GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κ. Γραμματίδης για τη διαφάνεια και τη διαφθορά στην Ελλάδα

«Ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Γιάννος Γραμματίδης θα μιλήσει εκτάκτως στο συνέδριο, πού οργανώνει η Διε...

«Ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Γιάννος Γραμματίδης θα μιλήσει εκτάκτως στο συνέδριο, πού οργανώνει η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς, την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με θέμα «Φορείς καταπολέμησης της διαφθοράς».
Αναμένεται ότι η εισήγηση του κ. Γραμματίδη θα εστιασθεί στην ανάγκη συντονισμού των οργάνων καταπολέμησης της διαφθοράς με βάση τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές και με τρόπο πού να αξιοποιεί τά σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία.
Στο συνέδριο θα μιλήσουν επίσης ο Πρόεδρος του ΣτΕ και τ. Πρωθυπουργός κ. Παν. Πικραμμένος, ο κ. Λέανδρος Ρακιντζής, Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Μανούσος Βαλουδάκης, η Κα Ζωρζέττα Λάλη, Επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της ΕΕ στην Ελλάδα, ενώ έχουν κληθεί για κεντρικές ομιλίες ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας.
Το συγκεκριμένο συνέδριο πραγματοποιείται λίγες ημέρες πριν το καθιερωμένο ετήσιο οικονομικό συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας», όπου την πρώτη ημέρα των εργασιών, 3 Δεκεμβρίου, οι Γιώργος Μαυραγάνης, Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Σούρλας, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Δικαιοσύνης, Thomas Carroll, Επικεφαλής του Tax Administration and Fight Against Tax Fraud, DG TAXUD, Ε.Ε., Κώστας Μπακούρης, Πρόεδρος, Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς και Νίκος Πέππας, Διευθυντής Ελλάδος και Κύπρου του SAS Institute, συζητούν για τη Διαφάνεια, τη Διαφθορά και τη Φορολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση