GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος: «Καμία σχέση με τον λόγο του Θεού δεν έχει η Χ.Α»

Για μια ακόμη φορά ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, εξαπέλυσε έντονη επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής. Χαρακτήρισε το κόμμα...

Για μια ακόμη φορά ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, εξαπέλυσε έντονη επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής. Χαρακτήρισε το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου ως “απολίτιστο” και τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με τον λόγο του Θεού.
Μιλώντας στην «Ημερησία» ο Μητροπολίτης Σιατίστης είπε πως είναι «άλλος ο λόγος του Θεού και άλλος της Χρυσής Αυγής» ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «απολίτιστη» τη συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο.
Επίσης ξεκαθάρισε πως το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν έχει σχέση ούτε με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό ούτε με το Ευαγγέλιο «το οποίο διδάσκει ότι εκ του περισσεύματος της καρδίας λαλεί η γλώσσα και όχι από έναν ξαφνικό θυμό».
«Πρέπει να πάρουμε όλοι σαφή θέση και στάση απέναντι στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής» και ειδικά για τους ανθρώπους της Εκκλησίας τονίζει ότι «οφείλουμε να διδάσκουμε το λόγο του Θεού, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής».
spirospero.gr
filologos10.wordpress.com

11 σχόλια

  1. ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ( ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ,ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΛΠ )

    ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΔΥΣΜΕΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΠΟΓΚΡΟΜ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΝΔ ΤΗΣ ... ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ !

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΕΝΩ Η ΔΗΜΑΡ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ - ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ- ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ! ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ 3ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισως όμως έχει σχέση με το λόγο του Θεού, ο Λαέρτης, ο Τατσόπουλος και η Ρεπούση...

    ΑΙΣΧΟΣ Σεβασμιότατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δίκιο έχετε Σεβασμιώτατε !

    Αλλά έχουν σχέση με το Λόγο του Θεού και τον Χριστό, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ ;

    Δέχεστε να παίρνετε 1700 ευρώ και την ίδια ώρα να κόβουν οι ΑΛΗΤΕΣ τα επιδόματα των 200 ευρώ από τις Πολύτεκνες Οικογένειες ;

    Εσείς δεν συμβουλεύετε τους Χριστιανούς να αποφεύγουν την αντισύλληψη και την έκτρωση ; Και τώρα τι κάνετε για να προστατέψετε τα παιδιά των Ελλήνων από τα άγρια μέτρα της τρικομμματικής κυβέρνησης ; Βγήκατε να τους καταδικάσετε και να τους "αφορίσετε", όπως με την Χ.Α ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρυσά καθίκια και παπάδες, οι ίδιοι μασκαράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ;αντε ρε νουμερα πλην του πρωτου, σχολιαστες απο δω μεσα οι μεν φασιστες οι δε απλυτοι.μια χαρα τα λεει ο ιερωμενος αλλα αυτη τη φορα δεν εχει κουφαλες εμφυλιο.ολοι στα σιδερα θα καταληξετε.και το μνημονιο θα διωξουμε και η κοινοβουλευτικη δημοκρατια θα κυριαρχησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σεβασμιότατε να τους στειλης την παραβολή του καλού Σαμαρείτη για να δουν τι σχέση εχει ο φασισμός με το χριστιανισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. papa den doulepses pote stin zoi sou gia afto skase kai pali skase.krata tis dilosis sou gia tin ginaika sou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δίκιο έχετε Σεβασμιώτατε
    ΑΛΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτον: ο νεοέλληνας ο λεβέντης ο καραμπουζουκλής (εκείνος ντε με το μπάρμπεκιου στη βεράντα και τη μπέμπα στην πιλοτή, που έπαιζε στο χρηματιστήριο και έκανε μπεστ-σέλερ την αυτοβιογραφία του Σόρος), ο προοδευτικός, ο γαμιάς, ο λουφαδόρος, ο τσάμπα μάγκας, δεν δέχεται μαθήματα από κανέναν, και μάλιστα από ένα δεσπότη.

    Δεύτερον: τον νεοέλληνα τον ατσίδα, τον αετονύχι, τον μαυραγορίτη, το άπιαστο ξεφτέρι, που μέχρι χθες ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και σήμερα την Χρυσή και τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να τον πιάσει κορόιδο κανένας.

    Τρίτον: τον νεοέλλληνα τον καραγκιόζη, τον τραμπάκουλα, που έκανε ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα, του φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον μαλάκα τον εαυτό του.

    Χ.Ψ.

    Υ. Γ. Μην αρχίσετε το μπινελίκι όσοι δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στις παραπάνω κατηγορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

    230 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΤ ΕΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΣ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

    ΣΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ,
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενώ εσείς έχετε σχέση με το Λόγο του Θεού γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση