ ότι ο Φάπας(Χατζηδάκης)
    είχε καταργήσει όλες τις γραμμές που πάνε Περιστέρι κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι.
    Τώρα καταργούν κι άλλες για τα νότια προάστια και κάνουν αφετηρία το μετρό του ΦΙΞ.
    Τουτέστιν αφού όλες οι γραμμές λεωφορείων έχουν αφετηρίες σταθμούς του μετρό , έτσι και κάνει απεργία το μετρό την γαμήσατε(με).
    Παρ όλα αυτά αντί να μας πληρώνουν που χρησιμοποιούμε τα βρώμικα μπουρδέλα τους ζητάνε 40% αύξηση στο κόμιστρο.
    Πίσα και πούπουλα στα καργιόλια.
    Για το άλλο θέμα που κάθεσαι στην στάση και δεν ξέρεις πότε θα περάσει το λεωφορείο δεν μιλάει κανένας.
    "Είχε αρωστήσει ο συνάδελφος"
    "Με είχαν κλείσει πιό κάτω"
    "Τα αρχίδια μου κουνιόντουσαν και δεν μπορούσα να περπατήσω"
    και άλλες μαλακίες ακούς όταν ρωτάς γιατί αργούν τόσο πολύ τα δρομολόγια.
    Για τέτοιες συγκοινωνίες μιλάμε.
    Και το ένα ευρώ είναι τεράστιο ποσό για τα μέσα που βρίθουν απο πορτοφολάδες και τα καθίσματα τους έχουν ένα δάκτυλο λίγδα πάνω.
    Γαμηθείτε όλοι μουνόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τζαμπα μαγκες εισαστε
    μαγκια κλανια κι η σουφρα μπουκαπορτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ανωνυμε 7.12 θα το ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕΣ πιθανοτατα..αλλα
    εισαι τοσο ΛΑΘΟΣ που θα επρεπε να περιμενεις την προσπαθεια που ισως να καταβαλουν καποια κομματα να ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ αυτο το κινημα..λογω της ΜΕΓΑΛΗς ΔΕΞΑΜΕΝΗς μελοντικων ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ..που ΣΑΦΩς ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ..αλλα προφανως επιδειωκεις να εξυπηρετησης τα ΜΕΓΑΛΟΑΦΕΝΤΙΚΑ..προσπαθωντας να απαξιωσεις το κινημα κρεμοντας ΦΤΗΝΕΣ ταμπελες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1) πρωτα φροντισαν να αδειασουν τα ταμεια και να

    μεταφερουν τα λεφτα στην μασονικη ελβετια (αιμα

    ιδρωτα καματο πονο και αυτοκτονιες των ΕΛΛΗΝΩΝ)
    αυτο συνετελεσθη απο το 1941 μεχρι και το 2009

    2) μετα μας ειπαν φαγανε τα λεφτα
    καπου 980 τετρακις τρισεκατομυρια

    3) μετα απο τις μιζες ,αλλά και τις κατασχεσεις των

    κατοικιων (στεγ.δάνεια απατης) - κλεψανε νομιμα για

    15000€ ολοκληρα διαμερισματα αξιας 300.000€ .και οχι

    μονο!

    ΔEITE TI KATEXOYN OI ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ

    ΑΥΤΟΛΕΓΟΜΕΝΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ

    ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ

    ΛΑΟ (ΚΚΕ ΤΣΙΡΙΖΑ ΔΗΜΟΚΡ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤ'ΕΠΙΦΑΣΗ)

    οι τραπεζες τα διναν σαν δωρακια στον καθε

    κομπιναδορο πασοκονεοδημοκρατη απατεωνα πολιτικο

    της πλακας για να τα συμψηφισει η τραπεζα ωστε να

    μην πληρωνει φορους αλλά μονο ο συνραξιουχος!!
    και τωρα ηρθε ο φον λοβερδεν να μας πει πως θα

    πεθανετε δουλευοντας για να πληρωνετε και δεν θα

    φτανετε!

    4) ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ

    ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ - ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ

    ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ - ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ

    ΑΛΙΕΙΑ - ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΟΝ

    ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ -

    5 ) ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ

    ΠΟΛΥΕΘΝΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

    ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ

    6) ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ -ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ -

    ΤΑ ΗΘΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ -ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ 3000000

    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

    ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΑΣ ΦΕΡΝΑΝ 3000000 ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

    ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ

    ΟΡΘΟΔΟΧΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ

    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ

    ΠΑΤΡΙΔΑ.

    7) ΝΑ ΕΚΧΥΔΑΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ

    ΤΗΝ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ - ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΣΚΑΤΑ

    ΓΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΚΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΑ

    ΣΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

    8) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ Ο ΜΕΜΕΤΗΣ Ο

    ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ!!!


    9) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ - ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΠΑΣΗΣ

    ΦΥΣΕΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΠΟΥΣΕ ΡΕ ΝΙΚΟΤΣΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΕΙΣ ΤΑ

    ΚΕΦΑΛΙΑ ΩΡΕ!!!!

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΧΤΕΙ ΠΑΝΩ

    ΑΠΟ 200.000 ΑΠΕΧΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ

    ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ 4000000 ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΣΤΥΛ

    ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ - ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ - ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ

    ΔΗΜΟΣΙΟΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ

    ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ 80% ΤΟΥ

    ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΖΑΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ

    ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ

    ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ

    ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΤΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ Κ.ΡΕΠΠΑ, ΗΤΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ;

    ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΟΤΕ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ (ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ), ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΝΟΥΜΕΝΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΔΙΑ.

    ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ 1:59
    Επί κουρασμένου δεν μας είχαν κοπεί οι μισθοί και οι συντάξεις.
    Τότε είχαμε ακόμη να φάμε.
    Τώρα μας έκοψαν το ψωμί από το στόμα και δεν είμαστε πια διατεθειμένοι να αφήνουμε κάποιους να πλουτίζουν στην πλάτη μας κλείνοντας μας τους δρομους της πατρίδας μας προκειμένου να γεμίζουμε τους κουμπαράδες τους.
    Ας φτιάξουν πρώτα ασφαλείς δρόμους και όχι καρμανιόλες και παράπλευρους δρόμους όπως είναι υποχρεωμένοι και μετά να ερχονται και να απαιτούν μεγάλες αυξήσεις διοδίων.
    Ας υπάρξει κάποτε και μία κυβέρνηση που θα τολμήσει να πάρει το μέρος των πολιτών και όχι των μεγαλοκαρχαριών και θα την προσκυνήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λοιπον τουμπεκι και τα παραπονα σας στον Κουρασμενο.

    4 Φεβ 2011 1:59:00 μ.μ.

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕ ΑΛΗΤΗ.
    ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΣΟΥ, ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ.

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΕΙΣ ΜΩΡΗ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ.
    ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ, ΣΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΜΙΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΜΙΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΗ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΔΕ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ?!?!?!?
    ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΣΑ ΓΝΗΣΙΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΖΩΑ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ", ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.

    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ???
    ΓΙΑΤΙ ΕΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΖΩΑ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ?!?!?!
    ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ.

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ?!?!?!

    ΕΙΣΤΕ Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΠΟΔΩΝ ΖΩΩΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λοιπόν.... μην ξαναδώ πουθενά το χαρακτηρισμό ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ για το κράτος, για την Αθήνα, για την κυβέρνηση. Τα μπουρδέλα είναι πολύ οργανωμένες επιχειρήσεις που δουλεύουν ρολόι και είναι πολύ άδικο να τα προσβάλουμε και να τα μειώνουμε παρομοιάζοντάς τα με το ελληνικό κράτος ή με τη βουλή. Τα άτομα που δουλεύουν εκεί είναι πουτάνες στο σώμα αλλά τα γνωστά 300 άτομα είναι πόρνες ΚΑΙ στη ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση