GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΙΒΕΡΙ: Πετάνε τους ήρωες στον δρόμο;‏..

Πολλοί τους έχουν αποκαλέσει και ήρωες του Αλιβερίου και δεν έχουν άδικο. Ποιος ξεχνά τις καταστροφικές πυρκαγιές και την μάχη που έδωσαν σ...

Πολλοί τους έχουν αποκαλέσει και ήρωες του Αλιβερίου και δεν έχουν άδικο. Ποιος ξεχνά τις καταστροφικές πυρκαγιές και την μάχη που έδωσαν σώμα με σώμα για να μην επεκταθεί η φωτιά στην πόλη.
Καλά καταλάβατε, μιλάμε για τους πυροσβέστες που ζουν και εργάζονται στο Αλιβέρι. Στην φωτογραφία βλέπετε τις εγκαταστάσεις τους στον...
περιφερειακό του Αλιβερίου. Για 14 χρόνια στεγάζονται στο κτίριο και τώρα έρχεται δικαστική απόφαση που τους πετά στον δρόμο και μάλιστα υπάρχει η διορία των 20 ημερών. Την αποκάλυψη αυτή έκανε μέσω του evianews.com, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σιαγιάννης και μάλιστα ο λόγος είναι τα απλήρωτα ενοίκια. Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο, υπεύθυνος για την κτιριακή υποστήριξη είναι ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου. "Ότι και να ναι να καταλάβουν άμεσα οτι η περιοχή δεν μπορεί να στερηθεί την αναντικατάστατη αυτή Υπηρεσία ! Φτάνει πια με τη καραμέλα "δεν υπάρχουν λεφτά" δήλωσε για το θέμα. http://www.evianews.com/

4 σχόλια

  1. Κρατικοποιηση ολων των τραπεζων για ενα ευρω.
    τσογλανια τραπεζιτες,επιχειρηματιες,
    πουτανες αναλυτες,δημοσιογραφοι,
    πουλημενοι καθηγηταδες,συνδικαλιστες,πολιτικοι,
    ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!
    ΤΟΝ ΟΙΚΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΙΚΟΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΠΟΙΗΣΑΤΕ!
    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος !!
    Ο Δανιηλίδης γλύτωσε το ξύλο της Τρίτης και έκανε το 2-1...
    το ματς συνεχίζεται αύριο.

    Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και τρίτη την τελευταία εβδομάδα, ο κ.Δανιηλίδης γίνεται στόχος απεργών... αυτή τη φορά όμως γλύτωσε το ξύλο.
    Το επεισόδιο έγινε στο γραφείο του δημαρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.
    Εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του νομού έδωσαν βροντερό παρόν για να παραστούν στη συνεδρίαση της ΤΕΔΚΘ, για την πολιτική επιστράτευση τους.
    Κάποια στιγμή έκανε την εμφάνισή του ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.

    Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι απεργοί τον αποδοκίμασαν και κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Τελικά ο κ.Δανιηλίδης κατάφερε να ξεφύγει από τους εργαζόμενους και απομακρύνθηκε.

    Όλα αυτά λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του συνδέσμου ΟΤΑ Θεσσαλονίκης.
    ''Με έβρισαν, με έφτυσαν και με κλώτσησαν'' είπε λίγο μετά την επίθεση (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

    Θυμηθείτε τι είχε τραβήξει στις 13 Οκτωβρίου, στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ, μετά από εισβολή συνδικαλιστών της ΠΟΕ-ΟΤΑ..

    ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ... απο παντού στους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε γαμήσου εσύ που έγραψες το άρθρο ,τα παιδιά σου και η γυναίκα σου.
    Όταν καιγόταν το Αλιβέρι οι "ήρωες" ήταν σε φωτιά στην νότια Εύβοια,γιατί η κα Καράπα , η γνωστή και μη εξαιρεταία δήμαρχος , τους είχε στείλει για να βοηθήσουν.
    Οπότε στην φωτιά του Αλιβερίου δεν υπήρχαν.
    Με τραγικά λάθη άφησαν την φωτιά και τους "έφυγε"-όσοι είχαν απομείνει- και γι αυτό καηκαν διακόσιες χιλιάδες στρέμματα.
    Οι κύπριοι εθελοντές βοήθησαν και Νίκος Στεφάνου που δεν γούσταρε να του καταλογίσουν ότι λαμπάδιασε το εργοστασιο της ΔΕΗ γι αυτό έστειλε δύο κανανταίρ.
    Α γαμηθείτε λοιπόν γιατί η λέξη ήρωας έχει πολυφορεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση