GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέβεζα: Δύο εκδηλώσεις αύριο για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου

Δύο εκδηλώσεις θα γίνουν στην Πρέβεζα αύριο Σάββατο με αφορμή την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου η μία από το εργατικό κέντρο και τ...



Δύο εκδηλώσεις θα γίνουν στην Πρέβεζα αύριο Σάββατο με αφορμή την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου η μία από το εργατικό κέντρο και τα πρωτοβάθμια σωματεία και η δεύτερη από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.
Το Εργατικό Κέντρο καλεί τους πολίτες στις 6 το απόγευμα μπροστά στο Εργατικό Κέντρο σε ενωτική συγκέντρωση και διαδήλωση για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι δεν σταματάμε ούτε λεπτό! Συμβάλλουμε στην κλιμάκωση του αγώνα και στην οργάνωση των κινητοποιήσεων σε τοπικό επίπεδο για της «Γενιάς μας τα Πολυτεχνεία» στον ελπιδοφόρο δρόμο της ανατροπής.
Κάλεσμα στο λαό, να τιμήσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου αγωνιστικά, ταξικά απευθύνουν ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ ΠΑΣΕΒΕ, ΟΓΕ, και ΜΑΣ, στη συγκέντρωση που στις 11:30 το πρωί μπροστά από την Θεοφάνειο.
«Σήμερα τα συνθήματα του Πολυτεχνείου δείχνουν το δρόμο της αντίστασης, της πάλης, του αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος» αναφέρει μεταξύ άλλων σχετική ανακοίνωση κάλεσμα και τονίζεται ότι «Εύκολες λύσεις χωρίς αγώνα και θυσίες ποτέ δεν έρχονται. Ο λαός κι αν είναι «μικρός», όταν είναι οργανωμένος και ενωμένος, όταν ξέρει γιατί παλεύει και «πολεμά» είναι ανίκητος».

Πηγή: pamepreveza.gr

1 σχόλιο

  1. ΖΗΤΩ Η ΗΛΕΝΙΑ.
    Ζήτω το αρχιλαμόγιο Λαλιώτης.
    Ζήτω η αγωνίστρια Δαμανάκη που από κει που τα τσεπώνει τώρα προειδοποιεί τους Ιρλανδούς να αποπληρώσει τα απεχθή δάνεια αλλιώς το ΝΑΤΟ θα αποκλείσει τους Ιρλανδούς ψαράδες. Ζήτω η αλητεία.
    Ζήτω η πρεσβεία των ΗΠΑ.
    Ζήτω οι σιωνιστές με τους ελεύθερους σκοπευτές τους που παρήγαγαν νεκρούς εξω για να γίνουν ήρωες οι μέσα.
    Ζήτω ο Ιωαννίδης που ήρθε με το πολυτεχνείο και έδωσε την Κύπρο.
    Ζήτω οι δάσκαλοι που προσλήφθηκαν κατά χιλιάδες και καλοπληρώθηκαν για να λένε αυτές τις ψευτομαλακίες στα παιδιά μας.
    Ζήτω η γενιά του πολυτεχνείου με τα ζιβάγκο που έφερε την πατρίδα εδώ που είναι σήμερα.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ;;;;

    Να καταργηθεί το φιάσκο του Κωλοχανείου, η γενιά του οποίου κατάκλεψε και κατάστρεψε την Ελλάδα.

    Ολοι αυτοί που τρέχουν στο ξόανο την νεκροκεφαλή και νομίζουν, ότι τιμούν κάτι, δηλαδή τίποτα, υπονομεύουν και γαβγίζουν να καταργηθούν οι παρελάσεις από τις πραγματικές εθνικές επετείους, την μνήμη των ηρώων που ποτέ δεν τιμούν,
    αλλά υποτιμούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση