GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βουτιά» θανάτου στην Πάτρα από άνδρα απο τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στην περιοχή της Αγυιάς από την «βουτιά» ενός άνδρα από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οδό ...


Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στην περιοχή της Αγυιάς από την «βουτιά» ενός άνδρα από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μιλτιάδου.
Όπως πληροφορείται το thebest.gr, όλα  συνέβησαν λίγο μετά τη 1 μετά το μεσημέρι όταν ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και αμέσως μετά σήμανε συναγερμός, καθώς ένας κάτοικος του πρώτου ορόφου της απέναντι πολυκατοικίας που είδε την πτώση του άνδρα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια.
Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είναι γύρω στα 60 έπεσε από την άκρη του μπαλκονιού και πέφτοντας χτύπησε σε μια γλάστρα, γεγονός που ανέκοψε κάπως την ταχύτητα της πτώσης.
Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για ατύχημα ή για απόπειρα αυτοκτονίας αν και η θέση απ΄όπου έπεσε συνηγορεί υπέρ του ατυχήματος.
Ο άνδρας έχει μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος στο νοκοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση