GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο από την τελετή έναρξης των Special Olympics...


7 σχόλια

  1. "ΡΙΞΤΕ" ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG!


    ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω πω κλάμα η Γιάννα για τα φτωχόπαιδα, τους ΑΜΕΑ και για τα SPECIAL OLYMPICS.

    Γιάννα πιστεύω τα δάκρυα να ηταν λιγότερα από τα εκατομμύρια που μοίρασες στους κολλητούς παρατρεχάμενους σου , αλλιώς ο εισαγγελέας και ο Γερουλάνος να βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O special αξιόπουστας δεν παρουσιάστηκε στο καλλιμάρμαρο αλλά ηταν παρόντες στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο όλα τα αρχηλαμόγια της πιάτσας που έχουν πιάσει τα πόστα για όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα (μόνο ο Νταλάρας και η Νταλάραινα έλειπαν προσωπικά ,ηταν όμως τα τσιράκια τους από το Μέγαρο του Λαμπρακιστάν).

    Πω πω πω κλάμα η Γιάννα για τα φτωχόπαιδα, τους ΑΜΕΑ και για τα SPECIAL OLYMPICS.

    Γιάννα πιστεύω τα δάκρυα να ηταν λιγότερα από τα εκατομμύρια που μοίρασες στους κολλητούς παρατρεχάμενους σου , αλλιώς ο εισαγγελέας και ο Γερουλάνος να βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμη δεν έχει γίνει κατανοητή η οικονομική και κοινωνική ζημιά από την μεγαλομανή φιέστα του 2004 (χρυσοπληρωμένους με δανεικά Ολυμπιακούς Αγώνες )και οι αρπάχτρες συνεχίζονται με τα SPECIAL OLYLPICS σήμερα.

    Τα ιδία παράσιτα στελέχη ,( συρφετός υπόλογων απατεώνων – τεχνικών συμβούλων – κακότεχνων οικονομισάριων ), υπό την αιγίδα της νέας χουβαρντού Γιάννας Δεσποτόπουλου, αρμέγουν το δημόσιο ταμείο της καταχρεωμένης ψωροκώσταινας….

    Τα ονόματα όσων είναι στο κόλπο διασταυρώνονται με αυτά που συνεργάστηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου την εποχή της μεγάλης ρεμούλας και της αδιαφάνειας…

    ΟΙ πληροφορίες μου, που μακάρι να μην βγουν αληθινές, αναφέρουν σαν κύριους πρωταγωνιστές το Νομικό σύμβουλο της εταιρίας το κ. Βασίλη Κωτσοβίλη, τον τεχνικό σύμβουλο Χαραλαμπιδη Κ (της υπόδικης για την EUROVISION BACK STAGE και την υπόλογη ομάδα του) τον Σάιμον Γκράβελινγκ και 'Αντριου Ουόλς που έχουν πάρει εργολαβικά την υπόθεση, και προσπαθούν να αποκλείσουν όλες τις Ελληνικές εταιρείες ώστε ανεξέλεγκτα να μοιράσουν το κρατικό χρήμα όπου τους βολεύει και όπου τους συμφέρει ….

    Ελπίζω να μην καταχρεωθούμε και πάλι σαν χωρά για να καλοπερνάμε ορισμένοι αδηφάγοι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χα χα

    δεν αφηναν οι υπευθυνοι του σταδιου τον πατουλη τον δημαρχο αμαρουσιου Πατουλη με την ξανθια λολα να μπει στο σταδιο και πηδαγε τα καγkελα
    γελια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ME ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ
    ΛΙΒΥΗΣ ΣΤΑ ''SPECIAL OLYMPICS''

    Το θράσος τους δεν έχει όρια. Η ομάδα των Special Olympics της Λιβύης, παρήλασε χθες στην τελετή έναρξης στο Καλλιμάρμαρο, με την σημαία του Δικτάτορα Καντάφι.
    Πως είναι δυνατόν στην δημοκρατική μας πατρίδα, στην Ελλάδα μας, να ανεχόμαστε να κυματίζει μπροστά σε τόσο λαό η σημαία της ντροπής, που είναι σύμβολο φόνων, σφαγών και βιασμών. Ποιός είναι αυτός που επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο; Οι ευθύνες, βαραίνουν τόσο το κράτος και την κυβέρνηση, όσο και την οργανωτική επιτροπή.
    Στην Λιβύη γίνεται γενοκτονία και εδώ γιορτές μέσα στούς ιερούς μας χώρους, με μολυσμένα σύμβολα.
    Ντροπή για τον Πολιτισμό... Ντροπή για την Ιστορία μας...
    Ντροπή για τους Αθλητές... Ντροπή γι' αυτούς που πολέμησαν και έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία...Ντροπή για τους άσχετους που χειροκροτούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΕ.....ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ
    ΑΔΕΛΦΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
    ΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΤΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ
    ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑΣ.

    ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ..ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ !
    ΚΟΙΝΗ Μ.Κ.Ο. Ο ΚΑΝΤΑΊΦΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ
    ΤΩΝ ΛΙΒΥΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση