GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Αντιδράσεις στην Αμερική για το τραγούδι "Θα πεθάνουμε νέοι''...

 "Die Young" είναι το νέο τραγούδι της Ke$ha που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Αμερική, διότι κυκλοφόρησε λίγο μετά το μακε...

 "Die Young" είναι το νέο τραγούδι της Ke$ha που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Αμερική, διότι κυκλοφόρησε λίγο μετά το μακελειό στο σχολείο στο Κονέκτικατ. Μολονότι δεν αναφέρεται σε βία, η Κe$ha λέει πως ''θα πεθάνουμε νέοι" και αυτό είναι αρκετό για να επιβαρύνει την αρνητική ατμόσφαιρα που επικρατεί.
Η τραγουδίστρια ζήτησε συγγνώμη μέσω του Τwitter.Δήλωσε πως η ίδια δεν ήθελε αλλά αναγκάστηκε να τραγουδήσει αυτό το τραγούδι. Συμπλήρωσε πως καταλαβαίνει ότι ήταν ακατάλληλη αυτή η στιγμή για το συγκεκριμένο τραγούδι.
Χαρακτηριστικό είναι πως 19 εκατομμύρια λιγότεροι άνθρωποι άκουσαν το τραγούδι από ότι αρχικά αναμενόταν.
Εκτός από το ''Die Young'', κι άλλα τραγούδια όπως και τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες των οποίων το περιεχόμενο παραπέμπει στο μακελειό έχουν σταματήσει να παρουσιάζονται από τους σταθμούς στην Αμερική.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση