GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν είναι τρομοκρατικό το Μέτωπο αλ Νόσρα»

Να επανεξετάσουν την απόφασή τους να περιληφθεί το Μέτωπο αλ Νόσρα, μια ομάδα των Σύρων εξεγερμένων, στον κατάλογο με τις τρομοκρατικές ...

Να επανεξετάσουν την απόφασή τους να περιληφθεί το Μέτωπο αλ Νόσρα, μια ομάδα των Σύρων εξεγερμένων, στον κατάλογο με τις τρομοκρατικές οργανώσεις, ζήτησε από τις ΗΠΑ ο επικεφαλής του Συριακού Εθνικού Συνασπισμού, Άχμεντ Μόαζ αλ Χάτιμπ
«Η απόφαση να χαρακτηριστεί τρομοκρατική μία από τις ομάδες που μάχονται κατά του καθεστώτος πρέπει να αναθεωρηθεί», δήλωσε ο ηγέτης της συριακής αντιπολίτευσης σε συνέντευξη Τύπου στη διάρκεια της συνάντησης της Ομάδας των Φίλων της Συρίας, στο Μαρόκο.
«Μπορούμε να έχουμε ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές με κάποιες πλευρές, όμως οι επαναστάτες μοιράζονται τον ίδιο στόχο: την ανατροπή του εγκληματικού καθεστώτος», πρόσθεσε ο ίδιος.
Οι ΗΠΑ περιέλαβαν χθες το Μέτωπο αλ Νόσρα, που φέρεται να συνδέεται με την αλ Κάιντα στο Ιράκ, στον κατάλογο των ξένων τρομοκρατικών οργανώσεων, εκτιμώντας πως «το βίαιο και σεχταριστικό όραμα της αλ Νόσρα έρχεται σε αντίθεση με τις προσδοκίες του συριακού λαού».
Εξάλλου, χθες, οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι της Συρίας και ο συνταγματάρχης των ανταρτών Άμπντελ Τζαμπάρ αλ Οκάιντι, αρχηγός του στρατιωτικού συμβουλίου του Ελεύθερου Συριακού Στρατού στην περιοχή του Χαλεπιού (βόρεια Συρία), καταδίκασαν την απόφαση της Ουάσινγκτον.

1 σχόλιο

  1. Και φυσικα ΦΥΣΙΚΩΤΑΤΑ μια Χρυση Αυγη στο 50% θα καθαρισει την κοπρο του Αυγεια..

    Προτεραιοτηρες:
    1. Η ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ του ηλιθιου βλακογιοργο της μαργκαρετ τσαντ και του μαμουνι παπακωνσταντινου..
    2. "Διαβουλευση" με τους "κοινωνικους ..εταιρους" για την διαμορφωση της λιστας των σκυλιων που θα παρουν σειρα στη ΚΡΕΜΑΛΑ..
    3.ΔΗΜΕΥΣΗ των περιουσιων ΟΛΩΝ των καθαρματων ,που κατακλεψαν το δημοσιο..

    Τι λετε φιλοι μου??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση