GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στον πάγο» οι προεκλογικές εκδηλώσεις στις ανατολικές ΗΠΑ

Το αναμενόμενο πέρασμα του τυφώνα «Σάντι» από τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ θέτει σε κίνδυνο την πρόωρη ψηφοφορία για τις προεδρικές εκλο...

Το αναμενόμενο πέρασμα του τυφώνα «Σάντι» από τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ θέτει σε κίνδυνο την πρόωρη ψηφοφορία για τις προεδρικές εκλογές.
«Θέλουμε προφανώς μια απρόσκοπτη πρόσβαση στα εκλογικά κέντρα, επειδή πιστεύουμε ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι ψηφίσουν, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτελεσμά μας», δήλωσε σήμερα στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN ο «μαέστρος» της προεκλογικής εκστρατείας του Ομπάμα, Ντέιβιντ Αξελροντ. «Στο βαθμό που ο τυφώνας περιπλέκει τα πράγματα, αυτό είναι μια πηγή ανησυχίας», πρόσθεσε.
Ο τυφώνας Σάντι, που αναμένεται να πλήξει τις ακτές των ΗΠΑ αύριο, έχει ήδη διαταράξει το πρόγραμμα των προεκλογικών εκδηλώσεων των δύο υποψηφίων, αναγκάζοντάς τους να ακυρώσουν δημόσιες συγκεντρώσεις σε πολιτείες που ενδέχεται να επηρεαστούν.
ΟΜπαράκ Ομπάμα πήγε σήμερα Φλόριντα, αλλά ακύρωσε τις προγραμματισμένες δημόσιες συγκεντρώσεις την Δευτέρα στην Βιρτζίνια και την Τρίτη στο Κολοράντο, για να μείνει στον Λευκό Οίκο και να παρακολουθεί την κατάσταση.
Ο Μιτ Ρόμνεϊ έχει επίσης ακυρώσει τις εκδηλώσεις για τις επόμενες ημέρες, λέγοντας ότι «πρέπει να εξοικονομηθούν τα χρήματα» που θα δαπανούσε το επιτελείο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση