GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ....

Από την Τάκη Ρούλα. Δεν φτάνει που και αυτή η Κυβέρνηση αποδεικνύεται αναξιόπιστη ως προς της προεκλογικές της εξαγγελίες, δεν φτάνει που τ...

Από την Τάκη Ρούλα.

Δεν φτάνει που και αυτή η Κυβέρνηση αποδεικνύεται αναξιόπιστη ως προς της προεκλογικές της εξαγγελίες, δεν φτάνει που τακτοποιούν τα παιδιά τους και τις γυναίκες τους οι συγκυβερνώντες, αλήθεια γιατί την πέφτουν όλοι στον Πολύδωρα, ξεχάσαμε την γυναίκα του Λοβέρδου και  την κόρη του Μπούρα? Θέλουν τώρα να αρπάξουν και την ιδιωτική περιουσία.  
Πληροφορούμεθα από τα κανάλια ότι στο τέλος του 2012 δεν θα ισχύει η προστασία από πλειστηριασμούς για την πρώτη κατοικία. Δηλαδή οι ήδη εξαθλιωμένοι ΄Έλληνες πολίτες θα γίνουν και ξεσπιτωμένοι ΄Έλληνες πολίτες.  Πείτε μου κύριε Σαμαρά και όλοι εσείς που στηρίζετε αυτή την Κυβέρνηση τι θα τον κάνετε τόσο κόσμο, θα τον έχετε στον δρόμο και στα συσσίτια?  Θα βγάλετε τις οικογένειες στον δρόμο? Αφού του επιτρέψατε με τις αποδοχές  που ελάμβανε να πάρει στεγαστικά δάνεια τώρα που αυτές μείναν οι μισές θα του πάρετε και το εξής ένα σπίτι που απέκτησε? Δεν φοβάστε την οργή του κόσμου?  Είναι πάνω από 1.000.000 που έχουν στεγαστικά δάνεια,  και 2.000.000 εκατομμύρια οι άνεργοι, θα υπάρξει ένα τέτοιο εκρηκτικό μίγμα που τα ελικόπτερα θα είναι λίγα , δεν θα σας προφταίνουν. 

1 σχόλιο


  1. Μαλακί@@ του ΣΥΡΙΖΑ τα περί άρσης της απαγόρευσης πλειστηριασμών ακινήτων.

    Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για πιέσεις της τρόικας ώστε να αρθεί η απαγόρευση πλειστηριασμών ακινήτων από τις τράπεζες, ακόμα και για μικρά ποσά οφειλών από δάνεια, το υπουργείο Οικονομικών ξεκαθάρισε τη Δευτέρα ότι ουδέποτε τέθηκε ή συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα.

    «Το Υπουργείο Οικονομικών, με αφορμή δημοσιεύματα περί πιέσεων της τρόικας για πλειστηριασμούς ακινήτων από τις τράπεζες για χρέη από στεγαστικά δάνεια, ανακοινώνει ότι ουδέποτε τέθηκε ή συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

    Υπενθυμίζεται ότι σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», έγινε αναφορά στις πληροφορίες για τις πιέσεις που ασκούνται από την πλευρά των δανειστών, ώστε να επιτραπούν εκ νέου οι πλειστηριασμοί ακινήτων.
    Σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 100.000 ακίνητα προς πλειστηριασμό και αν αυτά βγουν μαζικά προς πώληση στην αγορά, αναμένεται να οδηγήσουν σε μεγάλη πτώση των τιμών.

    Αυτή τη στιγμή απαγορεύονται μέχρι το τέλος του 2012 οι πλειστηριασμοί ακινήτων από τις τράπεζες για ποσά οφειλών έως 200.000 ευρώ.
    Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά δεν βγαίνουν στο σφυρί σπίτια για χρέη από στεγαστικά δάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση