GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Ο «ευρωμονόδρομος» σημαίνει μνημόνια διαρκείας

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε το ΚΚΕ, με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά από τη Μάλτα, όπου παραβρέθηκε στη συνεδρίαση τ...

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε το ΚΚΕ, με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά από τη Μάλτα, όπου παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
«Σε ρόλο ταχυδακτυλουργού ο πρωθυπουργός ισχυρίζεται και πάλι ότι έχουν κοινά συμφέροντα η πλουτοκρατία που δημιουργεί την κρίση και οι εργαζόμενοι που πληρώνουν τις συνέπειές της και ότι ο «ευρωμονόδρομος» και η ομοσπονδιοποίηση της ΕΕ αποτελούν σωτηρία και για το λαό και για το κεφάλαιο», επισημαίνεται στο σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.
Και καταλήγει: «Για το κεφάλαιο σίγουρα είναι, για τους εργαζόμενους και το λαό όμως σημαίνουν μνημόνια διαρκείας».

3 σχόλια

  1. Η σκληρή κυβέρνηση Σαμαρά μοιράζει πόνο...Όχι μόνο στους Έλληνες πολίτες
    που (άν πιστέψουμε την "λογική" των ΑΕροψεκασμένων) σαν μικρά παιδιά κορόιδεψε ΔΥΟ φορές κατά τις πρόσφατες εκλογές για να αποσπάσει την ψήφο τους (κάτι σχετικό με το "δις εξαμαρτείν" το έχουν ακούσει άραγε ;;;).

    Αλλά από χθές με την ανακοίνωση της συμφωνίας HP-COSCO-ΤραινΟΣΕ και την ανακοίνωση της UNILEVER περί μεταφοράς πολλών κωδικών της σε παραγωγή στην χώρα μας και σε καθεστωτικούς δημοσιογράφους και τα φερέφωνα τους...

    Με την επικείμενη εκταμίευση ενός κολοσσιαίου ποσού πάνω από 32 δισ € τις επόμενες ημέρες θα καταρρεύσουν και τα τελευταία επιχειρήματα των "Αντιστασιακών"...του κώλου.

    Απίστευτος ο πόνος που μοιράζει στο λόμπι της Δραχμής ο Σαμαράς...

    Απόδειξη και πάλι αυτά που πικρόχολα σχολιάζει, ο αποτυχών υπ. Βουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΔΕΛΑΣΤΙΚ = ο "Τράγκας" της εφημερίδας Έθνους του Μπόμπολα.

    (όλα τα συγκροτήματα ΜΜΕ έχουν πλέον και κάποιους "Αντιστασιακούς"),
    ο διαχρονικά αποτυχημένος "μάντης" της καταστροφής της Ευρωζώνης, της Ε.Ε, του καπιταλισμού, της Κίνας κλπ κλπ , είπε λοιπόν να κάνει το άσπρο μαύρο και σήμερα, ασχολούμενος (με τι άλλο ;;;) με την "Ναζιστική" κυβέρνηση που μας έχει "κατακτήσει"...

    Προσοχή εδώ.
    Τα εισαγωγικά τα βάζω εγώ.
    Ο εν λόγω "νηφάλιος" αντιστασιακός
    το εννοεί κυριολεκτικά...

    Μόνο που για μία ακόμα φορά θα γίνει ρεζίλι και αυτός και τα φερέφωνα του...
    Το σημειώνω απλά για να γελάσουμε αργότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε ρε σαχλαμάρες ,τι καπνίζετε εκεί στο ΚΟΥΚΟΥΕ;

    Πότε θα μάθετε να λέτε την αλήθεια;

    Η χώρα είναι αδύναμη , χωρίς καμιά ισχυρή συμμαχία πλην τον Αμερικανών ,με τα σύνορα μας να είναι η χαρά του μαφιόζου ..
    Πως θα διαφύλαξε την χώρα το 2012; Η θα την παραδώσετε στους Κινέζους; πείτε μας ΈΝΑΝ παγκόσμιο σύμμαχο σας .. ΈΝΑΝ για το γαμώτο.


    Η διαφορά μεταξύ Αμερικάνων και Γερμανών είναι τεράστια, ΟΙ Αμερικανοί θέλουν να δουλέψουν οι συμμαχίες και τα οικονομικά με ποσοστό Π.Χ 50-50 ΚΑΙ το 50% που θα λαμβάνει η χώρα μας να το κάνουμε εμείς ΚΟΥΜΆΝΤΟ ,και οι Γερμανοί θέλουν ας πούμε και αυτοί το 50-50- ΑΛΛΆ να κάνουν αυτοί κουμάντο το τι θα κάνουμε το δικό μας 50% Ο ΦΟΥΧΤΕΛΟΣ Ο ΡΑΙΧΕΜΠΑΧ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΚΑΟΥΛΑΙΝΤΕΡ ΤΟΥΣ δηλαδή !!! σαν κατακτητές μας...

    Εσείς είστε τελειωμένοι είστε μόνο να σας χιροκρτοτα ο Μπομπουκος και ο ΒΟΔΙΔΗΣ = ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΕΣ..__ Για να παίρνετε τα κρατικά κονδύλια για να κάνετε επανάσταση του ΜΠΟΥΤΣΟΥ..

    Η ΟΠΛΑ. Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κάποιοι θέλουν να μας πάνε και στο ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΡΑΧΜΗ...
    "Καταγγέλλει" στο πρωτοσέλιδο η Αυγή ότι μας γύρισαν στο ΑΕΠ του 2001 ...

    Ποιοι ;;; Οι "κακοί" μνημονιακοί...

    Κάποιοι όμως θέλουν να μας πάνε εκτός από το επίπεδο του ΑΕΠ της εποχής της Δραχμής και στο νόμισμα ΔΡΑΧΜΗ*...

    Δεν μας λένε βέβαια ότι ΤΟΤΕ το ΑΕΠ θα πέσει σε επίπεδο ΛΕΒΑ αλλά είπαμε...


    *Κάποιοι επίσης θα ήθελαν να μας πάνε στο Δολάριο, το Ρούβλη κλπ
    αλλά αυτοί είναι από άλλο ανέκδοτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση