GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"O Γιωργάκης έφυγε και ο Βαγγέλης ήρθε..."

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ 18 Μαρτίου χθες... Επέτειος του θανάτου του μεγαλύτερου Έλληνα Πολιτικού, το...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
18 Μαρτίου χθες... Επέτειος του θανάτου του μεγαλύτερου Έλληνα Πολιτικού, του Ελευθερίου Βενιζέλου. Συγκεκριμένα ο Ελευθέριος Βενιζέλος γεννήθηκε στις Μουρνιές Χανίων στις 23 Αυγούστου 1864 και πέθανε στο Παρίσι στις 18 Μαρτίου 1936. Σήμερα λοιπόν και εφ’ όσον η νυν ηγεσία της πάλαι ποτέ Δημοκρατικής Παράταξης είχε την ελάχιστη σχέση με την ιστορική μνήμη θα ...
φρόντιζε τιμώντας τον μεγάλο Κρητικό Πολιτικό να ανυψώσει το φρόνημα και το ηθικό των εναπομεινάντων οπαδών της.
Αλλά ποιος από την άθλια παρέα του Γιώργου Παπανδρέου ήταν δυνατόν να γνωρίζει σύγχρονη νεοελληνική ιστορία, να τιμά τα κεντρικά πρόσωπα που έπαιξαν θετικό ρόλο στην ιστορική διαδρομή της πατρίδας και να θεωρεί την απόδοση τιμής σε αυτά τα πρόσωπα, ηθικό ιδεολογικό και πολιτικό καθήκον.
Ευτυχώς με την άθλια παρέα του Γιώργου Παπανδρέου τουλάχιστον προς το παρόν ξεμπερδεύουμε. Σήμερα, αυτήν την θλιβερή για την δημοκρατική παράταξη επέτειο, το ΠΑΣΟΚ πολιτικός σχηματισμός που ακόμη και σήμερα θεωρείται συνέχεια της πάλαι ποτέ κραταιά δημοκρατικής παράταξης, εκλέγει τον νέο του αρχηγό. Μοναδικός υποψήφιος ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.
Δεν πιστεύουμε επ’ ουδενί ότι ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος είναι δυνατόν να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ με τον ίδιο άθλιο τρόπο που ηγήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δεν είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, όπως ο Κολεγιόπαις ψυχή και σώματι, Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος ταπεινής καταγωγής όπως οι περισσότεροι από εμάς. Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ποτέ δεν έκρυψε ότι οριοθετεί την πολιτική του ταυτότητα εντός του προοδευτικού αστικού χώρου. Μπορούμε λοιπόν να τον χαρακτηρίσουμε ως ένα προοδευτικό αστό πολιτικό. Μιλά και γράφει άριστα Ελληνικά, δείγμα λαμπρής Ελληνικής Κλασικής Παιδείας. Ενώ είναι παγκοίνως αποδεκτό ότι πρόκειται για ένα άνθρωπο με τεράστια ευρυμάθεια και ευρύτατη επιστημονική γνώση.
Όμως μέχρι εδώ τα καλά λόγια. Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δεν διαφοροποιήθηκε ούτε αντιστάθηκε εν τη πράξη με την μνημονιακή πολιτική που επέβαλε στην χώρα με τρόπους και διαδικασίες που πρέπει να χαρακτηρισθούν λίαν επιεικώς «γκρίζοι» ο Γιώργος Παπανδρέου.
Αντίθετα κλήθηκε και αυτό-επιστρατεύτηκε όπως προέκυπτε από το νόημα των δηλώσεων του και όταν η κατάσταση ξέφυγε το προηγούμενο καλοκαίρι από κάθε έλεγχο να υπηρετήσει την μνημονιακή πολιτική. Και το έκανε με περισσή μνημονιακή συνέπεια. Ο ίδιος εξήγησε ότι εκείνη την χρονική στιγμή δεν υπήρχε άλλη λύση και έπρεπε να κάνει τα όσα έκανε. Ήταν μία ανάγνωση της πραγματικότητας με την οποία εμείς διαφωνούσαμε. Και επειδή η πολιτική κρίνεται εκ του αποτελέσματος πιστεύουμε ότι έχουμε δικαιωθεί. Βέβαια ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος διαφωνεί αφού πιστεύει και διακηρύττει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτε καλύτερο.
Η μη διαφοροποίηση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου από τις μνημονιακές πολιτικές του Γιώργου Παπανδρέου είναι ένα αξιοσημείωτο «μαύρο σημείο» που πρέπει να μας προβληματίζει όλους.
Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχει πάρει ακόμα επίσημη και δημόσια θέση για το θέμα του νεοφιλελευθερισμού. Είναι όμως ταυτισμένος με τις μνημονιακές πολιτικές και όπως διαφαίνεται από την διαχείριση των πρακτικών ζητημάτων πρέπει να θεωρεί τον νεοφιλελευθερισμό μία τουλάχιστον σχετικά αξιόπιστη λύση για το πρόβλημα της Οικονομίας.
Πιστεύει βέβαια και το έχει δηλώσει δημόσια, ότι η σοσιαλδημοκρατία πρέπει να ανασυσταθεί και να αναστηθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο προκειμένου να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση. Δεν έχει απαντήσει όμως με ποιο πυρήνα και σκεπτικό πολιτικής θα γίνει αυτό.
Η στήλη προσπαθεί να είναι καλοπροαίρετη. Θα περιμένουμε να εκφράσει δημόσια τις απόψεις του για την παγκόσμια οικονομική κρίση. Εκεί βρίσκεται και το κεντρικό πρόβλημα και εκεί θα δούμε πόσο βαθιά έχει κατανοήσει το παγκόσμιο φαινόμενο και ποιες λύσεις θα προτείνει για την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία.
Και αυτό πρέπει να το κάνει σύντομα. Διότι διαφορετικά αν συνεχιστεί η ασάφεια στο πρόβλημα του νεοφιλελευθερισμού θα την θεωρήσουμε ως μία χυδαία καιροσκοπική πολιτική που στοχεύει να κρύψει από τον Ελληνικό Λαό ένα ακόμα κρυφό νεοφιλελεύθερο σχέδιο. Κατά τα άλλα και μέχρι νεοτέρας ο Γιωργάκης έφυγε και ο Βαγγέλης ήρθε.

23 σχόλια

  1. ΣΟΚ !
    Όσο νυχτώνει η τέτοια μεγαλώνει:
    Κοιμηθήκαμε με 200.000 μαλάκ@@
    και ξυπνήσαμε με 250.000 !!

    Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε χθες βράδυ ο εκλογομάγειρας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ανωμερίτης, στο 75,91% των εκλογικών κέντρων που καταμετρήθηκαν, ψήφισαν 180.714, εκ των οποίων οι 175.887 ψήφισαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, δηλαδή ποσοστό 97,33%. Ακόμη καταμετρήθηκαν 3.653 λευκά και 1.174 άκυρα.


    ΠΟλύ άγχος έχει ο Ανωμερίτης για να μας πείσει ότι ψήφισαν 250.000...

    + Ας κάνει καμιά φορά και καμιά πρόσθεση και ας μη στηρίζεται στους αγράμματους τριγύρω (όχι ότι αυτός είναι εγγράμματος, αλλά λέμε τώρα):

    Βίντεο: Τα νιάτα ψηφίζουν Μπένυ

    Είπανε στη γριά να χέσ@@ και αυτή ξεκολόθηκε..
    Οι ΠΑΣΟΚ πίστεψαν ότι ψήφισαν 200.000 ζώα !

    --------------------------
    ΜΠΕΜΥ-ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ-ΧΙΛ..98%
    Ο μαλάκ@@ του αιώνα:

    Πιστεύουν πως ότι μαλακ@@ έχουν κάνει, ο Βαγγέλης θα την φτιάξει

    ΠΡΟΣΟΧΗ και στο εξής ενδεικτικό της λογικής των ΠΑΣΟΚων που λέει όσα και να μου κόψουν πάλι ΠΑΣΟΚ θα ψηφίζω γιατί με διόρισαν σε δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΑΡΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΑΝΖΑΚΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ .
    ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΝΔ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ .
    Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ....ΘΗΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σεις ποιος κουβαλαει καθε λιγο και λιγακαι στην ΕΡΤ τον δημοσιογραφισκο της πενταρας ΝΤΕΛΑΤΟΛΑ -αρπακολα
    που επιδιδεται σε βλακωδεις πολιτικες αναλυσεις με το λαδωμενο μαλλι-σημα κατατεθεν του παλαι ποτε ανεξαρτητου ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ.
    Και συ ρε συμπαθεστατη Σουρπουιτσα τι τον αφηνεις να αμολαει τις παπαριες του και να κανει απο πανω και τον τιμητη των δημοσιογραφων;
    Ποιος,ο Ντελατολα! Θελαμε να ξερουμε εμεις απο τα Γκραβαρα ποιες υπογειες διαδρομες εχει ο μπαγασας και τρυπωνει σαν αρουραιος σε πρωιναδικα και βραδυνα..Ποιος ο Ντελατολα,ακαπνος δημοσιογραφισκος,και συν τοις αλλοις βαπορακι διαφορων οικονομικων νταβατζηδων,που εχει το θρασος καθε τοσο να εμφανιζεται ως αγοραστης οποιουδηποτε χαμεντυπου χτυπαει μπιελα.

    ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Βιομηχανία» αναπήρων!
    - Σε ποιες περιοχές πήραν τα περισσότερα επιδόματα «μαϊμού»!

    Ένα σκάνδαλο με πολλές διαστάσεις είναι αυτό με τα επιδόματα αναπηρίας. Επί σειρά ετών χιλιάδες άνθρωποι έπαιρναν επίδομα χωρίς να το δικαιούνται. Και το ζήτημα είναι ότι η επίσημη πολιτεία φαίνεται να γνώριζε αλλά δεν έπραττε τίποτε.


    Πρωταθλητές μαϊμού επιδομάτων ήταν κάτοικοι της Ζακύνθου,
    του Ηρακλείου, της Φλώρινας,
    της Καβάλας αλλά και της Χίου.

    Ωστόσο κι άλλες περιοχές της χώρας δεν πήγαιναν …πίσω στην καταβολή παράνομων επιδομάτων όπως στη Θεσσαλονίκη, στην Κομοτηνή αλλά και τη Χαλκίδα.

    Ενδεικτικό είναι πάντως ότι στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης τα άτομα με… σοβαρές αναπηρίες που χρήζουν καταβολής επιδόματος, αυξήθηκαν μέσα σε ένα έτος από το 2009 έως το 2010, κατά 1.157 άτομα και έφτασαν συνολικά τους 15.667.

    Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αναμένεται να ανακοινώσει τα επίσημα στοιχεία εντός της εβδομάδας καθώς ολοκληρώθηκε η απογραφή των δικαιούχων.

    AΦΟΥ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ
    ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χει αντιληφθεί ότι το κόμμα του κατέστρεψε την Ελλάδα;
    Έβαλε φόρους σε φτωχούς ανθρώπους;

    Σε ανήμπορους ανθρώπους;

    Τόλμησε να κάνει κάτι που χρειάζεται τεράστια ξετσιπωσιά. Έκοψε συντάξεις των 400 ευρώ;

    Ανάγκασε νέους να φύγουν από την χώρα τους;

    Γέμισε τους δρόμους με κλειστά μαγαζιά;

    Έστειλε και στέλνει κόσμο στα συσσίτια;

    Έφτασε την ανεργία στο 20%;

    Προκάλεσε, πόνο, οργή, αγανάκτηση, κατάθλιψη;

    Όλα αυτά και όλα τα υπόλοιπα, που είναι συνεχώς στο μυαλό όλων μας, απασχολούν καθόλου, το μυαλό του πασόκου, που χτες πήγε να ψηφίσει για νέο πρόεδρο;


    Και αν ναι, πως τότε πήγε να ψηφίσει;
    Δεν προβληματίζεται για το κόμμα που στήριξε, για την συμμετοχή του;
    Σε καθαρά προσωπικό επίπεδο, δεν νιώθει συνυπεύθυνος;
    Συνένοχος;
    Δεν νιώθει ότι με την ψήφο του, ίσως επιδοκιμάζει την καταστροφή συνανθρώπων του;
    Γιατί από τις χτεσινές εικόνες βλέπαμε πρόσωπα χαμογελαστά και αποφασισμένα. Δεν νιώθουν συνένοχοι;
    Δεν ντρέπονται;
    Και τα ρωτάω αυτά, επειδή ντρέπομαι εγώ, που ποτέ δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ και πάντα διαφωνούσα και καταδίκαζα την αισχρή πολιτική του.

    Συνειδητοποίησα κοιτάζοντας τις χτεσινές εικόνες, ότι αυτό πάντα έκανε το ΠΑΣΟΚ και οι άνθρωποί του. Αυτό πάντα, μας έκανε. Να ντρεπόμαστε εμείς, γι αυτό και γι αυτούς.

    Να ντρεπόμαστε για την αισθητική τους, όταν από την δεκαετία του 80, ακόμα λάνσαραν το πρότυπο του αδίστακτου ελληναρά, με την λογική της ευκολίας και της αρπαχτής, σε όλα.

    Να ντρεπόμαστε που ως εξουσία, εξαγόρασε συνειδήσεις, διορίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες, έλληνες, αποστεώνοντας ότι δημιουργικό είχαν, (αν είχαν).

    Να ντρεπόμαστε που ως εξουσιαζόμενοι, είχαν συνειδήσεις που εξαγοράζονταν τόσο εύκολα.

    Να ντρεπόμαστε που πάντα συσπείρωνε γύρω του τα λαμόγια.

    Να ντρεπόμαστε, που γαλούχησε και εκπαίδευσε χιλιάδες νέους στην τεμπελιά και την αρπακόλλα.

    Να ντρεπόμαστε για τον λαϊκισμό των ηγετών τους, την κλεψιά των στελεχών τους, την εγκληματική προσήλωση στην μίζα και την διαφθορά.

    Να ντρεπόμαστε για την αγραμματοσύνη τους και την πονηριά τους.

    Να ντρεπόμαστε για το εμπόριο που έκαναν σε αξίες και ιδέες, που κάποτε κάτι σήμαιναν και γι αυτούς τους ίδιους.

    Αυτό μας έκανε πάντα να νιώθουμε το ΠΑΣΟΚ, σαν ηγεσία, σαν φανατικοί οπαδοί σαν συμπεριφορά, σαν πολιτική αισθητική και σαν σύνολο. Μας έκανε να ντρεπόμαστε.Εμείς γι αυτούς και για όλα αυτά.
    Για την κατάντια της χώρας και του λαού της (ενός κομματιού).
    Εσχάτως μας κάνει και πληρώνουμε αδίκως και πολλαπλώς γι αυτούς και για όλα αυτά.

    Βλέποντας τα χτεσινά, ξαναντράπηκα.

    Ευτυχώς τώρα, και μετά τα όσα έγιναν και γίνονται στην Ελλάδα, νιώθω πιο αισιόδοξος. Ίσως είναι από ανάγκη. Νιώθω πάντως και πιο επαρκής για να τα αντιμετωπίσω. Και νιώθω και πιο σίγουρος για το τι ακριβώς, είναι ο Πασόκος. Και πιο κατασταλαγμένος.

    Πασόκος, είναι, αυτός που δεν ντρέπεται για τον εαυτό του.

    Θύμιος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΕ.....το απολαυάνουν $$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ήταν γιούφτοι
    ήταν οι άχρηστοί
    ήταν τα κουτσαβάκια των χαρτοπαιχτικών λεσχών
    ήταν τα λαμόγι της πλάκας

    ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΚΡΟΙΣΟΙ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
    με το πλάτεμα και το βάθεμα της ΅αλλαγής΅..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ..ΜΑΤΑΙΟΣ Ο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΜΟΧΘΟΣ ΣΟΥ!ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΣΤΗΝ PROTON BANK...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ..ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ..ΜΑΣ EΙΠΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ..ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΣ...ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΖΕΙΣ.????..ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ??????...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥ
    ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ υπολογίζω και δεν μου βγαίνουν τα κουκιά!! Χάνω το αγαπημένο μου κόμμα..

    150 βουλευτές από 100 ψηφοφόρους ο καθένας, 15.000 ψήφοι.

    2.500 πολιτευτές από 40 ψήφους ο καθένας, 10.000 ψήφοι. Σύνολο, 25.000 ψήφοι.

    500 συνεργάτες και υπάλληλοι των βουλευτών από 20 ψήφους, 10.000 ψήφοι. Σύνολο 35.000.

    30.000 καρεκλοκένταυροι, διορισμένοι πρόεδροι, διευθύνοντες σύμβουλοι, γενικοί διευθυντές κλπ στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, από 10 ψήφους ο καθένας, 300.000 ψήφοι.

    Σύνολο 335.000 ψήφοι.

    Ούτε οι μισοί από αυτούς δεν μας ψήφισαν.

    Ρε αντί να πανηγυρίζουμε , θα έπρεπε να έχουμε κάνει χαρακίρι!


    Δηλαδή ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΦΟΎΝΤΟ...ΟΧΙΙΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΈΧΩ...ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΥ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ, ΑΣΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΦΑΡΣΑ!ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΤΥΦΛΩΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΣΟΚΕ!.ΤΙ..ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ....ΤΙ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ..ΙΣΩΣ ΣΩΘΕΙΣ!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο μαλάκ@@ του αιώνα: Πιστεύω πως ότι μαλακ@@ έχουν κάνει, ο Βαγγέλης θα την φτιάξει (βίντεο)

    ΠΡΟΣΟΧΗ και στο εξής ενδεικτικό της λογικής των ΠΑΣΟΚων που λέει όσα και να μου κόψουν πάλι ΠΑΣΟΚ θα ψηφίζω γιατί με διόρισαν σε δουλειά....οπότε ακόμα και αν μου πάνε το μισθό από 1500 σε 500 ευρώ πάλι κερδισμένος είμαι, γιατί αυτά τα 500 ευρώ δεν θα τα έπαιρνα στον ιδιωτικό τομέα ή για να τα έπαιρνα θα έπρεπε να πηδιόμουν όλη μέρα: "Είμαι δημόσιος υπάλληλος και μου έχουν πάει τη σύνταξη στη μέση. ΝΑ ΤΗ ΧΑΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ (με το να μην ψηφίσω ΠΑΣΟΚ);"...

    Απολαύστε λοιπόν το μαλά@@ του αιώνα:

    Newsbomb.gr - Εκλογές ΠΑΣΟΚ
    Φόρτωση...117 Προβολές
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη newsbombgr την 18 Μάρ 2012


    - Βαγγέλης δια πάσαν νόσον και μαλακίαν

    ΕΙΠΑΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΦΙΑΣ....

    "Ναι τον ψήφισα. Eίπαμε, ό,τι μαλακεία έκαναν, θα την φτιάξει ο Βαγγέλης, αν μπορεί.
    Αν δεν μπορεί, τότε τα ίδια και χειρότερα" (ΣΣ:!!!!!!)

    Μιλάμε για το Μαλάκα ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ -όχι του αιώνα. Απ' ότι έμαθα, έρχονται και φωτογράφοι απ' όλες τις μεριές της γης να τον φωτογραφίσουν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΕΤΟΣ .
    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΕΤΟΣ .
    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΥΤΈΡΑ, 19 ΜΑΡΤΊΟΥ 2012

    Ο γκαουλάιτερ εξαγγέλλει νέα μείωση μισθών.

    Νέο κοινωνικό ολοκαύτωμα εξαγγέλει ο «κατοχικός διοικητής» Χορστ Ράιχενμπαχ για τους έλληνες εργαζόμενους.

    Ο επικεφαλής της ομάδας κρούσης στην Ελλάδα θέλει να συμπιέσει τους μισθούς όσο πιο κοντά γίνεται στα ...138 ευρώ, όσο έχει διαμορφωθεί ο κατώτατος μισθός στη Βουλγαρία.

    Σε συνέντευξη Tύπου, ο Ράιχενμπαχ...
    προανήγγειλε νέες δραματικές μειώσεις στους ήδη πετσοκομμένους μισθούς των «τυχερών» που εξακολουθούν να εργάζονται.

    Ο γερμανός γκαουλάιτερ χαρακτήρισε τους σημερινούς μισθούς στην Ελλάδα υψηλούς σε σχέση με τους αντίστοιχους σε χώρες της Βαλτικής και της Βαλκανικής.

    Από τα συμφραζόμενα του Ράιχενμπαχ προκύπτει ότι η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει το πρωτείο των χαμηλότερων μισθών στην ΕΕ καθώς, όπως υποστηριξε, ακόμα και οι φτωχότερες χώρες της ΕΕ συμμετέχουν στη δανειοδότηση της Ελλάδας. Τυχεροί είμαστε που δεν ζήτησε τη σύγκλιση των μισθών της Ελλάδας με εκείνους του Μπαγκλαντές, που σε κάποιες περιπτώσεις αρχίζουν από 20 ευρώ το μήνα.

    «Είμαστε ακόμα στα μισά του δρόμου», δήλωσε ο Ματίας Μορς, εκπρόσωπος της ΕΕ στην τρόικα, σε συνέντευξη που έδωσε προχθες το μεσημέρι στις Βρυξέλλες, ερωτώμενος για το μέχρι πότε οι Έλληνες θα πρέπει να υφίστανται τις μειώσεις μισθών, ενώ το κόστος ζωής και οι τιμές παραμένουν υψηλές.


    Ο έπαρχος της ΕΕ ζήτησε νέες διαρθρωτικές αλλαγές και απαίτησε νέο τσεκούρι στις κοινωνικές δαπάνες ώστε να βρεθούν τα 11 δισ. ευρώ που χρειάζεται η δημοσιονομική προσαρμογή.

    Η στάση του ευρωπαϊκού διευθυντήριου στη μνημονιακή Ελλάδα έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα και το μοντέλο της χούντας του Πινοσέτ στη Χιλή, με τους νεοφιλελεύθερους «Σικάγο μπόις» και τον Μίλτον Φρίντμαν σε ρόλο υπερπρωθυπουργού.

    Η επιδρομή αυτή δεν ανακόπτεται με παρακάλια, υποσχέσεις, διαπραγματεύσεις. Μόνο αν γίνουν οι μαύρες τους αβεβαιότητες πραγματικότητα, αν ο λαός ξεσηκωθεί, υπάρχει ελπίδα να φύγουν όλοι όσοι μας βυθίζουν στην βαρβαρότητα.

    ΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΨΉΦΙΖΑΝ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΊΞΟΥΝ ,ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΈΝΟΙ ΤΌΣΑ ΧΡΟΝΙΆ ,ΤΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΠΕΡΝΆΝ , ΤΙ ΠΕΡΙΟΎΣΙΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ .. ΤΟ 99% ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΈΦΑΓΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΆΓΚΑΛΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ALOGO KLANEI CHONTROMALAKES EAN THELETE EURO KAI EUROPH THA FATE KOLODAKTYLO POU THA PAEI SYNEFO OPION KAI NA PSYFISETE SAS PIRANE CHAMPARI TERMA TA DYFRAGA LAMOGIA FOROFIGADES KAFENOVIOI KAI SYNTAKSIOUCHOI APO TA 40 OFSORETERIAKIDES THN KSESKISATE THN PSOROKOSTENA OI 300 LAMOGIOBOULFTES SAS MARANANE KAI TA PSILIKATZIDIKA POLITIKA COMMATA OSO GIA TA KOUMOUNIA ANTE KAI PIDIKTITE!!!! THE CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΧΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. o μιχελακης δηλωσε οτι ο Βενιζελος ειναι υπευθυνος για τα 2 χρονια του ΠΑΣΟΚ (θα πρεπει να ειναι υπερηφανος διοτι ξηλωνει τους διευθαρμενους} ο ΣΑΜΑΡΑΣ για τα 5 χρονια τησ Ν.Δ με την μηδενικη ανοχη στη διαφθορα φυσικα στα λογια τι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΗΤΙΚΕ < ΑΛΛΟ Ο ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΥΓΟΥΛΟΜΑΤΗΣ >.....ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάντως εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα βγει πρώτος.Και δεν έπεσα έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βρε δεν σκουζετε οσο θελετε!! Δεκαδες φορες την πατησατε και πεσατε εξω στις προβλεψεις σας οσοι ονειρευοσασταν διαλυση του Πασοκ. Ε! θα την ξαναπατησετε για μια ακομη φορα και ισως βαλετε επιτελους μυαλο. Επισης θα κανετε ακομη ενα λαθος οσοι νομισουν οτι μιλαει ενας ακομη Πασοκος, οχι φυσικα, απλα υπενθυμιζω αυτο που συνεβει μεχρι αυτη την στιγμη στα πολιτικα πραγματα της χωρας και καποιος πρεπει να το λεει για την ταξη των πραγματων. Εαν ο θεος ακουγε τα κορακια τοτε θα ειχε γεμισει η χωρα απο ψοφια πουλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. .
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Αρχισαν τα οργανα

    Περιεργοι τυποι αρχισαν να περιστιχιζουν τον Βαγγελη!

    Εχτες ενας τυπος ονοματι Φ.. πρωην νομαρχιακος συμβουλος φελλοός δηλαδή που να προσεχει πρεπει...

    τολμησε να μιλησει ασεμνα στον δρ Κουτσουκο
    που εφερε 200.000 κοσμο νο ψηφισει μεσω του πρεσσ!!

    Αυτος ο τυποςο φελλος το επαιζε φιλος αλλα τωρα που βρηκε στεγη στον Βαγγελη το παιζει "παραγων"...

    Ας προσεξει ο Βαγγελης να μην μαζεψει οπως και ο προηγουμενος τους Φ..... φιδες φελλους που απετυχαν στην νομαρχια!

    Πασοκος ωτακουστης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πασοκ

    Μετα το αρθρο του δρ Κουτσουκου στο πρεσσ ξεσηωθηκε η βαση του Πασοκ

    Τηλεφωνα επεσαν χιλιαδες μετα το απογευμα του Σαββατου "να αμε να ψηφισουμε, η αποχη ειναι υπερ της /ΝΔ!

    Ολοι λεγανε συμμετοχη εως 130.000 χιλαδες

    Μονο ο Δρ Κουτουκος απο την Μηλιωνη ειπε θα σας φερω πανω απο 200.000 κοσμο, αλλα να το εκτιμησει ο Βαγγελης!
    Το αρθρο στο πρεσσ Σαββατο απογευμα ξεσηκωσε τον κοσμο

    Γιατι και τον Γιωργο τον βγαλαμε με 11% διαφορα τοτε που ολοι λρεγανε μονο 4% αλλα δεν το εκτιμησε και προωθησε τους ανικανος!

    Ο Βαγγελης ειναι καθηγητής και καταλαβαινει, εκτος και αν φτειαξει νεα αυλη, οπως ο αλλος και τον "φαει η αυλή"! Αλλα δεν το πιστευουμε!

    Ο Δρ Κουτσουκος Αναστάσιος Πολιτευτης Β Αθηνας Πασοκ,

    δηλωσε δημόσια ότι έχει την δυνατοτητα να βγαλει τον Βαγγελη και το Πασοκ με διαφορά 11% από την ΝΔ!, αρκει να το εκτιμησει ο Βαγγελης!

    Αυτα φιλοι μας

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση