GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: «Συναγερμός» για φωτιά...

«Συναγερμός» σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Ηράκλειο από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε ξερά χόρτα στον ...

«Συναγερμός» σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Ηράκλειο από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε ξερά χόρτα στον προαύλιο χώρο του ΠΑΓΝΗ.
Αμέσως, στο σημείο – στην πίσω πλευρά του νοσοκομείου- έσπευσε δύναμη της Υπηρεσίας και οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά προτού επεκταθεί.

1 σχόλιο

  1. 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΕΣ
    Λοιπόν δεν ξέρω τι λέτε εσείς ,αλλά περάσαμε 2,5 χρόνια χωρίς φωτιές ,η, με ελάχιστες φωτιές.Αυτό μπορεί να πιστωθεί στο ΜΑΓΟ της πολιτικής ,το ΑΝΗΜΕΡΟ ΘΗΡΙΟ τον Γ.Παπανδρέου.
    Ο πρώην πρωθυπουργός ΔΙΕΛΥΣΕ την πυροσβεστική ,με ένα απαράμιλλο θάρρος ,γνωρίζοντας ότι δεν θα έπιανε καμιά μεγάλη πυρκαϊά.
    Ήταν σίγουρος ότι και χωρίς πυροσβεστική η Ελλάδα,δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.Όπως δεν είχε τα 2,5 τελευταία χρόνια.
    Σαν θαύμα δε μόλις ανέλαβε την εξουσία δεξιά κυβέρνηση ,άρχισαν οι φωτιές.Ο νέος διοικητής της ΕΥΠ θα έχει πολλή δουλειά να κάνει.
    Απλώς αυτές οι φωτιές είναι ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ του τι θα επακολουθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση