GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχαλολιάκος: «Όποιος βλέπει τον Τσίπρα ως Στάλιν είναι βλάξ»...

«Όποιος βλέπει τον Τσίπρα ως Στάλιν είναι βλάξ . Θυμίζουν όσα έλεγε η ΝΔ πριν το '81 ότι το ΠΑΣΟΚ θα έπαιρνε τα σπίτια από τον κόσμο», α...

«Όποιος βλέπει τον Τσίπρα ως Στάλιν είναι βλάξ. Θυμίζουν όσα έλεγε η ΝΔ πριν το '81 ότι το ΠΑΣΟΚ θα έπαιρνε τα σπίτια από τον κόσμο», ανέφερε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής ερωτηθείς σχετικά με τον ισχυρισμό ότι υπάρχει κίνδυνος σε περίπτωση διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ημίωρη συνάντησή του με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο.
Επιπλέον, ο Νίκος Μιχαλολιακός δήλωσε ότι η «η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά κατά του Μνημονίου και με αυτή τη γραμμή πορεύεται προς τις εκλογές» προσθέτοντας πως «όσο υπάρχουν προβοκατόρικες δηλώσεις της κ. Μέρκελ και του κ. Σόιμπλε για έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ εμποδίζουν την ανάπτυξη της πατρίδος».
Ακόμη, ζήτησε από την Ε.Ε. να αλλάξει στάση για το μοντέλο ανάπτυξης της χώρας και όπως είπε «κατήγγειλε στον πρωθυπουργό την υποκρισία συγκεκριμένων πολιτικών αρχηγών».
«Δεν είναι δυνατόν αρχηγός πολιτικού κόμματος να λέει ότι "δεν πληρώνουμε τα χρέη μας αν δεν μας δώσετε τα λεφτά". Μα γι' αυτό μας τα δίνουν. Για να πληρώνουμε τα χρέη μας», τόνισε.
Τέλος, χαρακτήρισε «αβανταδόρικη» για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ την παρέμβαση Μέρκελ περί δημοψηφίσματος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

20 σχόλια

  1. ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ρεεεεε



    http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ!

    ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

    ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ,

    ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως οι μόνοι που έχουν να χάσουν αν η ''Ελλαδίτσα'' στραφεί στην Δραχμούλα, θα είναι οι Ευρωτραπεζοτοκογλύφοι, ο Έλληνας έτσι κι αλλίως στην πλειοψηφία του έχασε ένα σημαντικό κομμάτι απο το βιοτικό του επίπεδο, και μπορεί να υποφέρουμε κάποια χρόνια, αλλά σύντομα θα ξαναγίνουμε δυνατοί.
    Μην φοβάστε και ψηφίστε αντιμνμημονιακά, ότι θέλετε, αλλά μακρυά απο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΟΥΒΕΛΗ
    Η Ελλάδα ξανά στους Έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε φίλε,
    εσύ με "την δυσάρεστη έκλπηξη που έρχεται",
    φτάνει ρε μεγάλε,
    εντάξει το εμπεδώσαμε,
    φτάνει μας έπρηξες,
    άλλαξε και λίγο μοτίβο,
    πάρτο και λίγο αλλοιώς,
    πώς να στο πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 6 ΜΑΗ ΗΤΑΝΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ.ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα νοσοκομεία και πτέρυγες των νοσοκομείων ( Αλεξανδρούπολη, Πτολεμαίδα κλπ ), λόγω της οικονομικής πολιτικής Βενιζέλου, Παπακωνσταντίνου, Παπανδρέου. Τόσοι φόροι και χαράτσια, αλλά ήδη το δημόσιο έχει κηρύξει στάση πληρωμών. Από μεθαύριο φάρμακα γιοκ και οι συντάξεις μειωμένες. Η μεγαλύτερη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων συνεχίζεται από το επιτελείο Βενιζέλου και συνεργατών. Και αυτό το κόμμα ζητά τη ψήφο μας σε λίγες μέρες ! Πόσοι θα ζουν μέχρι τις 17 Ιουνίου ; Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο, εκτός πασοκ, για να σώσετε τους γονείς σας και τα παιδιά σας.

    Αλεξανδρούπολη: Μόνο τα έκτακτα χειρουργεία θα εξυπηρετεί το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
    Αυτό θα ισχύει στο εξής, μέχρι νεωτέρας αποφάσεως της διοίκησης...

    Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Ραπτόπουλος, το ίδρυμα χρωστάει σε προμηθευτές για φάρμακα και υλικά περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα οι εταιρείες να μην δίνουν επιπλέον πίστωση.

    Σύμφωνα με το διοικητή, αυτό έχει ως συνέπεια, τα φάρμακα και τα υλικά που βρίσκονται σήμερα στις αποθήκες του νοσοκομείου να επαρκούν μόνο για την αντιμετώπιση των έκτακτων χειρουργικών περιστατικών, για να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

    Συγχρόνως και μέχρι νεωτέρας όλες οι προγραμματισμένες επεμβάσεις αναβάλλονται, καθώς διαπιστώνεται σοβαρό έλλειμμα λειτουργικών πιστώσεων.

    Ο κύριος Ραπτόπουλος είπε ότι το νοσοκομείο έχει σήμερα στη διάθεσή του 100.000 ευρώ, τη στιγμή που για την εύρυθμη λειτουργία του απαιτείται το 20πλάσιο ποσό, καθώς μόνο για προμήθεια πετρελαίου, χρειάζονται μηνιαίως 600 χιλιάδες ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΣΑΧΙΝΙΔΗ- Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΦΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΑΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ; ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΟΕ (ΣΥΡΙΖΑ): Στις καλένδες η έξοδος από το ευρώ -Είμαστε και υπερ των μονοπωλείων προκειμένου να γίνει ο Τσίπρας Πρωθυπουργός..

    Ιδιαίτερα αμυντικά βγήκε η ΚΟΕ για να απαντήσει στις επιθέσεις που δέχεται ότι είναι υπερ της εξόδου από το ευρώ. Η απορία είναι πως μια σταλινική και αντιευρωπαϊκή συνιστώσα λέει ότι ξαφνικά είναι υπέρ του ευρώ!!!.
    Δεν συζητάμε βέβαια τι άλλαξε από το 2010 που έβγαλαν την αφίσα αριστερά...
    Η απολογητική ανακοίνωση της πάντως θυμίζει περισσότερο δήλωση νομιμοφροσύνης στον Τσίπρα ο οποίος προφανώς τους έβαλε χέρι να κόψουν τις παπαριές τώρα που βρίσκονται στον προθάλαμο της εξουσίας και έχουν πιάσει στο χέρι την κουτάλα...

    Κωλοτούμπα το λένε στο χωριό μου και φοριέται πολύ τελευταία
    Αλλά το Σφυροδρέπανο
    ε..συντρόφια
    είναι αιχμηρό και μπαίνει άσχημα στον κώλο Συριζοφασιστάκια .

    ¨Οπως το ΜΑΧΑΙΡΙ στον κώλο του Ιδάλματός σας.. του Καντάφι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ


    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ

    Η

    Μ
    Α
    Ν
    Α

    Σ
    Ο
    Υ

    Ε
    Ι
    Ν
    Α
    Ι

    Π
    Ο
    Ρ
    Ν
    Η

    Α
    Π
    Λ
    Α
    !
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ
    ... Επαναδιαπραγμάτευση των συνόρων απαιτούν οι Αλβανοί!!!

    Οι Αλβανοί θέλουν να αλλάξουν τα ... σύνορα με την Ελλάδα!
    Ναι καλά διαβάσατε…
    Μάλιστα μιλάνε για αποκατάσταση και επανίδρυση των συνόρων τους.

    Δεν ξέρουμε πόσο σοβαρές είναι αυτές οι απόψεις, ωστόσο στην κίνηση για αλλαγή των συνόρων με την Ελλάδα, πρωτοστατεί το Σοσιαλιστικό κόμμα, με το οποίο συνεργάζεται το ΚΕΑΔ (κόμμα των Ελλήνων Μειονοτικών της Αλβανίας).

    Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συνεδρίαση της Νομικής Επιτροπής της αλβανικής Βουλής ο βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος Ilir Gjoni υποστήριξε ότι σήμερα η Αλβανία δεν έχει τα πραγματικά της σύνορα. Σύμφωνα με τους σοσιαλιστές, σε αντίθεση με τη νομοθεσία του 2008, η οποία άφησε τη χώρα χωρίς σύνορα, η νέα πρωτοβουλία καθορίζει σαφώς τα νότια θαλάσσια σύνορα, αλλά και τα βόρεια ρυθμίζοντας και τις ακριβείς συντεταγμένες. Αν θέλετε, ελάτε!

    Βομβαρδιζόμαστε από παντού από τη μια τα Σκόπια από την άλλη οι Αλβανοί.

    Θα απαντήσει κάποιος ό, τι η Εθνική Κυριαρχία της πατρίδας μας δεν διαπραγματεύεται;

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

    Εμείς τρικοσμικό κράτος εξαθλιομένο μπατιρισμένο
    εκτός Ευρωπαικής Ένωσης

    Ταυτόγχρονα η ΑΛΒΑΝΙΑ μέλος της Ε.Ε..
    εεεε....ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ Η Ε.Ε. ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ

    ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΓΑΛΟΣ στην νότιανατολικό
    άκρο της !!!!

    ο
    λ
    ο
    ι
    ..ΤΣΙΠΡΑ-Καμμένο και συνιστώσες
    για την μεγάλη απαλλαγή
    απο την Ε.Ε και τα βρομολεφτά της και τα κωλομνημόνια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ?
    ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η Ν. Δ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
    'Η ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ 'Η ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΟ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ, ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ.
    ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να γιατί δεν αφήνουν τον άνθρωπο να μιλήσει. Προσωπική μου άποψη είναι πως οι γνήσιες λαϊκές δυνάμεις είτε από αριστερά, είτε από δεξιά αντιμετωπίζουν τις αντιδράσεις της άρχουσας τάξης.
    Οι πατριωτικές δυνάμεις πρέπει να νικήσουν, για μένα οι άλλοι είναι απλά προδότες.

    Καπετάν Μακρύς. Η καρδιά σου βρίσκεται εκεί που είναι αυτό που θεωρείς θησαυρό σου. Μερικοί δεν έχουν καρδιά εδώ, είναι εκτός Ελλάδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ":
    Νίκος Μιχαλολιάκος, γενικός γραμματέας, δημοτικός σύμβουλος δήμου Αθήνας, επικεφαλής ψηφοδελτίου:

    1. Συνελήφθη το 1976 για τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφων σε επεισόδια στην κηδεία του βασανιστή της χούντας Ε. Μάλλιου. Κρατήθηκε για λίγους μήνες στον Κορυδαλλό αλλά δεν δικάστηκε ποτέ λόγω «τυπικών κωλυμάτων»... Τον Ιούλιο του 1978 ξανά συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους για συμμετοχή σε ακροδεξιά εξτρεμιστική οργάνωση, κατοχή όπλων, εκρηκτικών και τοποθέτηση βομβών σε κεντρικούς κινηματογράφους που πρόβαλλαν προοδευτικές ταινίες (Έλλη και Ρεξ).Δηλωμένος και «υπερήφανος» Χιτλερικός-χουντικός-αντισημίτης-ρατσιστής άξιος μαθητής του μέντορα του ελληνικού φασισμού Κ. Πλεύρη από την εποχή της χουντικής οργάνωσης 4η Αυγούστου.Διατηρεί μπορδέλο στην Αθήνα.

    2. Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος τύπου και υποψήφιος βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικής:
    Δικάζεται στις 14 Μαίου (δηλ 8 μέρες μετά τις εκλογές) με τις κατηγορίες της συνδρομής σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Συγκεκριμένα συμμετείχε και βοήθησε 5 νεοναζί που επιτέθηκαν με γκλομπ και μαχαίρι σε καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και κατόπιν διέφυγαν με το αυτοκίνητο του Κασιδιάρη.

    3. Θέμις Σκορδέλη, υποψήφια βουλευτής Α΄ Αθηνών:
    Κατηγορούμενη μαζί με άλλους 2 για σοβαρό τραυματισμό με μαχαίρι Αφγανού μετανάστη τον περασμένο Σεπτέμβρη (2011). Το θύμα την αναγνώρισε και της έκανε μήνυση. Η δίκη έχει ήδη αναβληθεί 3 φορές με ευθύνη της Σκορδέλη και της παρέας της. Την μία από αυτές η Σκορδέλη για να γλυτώσει επικαλέστηκε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αλλά μία μέρα μετά ήταν παρούσα στη δίκη των βατραχανθρώπων των ΟΥΚ που παρέλαυναν πέρυσι φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα.

    4. Χρήστος Ρήγας, πρώην υποψήφιος βουλευτής, υποψήφιος περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας τον Οκτώβρη του 2010, μέλος της ΚΕ της Χρυσής Αυγής:
    Από την Τετάρτη 20/4 βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία 2 ανθρώπων στο Χαλάνδρι στις 26 Φλεβάρη του 2009 - του αστρολόγου Μιλτιάδη Μουτάφη και της γραμματέως του Παρασκευής Γκέζου.
    Το συγκεκριμένο «στέλεχος» είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για εκβιασμούς ιδιοκτητών νυκτερινών κέντρων, συμμετοχή σε απόπειρα δολοφονίας, κατασκευή βόμβας μεγάλης ισχύος κοντά στον ΞΕΝΙΑ της Πάρνηθας κοκ. Λεπτομέρεια: ήταν επίσης ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ ΠΥΛΕΣ απέναντι από τον Α. Παντελεήμονα και πρωτοστατούσε κι αυτός στον «καθαρισμό της περιοχής από την εγκληματικότητα».

    5. Αντώνης (Περίανδρος) Ανδρουτσόπουλος, νούμερο 2 της οργάνωσης τη δεκαετία του 90:
    Καταδικάστηκε για τη δολοφονική επίθεση ομάδας Χρυσαυγιτών τον Ιούνη του 98 σε βάρος των φοιτητών Δ. Κουσουρή και Η. Φωτιάδη και του αδιόριστου εκπαιδευτικού Γ. Καραμπατσόλη έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Διέφυγε για αρκετά χρόνια στο εξωτερικό και παραδόθηκε τον Σεπτέμβρη του 2005 στις αρχές. Στις 25/9/2006 καταδικάστηκε για 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας, σε 21 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή. Στο Εφετείο στις 12/3/2009 η ποινή του μειώθηκε στα 12 χρόνια αφού άλλαξε το κατηγορητήριο.

    6. Χάρης Κουσουμβρής, πρώην υπεύθυνος οικονομικών της οργάνωσης. Καταδικάστηκε για ληστεία στην Καλαμάτα το 2002 και φυλακίστηκε στις φυλακές Ναυπλίου. Αργότερα το 2004 έγραψε βιβλίο με τίτλο «Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής» που αποκαλύπτει τα μύρια όσα για το Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή και τις σχέσεις τους με την ΚΥΠ και τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είμαι από αυτούς που διαφωνούν κάθετα με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και είμαι απεναντι τους ιδεολογικά.

    Αυτό δεν με εμποδίζει να πω ενα μπράβο στον Μιχαλολιακο για την τοποθετηση του και τις δηλώσεις του.

    Επιτελους ας παραμεριστουν τα ιδεολογικά λαβαρα και ας καταλαβουμε όλοι ότι ειμαστε Ελληνες που στο αιμα μας ρεει ο πατριωτισμός και η αγαπη για την πατριδα μας δυστυχώς αυτή βάλλεται σήμερα με τον πιο βαναυσο τρόπο συμπαρασύρωντας τον λαό σε ενα αργό και επώδυνο θανατο.

    Λυπάμαι πραγματικά που ακόμα υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ που ψηφίζουν τα κόμματα της καταστροφης της κλεψιας και της απατης και μας υποσχονται πλέον τον ανώδυνο θάνατο μέσω της ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 21 Μαϊ 2012 9:51:00 μ.μ.

    Οι Τσουκάτοι και οι Μαντέληδες πότε θα δικαστούν φίλε μου?

    Ομολόγησαν δημόσια ότι "τα πήραν" από την Siemens,αν δεν το θυμάσαι.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 21 Μαϊ 2012 9:51:00 μ.μ. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.
    ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΪΟΥ ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 21 ΜΑΪΟΥ. ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ Η ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ?
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ , ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ [?] ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗ Ν.Δ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ, ΜΑΝΤΕΛΗ, ΤΣΟΥΚΑΤΟ, ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ,
    ΚΑΙ ΠΟΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙΣ.
    Ο ΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΪ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΥΝΗΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ , ΚΛΕΦΤΕΣ , ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ [?]-"ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ" ΣΤΙΣ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΦΑΜΙΛΛΑ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ? ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εσυ που γραφεις αυτα τα ψευδη για τη χρυση αυγη τουλαχιστον πληρωνεσαι καλα η τα λες ετσι τσαμπα????
    δηλαδη εισαι τσαμπα μαγκας...
    ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ..!!!
    και εχει απαντησει ο ιδιος ο μιχαλιολακος οτι ειναι πολυ περηφανος για αυτη του τη πραξη..!!
    οσο για τον περιανδρο και οι πετρες ξερουν για τη προβοκατσια-στησιμο που του εκαναν...!!!
    εισαι λοιπον βλακας και ψευτης ....η μαλλον δεν εισαι βλακας απλως σου δινουν χαρτζιλικακι να γραφεις τετοιες παπαριες....
    καλη σου νυχτα βλακα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπραβο φιλε...αξιο το ξεροκοματο που σου πετανε για να λες αυτες τις γελοιοτητες για τη χρυση αυγη!!
    Ο οχετος και τα ψευδη μας δυναμωνουν.
    Σε ευχαριστουμε..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση